بازاریابی ویدیویی، مزایا و چالش ها
اگر به دنبال کسب موفقیت در کسب و کار خود و جذب مخاطب بیشتر برای فروش محصولات و خدمات خود هستید بهترین روش بازاریابی، بازاریابی ویدیویی می باشد.
برای سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
بازاریابی ویدیویی یکی از تکنیک های بازاریابی دیجیتال است که امکان تبلیغ برند و محصولات را از طریق انتشار محتوای ویدیویی در کانال های بازاریابی برای شما امکان پذیر می سازد. برای ایجاد ارتباط با مشتری و تبلیغ برند، خدمات و محصولات خود از این نوع بازاریابی استفاده نمایید.
در حال حاضر بیشتر کسب و کارها به منظور ایجاد آگاهی از برند و جذب مخاطب هدف از این نوع بازاریابی استفاده می کنند. این نوع بازاریابی به عنوان ابزار مناسب ارائه محتوای ویروسی و سرگرم کننده مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه با انواع ویدیوهای مورد استفاده در این نوع بازاریابی آشنا خواهیم شد.
چرا بازاریابی ویدیویی؟
بعد از درک مفهوم بازاریابی ویدیویی در مورد مزایا و چرایی استفاده از آن صحبت می کنیم. مزایای ویدیو مارکتینگ بسیار است. در واقع ما در مورد مزایای محتوایی به نام ویدیو و دلایل استفاده از آن به عنوان یک روش مفید و مؤثر بازاریابی سخن می گوییم. ویدیوها در دنیای امروز بر فضای آنلاین حکومت می کنند.
بر طبق یک آمار منتشر شده ۹۶ درصد از کسب و کارها در فضای آنلاین از ویدیو مارکتینگ برای تبلیغات و نمایش برند خود بهره می برند. حتی به کار بردن واژه ی ویدیو در عنوان مطلب نیز در حدود ۱۹ درصد نرخ باز شدن لینک توسط مخاطب را افزایش می دهد. همچنین تا ۲۶ درصد لغو اشتراک توسط کاربران را کاهش می دهد. این آمار و ارقام کافیست تا به اهمیت استفاده از ویدیو پی ببریم.
این نشان میدهد مشتریان محتوای ویدیویی را ترجیح می دهند. ویدیو کمک میکند تا به مخاطبین خود متصل شوید. امروز بسیاری از تلاشهای کسب و کارها برای ایجاد اعتماد در میان مخاطبین است. ویدیو پلی است میان آنچه شما میخواهید بیان کنید و آن کسی که واقعا هستید. شما اجازه میدهید مخاطبان پشت پرده را ببینند و از برند شما به طور واقعی آگاه شوند. به این ترتیب اعتمادسازی می کنید.
مزایای بازاریابی ویدیویی
ویدیو معدن طلای سئوی شماست. از این جهت که کمک میکند لینکهای بازگشت به وبسایتتان ساخته شود، لایک ها و به اشتراک گذاری ها انجام گیرد، و ترافیک را به سمت سایت خود منتقل کنید. فراموش نکنید که یوتیوب توسط کمپانی گوگل طراحی و تاسیس شده است. بنابراین قرار دادن ویدیوها روی یوتیوب و تگ کردن با کلمات کلیدی میتواند بر سئوی شما تأثیر قابل توجهی داشته باشد.
فیلمها باعث حفظ کردن اطلاعات می شوند. اگر مخاطب درباره برندتان تنها چیزی شنیده است، تا سه روز بعد تنها ۱۰ درصد از آن اطلاعات را به یاد می اورد. در حالی که اگر این اطلاعات را به صورت بصری و از طریق فیلم دریافت کند، سه روز بعد حدود ۶۵ درصد از آن را به یاد خواهد داشت. اغلب مشتریان ترجیح میدهند یک فیلم را ببینند تا اینکه متنی را درباره مشخصات محصول بخوانند.
یک آمار نشان میدهد که پس از دیدن فیلم، بین ۶۴ تا ۸۵ درصد از مخاطبان معمولاً بیشتر به خرید راغب هستند. علاوه بر مطالبی که گفتیم، ویدیوها دارای ۴ توانمندی قوی هستند که عبارتست از توجه، احساس، ارزش قابل درک و شفافیت. این قدرتها در بازاریابی ویدیویی بایستی در جای مناسب و در مکان مناسب نمایان شوند. تنها در این صورت است که میتوانید از قدرت ویدیو در بازاریابی خود بهره مند شوید.
چالش های بازاریابی ویدیویی
در مقابل مزایای ویدیو، در بازاریابی ویدیویی با چالش هایی نیز روبه رو هستیم. یک چالش جدی در برابر ما، هزینههای تهیه ویدیوهاست. هزینه تجهیزات، ویرایش ویدیو و از دید یک مصرف کننده نهایی، هزینه مصرف کردن داده برای دیدن ویدیو به صورت آنلاین، از جمله هزینههای ویدیوست.
اگرچه ویدیو برای ساخت یک ارتباط بصری و احساسی قدرتمند میان برند و مشتری کارساز و بسیار مؤثر است، اما این حقیقت را نمیتوان کتمان کرد که این ارتباط یکطرفه و تنها از سوی برند به سمت مشتری است. یک سویه بودن ارتباط یکی از چالش های بازاریابی ویدیویی است. با وجود این میتوان به راههایی برای استفاده از گزینه های دوسویه در تجربه ویدیو فکر کرد.
یک ایراد بزرگ ویدیوی استاندارد این است که به بازاریابان اجازه جمع آوری دادههای قابل توجهی را نمی دهد. شما ممکن است بتوانید میزان بازدید از ویدیو را رصد کنید، اما در مورد مخاطبینی که درگیر ویدیو نمی شوند، نمیتوانید اطلاعات ارزشمندی جمع آوری کنید.
اطلاعاتی از قبیل اینکه چه مدت ویدیو را تماشا کردند. یا از کدام قسمت ویدیو بیشتر لذت بردند و یا چه چیزی را مورد علاقه یافتند. چالش دیگری که در بازاریابی ویدیویی با آن رو به رو هستیم، ناتوانی در شخصی سازی ویدیوهاست.
بازاریابان نمی توانند بر اساس نیازها و علایق خاص، ویدیوها را شخصی سازی کنند. زیرا این کار در گرو جمع آوری اطلاعاتی خاص، شخصی و دقیق در زمان درگیری مخاطب با ویدیوست. چیزی که بالاتر گفتیم به عنوان یک نقص برای یک ویدیوی استاندارد در بازاریابی ویدیویی مطرح می شود.
تاریخچه بازاریابی ویدیویی
نخستین پرچمداران بازاریابی ویدیویی در سطح دنیا اپل و فاکس بودند. نخستین وایرال سازی ویدیو د سال 1995 انجام شد. این نوع بازاریابی در حقیقت یکی از تکنیک های وایرال مارکتینگ می باشد. از سال 1997 وب سایت های اشتراک ویدیو به صورت قارچ گونه رشد کردند.
یوتیوب و آپارات از معروف ترین وب سایت ها اشتراک ویدیو هستند. پلتفرم هایی همچون فیسبوک نسخه ویدیویی خود را در سال 2007 ارائه کردند. این پلتفرم ها در سال 2018 اعلام نمودند که بیش از 90% محتوای آن ها ویدیو است. نخستین ویدیوی یوتیوب در سال 2012 رکورد یک میلیارد بازدید را شکست. به طور معمول کسب و کارهای مختلف برای بیشتر و بهتر دیده شدن خود از بازاریابی ویدیویی استفاده می کنند.
پخش زنده ویدیو در فیسبوک د ر سال 2016 راه اندازی شد. امروزه بازاریابی ویدیویی تنها به عنوان یک گزینه شناخته نمی شود. در صورتی قادر به بیان هزاران کلمه نباشید و نتوانید این کلمات را به نگارش درآورید این نوع بازاریابی یک راه حل فوق العاده خواهد بود.
زیر نویس خودکار توسط گوگل، قابلیت نام گذاری بخش های مختلف در یوتیوب و دیگر قابلیت های موتورهای جستجو نمایانگر این موضوع است که بازاریابی ویدیویی در سال های آینده رشد چشمگیری خواهد داشت. تجربه کسب و کارهای کوچک ثابت کرده که در این نوع بازاریابی کیفیت تولید محتوا از اهمیت ویژه برخوردار می باشد.
در صورتی که برندهای بزرگ می توانند از پویانمایی مسکات یا کاراکتر تبلیغاتی خود استفاده کرده و به خروجی رئال- انیمیشن دست یابند. دیجیتال مارکتینگ تا حدی پیش رفته است که در حال حاضر بسیاری از برندها برای خوشحال سازی مشتریان وی آی پی خود در مناسبت های ویژه ویدیوهای اختصاصی تولید می کنند.
کاربردهای ویدیو مارکتینگ
در عصر جدید بازاریابی ویدیویی کاربردهای بسیار زیادی برای کسب و کارهای مختلف دارد . از مهمترین کاربردهای این نوع بازاریابی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- یکی از مهمترین کاربردهای بازاریابی ویدیویی برقراری ارتباط نزدیک با مشتری و حفظ کاربران می باشد. به طور کلی می توان گفت محتوای ویدیویی به کسب و کارهای مختلف کمک می کند تا ارتباط نزدیکی با مخاطبان خود برقرار نمایند.
اکثر تلاش های انجام شده در حال حاضر در دیجیتال مارکتینگ به منظور ایجاد اعتماد به کسب و کارها صورت گرفته است. محتوای ویدیویی مشتریان را قادر می سازد تا برند شما را بهتر بشناسند. همچنین به کسب و کارهای مختلف کمک خواهد کرد تا اعتماد مشتریان را به راحتی کسب نمایند.
- بازاریابی ویدیویی به عنوان یک معدن طلا برای سئو سایت شناخته می شود که به شما کمک خواهد کرد تا برای سایت خود بک لینک ایجاد نمایید.این نوع بازاریابی همچنین باعث افزایش لایک ها و اشتراک ها شده و ترافیک را به سمت سایت شما هدایت خواهد کرد.
به طور کلی می توان گفت انسان ها در صورت شنیدن یک چیز 65% اطلاعات آن را تا سه روز بعد به خاطر خواهند آورد. از این رو با استفاده از ویدیو می توان اطلاعات ارزشمند بیشتری را با استفاده از ویدیوها انتقال داد.
- از دیگر کاربردهای بازاریابی ویدیویی می توان به افزایش نرخ تبدیل اشاره کرد. دیجیتال مارکتینگ به شما کمک خواهد کرد تا نرخ تبدیل را تا حدود 80% افزایش دهید. مشاهده ویدیو جذاب رفتار مشتری را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار خواهد داد و بازدید کننده را متقاعد خواهد ساخت تا به لیک واجد شرایط تبدیل شود. محتوای ویدیویی در حقیقت 74% از ترافیک آنلاین را جذب می کند و فروش را نیز افزایش خواهد داد.
انواع ویدیو در ویدیو مارکتینگ
انواع ویدیو در بازاریابی ویدیویی وجود دارند که با توجه به هدف و کسب و کار خود می توان بهترین نوع آن را انتخاب نمود. پرکاربردترین انواع ویدیو در بازاریابی ویدیویی شامل موارد زیر می شوند:
- یکی از انواع ویدیو در بازاریابی ویدیویی ویدیوهای موشن گرافیک می باشد که در حقیقت سبکی از انیمیشن هستند. اجزای اصلی در ویدیو متون و تکست ها هستند. از نمونه های نخستین موشن گرافیک می توان به تیتراژ آغازین فیلم ها اشاره کرد که ترکیبی از موسیقی، المان های بصری و متون را می توان در آن ها مشاهده کرد.
این نوع ویدیو به طور معمول بیانگر داستان نیست. برای معرفی محصول، ارائه ویژگی های آن، به تصویر کشیدن نتایج استفاده از آن ها به طور معمول از موشن گرافیک استفاده می شود.
- از دیگر انواع ویدیو در بازاریابی ویدیویی می توان به استاپ موشن اشاره کرد. در این نوع ویدیو با استفاده از دوربین از اشیا به صورت مکرر و فریم به فریم عکس گرفته می شوند. در نهایت به منظور ایجاد ویدیو در کنار یکدیگر قرار خواهند گرفت.
این تصاویر به طور معمول در حالت 3 بعدی در کنار یکدیگر قرار خواهند گرفت و انیمیشن از این طریق ایجاد خواهد شد. به خاطر داشته باشید که استاپ موشن در مقایسه با دیگر محتواهای ویدیویی پرچالش و سخت تر است. این نوع ویدیو دارای جذابیت منحصر به فردی می باشد که در بازاریابی تا حد زیادی به شما کمک خواهد کرد.
از رایح ترین انواع ویدیو در این نوع بازاریابی می توان به ویدیو لایو اکشن اشاره کرد. نحوه انجام کار در این نوع ویدیو به طور معمول آموزش داده می شود و به صورت عملی آن را به تصویر می کشد. ویدیوهای لایو به طور معمول سرگرم کننده، خنده دار و آموزشی هستند.
نقش بازاریابی ویدیویی در رونق تجارت
مهمترین نقش بازاریابی ویدیویی در کسب و کارها کمک به دستیابی به موفقیت آن هاست. به طور کلی می توان گفت یکی از عالی ترین روش های بازاریابی برای کسب و کارهای مختلف، بازاریابی ویدیویی است. هرچه ویدیو جذاب تر باشد قادر به جذب کاربران بیشتر خواهید بود.
هرچه یک ویدیو جذاب تر باشد کاربران بیشتری آن را مشاهده خواهند کرد. از این رو اگر هدف جذب فالوور باشد ویدیوی جذاب فالوور بیشتری را جذب خواهد کرد. بازاریابی ویدیویی به راحتی قادر به تحریک احساسات افراد است. در صورت احساسی کردن یک کاربر قادر به فروش محصولات و خدمات خود به او خواهید بود.
احساسات کاربر در خرید نهایی از اهمیت ویژه برخوردار است به نحوی که اگر مشتری به درستی تحریک شود به راحتی قادر به فروش محصولات و خدمات خود به او خواهید بود. از مهمترین دلایل اهمیت بازاریابی ویدیویی در مقایسه با دیگر روش های بازاریابی تحریک بیشتر احساسات افراد است. تحریک احساسات منجر به اقدام بیشتر از سوی کاربر خواهد شد.
لحن و تصاویر برند را می توان از طریق ویدیو به کاربر انتقال داد. انتقال لحن و تصویر برند از طریق متن یا تصاویر به سادگی امکان پذیر نیست. در صورتی که ویدیو این کار را برای شما ساده ساخته و امکان استفاده از این قابلیت به راحتی وجود دارد.
آمار جالب در رابطه با محتوای ویدیویی
آمار موجود در رابطه با این نوع بازاریابی اهمیت بازاریابی ویدیویی را نمایان می سازد. آمار کاملا قابل استناد می باشد. یکی از روش های اصلی کسب و کارهای مختلف برای جذب ترافیک و مخاطب بازاریابی ویدیویی است. در حال حاضر بیش از 86% کسب و کارها برای جذب ترافیک و مخاطب از محتوای ویدیویی استفاده می کنند.
امروزه بیش از 94% کسب و کارها به سراغ این نوع بازاریابی ویدیویی رفته و معتقد هستند که استفاده از این نوع بازاریابی باعث شده مردم از خدمات و محصولات آن ها بیشتر مطلع شوند و در نهایت از خدمات و محصولات آن ها بیشتر استفاده می شود.
از این رو اهمیت بازاریابی ویدیویی بسیار زیاد است و میل استفاده از این نوع بازاریابی روزانه افزایش می یابد. 54% کاربران امروزه تمایل به مشاهده ویدیوهای بیشتر از برند محبوب خود هستند. 88% از بازاریابان از نرخ بازگشت سرمایه در این نوع بازاریابی کاملا احساس رضایت دارند.
کلام پایانی
با درک اهمیت ویدیو مارکتینگ بدون شک دوست خواهید داشت تا با سایت های تدوین فیلم بیشتری آشنا شوید. رایا مارکتینگ یکی از سایت های موفق در این زمینه است که خدمات ویدیویی خود را با کیفیت بالا و هزینه مقرون به صرفه به مشتریان خود ارائه می دهد. با مراجعه به این سایت قادر به مشاهده نمونه کار طراحی تدوین ویدیو خواهید بود و از هزینه تدوین ویدیو نیز مطلع خواهید شد. پس فرصت را از دست نداده و همین حالا نسبت به ثبت سفارش تدوین ویدیو خود در این مجموعه اقدام نمایید.
برای سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید