مقایسه درآمد طراحی وب به صورت حضوری و فریلنسری
درآمد طراحی وب سایت چگونه است؟ در این مقاله به عوامل موثر بر درآمد طراحان سایت میپردازیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
کسب درآمد طراحی وب سایت از مشاغل درآمدزا در حوزه IT است. در همان ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که درآمد طراحی وب شما به تعداد پروژه ها و کار هایی که انجام می دهید وابسته است. چه به صورت فریلنسری ، چه به صورت حضوری، پول در ازای انجام پروژه به شما داده می شود. پس مقایسه ی اصلی در فرآیند دریافت پروژه است نه درآمد. مانند شغل تولید محتوا که به تعداد پروژه های سفارش تولید محتوا که انجام می دهد درآمد کسب می کند با این تفاوت که طراح سایت کاری تخصصی تر انجام می دهد و در نتیجه درآمد بیشتری هم دارد. حال اگر می خواهید به صورت فریلنسری طراحی سایت کار کنید و تحت نظر شرکت های طراحی نباشید کار شما کمی سخت تر است.
زیرا برای جلب اعتماد و جذب سرمایه مشتریان و در نهایت در دستیابی به درآمد طراحی وب، کار دشوار تری دارید. اما وقتی که بصورت حضوری در شرکت ها کار می کنید، شرکت ها این کار را برای شما انجام می دهند. شما به عنوان یک طراح سایت که به صورت فریلنسری کار می کند، نیازمند یک دفتر مجازی هستید. این دفتر مجازی برای ارائه پورتفولیو و سابقه کاری شماست که با آن ها بتوانید پروژه بگیرید و درآمد طراحی وب خود را داشته باشید.
حال این دفتر مجازی می تواند شکل های مختلفی داشته باشد، میتواند یک وب سایت شخصی باشد یا می توانید از پلتفرم های شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب ، تلگرام، فیسبوک یا توییتر استفاده کنید یا اینکه در سایت های برون سپاری فعالیت کنید. هدف اصلی انجام کار و درآمد طراحی وب است؛ کعبه و بتخانه بهانه است. حال اگر در شرکت های طراحی سایت به صورت حضوری یا کارمندی کار کنید، شما هیچ دغدغه ای برای جذب مشتری ندارید و این مسئله به شرکت مرتبط می شود.
سایت های برون سپاری
بیشتر بازار فریلنسری در ایران بر پاشنه ی سایت های برون سپار می چرخد، و درآمد طراحی وب خیلی از فعالان این حوزه از این طریق به دست می آید. در این سایتها، کارفرما ها و افراد فریلنسر در هر حوزه می توانند به راحتی با هم در ارتباط باشند. به این صورت که کارفرما پروژه را در سایت قرار می دهد و فریلنسر ها برای انجام دادن آن قیمت پیشنهاد می دهند.
یا کارفرما بر طبق رای هایی که فریلنسر قبلا از کارفرما های قبلی دریافت کرده است فریلنسر را انتخاب می کند. البته این مسئله بستگی به پلتفرم سایت دارد. در این قسمت می خواهیم بهترین سایتهای فریلنسری در ایران را معرفی میکنیم. درآمد طراحی وب در هر کدام بسته به فعالیت شما میتواند متفاوت باشد.
-
سایت پونیشا
سایت پونیشا یکی از مهمترین سایت هایی است که شما می توانید از آن برای دریافت پروژه استفاده کنید. سایت پونیشا از آنجا مهم است که افراد متخصص زیادی در آن وجود دارند. از این رو به دلیل مدت بالای فعالیت این سایت مشتریان نیز به آن و فریلنسر ها اعتماد می کنند. درگاه پرداخت امن و نسخه ی موبایلی از امکانات سایت پونیشا محسوب می شود. به دلیل گستره حضور کاربران در آن، درآمد طراحی وب خوب و البته رقابت بیشتری وجود دارد.
-
سایت انجام میدم
انجام میدم یکی دیگر از سایت های فریلنسری در ایران است که به معروفیت پونیشا نمی باشد، اما مشتریان خاص خود را دارد. در انجام میدم بیشتر کار ها در حوزه ی گرافیک و تبلیغات است و شما نیز به عنوان یک طراح سایت می توانید در آن مشغول باشید و درآمد طراحی وب داشته باشید. این وب سایت بر اساس قیمت گذاری کار می کند و شما با پیشنهاد قیمت می توانید کار را از آن خود کنید.
-
سایت پارسکدرز
سایت پارسکدرز نیز از سایت های معروف برون سپار است. در این سایت نیز بر اساس پیشنهاد قیمت می توانید پروژه بگیرید و درآمد طراحی وب خود را داشته باشید. اما تفاوت پارسکدرز این است که با گروگذاری مقداری از وجه به شما، در پرداخت کلی کار و حق الزحمه تمام شده تضمین داده می شود. این سیستم مالی همچنین باعث ایجاد اعتماد در دو طرف موجود در هر پروژه یعنی هم فریلنسر و هم کارفرما می شود.
-
سایت فریلنسری ورکفا
سایت ورکفا دیگر سایت فریلنسری مهم ایرانی است که در آن می توانید بر خلاف باقی سایت ها از دو روش استفاده کنید. در روش اول لیست پروژه ها را مرور می کنید ،سپس پروژه ای که می توانید انجام دهید را انتخاب کرده و برای صاحب پروژه درخواست ارسال می کنید. اما در روش دوم در سایت عضو می شوید سپس ورکفا پروژه متناسب با مهارت شما را برایتان ایمیل می کند.
از این قسمت تفاوت کار حضوری و فریلنسرینگ مشخص می شود. در فریلنسرینگ شما یک شرکت و برند خاص متعهد نیستد و همین امر آزادی شما را فراهم می آورد، و درآمد طراحی وب شما در دست خودتان خواهد بود. در فریلنسرینگ شما می توانید از سایت های خارجی برای پروژه یابی استفاده کنید و به راحتی با ارز های خارجی یا دیجیتال درآمد طراحی وب کسب کنید.
در ادامه چند سایت فریلنسری برای خارج از کشور را معرفی می کنیم:
-
سایت Freelancer و Upwork
سایت های Freelancer و Upwork از بزرگ ترین و مهمترین سایتهای فریلنسری در جهان هستند که متخصصان از سراسر دنیا در آن فعالیت می کنند. به جرات می توان گفت حجم پروژه های تحویل داده شده و درآمد طراحی وب در این دو سایت برابر با مجموع پروژه های تحویل داده شده در سایت های ایرانی است. همچنین درآمد طراحی وب هم به تبع آن بیشتر است.
هرچند که به عنوان یک ایرانی در آن دچار محدودیت هایی هستید. به این صورت که در جهت تحریم های مالی و بانکی نمی توانید به صورت مستقیم از این سایت درآمد طراحی وب دریافت کنید. اما شرکت هایی همچون ایرانیکارت و از این قبیل شرکت های خدماتی این مشکلات را حل کرده اند.
حال اگر بخواهید به صورت کارمندی در یک شرکت استخدام شوید و درآمد طراحی وب تضمین شده داشته باشید، از چه راهی باید این کار را انجام دهید؟ جستجوی در آگهیهای استخدام. بدون شک اولین قدم در جهت پیدا کردن شغل حضوری بررسی آگهی های حضوری است. شما می توانید به اشکال مختلفی این کار را انجام دهید که در ادامه برخی از آن ها را نام می بریم.
-
کامپیوتر جابز
این سایت آگهی های استخدامی در حوزه ی فناوری را منتشر می کند. شما می توانید به منوی استخدام بروید و در بخش جستجو ی پیشرفته ، شغل متناسب با مهارت خود را انتخاب کنید. هرچند که می توانید کار فریلنسری هم در این آگهی ها پیدا کنید و درآمد طراحی وب داشته باشید.
شما میتوانید برای دریافت پروژه طراحی سایت، از سایت کاریابی اینترنتی کامپیوتر جابز، با کلیک بر منوی استخدام و بخش جستجوی شغل و آگهی استخدام، وارد صفحه جستجوی پیشرفته شوید و از طبقهبندیهای شغلی که در این بخش وجود دارد، یکی را انتخاب و پروژههای دورکاری طراحی سایت را جستجو کنید.
اشتباهات رایج تازه کاران برای بدست آوردن پروژه
-
نمونه کار
نداشتن پورتفولیو یا نمونه کاری برای ارائه برای تازه کاران بسیار خطرناک است. در این زمانه که مهارت جای مدارک را گرفته است حتماً باید نمونه کاری برای ارائه کردن در جهت اثبات مهارت خود داشته باشید. یادتان باشد که نمونه کارها باید نهایت توان و مهارت تان باشد تا بتواند درآمد طراحی وب بیشتری برای شما فراهم آورد.
به روز نگه داشتن تخصص خود طراحی
شما باید بطور مداوم در حوزه فعالیتی تان خود را بررسی و با از بین بردن کمبود ها مهارت تان را ارتقا ببخشید.
-
سر در گمی در مسیر شغلی
شما بهعنوان یک طراح سایت، باید راههای مختلف ارتباطی خود و مشتریانتان را بصورت کامل بشناسید.قرار دادن شماره تماس، آیدی تلگرام، لینک پروفایل اینستاگرام و از این قبیل نشانه ها می تواند شما را همیشه به مشتریانتان متصل کند.
-
مشخص نبودن تعرفه پروژهها
در طراحی سایت متغیر ترین عامل بدون شک قیمت تمام شده ی سایت است. چرا که به غیر از خرج های جانبی ، زمان و مهارت تان را نیز صرف آن میکنید. از این رو قیمت ها هیچ موقع ثابت و در یک سیر مشخص قرار ندارند. اگر فریلنسر هستید باید خودتان قیمت گذاری کنید. اما اگر در شرکت ها کار میکنید از این مسئله نیز در امانید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید