رپورتاژ نگاری چیست و چگونه انجام می شود – رایا مارکتینگ
رپورتاژ نگاری با تکیه بر اصول و قواعد صحیح صورت گرفته و از همین رو به خلق نتایج بزرگ مانند رشد کسب و کار می انجامد.
تاثیر رپورتاژ بر سئو به حدی زیاد است که بنیانگذار گوگل، ایده گوگل را با بک لینک شروع کرد. لری پیج درخواب دید که اعتبار مطالب سایتها را میتوان با بک لینک ها سنجید و این شروع ایده موتور جستجوی گوگل بود. هر چند امروزه گوگل بسیار هوشمندانه به بررسی بک لینک ها می پردازد ولی هنوز بهترین راه برای گرفتن بک لینک های دائمی طبیعی، درج آگهی رپورتاژ می باشد.
مقدمه
رپورتاژ نگاری چیست؟ رپورتاژ نگاری به روشی خاص از نگارش محتوا اشاره دارد. نگارشی که هم دارای سبک خبری و هم دارای سبک تبلیغاتی است. رپورتاژ نگاری را تنها کسانی که به اصول مهم رپورتاژ، آگاه و واقف هستند؛ می توانند انجام دهند. مانند روزنامه نگاری که فقط روزنامه نگاران با اصول آن آشنا بوده و می توانند این کار را با مهارت تمام انجام دهند.
با آگاهی از فوت و فن های رپورتاژ نگاری می توان تبدیل به یک رپورتاژ نویس حرفه ای شد و از این راه به درآمد مطلوب دست یافت. اما اینکه چرا رپورتاژ نگاری مورد توجه واقع شده، قابل بررسی است.
رپورتاژ نگاری که بر اساس اصول سئو و اصول دیجیتال مارکتینگ انجام می گیرد؛ تمام معیارهای مد نظر گوگل را به همراه داشته و از این رو مورد توجه گوگل واقع شده است. لذا نقش رپورتاژ آگهی در رتبه گوگل را نمی توان نادیده گرفت. سایت هایی که به دنبال کسب نتایجی همچون ارتقاء رتبه هستند؛ دست به دامن رپورتاژ شده اند.
مزایای استفاده از رپورتاژ
این روش تبلیغاتی مزیتهای بسیار زیادی دارد که ما در اینجا مهمترین ها را برایتان بازگو میکنیم.
اولین مزیت این روش تبلیغاتی هزینهی این روش است به صورتی که در این روش هر کسب و کاری با هرینهای بسیار مناسب و کمتر از بقیهی مدلها تبلیغات برند و محصولات خود را کند و نگران این باشد که هزینهی نتواند بپردازد.
دومین مزیت این روش تبلیغات زمان انجام کار آن است بدین گونه که در این روش زمانی که برای انجام کار صرف میشود بسیار کم است و شما به راحتی میتوانید در زمان خود صرفه جویی نمایید.
سومین مزیت این روش که باعث محبوبیت بیشتر این روش شده است دائمی بودن است به این صورت که در این روش شما هر زمانی که رپورتاژ آگهی خود به سایت منتشر کننده داد در بیشتر مواقع به صورت همیشگی در سایت مورد نظر باقی میماند و برای شما جذب مخاطب دائمی دارد.
چهارمین مزیت این روش که باعث استقبال بیشتر مردم شد بهبود سئو سایت بود بدین گونه که شما با استفاده از رپورتاژ اگهی موتورهای جست و جو را راه میانداختید و باعث بهتر عمل کردن سئو سایت شده و محبوبیت خود را در نظر گوگل بالاتر میبرید.
چگونه رپورتاژ بنویسیم ؟
رپورتاژ نگاری در نگاه اول کاری بسیار آسان است اما باید بدانید که رپورتاژ نگاری به صورت خاصی نوشته میشود همان طور که در قسمت بالا خود رپورتاژ آگهی را توضیح دادیم باید به صورت کاملا محسوسی گفته شود تا تاثیر گذار باشد. برای اینکه بتوانید رپورتاژ نگاری انجام دهید یک سری نکات هستند که باید بدانید ما در اینجا همهی انها را به صورت کامل و ساده برایتان شرح میدهیم پس با ما تا آخر این متن همراه باشید.
در قدم اول رپورتاژ نگاری این است که شما خواننده را کنجکاو کنید که متن را بخواند چطور این عمل اتفاق میافتد با عنوانی جذاب و گیرا که باعث ترغیب خواننده شود. این بخش اهمیت فراوانی دارد اگر عنوان نوشته شده بسیار جذاب باشد باعث این میشود که مخاطبان بسیاری را جذب خود نمایید.
پیشنهاد میکنیم بخوانید: قیمت رپرتاژ خبری چگونه است ؟
در قدم دوم رپورتاژ نگاری خلاصه ای است که شما به مخاطب ارائه میدهید. شما باید برای مخاطب موضوع آگهی را شرح دهید اما املا به صورت خلاصه و بدون جزئیات چون طولانی شدن خلاصه از جذابیت متن میکاهد و باعث خسته شدن مخاطب میشود. خلاصه محتوایی که میخواهید بنویسید را کنجکاوانه بنویسید جوری که باعث شود مخاطب بقیهی متن را نیز بخواند.
در قدم سوم رپورتاژ نگاری بخش متن اصلی آگهی است متن آگهی کاملا بیطرفانه باشه و بدون اغراق نوشته شود چون مخاطب از این که فقط تبلیغ ببیند ناراحت میشود و دیگر جذب سایت شما نخواهد شد چون از نظر او من زمان خود را فقط برای تبلیغ یک سایت گذاشتم که فقط به سوده خودش فکر میکند پس متنهایتان را جوری بنویسید که در آن جدا از تبلیغ برای شما سودی نیز برای مخاطبانتان داشته باشد در این صورت باعث جذب بیشتر مخاطب و بازخورد بهتر از این روش تبلیغاتی میشوید.
کل متن را تبلیغ ننویسید این کاره شما باعث شکست این روش تبلیغاتی میشود و هیچ بازخورد خوبی به دست نمیآورید از قانون 30 – 70 پیروی کنید این قانون بر این اساس است که شما در متن آگهی خود 70 درصد محتوایی مفید قرار دهید و 30 درصد آگهی را تبلیغ انجام دهید اگر این کار را انجام دهید بازخورد عالی از این روش تبلیغاتی دریافت مینمایید. در آخر متن خود از مخاطب درخواست نمایید که برای ادامه این متن و راهکارهایی که دادهاید و... به سایت شما مراجعه نمایید.
نکات مهم در رپورتاژ نگاری
اولین نکته: از عکس و اعداد و ویدیو در متن آگهی خود استفاده کنید این کار باعث ایجاد تنوع در محتوای شما شده و جذابیت متن را بالاتر میبرد.
دومین نکته: در تولید محتوا از نقل قولها و سخنان افراد معروف استفاده نمایید. این کار باعث القای حس خوب به مخاطب میشود.
سومین نکته حتما دربارهی موضوعی که میخواهید محتوا بنویسید تحقیق کنید تا محتوای شما بدون هیچ ایرادی باشه چون اگر مخاطب شما حس کند که شما هیچ چیزی از این موضوع نمیدانستید و همینطوری چیزی را نوشتید به هیچ وجه متن را نمیخواند و به سایت شما مراجعه نمیکند پس حتما اطلاعات درست به مخاطب خود ارائه دهید. برای اطمینان سفارش تولید محتوا برای متن رپورتاژ بهترین راه است.
چهارمین نکته در نوشتن مزایای محصول و یا برندی که میخواهید معرفی کنید اغراق نکنید مخاطب را دلزده میکند
پنجمین نکته در ارتباط با انتشار رپورتاژ آگهی خود در سایتها در هر سایتی که میخواهید آگهی خود را منتشر کنید بهتر است که مربوط به موضوع کاری خودتان باشد چون در این صورت مخاطبان ان سایت مخاطبان سایت شما هم هستند و احتمال بیشتری وجود دارد که به سایت شما وارد شوند تا یک سایت کاملا غیر مرتبط و با سیاستهای سایت منتشر کننده آشنایی پیدا کنید تا محتوای خود را بر اساس انها بنویسید چون احتمال آن وجود دارد که برای آگهی شما اصلاحیه زده شود در این صورت زمان بسیاری از شما تلف خواهد شد.
ششمین نکته در نوشتن رپورتاژ آگهی خود را به صورت مفیدی بنویسید تا مخاطب بیشتری جذب کنید در این صورت با حذف تبلیغات انجام شده محتوایی که باقی میماند مفید و کاربردی است.
تاریخچه رپورتاژ نگاری
وقتی به تاریخچه رپورتاژ نگاری نگاهی می اندازیم؛ متوجه قدمت حضور آن می شویم. رپورتاژ نگاری قدمتی به اندازه یک قرن دارد! برای نخستین بار در سال 1945، ادبیات رسانه ای با موضوعی جدید به نام رپورتاژ آگهی روبرو شد. درست از همان موقع، تحولی عظیم در دنیای تبلیغات اتفاق افتاد. تحولی که کسب و کارها را به سمت و سوی مثبت حرکت داد. رپورتاژ نگاری که به نگارش انواع رپورتاژ اعم از رپورتاژ دانشگاهی یا رپورتاژ خبری می پردازد؛ در بسیاری از وبسایت ها رواج یافته است.
چگونگی نوشتن یک رپورتاژ حرفه ای
برای حرفه ای شدن در هر کاری باید مهارت های آن کار را به درستی فرا گرفت و آنها را اجرایی نمود. در این بخش به بیان مطالبی خواهیم پرداخت که پاسخ تمام این سوالات را خواهد داد: چگونه رپورتاژ بنویسیم؟، رپورتاژ نگاری چگونه انجام می شود؟ یا نوشتن یک رپورتاژ حرفه ای چگونه صورت می گیرد؟ در واقع مطالبی که ذکر خواهیم کرد؛ به نوعی با آموزش آگهی نویسی یا رپورتاژ نگاری در ارتباط بوده و اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار خواهند داد. با ما همراه باشید.
-
انتخاب یک عنوان چالش برانگیز
اولین چیزی که در رپورتاژ نگاری به آن توجه شده و با هدف صید مخاطب صورت می گیرد؛ انتخاب یک عنوان چالش برانگیز و متفاوت است. عنوانی که ذهن مخاطب را درگیر کرده و او را وادار به خواندن مقاله رپورتاژ نماید. این عنوان اگر با احساسات مخاطب گره خورده و منجر به تحریک حس کنجکاوی او شود؛ قطعا تاثیر عمیق تری به دنبال خواهد داشت.
برای مثال عنوانی مثل: «پنج نکته مهم برای بهبود سئو سایت» یکی از بهترین عناوینی است که به احتمال زیاد، خواننده را درگیر خواندن مطلب می کند.
-
بیان صادقانه و راحت
تا وقتی نویسنده در رپورتاژ نگاری، بیان صادقانه و راحت را انتخاب نکند؛ بازخوردی رخ نخواهد داد. از ادعاهای کاذب، اطلاعات غیر واقعی، تظاهر کردن و اعمالی شبیه به آنها جدا پرهیز کنید. با خواننده راحت باشید و طوری صحبت کنید که او احساس راحتی کند. گاهی بد نیست از نقاط ضعف هم حرف بزنید. البته داشتن دانش و تخصص کافی درباره یک محصول هم می تواند حس مثبتی را در مخاطب ایجاد کرده و او را متوجه این موضوع کند که شما آگاهی لازم را دارید؛ در نتیجه با او روراست هستید.
-
بررسی لحن رسانه انتشار دهنده
در رپورتاژ نگاری باید اصول متعددی را رعایت کنید. یکی از این اصول، بررسی لحن رسانه ای است که قرار است رپورتاژ در آن منتشر شود. اگر رپورتاژ با لحن آن مطابقت داشته و شبیه به آن باشد؛ بدون شک رپورتاژ نیز مقبول واقع خواهد شد. همچنین رپورتاژ باید در رسانه ای انتشار یابد که با کسب و کارتان مرتبط باشد.
-
توجه به آیتم های مختلف
این حضور آیتم های مختلف است که به محتوای رپورتاژ اعتبار بخشیده و رپورتاژ نگاری حرفه ای را میسر می سازد. منظور از این آیتم ها عکس، آمار و ارقام، ویدئو و نقل قول است. این آیتم ها مثل چاشنی به رپورتاژ، شکل بهتری داده و آن را رو به بهبود می برند. استفاده از چنین آیتم هایی نه تنها مخاطب را بیشتر جذب می کند؛ بلکه محتوا را برای او یکنواخت و کسل کننده نشان نخواهد داد.
-
استفاده از ترفندهای موثر برای جذب بیشتر
افزایش مشغله های زندگی برای برخی از افراد، حوصله ای باقی نگذاشته است. شاید بهتر باشد بگوییم تقریبا همه افراد اینگونه اند. پس در رپورتاژ نگاری به این مورد توجه کرده و ترفندهایی را به کار ببرید تا حوصله مخاطب سر نرود. می توانید در طی محتوا از ابزارهای ساده برای جذب مخاطب کمک بگیرید. یک جمله بولد شده، نقل یک داستان هر چند کوتاه و چند خطی، یک مطلب جذاب و مرتبط، همگی از ابزارهای مورد نظر به شمار می آیند.
-
کش دادن بیهوده ممنوع
سعی نکنید برای افزایش طول تولید محتوا رپورتاژ، مطلب را کش دهید. این کار اصلا جذابیتی برای خواننده ندارد. با انتخاب تعداد کلمات مناسب، هم از طولانی شدن رپورتاژ جلوگیری کرده و مطلب مفیدی را به خواننده ارائه دهید.
-
درخواست از مخاطب
در پایان رپورتاژ باید از مخاطب درخواست کنید تا اقدام موثری انجام دهد. برای مثال از او بخواهید برای تهیه محصولی که به آن اشاره شده؛ به فلان سایت رفته و در آنجا این محصول را مشاهده کند. بهتر است برای ترغیب بیشتر، از موضوعاتی مثل تخفیف کمک بگیرید. البته توجه داشته باشید که درخواستتان حالت دستوری نداشته و پیشنهادی باشد.
نکات مهم در انتشار رپورتاژ
اگر سوالتان این است رپورتاژ خود را کجا منتشر کنیم؟ پاسخ خود را در ادامه دریافت خواهید کرد. در قسمت زیر به ذکر نکات مهم در انتشار رپورتاژ پرداخته ایم که جواب سوال شما در بطن آن وجود دارد:
-
برای انتشار رپورتاژ به سراغ سایت هایی بروید که بیشترین بازدید را دارند. سایت هایی که رتبه الکسا آنها کم است؛ با بیشترین تعداد مخاطبان مواجه هستند.
-
به ارتباط موضوعی سایت انتشار دهنده توجه کنید. اگر تصمیم به سفارش رپورتاژ آگهی در رابطه با سایت فروشگاهی خود را دارید؛ لذا باید در سایت هایی که با فروش در ارتباطند؛ رپورتاژ را منتشر کنید.
-
اعتبار سایت را دست کم نگیرید. سایت های معتبر، بهترین مرجع جهت انتشار رپورتاژ به شمار می آیند.
نقش لینک بیلدینگ در رپورتاژ آگهی
استراتژی لینک سازی در رپورتاژ آگهی یکی از استراتژی های قوی و موثر است. یکی از اهداف اصلی رپورتاژ نگاری، دریافت بک لینک است. دریافت بک لینک طبیعی از طریق رپورتاژ با کمک لینک بیلیدینگ صورت گرفته و نقش لینک بیلدینگ در رپورتاژ آگهی، بسیار پررنگ است. منظور از آن ساخت لینک است. با این کار، از وبسایت های دیگر برای سایت خود، لینک به دست خواهید آورد. اما مزیت این روش چیست؟ در ادامه به چند مزیت آن اشاره نموده ایم:
-
با لینک بیلدینگ، برندتان اعتبار یافته و به آن اعتماد خواهد شد.
-
حتی سایت های تازه کار را به صفحات نخست گوگل هدایت می کند.
-
این کار به ظاهر کوچک، موفقیت های بزرگی را برای سایت به ارمغان می آورد.
-
مهمتر از همه لینک بیلدینگ باعث بهبود سئو، افزایش آگاهی و افزایش ترافیک خواهد شد.
نتیجه گیری
رپورتاژ نگاری که امروزه به یکی از مشاغل مهم دنیا تبدیل شده؛ توسط متخصصان این حوزه صورت می گیرد. اگر خواستار دریافت یک رپورتاژ قوی هستید و اهدافی همچون ارتقاء سئو(SEO) سایت در سر دارید؛ راهی جز مراجعه به رپورتاژ نویسان نخواهید داشت. مجموعه ما رایا مارکتینگ با آموزش رپورتاژ نگاری به نویسندگان خود، نتایج مطلوبی را رقم زده است.
لذا جهت خرید رپورتاژ آگهی و همچنین جهت استعلام هزینه رپورتاژ آگهی می توانید روی کمک ما حساب کنید. ثبت سفارش تولید محتوا رپورتاژ تضمینی به همراه مناسب ترین قیمت را در رایا تجربه خواهید کرد. نویسندگان ما همگی به وقت ارزشمند شما اهمیت داده و با برخورداری از ویژگی وقت شناس بودن، پروژه هایی هر چند حجم بالا را در کمترین زمان انجام می دهند.
ضمنا با وجود اینکه بخش رپورتاژ آگهی در رایا مارکتینگ آپدیت شده؛ لذا بازدهی فوق العاده ای را دریافت خواهید کرد. مشاوره رایگان، یکی از بهترین خدمات ما برای شماست. کافیست یک بار ثبت سفارش رپورتاژ را انجام دهید؛ پس از آن به دلیل دریافت خدمات متمایز، سفارشات بعدی را نیز در لیست انجام قرار خواهید داد.
برای سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین رپورتاژ آگهی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید