دایرکتوری یا Directory سئو چیست؟
دایرکتوری لیستی می باشد که ثبت کردن وب سایت تان در آن می تواند در برای بهینه کردن سئو سایت مناسب باشد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
سئو دارای بخش ها و مباحث متفاوتی می باشد که دایرکتوری یکی از این مباحث است و می توان در خصوص آن بسیار صحبت کرد. دایرکتوری یکی از مهم ترین مباحث مطرح شده در بخش سئو محلی می باشد. پیش از آن که بخواهیم به مبحث دایرکتوری ها بپردازیم بهتر است که با موضوع local seo آشنا شویم.
بررسی seo محلی در web site ها
هنگامی که گوگل برای نشان دادن نتیجه سرچ کاربر با توجه به آدرس آی پی کاربر تصمیم می گیرد و اطلاعاتی را به کاربر نشان می دهد از سئو محلی استفاده کرده است. در این شرایط گوگل با توجه به نزدیک ترین موقعیت مکانی نتایجی را به ما نشان می دهد که مناسب ترین برای ما باشد. این کار به کسب و کار ها کمک می کند تا در موقعیت جغرافیایی خود بتوانند کسب و کار خود را گسترش دهند. موقعیت جغرافیایی با استفاده از آدرس آی پی قابل فهمیدن میباشد، گوگل با استفاده از این آدرس وب سایتهایی را به شما نشان خواهد داد.
در این حالت سئو محلی به فعالیت هایی گفته می شود که در طی آن ما موقعیت جغرافیایی خود را به ربات های گوگل می شناسانیم. برای این کار می توانیم از دایرکتوری کسب و کار و یا Google My Business listing استفاده کنیم. با توجه به تعداد بسیار بالای سرچ محلی در گوگل انجام تنها همین امر می تواند تاثیر بسیاری بر موفقیت کسب و کار شما بگذارد. در این حیطه سئو، در واقع شما برای رتبه گرفتن در یک موقعیت جغرافیایی خاص تمرکز می کنید. و گوگل بر اساس موقعیت جغرافیایی که کاربران در حال سرچ در آن قرار گرفته اند، نتایج را به آن ها نشان می دهد. برای مثال هنگامی که شما آموزشگاه زبان فرانسوی در کرج را سرچ می کنید، آموزشگاه هایی که در تهران فعال هستند به شما نمایش داده نخواهند شد.
در این ارتباط خوب است آموزش تحلیل سایت با گوگل آنالیتیکس را نیز مطالعه نمایید.
با توجه به آن که Google My Business listing در ایران مسدود شده است می توانید تنها به ثبت کسب و کارتان در GoogleMap اکتفا کنید. شما می توانید محل دقیق کسب و کارتان را به همراه شماره تماس و اطلاعات دیگر در گوگل مپ وارد کنید تا کاربران گوگل بتوانند ببینند.
دایرکتوری چیست؟
یکی از راهکارهایی که بتوانیم به وسیله آن رتبه خوبی را در سئو محلی کسب کنیم، استفاده از دایرکتوری می باشد. برخی از افراد گمان می کنند که دایرکتوری ها وب سایت هایی می باشند که کسب و کار ها خودشان را در آن معرفی می کنند تا میزان بازدید کنندگان شان افزایش یابد. اما دایرکتوری ها اطلاعاتی جامع و کامل را از شما دریافت کرده و آن ها را در اختیار کاربران گوگل قرار می دهند.
اما شاید برای شما این سوال پیش بیاید که ایده استفاده از دایرکتوری ها چگونه شکل گرفته است؟ در روز های اولیه شکل گیری اینترنت، وب سایت های کمی وجود داشتند که مشغول به فعالیت بودند از این رو به خاطر سپردن نام تمامی آن ها کار چندان سختی نبود. ولی با پیشرفت اینترنت و افزایش میزان وب سایت ها در سراسر دنیا، به خاطر سپردن تمامی این نام ها ممکن نبود.
دقت داشته باشید که هنوز در این مقطع گوگل وجود نداشت. سپس مهندسانی که در یاهو مشغول به کار بودند تصمیم گرفتند که اسامی تمامی این وب سایت ها را لیست کنند و آن ها را به شکل یک دایرکتوری به نام یاهو درآورند. در این صورت کاربران اینترنت تنها احتیاج بود که نام یاهو را به خاطر بسپارند. پس از مدتی که مجددا به تعداد وب سایت ها افزوده شد جستجو کردن از میان لیستی که شکل گرفته بود سخت بود. و همین امر باعث شکل گیری موتور های جستجو شد. شما می توانید تنها با دانستن یک کلمه کلیدی وب سایت مورد نظر خود را به سادگی از گوگل بیابید و نیازی نیست به جستجوی دسته ای در میان لیست ها بپردازید. اگر شما صاحب کسب و کار می باشید در این جا سئو به کمک شما خواهد آمد تا بتوانید وب سایت خود را به کاربران گوگل بشناسانید.
عمر دایرکتوری ها به پایان رسیده است؟
دایرکتوری ها وب سایت هایی هستند که دیگر وب سایت های ساخته شده در اینترنت را بر اساس نوع فعالیت، دسته بندی می کنند. شما می توانید برای افزایش رتبه وب سایت خود و بهبود سئو وب سایت اقدام به ثبت سایت خود در این دایرکتوری ها نمایید. اگر شما بتوانید در دایرکتوری های مناسبی وب سایت خود را ثبت کنید، بی شک می توانید رتبه خوبی نیز از گوگل دریافت کنید. یاهو و دی ماز دو وب سایت مناسب برای ثبت سایت می باشند.
میزان محبوبیت دایرکتوری ها در طول زمان کاسته شده است اما هنوز از بین نرفته اند و نوع استفاده از آن ها تغییر یافته است. امروزه از دایرکتوری ها برای بهبود رتبه در سئو محلی و همچنین ساخت لینک استفاده می شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید دایرکت به معنای هدایت کردن می باشد و واژه دایرکتوری نیز از همین کلمه گرفته شده است و به معنای راهنما یا فهرست کردن می باشد. وب دایرکتوری ها همانند درایو ها، فولدر ها و فایل های یک کامپیوتر عمل می کنند. به این صورت که موتور های جستجو را راهنمایی می کنند که در چه فولدری باید به دنبال کلمه کلیدی باشند.
دایرکتوری ها در واقع همانند یک دایره المعارف می باشند که دربرگیرنده اطلاعات وب سایت های بسیاری می باشند. سئوکاران نیز برای آن که بتوانند رتبه های خوبی را از گوگل کسب کنند اقدام به دریافت بک لینک از دایرکتوری ها می کنند. نحوه کار وب دایرکتوری ها به چه شکل است؟ تمام وب دایرکتوری ها از نقشه سایت استفاده می کنند که خزنده های گوگل بتوانند صفحات وب سایت را بخوانند و رتبه بندی کنند.
ویژگی های directory
برای آن که بتوانیم یک وب دایرکتوری مناسب پیدا کنیم تا به افزایش رتبه وب سایت ما کمک کند و سئو وب سایتمان بهبود پیدا کند باید دقت کنیم که وب دایرکتوری ویژگی های زیر را داشته باشد:
1. در نتایج گوگل ثبت شده باشد:
دقت داشته باشید که هنگام ثبت لینک وب سایت تان در یک سایت دایرکتوری، آن وب سایت حتما در موتور های جستجو پیدا شود و در رتبه های مناسبی از گوگل قرار گرفته باشد. در غیر این صورت آن سایت اسپم خواهد بود و بهتر است که از آن استفاده نکنید.
2. سایت ظاهر مناسب داشته باشد:
سایتی که به عنوان دایرکتوری از آن استفاده می کنید، باید ظاهر مناسبی داشته باشند تا کاربر را جذب کنند. در غیر این صورت آن دایرکتوری بی تاثیر در رتبه سئو شما خواهد بود.
3. مرتبط با موضوع وب سایت شما:
دایرکتوری که در آن اقدام به ثبت لینک می کنید، باید با موضوع وب سایت شما هماهنگ و مرتبط باشد. برای مثال اگر وب سایت شما موضوع سرگرمی دارد، بهتر است که از سایت هایی با موضوع علمی لینک بگیرید.
4. وب سایت های به روز:
بهتر است از وب دایرکتوری هایی لینک بگیرید که محتوا هایی متنوع، به روز و جدید داشته باشند. دایرکتوری هایی که محتوا های قدیمی دارند از نظر کاربران جذاب نیستند.
5. سایت های با لینک فالو:
دقت کنید وب سایت هایی که دارای لینک فالو می باشند بهترین دایرکتوری ها برای ثبت وب سایت تان می باشند. سایت هایی که نوفالو می باشند برای تبلیغات مناسب نیستند و بهتر است که سایت تان را در آن ها ثبت نکنید.
برای سفارش آنلاین سئوی فنی کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی فنی ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید