آموزش تصویری تهیه تقویم محتوا google Sheet
در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه با استفاده از تقویم محتوا google Sheet یک تقویم محتوایی کارآمد با استفاده از گوگل شیت ایجاد کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
تقویم محتوا google Sheet چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ در دنیای امروز، تولید محتوای منظم و باکیفیت برای هر کسب و کاری ضروری است. یک تقویم محتوای دقیق به شما کمک می کند تا برنامه ریزی منظمی برای تولید محتوا داشته باشید، انسجام را در محتوای خود حفظ کنید و به اهدافتان برسید.
Google Sheet ابزاری رایگان و قدرتمند است که به شما امکان می دهد تا به راحتی برنامه ریزی، سازماندهی و مدیریت محتوای خود را انجام دهید. در این مقاله به صورت تصویری، به شما آموزش می دهیم که چگونه با استفاده از قالب تقویم محتوا Google sheet یک تقویم محتوایی کارآمد ایجاد کنید.
فهرست مطالب
چرا از گوگل داکس برای تقویم محتوایی استفاده کنیم؟
قبل از بررسی تقویم محتوا google Sheet بهتر است بدانید که گوگل داکس به عنوان یک ابزار قدرتمند برای ایجاد و مدیریت تقویم محتوایی مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار امکاناتی مانند ایجاد رویدادها، تعیین تاریخ های انتشار مطالب، اشتراک گذاری تقویم با همکاران و هماهنگی زمان بندی کارها را فراهم می کند.
با استفاده از گوگل داکس و ایجاد تقویم محتوا در گوگل شیت، تیم ها می توانند به راحتی برنامه ریزی کنند، هماهنگی لازم را داشته باشند و مطمئن شوند که تمامی اعضای تیم با جزئیات و تغییرات محتوایی آگاه هستند. از این رو، انتخاب google Docs برای ایجاد و ساخت تقویم محتوایی، بهبود کارایی و هماهنگی در فرآیند تولید محتوا و انتشار آن را تسهیل می کند. در ادامه به صورت تخصصی به این موضوع خواهیم پرداخت.
-
عملکردی
یکی از مزایای بارز گوگل داکس برای ایجاد تقویم محتوا google Sheet، قابلیت هماهنگی و تعامل آسان با تیم ها است. Google Docs به شما امکان می دهد تا تقویم محتوایی خود را با استفاده از پوشه ها، برگه ها و فرمول ها به طور موثر سازماندهی کنید.
با استفاده از این ابزار، می توانید وظایف را بر اساس تاریخ، پلتفرم، نویسنده، وضعیت و سایر معیارها فیلتر و مرتب کنید. می توانید از قالب بندی و فرمول ها برای ایجاد یک تقویم محتوایی بصری و جذاب استفاده کنید که خواندن و دنبال کردن آن آسان باشد.
-
مبتنی بر همکاری
Google Docs یک ابزار مبتنی بر ابر است، به این معنی که شما و تیم تان می توانید به طور همزمان روی تقویم محتوایی کار کنید، بدون در نظر گرفتن اینکه در کجا هستید. همچنین اعضای تیم می توانند به راحتی رویدادها و وظایف مرتبط با محتوا را ایجاد کنند، آنها را بر روی تقویم افزوده و با دیگر اعضای تیم به اشتراک بگذارند.
علاوه بر این، هر گونه تغییری که ایجاد می کنید به طور خودکار ذخیره می شود و برای همه اعضای تیم قابل مشاهده است. بنابراین همه به روزرسانی ها و تغییرات را به سرعت می بینند و از آخرین وضعیت مطلع می شوند.
-
رایگان
یکی از مزایای بارز استفاده از Google Docs برای ایجاد تقویم محتوا google Sheet، رایگان بودن این ابزار است. به عنوان یک سرویس ابری، این ابزار برای تمامی کاربران به صورت رایگان و بدون نیاز به هزینه های اضافی یا صرف هزینه های اشتراکی قابل دسترسی است. این امر به ویژه برای تیم ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط اهمیت زیادی دارد، زیرا امکانات کافی برای مدیریت تقویم محتوا را بدون هزینه های بزرگ فراهم می کند.
-
آسان برای استفاده
Google Docs دارای یک رابط کاربری ساده و بصری است که یادگیری و استفاده از آن آسان است. با این رابط کاربری ساده و قابل فهم، کاربران می توانند به راحتی رویدادها، تاریخ های انتشار و وظایف مرتبط با محتوا را اضافه و تنظیم کنند.
این سادگی و کاربردی بودن گوگل داکس، زمان و انرژی بیشتری را برای تولید محتوا اختصاص می دهد، در نتیجه بهبود کارایی و بهبود عملکرد تیم را تضمین می کند. در ضمن برای برای ایجاد تقویم محتوا google Sheet، مثل ایجاد تقویم محتوایی در مایکروسافت اکسل نیازی به دانلود یا نصب هیچ نرم افزاری نیست. می توانید به سادگی از طریق مرورگر وب خود به Google Docs دسترسی داشته باشید.
-
مبتنی بر ابر
رویکرد مبتنی بر ابر بودن باعث می شود که تیم ها بتوانند از هر نقطه و هر دستگاهی به تقویم دسترسی داشته باشند یعنی اینکه می توانید به تقویم محتوایی خود از هر دستگاهی با اتصال به اینترنت دسترسی داشته باشید. در ضمن تغییراتی که در هر دستگاهی ایجاد می کنید به طور خودکار با همه دستگاه های دیگر شما همگام می شود. این امکان به تیم ها کمک می کند تا در تولید محتوا به صورت مؤثرتر و با دقت بیشتری عمل کرده و از اشتباهاتی که از عدم هماهنگی ناشی می شوند، جلوگیری کنند.
آموزش گام به گام مراحل ساخت تقویم محتوا google Sheet
چگونه یک تقویم محتوایی ساده و موثر در Google Sheets بسازیم؟ ساخت تقویم محتوا در Google Sheet روشی آسان و کاربردی برای برنامه ریزی و مدیریت محتوای وب سایت، شبکه های اجتماعی و سایر پلتفرم های آنلاین است. با استفاده از این ابزار می توانید ایده های خود را سازماندهی کرده، تاریخ انتشار محتوا را مشخص کنید و وظایف مربوط به تولید و انتشار محتوا را به اعضای تیم خود اختصاص دهید.
طراحی تقویم تولید محتوا با گوگل شیت بسیار راحت است. ابتدا یک صفحه گسترده جدید در Google Drive خود ایجاد نمایید. در ردیف اول، عنوان هر ستون را مشخص نمایید. ستون های رایج در یک تقویم محتوا شامل موارد زیر هستند:
-
تاریخ انتشار محتوا
-
عنوان محتوای مورد نظر
-
نوع محتوا (مقاله، ویدیو، عکس، اینفوگرافیک و...)
-
نوع پلتفرم (وب سایت، اینستاگرام، ایمیل و...)
-
نویسنده (فردی که مسئول تولید محتوا است)
-
وضعیت (پیش نویس، در حال ویرایش، منتشر شده و...)
-
توضیحات: هر گونه توضیحات اضافی مربوط به محتوا
بعد از تعیین ستون ها، ایده های خود را برای محتوا در یک لیست جداگانه یا در یک ستون جداگانه در صفحه گسترده خود جمع آوری کنید. برای هر ایده، تاریخ انتشار، نوع محتوا، پلتفرم، نویسنده و سایر جزئیات را در تقویم خود مشخص کنید. می توانید با استفاده از رنگ ها، فرمت ها و فونت ها، تقویم خود را جذاب تر و خواناتر کنید.
تقویم خود را به طور مرتب به روزرسانی کرده و از آن به عنوان راهنمایی برای تولید و انتشار محتوای خود استفاده کنید. البته می توانید از قالب های آماده گوگل شیت برای ساخت تقویم محتوا google Sheet استفاده کنید. ساختار شبیه به اکسل گوگل شیت به شما اجازه و امکان اشتراک گذاری تقویم محتوایی با اعضای تیم خود یا خودکار سازی برخی از وظایف، مانند محاسبه تعداد محتواهای منتشر شده در هر ماه را می دهد.
کلام آخر
تقویم محتوا google Sheet ابزاری قدرتمند و کاربردی برای برنامه ریزی و مدیریت محتوای وب سایت، شبکه های اجتماعی و سایر پلتفرم های آنلاین است. مثل تقویم محتوای کلیک آپ، با استفاده از این ابزار می توانید از بهترین شیوه های تنظیم تقویم محتوا استفاده کنید. چرا که با جمع آوری ایده های خود در یک مکان واحد، می توانید به راحتی آنها را بررسی و اولویت بندی کرده و بهترین ایده ها را برای تولید محتوا انتخاب کنید.
همچنین با ردیابی وضعیت هر محتوا، می توانید ببینید که کدام محتواها منتشر شده اند، کدام محتواها در حال ویرایش هستند و کدام محتواها به برنامه ریزی نیاز دارند. این ابزار به صورت رایگان در دسترس همه افراد است و نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای نیست.
علاوه بر این رابط کاربری Google Sheet ساده و کاربر پسند بوده و یادگیری نحوه استفاده از آن آسان است. پس اگر به دنبال راهی آسان و کارآمد برای برنامه ریزی و مدیریت محتوای خود هستید، Google Sheet را امتحان کنید. گوگل شیت به عنوان ساده ترین ابزار تقویم محتوا می تواند به شما کمک کند تا محتوای با کیفیت و جذاب تولید کنید و به مخاطبان بیشتری برسید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید