آموزش وب سایت نویسی
وب سایت نویسی یکی از حیطههای مهم در دنیای فناوری اطلاعات است که به طراحی سایت، توسعه و پیادهسازی وبسایت ها میپردازد.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
وب سایت نویسی یکی از حیطههای مهم در دنیای فناوری اطلاعات است که به طراحی سایت، توسعه و پیادهسازی وبسایت ها میپردازد. این عرصه نیازمند تخصصهای گوناگونی است که از تجربههای کاری در زمینه برنامهنویسی و طراحی گرافیکی بهره میبرد.
وب سایت نویسی با استفاده از زبانهای برنامهنویسی از جمله HTML، CSS و JavaScript صورت میگیرد. HTML به عنوان زبان معمولی ساختار بندی صفحات وب استفاده میشود. CSS برای اعمال استایلها و ظاهر زیبا به وبسایت و JavaScript برای افزودن امکانات پویا و تعاملی به صفحات وب مورد استفاده قرار میگیرد.
برای شروع فرآیند وب سایت نویسی، نیاز است تا ابتدا نیازها و اهداف پروژه مورد بررسی قرار گیرند. در این مرحله، نوع وب سایت (از جمله وب سایتهای اطلاعاتی، تجاری، شخصی، اجتماعی و ...)، طراحی صفحات و بخشهای مختلف، امکانات مورد نیاز و نحوه برقراری ارتباط با کاربران تعیین میشود. پس از مشاوره طراحی سایت و بررسی نیازها، مرحله طراحی وب سایت آغاز میشود. در این مرحله، طرحها و ساختار صفحات وب با استفاده از ابزارهای گرافیکی و طراحی وب ایجاد میشود.
مطالعه مقاله طراحی وبسایت ارزان میتواند برای شما مفید باشد
نقش توسعه دهنده وب سایت
کار یک توسعه دهنده وب، وب سایت نویسی است. در واقع توسعهدهنده وب (Web Developer) فردی است که مسئولیت طراحی، برنامهنویسی، تست و پیادهسازی وبسایت ها و برنامههای تحت وب را بر عهده دارد. توسعهدهنده وب برای ایجاد و بهبود وب سایتها از مجموعهای از زبانها، فریمورکها، ابزارها و تکنولوژیهای مربوطه استفاده میکند.
انواع توسعه دهندگان وب در وب سایت نویسی
توسعه دهندگان وب یا همان طراحان سایت معمولاً در یکی از سه دسته قرار می گیرند: توسعه دهندگان بک اند، توسعه دهندگان فرانت اند و توسعه دهندگان فول استک. در زمینه وب سایت نویسی، انواع مختلفی از توسعهدهندگان وجود دارند، که هر کدام وظایف و نقشهای متفاوتی را در فرایند ساخت وبسایت ها و برنامههای تحت وب دارند. برخی از انواع توسعهدهندگان وب عبارتند از:
در فرآیند وب سایت نویسی، توسعه دهندگان وب بک اند ساختار وب سایت را ایجاد می کنند، کد می نویسند و کارکرد کد را تأیید می کنند. آنها همچنین ممکن است مسئول کنترل نقاط دسترسی کسانی باشند که نیاز به کنترل محتوای وب سایت دارند.
توسعه دهندگان وب فرانت اند مسئول ظاهر وب سایت هستند. صفحاتی که کاربران با آنها تعامل دارند و مشاهده می کنند (که به آن رابط کاربری نیز گفته می شود). آنها از HTML و جاوا اسکریپت برای بهبود طراحی وب سایت، طراحی طرح فیزیکی هر صفحه، طراحی گرافیک و موارد دیگر استفاده می کنند.
کار توسعه دهندگان front-end و back-end توسط توسعه دهندگان فول استک انجام می شود.
وظایف و مسئولیت های توسعه دهنده وب در وب سایت نویسی
شما می توانید به عنوان یک فریلنسر در پروژه هایی برای مشتریان خود یا برای یک تجارت یا آژانس به عنوان یک توسعه دهنده وب کار کنید. مسئولیت های شما بر اساس موقعیت متفاوت خواهد بود، اما مسئولیت های اصلی یک توسعه دهنده وب معمولاً شامل موارد زیر است:
• طراحی رابط کاربری و منوهای ناوبری
• نوشتن و بررسی کد برای سایتها، معمولاً HTML، XML یا جاوا اسکریپت
• تست برنامه های کاربردی وب
• بررسی مشکلات عملکرد یا تجربه کاربری
• همکاری با طراحان، توسعه دهندگان و ذینفعان
• ادغام محتوای چند رسانه ای
وبسایت نویسی را از کجا شروع کنیم؟
آموزش رسمی همیشه برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب در سطح ابتدایی ضروری نیست. برخی از توسعه دهندگان وب دارای مدرک لیسانس یا فارغ التحصیل در رشته علوم کامپیوتر یا طراحی وب هستند، اما برخی از افراد برنامه نویسی و طراحی سایت و وب سایت نویسی را از طریق تجربه عملی یاد می گیرند. یک نمونه کار قوی می تواند به کارفرمایان کمک کند تا مهارت های شما را بشناسند، در حالی که مدرک ممکن است شما را به کاندیدای جذاب تری تبدیل کند.
اگر شما علاقه مند به وب سایت نویسی هستید، در اینجا راهکار وجود دارد که می توانید انجام دهید.
1. ایجاد مهارت های توسعه دهنده وب
اکثر کارفرمایان و مشتریان به دنبال توسعه دهندگان وب با مجموعه ای از توانایی ها هستند که توانایی آنها را برای ایجاد وب سایت ثابت می کند. مهارتهایی که میتوانید برای ایجاد پایهای در طراحی سایت روی آنها تمرکز کنید، در زیر فهرست شدهاند.
مهارتهای فنی
کدنویسی: زبان های برنامه نویسی رایج برای طراحی فرانت اند عبارتند از HTML، CSS و جاوا اسکریپت. اگر می خواهید به عنوان توسعه دهنده Back-end کار کنید، باید یکی از زبان های PHP، Python، Java یا Ruby را یاد بگیرید.
طراحی واکنش گرا: افراد برای مشاهده یک وب سایت از دستگاه های مختلفی استفاده می کنند. توسعهدهندگان باید بتوانند طوری وب سایت نویسی کنند که در گوشیهای هوشمند و تبلتها به همان اندازه که روی صفحهنمایش رایانه ظاهر میشوند، خوب به نظر برسند.
سئوی فنی: بسیاری از عوامل در وب سایت نویسی می توانند بر رتبه سایت در موتورهای جستجو تأثیر بگذارند.
کنترل نسخه: این به شما امکان می دهد هر بار که با مشکلی مواجه می شوید تغییرات کد منبع را بدون شروع از ابتدا ردیابی و کنترل کنید.
طراحی بصری: درک اصول اولیه طراحی، مانند صفحه بندی، انتخاب فونت و ترکیب تصاویر می تواند مهارت وب سایت نویسی شما را افزایش دهد.
2. یک دوره در زمینه توسعه وب بگذرانید.
توسعه دهنده وب
کار به عنوان یک توسعه دهنده وب همیشه به آموزش رسمی نیاز ندارد. شما می توانید مهارت های لازم را به تنهایی بیاموزید. به عنوان مثال، برای نوشتن وب سایت های بهتر، می توانید در دوره ای برای یادگیری زبان های برنامه نویسی مانند HTML، جاوا اسکریپت یا CSS ثبت نام کنید. سپس آنچه را که یاد میگیرید در وب سایت نویسی خود عملی کنید.
3. یک نمونه کار وب سایت نویسی بسازید
نمونه کارهای شما یکی از مهم ترین بخش های رزومه شما به عنوان یک توسعه دهنده وب می باشد. این مجموعه از پروژه ها به کارفرمایان نشان می دهد که شما قادر به ایجاد چه نوع سایت و با چه قابلیت هایی هستید.
درآمد طراحی وب سایت چقدر است؟
درآمد طراحان سایت ممکن است بسیار متنوع باشد و به عوامل زیادی بستگی داشته باشد. برخی از عوامل تأثیرگذار که در وب سایت نویسی موثر هستند عبارتند از:
· سطح تجربه: تجربه در زمینه توسعه وب میتواند تأثیر قابل توجهی در درآمد داشته باشد. توسعه دهندگانی که سابقه و تجربه بیشتری دارند و توانایی ایجاد وب سایتهای پیچیده تر را دارند، معمولاً میتوانند به درآمد بیشتری دست یابند.
· محل کار: در برخی مناطق و کشورها، بازار کار برای توسعه دهندگان وب فعال و رونق بیشتری دارد، که ممکن است باعث افزایش درآمد آنها شود. همچنین، سطح اقتصادی و زندگی در هر کشور نیز تأثیرگذار است.
· تخصص و مهارتها: طراحان سایت با تخصص و مهارتهای خاص میتوانند در بخشهای خاصی از صنعت وب سایت نویسی، مانند توسعه برنامههای تحت وب، تجارت الکترونیک و طراحی رابط کاربری، درآمد بیشتری بدست آورند.
· نوع استخدام: طراحان سایت میتوانند به صورت مستقل (فریلنسر) کار کنند، به عنوان کارمند در شرکتهای توسعه وب مشغول به کار شوند یا حتی تصمیم بگیرند کسبوکار خود را راهاندازی کنند. هرکدام از این حالتها ممکن است درآمد متفاوتی داشته باشند.
مهم است توجه کنید که درآمد طراحان سایت به شدت متغیر و در بازه 15 میلیون تا بالای 50 میلیون میتواند متغیر باشد. در نهایت، برای به دست آوردن دقیقترین اطلاعات در مورد درآمد در حوزه خاص توسعه وب و هزینه طراحی سایت بهتر است منابع و آمارهای موثق و به روز را مورد بررسی قرار دهید و با توسعه دهندگان وب حرفهای صحبت کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید