همه آنچه که درباره ی نوشتن بلاگ باید بدانید
در این محتوا قصد داریم تا درباره ی همه آنچه که درباره ی نوشتن بلاگ باید بدانید با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
نوشتن بلاگ یکی از پرطرفدارترین سرگرمی های دنیاست. یکی از باورهای اشتباه درباره ی راه اندازی یک وبلاگ این است که برای موفقیت باید نویسنده بسیار خوبی باشید. مخاطبین، سایت های وبلاگ را می خوانند تا به یک دیدگاه شخصی در مورد چیزها برسند؛ بنابراین سبک اغلب وبلاگ نویسان محاوره ای و غیر رسمی است. علاوه بر این، برای داشتن یک وبلاگ ایرانی موفق، نیاز نیست در همه موضوعاتی که در مورد آن ها محتوا می نویسید، تخصص داشته باشید. برای مثال، مخاطبین یک وبلاگ آشپزی نمیخواهند کتاب درسی یک دانشمند مواد غذایی را مطالعه کنند، بلکه میخواهند درباره ی تجربیات کسی بشنوند که واقعا برخی از وعده های غذایی را درست کرده است.
برای موفقیت به عنوان یک وبلاگ نویس، فقط یک نیاز وجود دارد؛ اشتیاق به موضوع خود. گذاشتن پست در وبلاگ به معنی اشتراک گذاری دانش خود با جهان است. در ادامه قصد داریم نکاتی درباره وبلاگ ها و نوشتن بلاگ شرح دهیم که ممکن است برایتان جالب باشد. پس تا انتهای این محتوا، همراه ما باشید.
تفاوت وبلاگ و وبسایت
افراد اغلب، واژه وبلاگ و وبسایت را با هم اشتباه می گیرند. اما حقیقت این است که یک مرز نا مرئی بین این دو وجود دارد. وبلاگ همان وبسایت است اما به شکل غیررسمی تر. وبلاگ ها قطعه قطعه هستند که این قطعه ها در زمان های مختلفی به روز رسانی می شوند. این قطعه های وبلاگ به پست وبلاگ نیز معروف هستند. وبلاگ ها می توانند به یک شخص، برند، شرکت، سازمان و .... تعلق داشته باشند.
وبسایت در برگیرنده محتوای چند رسانه ای و صفحات وب است که با یک دامنه به شبکه جهانی وصل است. وبسایت ها نیز برای اهداف مختلفی هم چون کسب و کار، سازمان ها، وبلاگ شخصی و .... ارائه می شوند. حال که با تعریف کلی هرکدام آشنایی یافتید، می خواهیم به تفاوت این دو بپردازیم:
• وبسایت یک اصطلاح کامل تر است.
• وبلاگ حاوی پست وبلاگ است در صورتی که وبسایت حاوی محتوا است.
• وبلاگ ها تعاملی تر هستند و کاربران می توانند در هر بخش آن نظرات خود را ثبت کنند.
• وبسایت ها ایستا هستند؛ یعنی محتوا به صورت کاملا سازمان دهی شده در آن وجود دارند ولی وبلاگ ها دائما بروز می شوند و پست جدید در بالای صفحه قرار می گیرد.
• وبلاگ ها اغلب خود جزئی از یک وبسایت بزرگ تر هستند. برای مثال بیشتر وبسایت های فروشگاهی، یک بخش وبلاگ هم دارند.
• وبسایت ها از طریق صفحات سازمان دهی می شوند و وبلاگ ها از طریق برچسب ها.
طرز وبلاگ نویسی
1. داستان خودتان را با دیگران به اشتراک بگذارید:
یک وبلاگ به شما این امکان را می دهد که صدای خودتان را داشته باشید و توسط کاربران سطح اینترنت، شنیده شوید. اگر بخواهید می توانید داستان زندگی خود را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. یکی از رایج ترین موارد استفاده وبلاگ ها، بهره گیری از وبلاگ به عنوان دفترچه خاطرات شخصی است که در آن یک وبلاگ نویس تجربیات روزانه خود را با قلمی شیرین، مینویسد تا دوستان، خانواده و دیگر کاربران بتوانند در جریان بخشی از زندگی آنها باشند.
2. از خانه درآمد کسب کنید: وبلاگ نویسی:
اگر به درستی انجام شود می تواند بسیار سود آور باشد. یکی از فواید جالب نوشتن بلاگ این است که وبلاگ نویسی، شکلی از درآمد غیرفعال است. چرا که شما می توانید با فقط چند ساعت کار کردن در هفته برای تولید محتوا، مدت ها بعد از پایان محتوا از آن سود ببرید.
3. به رسمیت شناختن کسب و کار یا خودتان:
یک وبلاگ موفق سبب می شود که ایده شما به واقعیت تبدیل شود و میتواند شما را در زمینه مربوطه، سرشناس کند. بسیاری از وبلاگ نویسان موفق جهان، فقط به دلیل اینکه وبلاگ سرشناسی دارند به عنوان متخصص شناخته می شوند.
4. جامعه هدف محتوای خود را پیدا کنید:
قلب وبلاگ نویسی در تعامل آن است. در وبلاگ، عموما شما یک پست بلاگ منتشر می کنید و کاربران درباره ی آن نظر می دهند. در حقیقت وبلاگ ها یک راه ارتباطی خوب برای تبادل نظر با افرادی است که به چیزهایی مشابه با علایق شما، تمایل دارند. وبلاگ نویسی این امکان را به شما می دهد که با اتکا بر تجربه خود به این افراد آموزش دهید و همچنین این فرصت را در اختیارتان قرار می دهد که از خوانندگان خود نیز بیاموزید.
ساختار یک وبلاگ
ظاهر وبلاگ ها در طول زمان تغییر کرده است و این روزها وبلاگ ها شامل موارد و ابزارهای بسیار متنوعی شدند. با همه این ها، اغلب وبلاگ ها هنوز هم از برخی ویژگی ها و ساختار های استاندارد برخوردار هستند. در اینجا ویژگی هایی وجود دارند که در یک وبلاگ معمولی رایج است:
• هدر
• بدنه محتوای اصلی با پست های وبلاگ
• پاورقی با پیوندهای مرتبط
چرا وبلاگ نویسی اینقدر محبوب است؟
محبوبیت وبلاگ نویسی، هر روز بیشتر می شود. برای پاسخ به این سوال باید به عوامل تاثیرگذار بر افزایش تعداد وبلاگ ها نگاه کنیم. در ابتدا، وبلاگها به یک جریان اصلی تبدیل شدند؛ زیرا سرویسهای خبری از آنها به عنوان یک ابزار اصلی و مهم برای اطلاع رسانی استفاده کردند. کسب و کارها وبلاگ نویسی را مسیر مثبتی برای افزایش سطح رضایت مشتریان خود دیدند.
وبلاگ ها به شرکت ها کمک می کنند تا مشتریان را به روز نگه دارند. همچنین، هرچه افراد بیشتری از وبلاگ شما بازدید کنند، برند شما در معرض دید و اعتماد بیشتری قرار می گیرد. هنگامی که وبلاگ شما به اندازه کافی مورد توجه و طرفداران قرار گرفت؛ می توانید راه های کسب درآمد از وبلاگ خود را بررسی کنید. شما به واسطه وبلاگ، می توانید خدمات خود را به مشتریان ارائه کنید و محصولات خود را به فروش برسانید.
مزایای وبلاگ نویسی
نوشتن مطلب در وبلاگ، می تواند اهداف مختلفی را دنبال کند. بعضی از افراد در وبلاگ شخصی خود از خاطراتشان می نویسند. بعضی دیگر ایده های خلاقانه خود را به اشتراک می گذارند. بخش بزرگی از تبلیغات دیجیتال مارکتینگ را تولید محتوای متنی و یا نوشتن بلاگ، تشکیل می دهد. چند نمونه از مزایای نوشتن بلاگ عبارت است از:
• کسب درآمد از وبلاگ
• جذب مشتریان بیشتر
• وبلاگ نویسان می توانند مهارت و خلاقیت خود را به نمایش بگذارند.
• هموار کردن راه بهینه سازی وبلاگ با تولید محتوای سئو شده
• پیدا کردن افراد هم عقیده و تبادل اطلاعات با آن ها
تولید محتوا سئو شده
اگر می خواهید بدانید که هدف از تولید محتوا سئو شده چیست؟ باید در قدم اول با سئو در نوشتن بلاگ آشنا شوید. سئو در حقیقت به معنی بهینه کردن سایت مورد نظر برای ارتقاء رتبه گوگل یا دیگر مرورگر ها است. در دنیای دیجیتال مارکتینگ، تولید محتوای یونیک از اهمیت خاصی برخوردار است. شخصی که به نوشتن وبلاگ می پردازد، باید در کنار قلم خوب به مفاهیم سئو هم آشنایی لازم را داشته باشد.
تعرفه وبلاگ نویسی
هنگام سفارش تولید محتوا، چه کارجو باشید و چه کار فرما، باید بدانید که در بازاریابی دیجیتال، هزینه سئو سازی متن و هزینه تولید محتوای متنی به چه شکل است. به طور کلی تعرفه تولید محتوای متنی به عوامل زیر بستگی دارد:
• طول متن یا همان تعداد کلمات
• مهارت نویسنده
• موضوع محتوا
• مهلت تحویل محتوا
• کیفیت محتوا
• تعداد نویسنده ها
جمع بندی
امروزه، وبلاگ نویسان به دلایل مختلف به شهرت رسیده اند. وبلاگ نویسی برای بسیاری تبدیل به یک حرفه اصلی شده است. نوشتن بلاگ، اولین گام برای دستیابی به شغل رویایی یا سرگرمی مورد علاقه خود است، بنابراین واقعا نمی توانید اشتباه کنید. در حالی که راه اندازی یک وبلاگ ممکن است دلهره آور به نظر برسد؛ ما در این جا سعی کردیم، نکاتی که برای شروع کار نیاز دارید را شرح دهیم. امیدواریم که از آن استفاده لازم را برده باشید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید