اشتباهات رایج در سئو و طراحی سایت
در این مقاله به طور کلی درباره اشتباهات رایج در بهینه سازی سایت، سئو و طراحی سایت پرداختیم و بعضی از این اشتباهات را شرح دادیم.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
اشتباهات بعضا رایجی در سئو و طراحی سایت، باعث می شود که در مرحله بهینه سازی سایت و سئو کردن آن مشکلاتی به وجود آید. در این مقاله قصد داریم به صورت موردی این اشتباهات را نام برده و به بررسی و تشریح آنها بپردازیم.
عدم توجه به سرعت بالا آمدن سایت
یکی از اولین و مهمترین اشتباهات پرتکرار در سئو و طراحی سایت، عدم توجه به سرعت بالا آمدن سایت می باشد. سرعت بارگذاری سایت یکی از گزینه های حائز اهمیت و مهمی است که در موتور های جست و جو مانند گوگل، به عنوان یک پارامتر ارزیابی در نظر گرفته می شود. سایت هایی که برای بارگذاری زمان زیادی صرف می کنند، غالبا در نتایج برتر موتور های جست و جو قرار نمی گیرند.
زیرا موتور های جست و جو برای آنالیز سایت ها از عملکرد هایی استفاده می کنند. که اگر سایت نتواند در مدت زمان مشخص بارگذاری شود، این عملکرد ها در بررسی و آنالیز سایت دچار اختلال می شوند. بدین ترتیب امتیاز شما در بررسی کرول ها (crawl) پایین می آید و با افت رنک (rank) جریمه می شوید.
شما باید در گام نخست روشی برای افزایش سرعت و کمتر شدن زمان بارگذاری سایت بیابید. زیرا حتی اگر تمامی آیتم های چک لیست بهینه سازی سایت و سئو را به درستی و کامل ترین شکل انجام دهید اما سایت در مدت زمانی که باید لود شود، لود نشود. عملا تمام کارهای تیم سئو بی فایده بوده است.
حالا چه راهکاری وجود دارد که سرعت بارگذاری سایتمان را کاهش دهیم؟ جواب بسیار ساده است. مدیریت حجم و ترافیک سایت. کد ها را فشرده کنید، تعداد افزونه ها را کاهش دهید، تصاویر را فشرده کنید، CDN نصب کنید. هر عملی که به مدیریت حجم و ترافیک سایت می انجامد، می تواند در افزایش سرعت راهگشا باشد.
تصاویر بدون Alt Tag
Alternative tag که به اختصار alt tag یا برچسب های جایگزین نامیده می شود، یکی از ویژگی های تصاویر HTML هستند که به تشریح و زیبایی بصری محتوا کمک می کنند. در سیستم های CMS مانند وردپرس alt تصاویر، کاربرد و معنای تصویر جایگزین دارد و با انتخاب و پر کردن این قسمت، شما برای تصاویرتان جایگزین یا alt قرار داده اید. حال اگر وب سایت شخصی و کد نویسی شده دارید در کد های HTML باید به دنبال تگ img بگردید و بعد از پیدا کردن آن، آلت تگ را اضافه کنید.
این قابلیت یکی از پرکاربرد ترین نکات سئو چه در سیستم های وردپرسی و چه در HTML می باشد. زیرا هنگامی که کاربران یا خزنده های موتور جست و جو (crawl) به سایت می آیند و به هر علتی تصاویر سایت بارگذاری نشود، این متن به صورت جایگزین برای کاربران نمایش داده می شود، تا افراد متوجه وجود و معنای تصاویر بارگذاری نشده در سایت بشوند.
وجود URL های بلند و طولانی
در لیست اشتباهات پرتکرار و رایج در سئو و طراحی سایت، لینک های طولانی جایزه پرتکرار ترین را می گیرد. عمدتا بررسی و بهینه سازی لینک های بلند در دستور کار سئو کاران قرار نمی گیرد یا در بین انبوه اشتباهات طراحی فراموش می شود. اما این مسئله بسیار مهم است که URL کلید ورودی به سایت می باشد و پارامتر های خاص خود را دارد.
به طور مثال باید حتما کلمه کلیدی در URL قرار گرفته باشد ، URL نباید طولانی باشد ، URL نباید فارسی باشد و ... . بدین منظور بهترین کار این است که کلمه کلیدی و برچسب ها را به زبان انگلیسی و مختصر در لینک قرار دهیم، تا اختلالی در عملکرد سایت اتفاق نیفتد.
لینک های شکسته و خراب در سایت
ارور 404 هنگامی نمایش داده می شود که لینکی به هیچ صفحه ای متصل نباشد. در اصل این گونه است که صفحه ای در سایتی وجود داشته؛ حال برحسب اتفاق یا مشکلات دیگر این صفحه پاک شده است. اما هنوز لینکش در ایندکس گوگل وجود دارد. زمانی که کاربر روی این لینک -که به اصطلاح لینک شکسته نامیده می شود- کلیک میکند، با ارور 404 مواجه می شود. ربات خزنده گوگل (crawl) به وجود همچنین لینک هایی نمره منفی می دهد که موجب پایین آمدن رنک سایت می شود.
انتخاب غلط کلمات کلیدی محتوای سایت
در اکثر پروژه های بهینه سازی سایت و سئو که به شکست منجر می شوند، به دلیل این است که کلمه کلیدی همخوان با متن و مناسب و مرتبط با محتوای سایت انتخاب نمی شود. انتخاب کلمه از آنجایی مهم ترین قدم در سئو است که کلید ارتباط هر صفحه با سایت و سایت با وب حساب می شود. اگر این قدم اشتباه برداشته شود بدون شک بهینه سازی سایت شکست می خورد.
کلمه کلیدی باید متناسب با محصولات و خدمات سایت باشد. اما تمرکز اصلی خود را بر long tail بودن کلمه کلیدی بگذارید. زیرا سئو و بهینه کردن این کلمات ساده تر و آسان تر از کلمات کوتاه و پر تکرار است. با این استراتژی زودتر به نتیجه می رسید و در SERP قرار می گیرید.
اگر رقبای گردن کلفت و سرسختی مانند دیجی کالا و… دارید استفاده از long tail ها بسیار توصیه می شود. در این مسیر ابزار هایی وجود دارد که به ما در پیدا کردن کلمات کلیدی کمک می کند، مانند google trend، KWFinder و… . با این نرم افزار ها می توانید کلمات کلیدی را پیدا کنید و با هم مقایسه کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.
برچسب گذاری بیش از حد!
مشکل دیگر در بهینه سازی سایت و سئو برچسب گذاری بیشتر از مقدار مجاز است. در گذشته نه چندان دور اگر در وبلاگ ها و وب سایت های فارسی زبان گشت می زدید، موارد بسیار زیادی را مشاهده می کردید که از برچسب های نامربوط به صورت فله ای برای محتواهای خود استفاده می کردند، که هیچ ارتباطی با متن نداشت.
صرفا برای اینکه با جستجو برچسب ها ترافیک جذب کنند. در واقع این متد در گذشته بسیار عملی و کاربردی بود اما در حال حاضر به دلیل تغییر الگوریتم های رتبه دهی، نه تنها اثر مثبت ندارد بلکه تأثیر سوء می گذارد.
سخن پایانی
در این مقاله به طور کلی درباره اشتباهات رایج در بهینه سازی سایت و سئو سایت پرداختیم و بعضی از این اشتباهات را شرح دادیم. اگر حتی ناخواسته و سهوا مرتکب خطا شوید الگوریتم ها و ربات های گوگل و موتور های جستجوی دیگر، بدون چشم پوشی شما را شناسایی کرده و به عنوان سایت خطاکار جریمه می شوید.
این جریمه می تواند به اشکال گوناگون باشد، یا رنک از دست بدهید یا با کاهش ترافیک طبیعی تنبیه شوید. حتی امکان دارد سایت را از دست بدهید! به همین دلیل سئو تخصصی است که جای هیچ گونه اشتباهی در آن وجود ندارد. چون شما با یک مشت الگوریتم و ربات بی احساس روبرو هستید. پس باید جدا از دانش کامپیوتری و انجام وظایف به عنوان یک سئوکار، با اشتباهات و مشکلات متداول در زمینه طراحی سایت نیز آشنایی داشته باشید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید