چگونه به گوگل بفهمانیم که محتوای سایت به روز رسانی شده؟
به روز رسانی سایت شامل به روز رسانی محتوای متنی، تصویری و صوتی قدیمی وب سایت می شود. به روز رسانی بایستی مطابق اصول سئو باشد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
با تولید محتوای صوتی به کاربر خود احترام بگذارید و سئو سایت خود را متحول نمائید. برای ثبت سفارش محتوای صوتی یا پادکست با کمترین هزینه ممکن در سایت ثبت نام نموده و سفارش تولید محتوای صوتی ثبت نمائید.
برای سفارش آنلاین پرسش و پاسخ سئو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پرسش و پاسخ سئو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
شما چگونه به گوگل در مورد ایجاد تغییرات اساسی و بروزرسانی در محتوای تولید شده سایت خود پیام میدهید و این موضوع را برای او بیان میکنید؟ پاسخ را در یکی دیگر از پرسش و پاسخهای کاربران پیدا خواهید کرد. مثل همیشه با یک پرسش از سوی کاربران، این یادداشت شکل گرفت. پرسش این بار به شرح زیر بود:
برای محتوایی که در حال حاضر وجود دارد اما بروزرسانی شده است، چگونه میتوانیم این بروزرسانی را به الگوریتمهای گوگل بفهمانیم. در برخی از موارد آنچنان که شاهد هستیم گوگل خود به این تغییرات آگاه شده و در بسیاری از موارد آنها را نادیده میگیرد. به طرزی که گاهاً ممکن است حس کنید که این اتفاق بستگی به میل گوگل دارد. آیا واقعاً داستان از این قرار است؟ یا قاعده و قانون خاصی برای آن وجود دارد.
هیچ قانون و قاعده روشنی در این مورد وجود ندارد اما بیشک با پیروی از برخی اصول منطقی تا حدی میتوان ذائقه گوگل در مورد بروزرسانی محتواها را درک کرد. شاید گاهی اوقات نیز نیاز باشد تا به حس ششم خود در این مورد اتکا کرده و با آمیزهای از تجربه و منطق در مورد قواعد گوگل تصمیم بگیرید. اگر تمام آنچه که شما به عنوان بروزرسانی در نظر میگیرید تغییر چند واژه یا تاریخ و اضافه کردن چند عکس و کاور باشد، باید بگوییم که شما در واقع اصلاً بروزرسانی انجام ندادهاید! پیشنهاد میکنیم که پس از این مقاله، مقالهی صفحات مهم سایت در سئو را نیز مطالعه کنید.
از بازی با قواعد پرهیز کنید.
معمولاً مردم سعی دارند تا در بازی با کلمات و جابجایی پاراگرافها یا تغییر چند جز کوچک به خود و گوگل القا کنند که یک محتوا را بروزرسانی کردهاند اما این از نظر گوگل اصلاً پذیرفته نیست. فراموش نکنید که این موتور جستجو تا چه حد باهوش است و تا چه میزان در تشخیص چنین بازیهایی با حساسیت عمل میکند. پس در گام اول باید مطمئن شد آنچه که بروزرسانی محتوا مینامید تا چه حد صحت دارد و درست است.
اگر یادداشت و محتوای خود را که پیشتر عنوان آن "5 پیش بینی در مورد سئو در سال 2018" بوده است را به "5 پیش بینی در مورد سئو در سال 2019" تغییر داده و واقعاً مندرجات و توضیحات یادداشت را تغییر دهید، بیشک گوگل با همان رویکرد مثبتی که پیشتر نسبت به یادداشت شما داشته به سراغ آن آمده و در کنار احتساب موقعیت و رنکینگ یادداشت پیشین، نکاتی که در آنها بروزرسانی صورت گرفته است را مجدد بررسی میکند. هر قدر شما سطح تغییرات و بروزرسانی را گستردهتر پیاده کرده باشید، گوگل سریعتر و با حساسیت بیشتر به سراغ محتوای شما خواهد آمد.
باز هم لازم به تکرار است که به جای بازی با کلمات و جابجایی چند پاراگراف و تعویض چند عکس، برای بروزرسانی نیاز است تا واقعاً یادداشت را دگرگون کنید. مثلاً در همین مثال فوق شما نمیتوانید از 5 پیش بینی، یکی را تغییر داده و با ثابت ماندن مابقی، انتظار توجه از گوگل داشته باشید.
گوگل به تناسب در بازخورد معتقد است با این حال از Fetch سرچ کنسول غافل نمانید
این یعنی به همان میزان که شما در بروزرسانی و تولید محتوا کوشا باشید، او در وارسی و بررسی محتوای تولیدشده شما کوشا خواهد بود و معمولاً در چند روز پس از ایجاد تغییرات شاهد تغییر رتبه سایت خود در ردیف جستجوها خواهید بود. معمولاً این پروسه بین یک تا چند روز به طول میانجامد اما گاهاً از طریق سرچ کنسول گوگل و با تکنیک "Fetch" کردن میتوانید به سرعت محتواهایی که در مورد آنها حساسیت دارید را برای بررسی مجدد به گوگل معرفی کنید اما در این مورد دقت به یک نکته الزامی است. اگر این کار را به کرات در مورد همه صفحات سایت خود انجام دهید، رفته رفته بیاثر شده و گوگل نسبت به بررسی سریع محتواهای شما بیتفاوت خواهد شد. فراموش نکنید که گوگل همواره به شما اعتماد دارد مگر اینکه دلیلی برای بیاعتمادی و بازی شما با الگوریتمها ببیند.
آموزش کامل به روز رسانی سایت
به روز رسانی سایت به معنای آپدیت محتواهای متنی، تصویری و صوتی وب سایت می باشد. برای به روز رسانی وب سایت، ابتدا بایستی به سراغ پست هایی رفت که بیشترین بازدید را دارند. پس از آپدیت پست های پرطرفدار، نوبت به پست های قدیمی می رسد. به محتواهای وب سایت، متن اضافه کنید. محتوای متنی وب سایت بایستی سئو شده، باشد. در نظر داشته باشید که گوگل به محتواهای متنی بلند، اهمیت می دهد. در تولید محتوای متنی از کلمات کلیدی مناسب و مرتبط استفاده کنید. زمانی که یک کلمه کلیدی را در گوگل سرچ می کنید، ده مقاله اول، همگی کامل و جامع هستند. یکی از نکات به روز رسانی سایت، تکنیک اضافه کردن متن به محتوا می باشد. با افزودن مطالب مفید به محتوای متنی، بازدید وب سایت خود را افزایش دهید.
یکی دیگر از نکات به روز رسانی وب سایت، افزودن عکس و Alt تصاویر به محتوا می باشد. مطابق اصول سئو، آپلود تصویر/تصاویر در وب سایت اهمیت بالایی دارد. وجود تصاویر در وب سایت باعث می شود که مخاطبان و کاربران، مدت زمان زیادی را در وب سایت شما بگذرانند. هر چه مخاطب، مدت زمان زیادی را در صفحه شما صرف کند، گوگل به وب سایت شما امتیاز بیشتری می دهد. در Alt تصاویر از کلمات کلیدی اصلی و مرتبط استفاده کنید. اصول و قواعد سئو، هر چند وقت یک بار، آپدیت می شود. از این رو، بایستی محتوای وب سایت هم آپدیت شوند.
یکی از نکات به روز رسانی وب سایت، توجه به اصول و قواعد سئو می باشد. علاوه بر این که محتواهای متنی نیاز به آپدیت دارند، محتواهای تصویری هم نیازمند آپدیت و به روز رسانی هستند. کاربرد سئو چیست؟ اصول سئو، موجب بهینه سازی موتورهای جست و جو می شود.
تقویت لینک سازی داخلی
به روز رسانی سایت محدود به آپدیت محتوای متنی، تصویری و صوتی نمی شود. تقویت لینک سازی داخلی یکی از مراحل آپدیت سایت را فراهم می کند. تکنیک لینک سازی به این صورت است که محتواهای قدیمی و محتواهای جدید، از طریق لینک به یکدیگر مرتبط شوند. 5 مقاله مهم از محتواهای متنی وب سایت خود را انتخاب نمایید و از طریق لینک سازی داخلی، محتواها را به یکدیگر متصل کنید. بهتر است که چند خطی راجع به موضوع، نگارش کنید و سپس فرآیند لینک سازی داخلی را اجرا نمایید. در فضای دیجیتال مارکتینگ با لینک سازی داخلی، بازدید محتواهای وب سایت خود را افزایش دهید.
آشنایی با افزونه به روز رسانی وردپرس
افزونه های وردپرس، برنامه هایی برای سایت وردپرس هستند که با نصب آن ها، قابلیت های جدیدی به وب سایت اضافه می شود. افزونه های وردپرس امکان افزودن فرم های تماس و گالری عکس را فراهم می کند. با افزونه های وردپرس، ویژگی های وب سایت خود را افزایش دهید. جهت آشنایی با افزونه به روز رسانی وردپرس بایستی گفت که افزونه ها توسط توسعه دهندگان شخص ثالث ایجاد می شوند و کیفیت کدهای موجود را بهبود می بخشند. ناگفته نماند که افزودن ویژگی های جدید به وب سایت باعث ایمن نگه داشتن سایر افزونه ها می شود. از طرفی، افزونه های وردپرس قابل به روز رسانی هستند.
وردپرس مجهز به سیستم به روز رسانی داخلی خودکار است. از این رو، زمانی که به روز رسانی هایی برای افزونه ها، مضامین و نرم افزار اصلی وردپرس موجود شود، اعلان ها نمایش می دهند تا کاربران، آن ها را آپدیت کند. از طرفی، امکان به روز رسانی دستی هم برای کاربران فراهم شده است. برای به روز رسانی دستی، کاربران بایستی به قسمت Dashboard و سپس Updates بروند. زمانی که به روز رسانی جدیدی برای افزونه ها ایجاد می شود، اعلان موجود در منوی افزونه ها در نوار مدیریت وردپرس قابل مشاهده است. با مراجعه به صفحه افزونه ها، وردپرس را به روز رسانی نمایید. برای نصب هر نسخه روی پیوند Update Now، کلیک کنید. برای به روز رسانی چندین افزونه با سرعت بالا می توانید به صفحه افزونه ها مراجعه کنید و بر روی پیوند Update Available، کلیک نمایید.
از این رو، تمام افزونه های به روز رسانی وردپرس را انتخاب کنید. لیست پلاگین هایی نیازمند به روز رسانی را مشاهده می کنید و سپس می توانید همه را انتخاب کنید و دکمه select را کلیک نمایید.
Deactivate آپدیت افزونه های وردپرس
همیشه به روز رسانی سایت، نتیجه بخش نیست. گاها با آپدیت افزونه های وردپرس، ویژگی های افزونه به درستی کار نمی کنند. زمانی که افزونه ای به مشکل خورده است بایستی سریعا آن را غیرفعال نمایید. تنها راه غیرفعال سازی، دسترسی به قسمت مدیریت وردپرس صفحه افزونه ها است. سپس می توانید بر روی پیوند Deactivate کلیک نمایید. بعد از غیرفعال سازی افزونه، افزونه WP-Rollback را نصب کنید. پس از نصب WP-Rollback، به صفحه افزونه ها برگردید. در زیر هر افزونه، گزینه برگشت وجود دارد. می توانید بر روی دکمه برگشت، کلیک نمایید و افزونه را به نسخه قبلی برگردانید. اگر امکان دسترسی به مدیریت وردپرس برای شما وجود ندارد، توصیه می شود که تمام افزونه ها را غیرفعال نمایید.
اشتباهات رایج در به روز رسانی محتوا
1- استفاده از یک کلمه کلیدی در هر صفحه بدون تنوع:
یکی از اشتباهات رایج در به روز رسانی محتوای متنی، استفاده از یک کلمه کلیدی می باشد. طبق اصول و قواعد سئو برای انجام سفارش تولید محتوا بایستی از کلمات کلیدی مرتبط هم استفاده کرد. از این رو، توصیه می شود با تحقیق کلمات کلیدی، کلمات مرتبط را پیدا کنید.
2- انتشار محتوای متنی کوتاه (وبلاگ های کوتاه) در وب سایت:
محتوای متنی کوتاه به عنوان محتوای توسعه نیافته و محتوایی که به جزئیات نمی پردازد، شناخته می شود. محتواهای کوتاه که کم تر از 1000 کلمه هستند، تاثیر چندانی ندارد. محتوای به روز شده بایستی بلند (بیشتر از 1000 کلمه) و طولانی (تا 3000 کلمه) باشد.
3- ارسال پست به صورت تصادفی:
محتوای به روز شده، نباید به صورت تصادفی و بدون برنامه پست شود. زمان بندی انتشار پست در گوگل موجب ارتقای رتبه وب سایت می شود. توصیه می شود یک برنامه مشخص داشته باشید و مطابق آن، عمل کنید. اشتباهات رایج در به روز رسانی محتوای متنی شامل تمام الگوهایی می شود که گوگل پسند نیستند.
4- ارجحیت کمیت محتوا به کیفیت آن:
در به روز رسانی سایت بایستی به کیفیت توجه کنید. برای مثال، آپلود کردن یک محتوای با کیفیت بهتر از چند محتوای بی کیفیت می باشد. ترجیح دادن کمیت به کیفیت، فوق العاده غلط است. موتور جست و جوی گوگل با استفاده از الگوریتم های جست و جو، عملکرد وب سایت را می سنجد.
5- فراموش کردن مسائل مربوط به محتوای وب سایت:
در به روز رسانی سایت بایستی به مسائل مربوط به محتوای سایت اهمیت دهید. محتوای تکراری یکی از اشتباهات رایج در به روز رسانی محتوای وب سایت می باشد. ابزارهای کاربردی مختلفی برای تشخیص محتوای تکراری وجود دارد.
چگونه به گوگل بفهمانیم که محتوای سایت به روز رسانی شده؟
پس از به روز رسانی سایت، بازدیدهای محتوا افزایش می یابد. از این رو، گوگل با ابزاری که در دسترس دارد، محتواهای به روز شده را تشخیص می دهد. رعایت اصول و قواعد سئو در تولید محتوا اهمیت بالایی دارد. توصیه می شود برای موفقیت در به روز رسانی وب سایت، اصول و قواعد آموزش داده شده را دنبال کنید. با مطالعه، مهارت و دانش خود را افزایش دهید!
سوالات متداول
-
با استفاده از ابزار URL inspection گوگل سرچ کنسول میتوان به بررسی ایندکس شدن صفحات سایت پرداخت و نیز اطلاعات ارزشمندی در رابطه با وب سایت مورد نظر بدست آورد. به این ترتیب میتوانیم به گوگل اطلاع دهیم که کدام صفحه از سایت ما آپدیت شده است و گوگل ربات خود را برای بررسی آن صفحه ارسال کند.
-
بروزرسانی، به روزکردن یا همان آپدیت (update کوتاه شده عبارت up to date است) در رابطه با وب سایتها، به معنی تغییر در: محتوا، کلمات کلیدی، لینکها و .. است. بروزرسانی سایت اهمیت زیادی در "ارتقای رتبه سایت ما" دارد. این موضوع آن قدر اهمیت دارد که به یکی از قواعد سئو و بهینهسازی سایت، توسط گوگل تبدیل شده است.
-
برای به روز رسانی ابتدا به سراغ پستهایی بروید که بیشترین میزان بازدید را دارند؛ بعد پستهای قدیمی را بهروزرسانی کنید. در بروز رسانی سایت اگر مطالب اضافه و مفیدی را در مقالات خود بگذارید، به افزایش بازدیدکنندههای آن مقاله از طریق گوگل کمک خواهید کرد. توجه داشته باشید که اگر سایت شما در رابطه با موضوعات فنی باشد، به صورت مداوم به بهروزرسانی احتیاج دارد. در صورتی که تایماستمپ (برچسب زمانی) پستها را از "نوشته شده در تاریخ فلان" به "آخرین بهروزسانی در تاریخ فلان" تغییر دهید، نشان دهنده آن است که آن پست بهروز شده است (البته به شرطی که واقعا تغییری در آن ایجاد کرده باشید.
برای سفارش آنلاین پرسش و پاسخ سئو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین پرسش و پاسخ سئو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید