بررسی وظایف و مهارت های یک تدوینگر ویدیو
اگر دوست دارید به عنوان تدوینگر ویدیو وارد بازار کار شوید تلاش خود را برای آموزش های مهارت های مورد نیاز این حرفه به کار گیرید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
تدوینگر ویدیو با استفاده از قدرت خلاقیت و مهارت هایی که دارد موظف است صحنه های فیلم را مونتاژ و ترکیب نماید. همچنین یک تدوینگر باید بخش های مختلف فیلم را به یکدیگر مرتبط سازد و آن ها را به یکدیگر متصل کند. در نهایت پس از انجام تدوین ویدیو فیلم شکل و معنای خاصی پیدا می کند.
یک تدوینگر ویدیو باید فیلم های خام و صداهای ضبط شده را با تصاویر گرافیکی، جلوه های ویژه و افکت ها ترکیب نماید و در نهایت فیلمی با شکل و مفهوم خاص تولید نماید. یک تدوینگر ویدیو باید با فیلمبردار و کارگردان رابطه نزدیک برقرار کند. نظرات و عقاید تدوینگر در کار فیلمبردار و تهیه کننده باید اعمال شود.
از این رو یک تدوینگر باید با امور تولید آشنایی کامل داشته باشد و از پس اصلاح اشتباهات موجود به خوبی برآید. به طور کلی می توان گفت کار تدوینگر ویدیو در پایان تکه های فیلم آغاز می شود به نحوی که صحنه های فیلمبرداری شده به صورت روزانه در اختیار تدوینگر قرار خواهد گرفت و مطابق با داستان و نظر کارگردان صحنه های فیلمبرداری شده را تغییر می دهد تا شکل نهایی تولید به دست آید.
یک تدوینگر ویدیو باید قادر به انجام مراحل تدوین از قبیل اسمبلی، راف کات و فاین کات به خوبی باشد. هر یک از این مراحل اتفاقات خاص را مدیریت می کنند و تدوینگر حرفه ای باید نسبت به آن ها اطلاعات کافی داشته باشد.
توضیحاتی در مورد تدوینگر ویدیو
تدوینگر ویدیو باید فیلم بریده نشده و خام یک فیلمبرداری را به پروژه ای نهایی منسجم و تمام شده تبدیل کند. یک تدوینگر باید فیلمنامه را مطالعه کرده و برای هدایت توسعه صحنه، مشخص نمودن زوایای دوربین و هماهنگی جلوه های صوتی و بصری از آن استفاده کند. به طور کلی می توان گفت یک تدوینگر ویدیو با موارد زیر به منظور ایجاد فیلم یا محصل ویدیویی کامل سر و کار دارد:
-
فیلم دوربین فیلمبرداری
-
دیالوگ
-
جلوه های صوتی
-
گرافیک و جلوه های ویژه
نقش مهم و کلیدی تدوینگر ویدیو در موارد زیر را نمی توان نادیده گرفت:
-
تولید فیلم
-
نمایش تلویزیونی
-
پخش اخبار تلویزیونی
-
تبلیغات تجاری
-
موزیک ویدیو
تصاویر گرفته شده توسط دوربین در اختیار ویراستاران فیلم قرار خواهد گرفت و به نحوی ترکیب یا تغییر داده خواهند شد که مخاطب را سرگرم کرده و یا اطلاعات لازم را در اختیار او قرار دهند. پس از آغاز این حرفه باید به خاطر داشته باشید که برای کسب تجربه در یک شغل جدید خارج از مدرک تدوین ویدیو روش های بسیار زیادی وجود دارند.
یک ادیتور فیلم باید چه مهارت هایی داشته باشد؟
یک تدوینگر ویدیو باید مهارت های زیر را داشته باشد و تمام تلاش خود را برای تقویت این مهارت ها به کار گیرد:
- از مهمترین مهارت های مورد نیاز تدوینگران می توان به قدرت خلاقیت اشاره کرد. کارهای هنری به طور معمول به خلاقیت نیاز دارند تا محصول مورد توجه مخاطب را ارائه دهند. همچنین تدوینگر باید نظرات و دیدگاه های مخاطبان را بشناسد و با استفاده از قدرت خلاقیت خود و روش های جدید اثرگذاری فیلم را افزایش دهد.
- از دیگر مهارت های تدوینگر ویدیو می توان به داشتن دید هنری اشاره کرد. داشتن دید هنری یکی از لازمه های این حرفه می باشد. در صورت داشتن دید هنری روند کار، ایده ها و نظرات فیلمساز را به خوبی درک خواهد کرد.
- دقت بالا و توجه زیاد به جزئیات از دیگر مهارت های تدوینگر ویدیو می باشد. یک تدوینگر باید به کوچک ترین موارد موجود در صحنه دقت کرده و آن ها را بر اساس داستان فیلم به نحو صحیح کنار یکدیگر قرار دهد.
- یک تدوینگر برای این که بتواند با کارگردان و تهیه کننده در پروژه رابطه ای نزدیک برقرار نماید به مهارت های ارتباطی عالی نیاز دارد.
- همچنین یک تدوینگر برای این که بتواند با دیگر عوامل فیلم سازی همچون کارگردان و صدابردار همکاری مطلوب داشته باشد و محصولی ارزشمند و باکیفیت تولید کند باید قادر به انجام کارهای تیمی باشد. همچنین تدوینگر باید قادر به تحمل فشار کاری بالا و انجام پروژه ها در موعد مقرر باشد.
امروزه بسیاری از کارهای تدوین با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری انجام می شوند از این رو یک تدوینگر حرفه ای باید قادر به استفاده از کامپیوتر و نرم افزارهای این حرفه به خوبی باشد.
وظایف اصلی یک ادیتور ویدیو چیست؟
وظایف تدوینگر ویدیو با توجه به تخصص، نوع و اندازه پروژه کاری شامل موارد زیر می باشد:
-
درک نیازهای پروژه از طریق برقراری ارتباط با کارگردان یا مشتری
-
یک تدوینگر باید به خوبی قادر به کار کردن با کامپیوتر باشد و نسخه اولیه فیلم و ویدیو را به کامپیوتر انتقال دهد.
-
نسخه اولیه فیلم را بررسی کرده و بخش های مناسب و حذفی فیلم را مشخص نماید.
-
با استفاده از نرم افزارهای ویرایشی بخش های مختلف را از یکدیگر جدا کرده یا به یکدیگر متصل نماید.
-
داستان اصلی فیلم را بر خلاف ویرایش های انجام شده باید به خوبی حفظ نماید.
-
از بخش های انتخاب شده نسخه خام تهیه کند.
-
کیفیت تصاویر را به صورت دیجیتالی افزایش دهد.
-
به منظور افزودن عناوین، تصاویر گرافیکی، صداها و افکت های تصویری قادر به استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری مختلف باشد.
-
همه بخش ها را در کنار یکدیگر قرار داده و نسخه نهایی را تهیه نماید.
-
نسخه خروجی را تولید کند.
بررسی بازار کار تدوینگر ویدیو
یک تدوینگر ویدیو قادر به همکاری با شرکت های تولید فیلم، تلویزیون و شرکت های تبلیغاتی به صورت قراردادی می باشد. این قراردادها ممکن است یک روزه تا چند ماهه باشند. برخی از تدوینگران نیز به استخدام صدا و سیما در می آیند برخی نیز در شرکت های خصوصی فیلم سازی یا تبلیغاتی استخدام می شوند.
از مهمترین نقاط قوت آینده کاری این حرفه می توان به عدم وجود سقف مبلغ برای انجام پروژه ها اشاره کرد. همه چیز باید با مشتری یا طرفین معامله به صورت توافقی اجرا شود. بسیاری از تدوینگران آزاد در بازار از پرداخت مالیات معاف هستند. در شبکه های مجازی مشتریان زیادی وجود دارند که تدوینگران می توانند آن ها را جذب نمایند.
تدوینگران غیر سینمایی در مقایسه با تدوینگران سینمایی حوزه فعالیت وسیع تری دارند. البته مشغول در این حرفه مشکلاتی را نیز به همراه دارد که از مهمترین آن ها می توان به تشکیل استودیوهای تدوین غیر مجاز در کشور و عدم نظارت مسئولین بر آن ها اشاره کرد. این امر در نهایت باعث می شود تا افراد حرفه ای در این بخش صدمه ببینند. عدم وجود امنیت و نیاز به صبر و تلاش فراوان نیز از دیگر مشکلات این حرفه هستند.
مسیر شغلی تدوینگری چگونه است؟
مسیر شغلی تدوینگر ویدیو تا حد زیادی به بخشی که وارد آن می شود بستگی دارد. تدوینگر ویدیو شرکت های تبلیغاتی به تجربه، کسب دانش و مهارت نیاز دارد. برای تبدیل شدن به تدوینگر ویدیو موفق و حرفه ای به مدرک دانشگاهی یا تحصیل در هنرستان های این رشته نیاز ندارید.
اگر قصد دارید یک شرکت تبلیغاتی تاسیس کنید به حداقل مدرک لیسانس نیاز خواهید داشت. برای شرکت های تبلیغاتی مهم است که بتوانید کارهای خوب ارائه دهید. برای نمایش تجربه و جمع آوری رزومه برای خود به تعداد کافی کارهای قدیمی خود نیاز خواهید داشت.
نحوه تعامل شما با شرکت ها و نمایندگی آژانس ها اهمیت زیادی دارد از این رو توصیه می شود مهارت های ارتباطی بین قردی خود را به نمایش بگذارید. یادگیری مداوم و بهبود مهارت های تدوینگری ویدیو به پیشرفت شما تا حد زیادی کمک خواهد کرد.
مسیر شغلی تدوینگر ویدیو در سینما و تلویزیون نیز ممکن است به صورت زیر باشد:
-
دستیار تولید
-
تدوینگر هنرجو
-
دستیار تدوینگر
-
سردبیر ارشد تدوین
رسیدن به دستیار تدوینگر برای بسیاری از افراد هدف عالی است.
جمع بندی مطالب
مجموعه رایا مارکتینگ اخیرا اقدام به استخدام ادیتور ویدیو یا استخدام تدوین گر ویدیو نموده است در صورت علاقه مندی به شغل تدوین ویدیو و کسب درآمد از تدوین ویدیو همین حالا نسبت به تکمیل فرم استخدام تدوینگر ویدیو این مجموعه اقدام نمایید.
برای سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین بازاریابی ویدئویی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید