تاثیر تگ های هدر در بهبود سئو سایت
ایجاد تگ های هدر یکی از فاکتورهای موثر بر بهبود سئو سایت است. توجه به جزئیات آن میتواند رتبه صفحه وب را در نتایج موتورهای جستجو تغییر دهد.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
به کار بردن تگ هدر (Header Tag) در متن بهترین ایده برای بهبود سئو سایت است. تگ هدر که به آن تگ عنوان نیز میگویند، برای نشان دادن عنوانهای فرعی در یک صفحه وب استفاده میشود. تگ های هدر در شش سطح قرار میگیرند و هر کدام به شکلی متفاوت نمایش داده میشوند. ممکن است برخی افراد فکر کنند که ایجاد عنوانها و تگها غیر ضروری است. با این حال تگ های هدر برای ساختار محتوا و جلب نظر مخاطب اهمیت زیادی دارند. به طوری که فقط با چند کلمه میتوانند افراد را علاقهمند به مطالعه یک متن کنند.
بکارگیری تگ های html خوانایی متن را افزایش میدهند. جدا کردن بخشهای یک محتوا با تگ های هدر به خوانندگان کمک میکند تا مطالب را بهتر درک کنند. محتوایی که خواندن آن آسان باشد، کاربر پسند است. موتورهای جستجو مانند گوگل کاربر پسند بودن صفحات وب را بر اساس ترافیک بازدیدکنندگان و مدت زمانی که صرف خواندن محتوا میکنند، در نظر میگیرد. هر چه تعداد کاربران بیشتری یک محتوا را مطالعه کنند و برای آن وقت بگذارند، وب سایت در موقعیت بهتری در نتایج جستجو (Search Engine Results Pages) قرار میگیرد. شما برای داشتن محتوای کاربر پسند می توانید از خدمات سفارش تولید محتوا استفاده کنید.
اهمیت تگ هدر برای بهبود سئو سایت
انواع تگ هدر برای بهبود سئو سایت و جلب توجه مخاطبان اهمیت خاصی دارند. تگ های هدر علاوه بر تشویق بازدیدکنندگان به مطالعه محتوای خوب، به موتورهای جستجو در ایندکس (Index) صفحات وب کمک میکنند. تجزیه و تحلیل اجزای مختلف صفحات وب مانند تگها، زیر عنوانها، تصاویر، کلمات کلیدی و... بر عهده موتورهای جستجو است.
کلماتی که در عنوان اصلی و زیر عنوانها مورد استفاده قرار میگیرند، نشان دهنده موضوع محتوا هستند و یک فاکتور مهم برای رتبهبندی صفحات وب محسوب میشوند. بهتر است عبارت عنوان اصلی حداکثر از 60 کاراکتر تشکیل شود تا بازدیدکنندگان سریعتر بتوانند موضوع محتوا را درک کنند. اگر یک صفحه وب تگ هدر h1 نداشته باشد، ممکن است توسط رباتهای جستجو ایندکس نشود. همچنین در صورتی که عنوان اول h1 به درستی انتخاب نشود نرخ پرش سایت را افزایش میدهد.
انواع تگ عنوان
تگ های هدر یا تگ های html به شش دسته کلی تقسیم میشوند و عبارتند از: h1، h2، h3، h4، h5، h6. تگ h1 اولین و مهمترین عنوان در صفحه وب است، h6 زیر عنوان سطح ششم محسوب میشود و اهمیت کمتری دارد. در واقع H1 عنوان اصلی یک پست یا محتوا است و معمولا شامل کلمات کلیدی میشود. H2 نشان دهنده نکات اصلی پاراگراف است و بخشهای یک محتوا را از هم جدا میکند.
به کار بردن کلمات کلیدی مرتبط با هر پاراگراف در عنوان H2 به خوانندگان کمک خواهد کرد تا بخشهایی را که به دنبال آن هستند، سریعتر پیدا کنند. H3 بخش فرعی H2 در نظر گرفته میشود و توضیحات بیشتری درباره موضوعی خاص ارائه میدهد. سایر عنوانهای H4 تا H6 نیز به همین ترتیب نکاتی را درباره بخش قبلی خود بیان میکنند.
تگ های هدر در Html یا CSS بر اساس دستورالعملهای مشخصی ساخته میشوند. بهینه سازی تگ های هدر در سئو داخلی یا On-Page SEO بسیار ارزشمند است. تگ هدر h1 مربوط به عنوان اصلی (Heading 1)، h2 سرفصلهای اصلی متن (Heading 2) و h3 سرفصلهای فرعی (Heading 3) است. تگ های دیگر کمتر مورد استفاده قرار میگیرند و اهمیت کمتری در موتورهای جستجو دارند.
ساخت تگ در HTML
HTML مخفف عبارت (Hyper Text Markup language) است و یک زبان برنامه نویسی برای نشان دادن صفحات وب میباشد. نوشتن تگ های هدر در html مشابه ایجاد عنوان در فایلهای مایکروسافت ورد (Microsoft Word) است. افزودن تگ ها در html کار سختی نیست.
برای این کار <h1> و </h2> را تایپ کنید و عنوان اصلی متن را بین این دو تگ قرار دهید. انواع تگ از h1 تا h6 به همین روش ساخته میشوند. برخی سئوکاران ممکن است فکر کنند که عنوان H1 باید در بالاترین موقعیت یک صفحه وب قرار گیرد، در صورتی که اینطور نیست. H1 را میتوان در داخل یک متن هم قرار داد. به این منظور باید تگ های <body> و </body> را تایپ کرده و عنوان H1 را بین آن دو اضافه کنید.
مقایسه تگ های هدر با تگ عنوان صفحه (Title)
تگ عنوان صفحه (Title) در html به صورت <Title> و </Title> ساخته میشود و نباید آن را با تگ های هدر اشتباه گرفت. تگ عنوان میتواند در محتوا نشان داده نشود و فقط در صفحات نتایج (SERP) قرار بگیرد. همچنین اگر کلمات کلیدی که در تگ عنوان به کار میبرند با تگ های هدر مشابه باشد، تاثیر منفی بر سئوی سایت نخواهد گذاشت. به عنوان مثال وردپرس (WordPress) به گونهای پیکربندی شده است که عنوان صفحه (Title) با عنوان اول متن (H1) یکسان میباشد، این موضوع یک اشتباه برای سئوی سایت محسوب نمیشود.
ارتباط تگ هدر با فیچر اسنیپت گوگل
میتوان تگ های هدر را برای کلمات کلیدی مشخص بهینه سازی کرد، به طوری که صفحات وب در بالاترین موقعیت نتایج جستجو (SERP) قرار بگیرند. فیچر اسنیپت (Featured Snippets) به صورت یک متن کوتاه در بالای صفحه اول نتایج گوگل نمایش داده میشود تا کاربران سریعتر به پاسخ خود برسند. لینک صفحه وب مربوط به آن نیز در زیر متن قرار میگیرد. هنگامی که عنوان H1 به صورت سوالی نوشته شود و پاسخ آن داخل تگ <P> به صورت پاراگراف باشد، گوگل آن را به صورت فیچر اسنیپت نشان خواهد داد.
Header Checker چیست؟
Header Checker یک ابزار رایگان برای بهبود سئوی سایت است. سئوکاران میتوانند با Header Checker تگ های هدر یک صفحه وب را بررسی کنند. کار با این ابزار بسیار آسان میباشد و دیگر نیازی نیست که افراد به صورت دستی با (Inspect Element) تگها را شناسایی کنند. در Header Checker با قرار دادن ماوس رایانه بر روی تگ های هدر، عنوانها به صورت رنگی نمایش داده میشوند و نوع تگ مشخص میگردد.
کاربرد کلمات کلیدی در تگ های هدر
ایجاد تگ های هدر یکی از بهترین راهکارها برای بهبود سئو سایت است. موتورهای جستجو تگها و عناوین هر صفحه وب را بررسی میکنند. بنابراین برای نشان دادن موضوع محتوا باید کلمات کلیدی در عنوان اصلی متن و یا زیر عنوانهای آن نوشته شوند. سئوکاران از طریق به کار بردن کلمات کلیدی در تگ های هدر، رتبهبندی صفحات وب در موتورهای جستجو را تغییر داده و موقعیت سایت خود را ارتقا میدهند.
کلمات کلیدی دم بلند انتخاب بسیار مناسبی برای اولین عنوان متن (H1) هستند. اگر تگ هدر عنوان اول h1 شامل عبارات طولانی باشد، ممکن است از دید کاربران پنهان بماند. برای جلوگیری از این موضوع میتوانید بررسی کنید که قالب سایت تگ هدر h1 را به درستی نشان میدهد یا خیر. برای این کار بهتر است از Source یا کد منبع یک صفحه استفاده کنید.
نکات مهم درباره تگ های هدر و بهبود سئو سایت
یکی از نکات مهم بهبود سئو سایت این است که قالب بندی تگ های هدر را در html بررسی کنید و از درستی آنها اطمینان داشته باشید. رباتهای جستجو تگ های هر صفحه را ارزیابی میکنند و یک فاکتور موثر در سئوی سایت است. در صورتی که دستورالعملهای ساخت آن رعایت نشود، موجب جریمه شدن صفحات وب خواهد شد.
یک نکته دیگری که در این باره مطرح میشود، تعداد دفعاتی است که میتوان از تگ های هدر در متن استفاده کرد. انواع تگ ها میتوانند چندین بار به صورت تکراری در صفحه وب به کار بروند و به سئوی سایت هیچ آسیبی نمیرسانند. البته ممکن است بکار بردن چندین تگ هدر h1 بر تجربه کاربری تاثیرگذار باشد و مخاطبان نتوانند موضوع اصلی را متوجه شوند. در هر صورت به دلیل استفاده از تگ هدر h1 تکراری، صفحه وب توسط موتورهای جستجو جریمه نخواهد شد و حتی در بازاریابی ممکن است بر بهبود سئو سایت اثرگذار باشد.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید