چارت اعضا و مهارت های لازم برای تشکیل تیم طراحی سایت
تیم طراحی سایت به ترتیب بخش طراحی گرافیک، html، برنامه نویسی سمت سرور و سمت کاربر، تستر و سئو را تشکیل می دهند که هریک مانند قطعه های پازل مهمند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
کار تیمی باکیفیت و تقسیم کار رمز موفقیت هر کسب و کاری است. اما بعضی از کسب و کار ها به دلیل گستردگی و منشعب شدن در حوزه های مختلف بر پایه ی کار تیمی استوار اند. یکی از این کسب و کار ها طراحی سایت است. در این مقاله به این مسئله میپردازیم که تیم طراحی سایت به چه اعضایی نیاز دارد و مهارت هر کدام شان چه تاثیری در روند کلی کار دارد.
بطور معمول در تیم های طراحی سایت افراد مختلفی وجود دارند. که مهارت بخصوصی در یک زمینه دارند و به طبع وظیفه ی انجام قسمتی از کار سایت را برعهده دارند که مهارت آنها در آن زمینه است یک تیم طراحی سایت متشکل از بخش های زیر است:
-
بخش طراحی گرافیک
-
بخش Html
-
بخش برنامه نویس سمت سرور (Server-Side Programming)
-
بخش برنامه نویسی سمت کاربر (Client-Side Programming)
-
بخش تستر
-
بخش سئو
با این حال استراتژی هر شرکتی متفاوت است بعضی ها برای هر بخش یک تیم جمع میکنند و بعضی دیگر بر حسب شرایطشان بخش یا بخش هایی از کار را به یک نفر می سپارند.
-
بخش طراحی گرافیک سایت
گرافیک گام نخست در عملکرد تیم طراحی سایت است. زیرا تصویر ذهنی مشتری را شکل می دهد و در کارکرد سایت هم نقش بسزایی دارد. تیم گرافیک باید به نیاز ها و سلایق مشتری آشنا باشد تا بتواند نسبت به خواسته های مشتری انعطاف به خرج دهد. اما سختی کار اینجاست که بعلاوه ی رضایت مشتری باید با خلاقیت خود محیطی جذاب برای کاربر هم به وجود بیاورند.
در سمت دیگر باید بگونه ای عمل کنند که سرعت سایت نیز کم نشود. و این ابعاد مختلف این تیم را نشان میدهد که با تمام بخش ها سروکار دارد. در ابتدا تیم باید تصاویری با کیفیت اما کم حجم پیدا کنند یا تصاویری با حجم کم و کیفیت بالا بسازند. نرم افزار هایی که در این بخش استفاده می شوند، فتوشاپ، ایلوستریتور و از این قبیل نرم افزار ها است که در جهت ویرایش، یا تصویر کردن تصاویر از آنها استفاده می شود.
این تیم باید به مسائل و فنون گرافیکی و تاثیرات رنگ و شکل بر ساختار و طراحی، و بعضا روانشناسی رنگ ها و تاثیرات طرح های مختلف بر کاربر آشنا باشند و بهترین ایده های خود را ارائه کنند. خروجی این بخش تعدادی فایل .png است که بستگی به گستردگی و تعداد صفحات موجود در سایت دارد. همانطور که می دانید سایت ها صفحات مختلفی دارند. صفحه ی معرفی، صفحه ی تماس با ما، صفحه ی اصلی و دیگر صفحات تمام باید زیر نظر تیم گرافیکی طراحی شوند.
-
بخش html سایت
در دنیای اینترنت هر چیزی که میبینید بر اساس زبان html نوشته شده است. Html یکی از زبان های برنامه نویسی است و اگر از علاقه مندان برنامه نویسی هستید به دلیل سادگی و شیرینی این زبان، می توانید به راحتی از پس یادگیری آن بر بیاید. دو زبان html5 و xhtml که نسخه های به روز شده ی اچ تی ام ال هستند امروزه کاربرد بیشتری دارند و سرعت و دقت در کار را بالا می برند.
متریال ورودی برای کار اچ تی ام ال همان فایل های تیم طراحی سایت بخش گرافیک است که به صورت فتوشاپی یا با ایلوستریتور ارائه میکنند. حال تیم اچ تی ام ال باید آن فایل هایی که از تیم طراحی گرافیک دریافت کرده به قطعه تصویر های کوچک تر تبدیل کند و برای هر صفحه کدهای css و html تولید کند.
به عبارتی خروجی تیم گرافیک در مرحله ی بعد، ورودی تیم طراحی سایت بخش اچ تی ام ال می شود و این همان تقسیم کاری است که باید اتفاق بیفتد. یک تیم حرفه ای اچ تی ام ال می تواند در سئو نیز موثر باشد و با در نظر گرفتن نکاتی به بهره وری بیشتر سایت کمک کند. برای مثال به جای استفاده از جداول از لایه ها کمک بگیرد، یا با بهینه کردن کامنت ها از کند شدن سایت جلوگیری کند.
-
بخش برنامه نویسی وب
برنامه نویسی وب در کل به دو قسمت تقسیم می شود: سمت کاربر و سمت سرور. حال این دو بخش به دو تیم متفاوت سپرده می شود. تیم طراحی سایت سمت کاربر وظیفه دارد با استفاده از زبان های برنامه نویسی مرتبط پویایی و جذابیت را به سایت اضافه کند.
این تیم وظیفه ی پیاده سازی پویانمایی و انیمیشن سایت را به وسیله ی خروجی های اچ تی ام ال برعهده دارد و از آن طرف فایل جاوا اسکریپت را به تیم طراحی سایت سمت سرور تحویل می دهد. شایان ذکر است نکته ای که باید بیان شود این است که سایت ها در کل دو نوع اند: سایت های استاتیک و داینامیک.
اطلاعات در سایت های استاتیک ثابت اند و کاربر تعاملی با سایت ندارد و فقط می تواند اطلاعات را ببیند. اما در سایت های داینامیک کاربر با ثبت نام یا نظر دادن یا با کلیک و اسکرول کردن و پلی شدن انیمیشن یا افکتی، می تواند با سایت تعامل داشته باشد. تیم طراحی سایت سمت سرور برخلاف تیم سمت کاربر که بیشتر با ظاهر سایت سروکار دارد؛ مبحث پشتیبانی و کارهای تخصصی تر را بر عهده دارد. همان ها که از دید کاربر ها پنهان هستند و کاربر به کدهای برنامه نویسی آنها دسترسی ندارد.
به عبارتی بخش عمده ی طراحی سایت به قسمت برنامه نویسی تحت وب سمت سرور برمی گردد. محاسبات ریاضی، ایجاد الگوریتم ، ارتباط با پایگاه داده ها، ایجاد منطق اصلی سایت و... در این بخش اسکریپت می شوند. و در پایان خروجی این قسمت یک پوشه یا فایل زیپ است که محتوی فایل های php یا .net یا زبان های تحت سرور دیگر است.
مطالعه این مقاله به شما توصیه می شود: لیست قیمت و تعرفه های طراحی وب سایت
-
بخش آزمایش کننده سایت
در پله ی آخر تیم طراحی سایت بخش تستر است که کارش را شروع میکند. وظیفه ی این تیم این است که سایت را از ابعاد مختلف تست و بررسی کند. یک بار از سمت مدیران سایت یک بار از سمت بازدیدکنندگان و کاربرانی که در سایت تعامل بیشتری دارند. حال بعد از بررسی و پیدا کردن ایرادات محتمل، باید راه حل های خود را در جهت رفع مشکلات و ایرادات سایت پیدا کنند و گزارش بدهند.
بطور رسمی آنها باید در یک چارت آدرس و ایرادات صفحات، کد ارور ها و راه حل و پیشنهادات خود را برای رفع مشکلات به تیم های قبل خود بدهند. کار این تیم از این جهت مهم است که با بررسی مشکلات پیش از تحویل پروژه کار عاری از هرگونه مشکل به مشتری تحویل داده می شود.
-
بخش سئو
این تیم بعد از به وجود آمدن سایت وارد عمل می شوند. عمدتا نیز در شرکت ها و تیم طراحی سایت آن ها وجود ندارند و به صورت مستقل کار می کنند. چه بهتر که در تیم شما خدماتی همچون سئو هم ارائه شود. وظیفه ی این تیم این است که در گوگل و موتور های جست و جوی دیگر رتبه ی شما در پیشنهاد های سرچ را بالاتر ببرد. به این صورت که کلید واژه های مدنظر مشتری را با تکنیک ها و روش های خاصی سئو می کنند.
آنها اهمیت این کلید واژه را بالا می برند، و موتور های جستجوگر را به این کلید واژه ها حساس می کنند تا با سرچ شدن کلمات مربوط به کلید واژه، اولین پیشنهاد سایت شما باشد. گاهی اوقات پیدا کردن این کلید واژه برای مشتری کار دشواری است. در این مواقع باید تیم سئو کار به مشتری پیشنهادات خود را ارائه دهد و او را راهنمایی کند. بهینه سازی سئو برای یک سایت عملیاتی زمان بر و وقت گیر است. پس نیازمند صبر فراوان هم برای تیم طراحی سایت و هم برای مشتری می باشد.
برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید