همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ و مزایای آن
دیجیتال مارکتینگ حوزه ای نو ظهور در شکل کسب و کار است که باید همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را برای فعالیت بهتر در این حوزه، بدانید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
در این مقاله قصد داریم همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را بررسی کنیم. با توجه به این موضوع که شکل کسب و کارها عوض شده است، آینده ای که پیش روی تمام مشاغل میباشد نیز متفاوت خواهد شد. برای اینکه همه کسب و کارها بتوانند در میدان رقابت باقی بمانند، لازم است تفاوت هایی را در نحوه فروش و عرضه محصولات خود ایجاد نمایند.
اساسی ترین تغییر یا اقدامی که همه صاحبان برند باید انجام دهند، آنلاین شدن نحوه فروش شان میباشد. با توجه به نوع کسب و کار، لازم است به کمک تیم بازاریابی آنلاین، شبکه های فروش مجازی برای هر برند ایجاد شود.
بازاریابی دیجیتال یعنی چه؟
بازاریابی دیجیتال همان جذب مشتری در فضای مجازی است. زمانی که بتوانید به زبان ساده، همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را متوجه گردید، خواهید توانست راه های به دست آوردن مشتری مجازی را یاد بگیرید. همانطور که در راه اندازی کسب و کارهای فیزیکی، با تبلیغات در تلویزیون یا زدن بیلبورد در معرض دید، خود را به همگان معرفی می کنید.
در کسب و کارهای آنلاین نیز لازم است تبلیغات به صورت مجازی صورت گیرد. به احتمال زیاد میدانید که اکثر وقت افراد در شبکه های مجازی، به خصوص اینستاگرام، می گذرد. اگر بتوانید از این کانال نهایت بهره را ببرید و کسب و کار خود را تبلیغ کنید، خواهید توانست به فروش بیشتر برسید. در واقع تلاش صاحبان برند در گوگل برای بالا آوردن وب سایت خود و تبلیغات، همچنین تولید محتوا در شبکه های مجازی از جمله کارهای لازم برای بازاریابی آنلاین میباشد.
درباره شرکت دیجیتال مارکتینگ
در این بخش از مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ، متوجه وجود برخی از شرکت ها برای انجام کارهای مربوط به سئوی سایت خواهید شد. در شرکت دیجیتال مارکتینگ، متخصصان سئو برای کار روی سایت و دیجیتال مارکتینگ شبکه های اجتماعی استخدام میشوند.
در واقع شما میتوانید با تماس با این شرکت ها، اطلاعات مربوط به کسب و کار خود را با آنها به اشتراک گذاشته و از آنها کسب مشاوره نمایید. مثلا یکی از این مراکز تخصصی، رایا مارکتینگ است. این شرکت دیجیتال مارکتینگ، با داشتن هزاران کارمند در زمینه تولید محتوا، میتواند به شما کمک کند تا کار تبلیغ و بازاریابی دیجیتال کسب و کار خود را انجام دهید.
سفارش تولید محتوا به صورت متنی، پادکست صوتی و ویدیو توسط بهترین نویسندگان و گویندگان و انیماتورها تولید میگردد. مشاوره کسب و کار رایگان بوده و مشاوران، تصویری روشن از آینده کسب و کار برای شما ترسیم خواهند کرد تا از سردرگمی خارج گردید.
تفاوت بازاریابی آنلاین و آفلاین
بازاریابی آنلاین و آفلاین تفاوت هایی دارند که بستر ساخت و اجرای تبلیغات از جمله تفاوت های آنها میباشد. زمانیکه همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را متوجه شوید، می فهمید که بازاریابی آفلاین همان روش سنتی بازاریابی است . پخش تراکت، بروشور و دادن تبلیغات به روزنامه ها از جمله روش های بازاریابی آفلاین میباشد.
زمانی که صاحب برند تبلیغات خود را به تلویزیون می سپارد از روش سنتی به جلب مشتری اقدام کرده است. این روزها بازاریابی آنلاین برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ استفاده میشود.
هر کس اراده کند میتواند با ساخت یک برند و لوگو، همچنین باز کردن یک شبکه اجتماعی، کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی نماید. هر گونه اقدامی که به وسیله نرم افزارهای سئو، تولید محتوا و بارگذاری محتوا در کانال های آنلاین انجام میدهید، در دسته بازاریابی آنلاین جای می گیرد.
معرفی کانال های دیجیتال مارکتینگ
کانال های مختلفی برای خرید و فروش آنلاین همچنین دیجیتال مارکتینگ وجود دارد که برای انتخاب بهترین آن باید به نوع کسب و کار خود توجه کنید. هر کانال بازاریابی آنلاین، برای هر کسب و کاری مناسب نیست. با کسب مشاوره آنلاین از شرکت های دیجیتال مارکتینگ میتوانید به زبان ساده همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را متوجه شوید.
یکی از کانال های بازاریابی، تولید محتوا به صورت مستمر در شبکه های مجازی و وب سایت شرکت میباشد. با ارائه تبلیغات کلیکی در سایت های مختلف میتوانید مشتریان مختلف را به سایت خود بیاورید. با راه اندازی کانال در واتس آپ، اینستاگرام و تلگرام قادر به تولید محتوا به صورت ویدیویی و عکس در جهت شعار برند خود هستید. تبلیغات برند خود را میتوانید به سایر پیج های اینستا داده و از دنبال کنندگان آنها جهت فروش بیشتر بهره ببرید.
مزایای بازاریابی دیجیتال برای مشاغل B2B و B2C
در مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ با تشخیص نوع کسب و کار خود، قادر به انتخاب نوع کانال تبلیغاتی مناسب برند یا شرکت خود را متوجه خواهید شد. مشاغل b2b به مشاغلی می گویند که نوع محصول شان به درد اکثریت جامعه نمیخورد. طرف حساب یا مشتری این محصولات شرکت ها و سازمان های بزرگ است.
برای مثال وقتی یک شرکت یک نرم افزار حسابداری مینویسد، باید محصول خود را به شرکت ها و موسسات بزرگ ارائه کند. مسلما نحوه بازاریابی b2b با بازاریابی b2c متفاوت خواهد بود. با استخدام غیر حضوری در حوزه دیجیتال مارکتینگ میتوانید مدیریت کسب و کار b2b یا b2c خود در فضای آنلاین را به خوبی انجام دهید. کسب و کارهای b2c به کاری گویند که محصولات شرکت ها مستقیما به دست مصرف کننده میرسد.
برای مثال یک سخنران انگیزشی محصولات خود را برای مردم تهیه کرده و به وسیله بازاریابی آنلاین در شبکه های اجتماعی میتواند آنرا به دست مردم برساند. در بازاریابی آنلاین، شرکت میتواند با مشتریان به صورت مستقیم در ارتباط بوده و متوجه نظرات آنها باشد. میزان هزینه تبلیغات بسیار پایین تر از روش سنتی است. میتواند روند تبلیغات و فروش رقبا را در این فضا بررسی کرده و مطابق آن خود را تطابق دهد.
معایب بازاریابی آفلاین
مهمترین معایبی که میتوان در مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ مطرح کرد، عدم اطلاع از نتیجه تبلیغات است. بر خلاف بازاریابی آنلاین که با نرم افزارهای مختلف میتوان از نتیجه تبلیغات مطلع شد و از آمار بازدید مطلع شد. میتوان آنالیز کرده و حتی گروهی که دوست داریم تبلیغات در معرض دید آنها قرار گیرد را مشخص کنیم.
سن و سال و جنسیت آنها را تعیین نموده و با این گروه های مذکور ارتباط برقرار کرد. هزینه بیشتری نسبت به کسب و کار آنلاین دارد و زمانی که شما تبلیغات را در سطح شهر و تلویزیون پخش می کنید، نمیتوانید متوجه شوید چند نفر در معرض پیام شما قرار گرفته اند. در بازاریابی آنلاین میتوانید به راحتی پیام تشکر برای مشتریان خود ارسال کرده و آنها را از جدیدترین آپدیت های خود مطلع نمود.
بررسی ساختار دیجیتال مارکتینگ
برای ارائه اطلاعات درباره دیجیتال مارکتینگ به زبان ساده، میتوان به طور کلی به گام های زیر اشاره کرد. اولین گامی که ساختار دیجیتال مارکتینگ را توضیح میدهد، برنامه ریزی است. در مشاوره از متخصصین این امر می توان برنامه ریزی متناسب با کسب و کار خود را دریافت کرد و آنرا دنبال نمود.
نتیجه این برنامه باید جذب باشد. با ابزار و نرم افزارهای مختلف می توان تبلیغات را آنالیز کرده و میزان جذب کسب و کار خود را بررسی کرد. با فعالیت منظم خود در صفحات میتوان با مشتریان خود ارتباط موثرتری برقرار نمود. آنها را از کاربر به مشتری های فعال تبدیل نمود. آنها را در جریان مزیت های محصولات خود قرار داد و فروش خود را بالا برد. در نهایت با درگیر سازی مشتری به وسیله محتواهای جذاب، صفحه خود را در میان سایر رقبا به یک صفحه مفید تبدیل نمود.
آشنایی با ابزارهای دیجیتال مارکتینگ رایگان
در دنیای دیجیتال مارکتینگ، ابزارهای بسیاری وجود دارند که به کسب و کارها در جذب مخاطبان و افزایش فروش کمک می کنند. در مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ به برخی از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ رایگان اشاره میکنیم.
Google Analytics: این ابزار تحلیل وبسایت گوگل است که به شما امکان میدهد تا رفتار کاربرانی که به وبسایت شما مراجعه میکنند را تحلیل کنید.
Google Search Console: این ابزار تحلیل وب سایت، به شما امکان میدهد تا رفتار موتورهای جستجو را تحلیل کنید و مشکلاتی که باعث کاهش رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو میشوند را برطرف کنید.
Hootsuite: این ابزار تحلیل وب سایت، به شما امکان میدهد تا حسابهای شبکههای اجتماعی خود را در یک محیط مشترک مدیریت کنید و پستهای خود را برنامهریزی کنید.
Buffer: این ابزار نیز مشابه Hootsuite است و به شما امکان میدهد تا حسابهای شبکههای اجتماعی خود را در یک محیط مشترک مدیریت کنید.
Canva: این ابزار تحلیل وب سایت به شما امکان میدهد تا طراحیهای خود را به سادگی و با استفاده از تمپلیتهای آمادهای که در آن وجود دارد، ایجاد کنید.
Mailchimp: این ابزار به شما امکان میدهد تا ایمیلهای خود را برای مخاطبان خود ارسال کنید و به راحتی کمپینهای ایمیل مارکتینگ خود را مدیریت کنید.
Yoast SEO: این ابزار به شما کمک میکند تا وبسایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید و به راحتی مشکلاتی که باعث کاهش رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو میشوند را برطرف کنید.
Google Keyword Planner: این ابزار تحلیل وب سایت به شما کمک میکند تا کلمات کلیدی مناسبی را برای تبلیغات خود انتخاب کنید و به راحتی با کلمات کلیدی رقبا خود رقابت کنید.
مقاله ی پیشنهادی: پرداخت به ازای هر کلیک
پیش بینی آینده دیجیتال مارکتینگ
از آنجایی که کسب و کارهای بسیاری با اینترنت گره خورده اند؛ پیش بینی می شود که آینده دیجیتال مارکتینگ بسیار روشن بوده و بهتر است اکثر افراد همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را به زبان ساده در حد سواد و فهم خود بدانند.
اگر چه کار آنالیز و تولید محتوا به گونه های مختلف در این فضا، کاری تخصصی است؛ اما یادگیری آن توسط افراد عادی و صاحبان کسب و کار، امری غیر ممکن نیست. میتوان سفارش تولید محتوا همچنین سئو سایت را به شرکت های مربوطه و متخصصان این امر سپرد.
با توجه به کوچ حداکثری افراد به فضای اینترنت میتوان گفت هر کسب و کاری برای ارائه کارهای تازه و معرفی شعار خود نیاز به یک تریبون یا کانال در این فضا دارد. در ضمن این امر در سراسر دنیا رایج است به گونه ای که حقوق دیجیتال مارکتینگ در کانادا، به 2000 دلار در سال رسیده است. متخصصان بسیاری به این امر روی آورده اند و در این حوزه خدمت رسانی می کنند.
دیجیتال مارکتینگ چه تفاوتی با سئو دارد؟
بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ، به هر گونه فعالیت و اقدام جهت معرفی صفحات کاری به مشتریان میباشد. در مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ علت بهره مندی از این فاکتور برای گسترش کسب و کار بیان شد. اما تفاوتی که بین دیجیتال مارکتینگ و سئو وجود دارد، مربوط به حوزه فعالیت است.
در توسعه وب سایت، میتوان از سئو و ابزارهای مربوط به این علم بهره برد. در دنیای دیجیتال مارکتینگ میتوان از سئو برای دیده شدن بهتر و رشد پیج استفاده نمود. هر چه میزان استفاده مردم از فضای آنلاین بیشتر میشود، سئو و دیجیتال مارکتینگ بیش از پیش در هم تنیده میشوند.
دیجیتال مارکتر چه مسئولیت هایی دارد؟
دیجیتال مارکتر باید همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ را بداند و بخش های مختلف آن را شناخته و در آن فعالیت نماید. برای کسب و کارهای بزرگ جهت ایجاد تغییرات اساسی، نیاز به متخصص بازاریابی است که برنامه رشد کسب و کار را تدوین می کند. به صاحبان برند حوزه هایی که باید سرمایه گذاری در آن صورت بگیرد را معرفی می کنند و بقیه کارها را به دیجیتال مارکتر 360 درجه میسپارند.
دیجیتال مارکتر وظیفه تولید محتوا، بارگذاری آن در سایت و به روز رسانی شبکه های اجتماعی را به عهده دارد. اگر به سئو واقف باشد میتواند این کار را برای برند انجام دهد در غیر اینصورت کار تبلیغ و معرفی محصولات به عهده او خواهد بود. البته میتوان این کار را به متخصصان شرکت رایا مارکتینگ سپرد و تنها هزینه آنرا با قیمت مناسب پرداخت نمود.
نقش مثبت دیجیتال مارکتینگ در انواع بیزینس
دیجیتال مارکتینگ نقش بسیار مهمی در کسب و کارهای امروزه دارد. اگر هنوز اقدام به راه اندازی کانال های فروش آنلاین نکرده اید بهتر است بعد از مطالعه مقاله همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ اقدام به معرفی کسب و کار خود در این فضا نمایید. برای شروع کار نیاز به اقدامات عجیب ندارید.
در صورتی که بخواهید به شیوه سنتی به کار خود ادامه دهید، از فروش بیشتر در فضای آنلاین جا خواهید ماند. از جمله مزیت های دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار میتوان به افزایش فروش و بهتر دیده شدن در فضای مجازی اشاره کرد.
با تولید محتوا میتوانید فاکتورهای متمایز کننده خود از سایر رقبا را به سمع مخاطبان برسانید. هزینه تبلیغات به روش سنتی بسیار بالاست و نمی توانید از نتیجه آن مطمئن باشید. اما تبلیغات در شبکه های اجتماعی باعث میشود به خوبی دیده شده و حتی ورود مشتریان به پیج را به فروش منجر نمایید.
نحوه تحلیل دیجیتال مارکتینگ در یک کسب و کار
با ابزار گوگل آنالیتیک قادر به مشاهده تعداد بازدیدکنندگان و فعالیت آنها در پیج یا سایت خود خواهید بود. با بررسی نقاط ضعف و قوت فرآیند خرید میتوانید فعالیت هایی جهت افزایش بازدید پیج انجام دهید. کلمات کلیدی را با ابزار AdWords Keyword Planner مورد بررسی قرار دهید. سپس استراتژی تبلیغاتی خود را بر طبق آن صورت دهید.
شبکه های اجتماعی خود را با ابزار فیس بوک اینسایت و توییتر آنالیز بررسی کنید و میزان تعامل خود با مخاطبان را تحلیل نمایید. سپس برای افزایش عملکرد طریقه فعالیت خود در این فضاها را سیاست گذاری کنید. با استفاده از ابزارهای مختلف میتوانید به بررسی پیج و فعالیت رقبای خود بپردازید و بهترین عملکرد را از آنها آموخته و در جهت تبلیغات و معرفی خود به کار گیرید.
نتیجه گیری
در نهایت با آموختن مطالب حول همه چیز درباره دیجیتال مارکتینگ، روش های کسب اطلاع از نقاط ضعف و قوت یک کسب و کار در فضای مجازی را فرا گرفتید. در نتیجه میتوانید با یک سیاست گذاری صحیح و تدوین اصول درست فعالیت در شبکه های مجازی، تبلیغات و فروش خود را بهبود بخشید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید