آشنایی کامل با برچسب گذاری محتوا
چنانچه تا به حال در زمینه دیتا اینتری یا درج محتوا در سایت فعالیتی نداشته اید، در اینجا قصد داریم به طور کامل و مفصل در مورد برچسب گذاری محتوا توضیح دهیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
توضیحاتی در مورد برچسب گذاری محتوا
اگر تا به حال درج محتوا در سایت را انجام داده اید، قطعا با برچسب و نحوه برچسب گذاری محتوا آشنا هستید. چنانچه تا به حال در زمینه دیتا اینتری یا درج محتوا در سایت فعالیتی نداشته اید، در اینجا قصد داریم به طور کامل و مفصل در مورد برچسب گذاری توضیح دهیم تا حتی افرادی که هیچ گونه اطلاعاتی در حوزه دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) ندارند نیز بتوانند با برچسب و نحوه برچسب گذاری محتوا به خوبی آشنا شوند.
برچسب گذاری محتوا یکی از مواردی است که باید حتما به صورت اصولی انجام شود، زیرا اگر اصول برچسب گذاری به خوبی رعایت نشوند، تاثیر مثبتی بر روی سئو سایت نداشته و از طرفی دیگر ممکن است تاثیرات منفی هم روی سئو سایت داشته باشد.
بدین ترتیب بدون داشتن اطلاعات کافی در زمینه برچسب گذاری، بهتر است این کار را انجام ندهیم تا آموزش های لازم در این حوزه را ببینیم سپس برچسب گذاری را آغاز کنیم.
برچسب گذاری می تواند یک نوع دسته بندی برای محتواهای سایت به شمار برود
البته هر سایت دارای یک بخش دسته بندی است، به همین خاطر نباید برچسبی در سایت مشابه دسته بندی های همان سایت وجود داشته باشد. بدین ترتیب یکی از نکات بسیار مهم قبل از ایجاد یک برچسب، توجه به دسته بندی های سایت لازم و ضروری است.
ارتباط معنایی برچسب با کلمه کلیدی اصلی نیز باید حفظ شود تا از این طریق به سئو سایت کمک نماید. بدین ترتیب نکات ریز و درشت بسیار زیادی در حوزه برچسب گذاری وجود دارد که توجه به آنها بسیار مهم است و عدم توجه به این نکات می تواند زحمات بسیار زیادی که برای تولید محتوا و سئو سایت کشیده شده را نقش بر آب کند.
آیا ابزار مناسبی برای پیدا کردن برچسب مناسب وجود دارد؟
یکی از موضوعات بسیار مهمی که در برچسب گذاری محتوا به آن برخورد می کنیم این است که چه کلمه یا عباراتی را به عنوان برچسب در نظر بگیریم. شاید برای افرادی که تخصص کافی در این حوزه ندارند، بسیار ساده به نظر برسد، اما افرادی که اهل فن بوده و با این موضوع آشنا هستند، می دانند که انتخاب برچسب مناسب کار بسیار فنی و تخصصی محسوب می شود. البته در سال های اخیر ابزارهای مختلف نیز برای پیدا کردن برچسب های مناسب مورد استفاده قرار می گیرند.
-
گوگل ترندز
یکی از بهترین ابزارها برای انتخاب برچسب مناسب، گوگل ترندز (Google Trends) است. گوگل ترندز که یک ابزار بسیار قدرتمند برای مقایسه دو یا چند واژه یا عبارت است به ما کمک می کند تا بدانیم کدام کلمات یا عبارات توسط مخاطب بیشتر سرچ می شوند.
آگاهی به این موضوع کمک می کند تا بتوان کلمات و عبارات بهتری را به عنوان برچسب انتخاب کرد. هر چه کلمات یا عبارات پر سرچ تر را برای برچسب ها در نظر بگیریم، تاثیر آنها بر روی سئو سایت بیشتر خواهد شد.
-
ریلیتد
از دیگر ابزار هایی که می توان برای پیدا کردن برچسب های مناسب از آن استفاده کرد، می توان به پیشنهادها یا ریلیتد Related اشاره کرد. معمولا با سرچ کلمه کلیدی اصلی در موتور جستجوی گوگل، پایین سایت های نمایش داده شده، چند کلمه یا عبارات مشاهده می شود که Related نامیده می شوند.
استفاده از این ریلیتدها به سئو سایت کمک بسیار زیادی می کند زیرا در واقع این کلمات یا عبارات بیشترین سرچ را داشته اند و همین موضوع باعث شده تا گوگل آن را به ما پیشنهاد بدهد. بدین ترتیب در صورت استفاده از Related در متن محتوا و همچنین به عنوان برچسب، میزان بازدید از سایت یا ctr افزایش قابل توجهی می یابد. این موضوع تاثیر مستقیم بر روی سئو سایت می گذارد.
اشتباهات رایج در مورد برچسب گذاری محتوا
-
برچسب همان کلیدواژه کانونی یا کلمه کلیدی اصلی است
یکی از اشتباهات رایجی که بسیاری از افراد در مورد برچسب گذاری محتوا انجام می دهند، این است که گمان می کنند برچسب همان کلیدواژه کانونی یا کلمه کلیدی اصلی است.
در واقع برچسب باید کلمه یا عبارتی باشد که متفاوت از کلمه کلیدی اصلی باشد اما بی ارتباط با ان نیز نباشد. در واقع در اغلب موارد برچسب ها را با عنوان کلمات کلیدی مرتبط با کلمه کلیدی اصلی نیز می شناسند.
-
برچسب ها باید زیاد باشند
از دیگر اشتباهات رایجی که پیرامون برچسب گذاری محتوا مشاهده می شود، این تصور است که برچسب ها باید زیاد باشند. این تصور کاملا اشتباه است و برچسب های بسیار زیاد علاوه بر اینکه مفید نیستند، بلکه می توانند تاثیرات منفی نیز بر روی سئو سایت داشته باشند.
بهتر است حداقل 3 و حداکثر 5 برچسب برای هر محتوا انتخاب شود. کمتر از 3 برچسب و بیشتر از 5 برچسب به هیچ عنوان توصیه نمی شود و ممکن است علاوه بر اینکه مزیتی نداشته باشد، مشکلاتی نیز در سئو سایت به وجود آورد که زمان و هزینه زیادی برای برطرف کردن آن نیاز باشد.
-
برچسب باید مشابه با دسته بندی های سایت باشد
از دیگر تصورات اشتباه که گاهی ممکن است برای افراد به وجود آید، این است که برچسب باید مشابه با دسته بندی های سایت باشد. در صورتی که برچسبی مشابه با دسته بندی ایجاد نموده و از آن استفاده می کنید، احتمالا تاثیرات منفی آن را بر روی سئو سایت مشاهده خواهید کرد.
بدین ترتیب هرگز برچسبی مشابه با دسته بندی در سایت ایجاد نکنید اگر هم چنین برچسبی در سایت وجود دارد، از آن استفاده نکنید و از طراح سایت درخواست کنید تا آن برچسب را حذف کند.
اصول برچسب گذاری محتوا
رعایت اصول و قواعد مربوط به برچسب گذاری این ویژگی را دارد که به ما کمک می کند تا بهترین و مناسب ترین برچسب ها را در سایت ایجاد کرده و همیشه از آنها استفاده کنیم. بدین ترتیب این بخش از مطلب بسیار مهم بوده و نیاز است با دقت بسیار زیادی مطالعه شود تا همه اصول و قواعد مربوط به برچسب گذاری را بیاموزیم.
کیفیت برچسب ها می تواند بر روی افزایش بازدید محتوا و در نتیجه بهبود سئو سایت کمک کند. از طرفی دیگر افزایش بازدید از سایت می تواند به افزایش فروش کسب و کار آنلاین نیز منجر شود. بدین ترتیب برای افرادی که درج محتوا در سایت را انجام می دهند، لازم و ضروری است که با اصول برچسب گذاری محتوا به خوبی آشنا شوند.
-
کوتاه بودن برچسب
یکی از اصول برچسب گذاری، کوتاه بودن برچسب است. در هنگام انتخاب برچسب باید یک برچسب را انتخاب کنید که با حداقل کلمه، مفهوم مورد نظر را برساند. برچسب ها می توانند یک کلمه، دو کلمه یا سه کلمه باشند. برچسب های بسیار طولانی بر روی سئو سایت تاثیر منفی می گذارند.
بهتر است برچسب هایی که برای یک محتوا انتخاب می شوند، تعداد کلمات مختلف داشته باشند، یعنی همه با تعداد کلمات یکسان نباشند. این موضوع باعث می شود تا برچسب ها تاثیر بهتری بر روی سئو سایت داشته باشند.
-
از ایجاد تگ های جدید بپرهیزید
بهتر است در همان ابتدا پس از طراحی یک سایت، کلمات و عبارات مد نظر برای برچسب گذاری محتوا شناسایی و برچسب های مورد نظر ایجاد شوند.
بدین ترتیب در ادامه کار می توان برای هر کدام از برچسب ها محتوا تولید کرده و به مرور زمان از همه برچسب ها استفاده کرد. موضوعات محتواهایی که تولید می شوند باید به گونه ای انتخاب شوند که بتوان از برچسب های موجود برای آنها استفاده کرده و نیازی به ایجاد برچسب های جدید نباشد.
-
تعداد برچسب ها زیاد نباشد
تعداد برچسب ها یک حد و مرز استاندارد داشته و اگر تعداد زیادی برچسب برای یک محتوا قابل استفاده باشند، بهتر است حداکثر 5 مورد از آنها مورد استفاده قرار بگیرند.
بدین ترتیب افرادی که برچسب های بسیار زیادی را برای یک محتوا انتخاب می کنند، نه تنها کمکی به سئو سایت نکرده اند، بلکه مشکلاتی نیز برای بهینه سازی سایت به وجود می آورند. بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که استفاده بیش از حد برچسب برای یک محتوا تاثیرات منفی بر روی سئو سایت خواهد داشت.
نکاتی مفید پیرامون برچسب گذاری محتوا
یکی از نکات بسیار مفیدی که در برچسب گذاری محتوا باید به آن توجه زیادی شود، این است که از کلمات ترند یا پر سرچ برای برچسب استفاده شود. این کلمات روزانه از سوی تعداد زیادی کاربر سرچ می شوند و این موضوع باعث می شود محتوای ما نیز در بین نتایج گوگل قرار بگیرد.
البته باید همه اصول سئو برای تولید محتوا رعایت شده باشند تا گوگل آن را در صفحه نخست قرار دهد. کلماتی که سرچ زیادی ندارند، گزینه مناسبی برای برچسب گذاری محتوا نیستند. یکی دیگر از نکات بسیار مهمی که در برچسب گذاری محتوا اهمیت دارد، برای یک برچسب که ایجاد می شود باید چندین محتوا آماده شود.
نباید برچسبی در سایت ایجاد شود که ربط زیادی به موضوع مقالات نداشته باشد و نتوان از آن برای محتواهای تولید شده استفاده کرد. بدین ترتیب برچسب ها را باید بر اساس استراتژی تولید محتوا ایجاد کرد تا بتوان به طور منظم از همه برچسب های ایجاد شده استفاده کرد.
همان طور که فهمیدید برچسب گذاری، تولید محتوا و در نهایت بهینه سازی سایت به دیده شدن برند شما کمک شایانی می کند بنابراین لازم است توجه ویژه ای به این امر داشته باشید. شما می توانید بعد از مشاهده هزینه تولید محتوا و هزینه سئو در سایت رایامارکتینگ سفارش خود را ثبت نمایید.
بیشتر بخوانید:
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
سلام و تشکر از سایت خوبتون. میخواستم بدونم آیا شرکت شما امکان سرویس دهی به کشورهای دیگر رو هم داره. مثلا ما که در پاکستان هستیم میتونیم سفارش تولید محتوا ثبت کنیم؟
سلام وقت بخیر ، در تولید محتوای برچسپ لینک سازی داخل محتوا باید انجام بشه یا لازمنیست و اینکه داخل محتوای برچسپ عکس گذاری یا از تگ های h2 و غیره باید استفاده کنیم یا خیر