پاسخ به سوال - محتوا چه بخش هایی دارد؟
محتوا چه بخش هایی دارد؟ محتوا شامل سه بخش اعم از تولید محتوا، عرضه و توزیع محتوا و بازاریابی با استفاده از محتوا می شود.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
محتوا چه بخش هایی دارد؟ محتوای متنی به صورت کلی، سه بخش دارد که برای نگارش بخش اول، نویسنده بایستی مطابق اصول سئو، عمل کند. در بخش دوم و سوم محتوای متنی، نویسنده هیچ گونه اختیار عملی ندارد. رعایت اصول سئو و بهینه سازی وب سایت در رتبه بندی وب سایت (بیشتر دیده شدن وب سایت) اهمیت بالایی دارند. در این مقاله راجب مراحل تولید محتوا و بخش های مختلف آن، صحبت شده است. جهت آشنایی بیشتر، با ما در ادامه همراه باشید.
معرفی شغل تولید محتوا
برای پاسخ به تعریف محتوا و صنعت محتوا چیست؟ می توان به یک مثال، بسنده کرد. فضای مجازی (فیس بوک، یوتیوب، اینستاگرام و گوگل) همانند یک ظرف می باشد که نیاز به مظروفی است تا پر شود. محتوای متنی، تصویری و صوتی نقش مظروف را بازی می کنند. ظرف و مظروف، مکمل یکدیگر هستند، از این جهت، فضای مجازی و محتوای دیجیتالی هم مکمل یکدیگر می باشند. در دنیای دیجیتال امروز، صنعت تولید محتوا رونق پیدا کرده است. شغل تولید محتوا محدود به نگارش محتوای متنی نمی شود، بلکه شامل محتوای بصری (تصویری و ویدیویی) و محتوای صوتی هم می شود. شغل تولید محتوا فقط شامل تهیه کتاب، مقاله، پیامک تبلیغاتی، فیلم، ویدیو، پادکست، بروشور، عکس و تصویر نمی شود، بلکه شامل تهیه آلبوم موسیقی، دفترچه راهنما، گزارش خبری، روزنامه نگاری، وبلاگ نویسی و سایر محتواهای متنی، تصویری و صوتی هم می گردد.
محتوا چه بخش هایی دارد؟ بخش های مختلف محتوا به سه دسته کلی محدود می شود که شامل تولید محتوا، عرضه و توزیع محتوا، بازاریابی با استفاده از محتوا است. در این مقاله، بخش های مختلف محتوا مورد بررسی قرار گرفته شده است.
قسمت اول محتوا چه بخش هایی دارد؟
بخش اول هر نوع محتوایی (اعم از متنی، تصویری و صوتی) Content Creation یا به عبارتی تولید محتوا است. در صنعت تولید محتوا، کسانی مشغول به تولید محتوا هستند که در نویسندگی، گرافیک، کارگردانی و ضبط پادکست توانمند می باشند. تولید محتوا اولین و اصلی ترین گام در صنعت محتوا می باشد. برای آماده سازی محتوا، وجود یکی از لوازم الکترونیکی اعم از موبایل، لپ تاپ، کامپیوتر، تبلت، دوربین و میکروفون الزامی است. رعایت صفر تا صد تولید محتوا در تهیه محتوای الکترونیکی و دیجیتال مارکتینگ، لازم است. ناگفته نماند که در تولید محتوا بایستی اصول سئو و بهینه سازی سایت، رعایت گردد.
قسمت دوم محتوا چه بخش هایی دارد؟
بخش دوم محتوا به عرضه و توزیع محتوا یا Distribution & Content Delivery محدود می شود. برای پاسخ به سوال "محتوا چه بخش هایی دارد؟" بایستی گفت که محتوا پس از آن که تولید می شود، بایستی به شکل قابل استفاده بدل شود و در فضای مجازی منتشر شود. به مرحله ای که محتوا از طریق شبکه های توزیع در فضاهای اجتماعی، منتشر می شود، عرضه و توزیع محتوا می گویند. در دیجیتال مارکتینگ، محتوای آماده شده به محتوای دیجیتالی تبدیل می شود. در کمپانی هایی که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارند، عرضه و توزیع محتوای تولید شده بر عهده مجموعه می باشد.
قسمت سوم محتوا چه بخش هایی دارد؟
یکی از مهم ترین مراحل تولید محتوا حرفه ای، بازاریابی با استفاده از محتوا یا Content Marketing می باشد. بازاریابی با محتوای متنی، تصویری و صوتی در فضای مجازی، جزو به صرفه ترین روش ها است. امروزه، اکثر کمپانی های بزرگ از طریق تولید محتوا، بازاریابی می کنند و خدمات و محصولات خود را به مشتریان عرضه می کنند. هدف اصلی از سفارش تولید محتوا، بازاریابی و رونق کسب و کار (افزایش فروش خدمات و محصولات به مشتریان) و جذب مشتریان جدید، می باشد.
مهم ترین مراحل تولید محتوا حرفه ای
1- مشخص کردن هدف محتوا:
یکی از مهم ترین مراحل تولید محتوا حرفه ای، مشخص کردن هدف محتوا می باشد. هدف از تولید محتوا ممکن است افزایش فروش، رونق کسب و کار، معرفی برند، بازاریابی، جذب مخاطب، افزایش ترافیک وب سایت، جلب نظر مخاطب و یا معرفی خدمات و محصولات باشد.
2- مخاطب شناسی:
شناخت مخاطبین محتوا در اولویت است. مخاطب شناسی کمک می کند که چگونه تولید محتوا کنیم. شناخت سلایق، سن و سال، محل زندگی، درآمد و شغل مخاطبان در چگونگی تولید محتوا حائز اهمیت می باشند. صفر تا صد تولید محتوا به مخاطب شناسی بستگی دارد. فرض کنید مخاطب شما، لحن رسمی را می پسندد ولی شما از لحن عامیانه استفاده می کنید، در این صورت، محتوای شما، بازخورد زیادی نمی گیرد.
3- شناخت وب سایت های رقیب:
مقایسه و رقابت سالم همیشه باعث پیشرفت می شود. توصیه می شود در حین مراحل تولید محتوا حرفه ای، وب سایت رقبا را شناسایی کنید و به آن ها سر بزنید. از این رو، می توانید نسبت به مطالب وب سایت رقبا آگاه شوید و از رویکرد موجود در بازار، مطلع گردید.
4- تدوین استراتژی کلی محتوا:
استراتژی محتوا شامل اهدافی می شود که محتوا با خود به همراه دارد. با مشخص بودن اهداف محتوا، می توان راه ها و روش های رسیدن به اهداف را تعیین کرد.
5- انتخاب کلمات کلیدی (اصلی و فرعی) مناسب:
در محتوای متنی سئو شده، کلمات کلیدی مناسب، نقش مهمی دارند. انتخاب کلمات کلیدی درست و مناسب بخشی از اصول سئو و بهینه سازی وب سایت می باشد. برای انتخاب کلمات کلیدی مرتبط (فرعی) بایستی به موتور جست و جوی گوگل مراجعه کرد.
6- ایجاد تقویم تولید محتوا:
با برنامه ریزی و ایجاد یک تقویم تولید محتوا، محتواهای آماده شده، طبق زمان بندی معینی منتشر می شوند. ربات های Google در ایجاد تقویم تولید محتوا، نقش مهمی دارند. ایندکس کردن به موقع مقالات و محتواهای متنی بر عهده همین ربات ها می باشد.
7- بررسی و تحقیق:
به عنوان معرفی شغل تولید محتوا، بایستی به بررسی و تحقیق نویسنده حول کلمات کلیدی اشاره کرد. پس از تعیین کلمات کلیدی نوبت به بررسی و تحقیق می رسد. برای نگارش محتوای یونیک، می بایست مقالات مختلفی را مطالعه کرد.
بررسی سایر موارد
8- نگارش عناوین جذاب و خیره کننده:
با استفاده از کلمات کلیدی (اصلی و فرعی)، بایستی محتوای متنی سئو شده را استارت زد. نگارش عناوین محتوای متنی، قانون و اصولی دارد که مطابق سئو باید رعایت شوند. عناوین با محتوای هر بخش، مرتبط هستند و به نوعی، عناوین نقش دور نما را بازی می کنند.
9- نگارش بدنه محتوا:
محتوا چه بخش هایی دارد؟ بخش های محتوا به صورت کلی و جزئی مورد بررسی قرار گرفته اند. در این مرحله، نگارش بدنه محتوا آغاز می شود و نویسنده برای هر عنوان، مطالبی را نگارش می کند. رعایت قوانین و نکات دستوری زبان فارسی، نیم فاصله و فاصله، نکات نگارشی و قوانین پاراگراف نویسی در نگارش بدنه محتوا، ضروری است.
10- پایان بندی مناسب:
پایان بندی در تولید محتوا چیست؟ پایان بندی یا نتیجه گیری در قسمت انتهایی محتوای متنی، قرار دارد و فوق العاده بخش تاثیرگذاری است. در بخش انتهایی مقاله، بایستی شواهدی که در طول مقاله اثبات شده را جمع بندی نمایید و به نوعی، بر انتقادها غلبه کنید.
11- سئو کردن محتوا:
محتوای متنی سئو شده، به راحتی توسط موتورهای جست و جو گوگل شناخته می شوند و به مخاطب نمایش داده می شوند. در بهینه سازی محتوای وب سایت بایستی به متا تگ دیسکریپشن تگ های هدینگ، لینک های داخلی و تصاویر محتوا توجه ویژه ای شود.
12- بازخوانی و ویرایش نهایی:
در هنگام ویرایش نهایی، اشکالات موجود در متن، کشف و اصلاح می شوند. در این صورت، متن نهایی آماده می گردد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید