لازم است بدانیم که چطور سایتمان را ایندکس کنیم
ایندکس(Index) که کلمهای به زبان انگلیسی است، در لغت به معنای فهرست کردن و یا لیست کردن است. امروزه عبارت ایندکس کردن سایت در گوگل بسیار به گوش ما خورده...
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ایندکس(Index) که کلمهای به زبان انگلیسی است، در لغت به معنای فهرست کردن و یا لیست کردن است. امروزه عبارت ایندکس کردن سایت در گوگل بسیار به گوش ما خورده است. اما اغلب ما درباره لزوم ایندکس کردن سایت، اطلاعات کامل و کافی نداریم و نمی دانیم چطور سایتمان را ایندکس کنیم.
اطلاعات ثبت شده در گوگل
اگر بخواهیم به زبان سادهتر بیان کنیم، تمام اطلاعاتی که در گوگل ثبت و فهرست میشوند به معنای ایندکس شدن آنها است. در واقع هر صفحه و اطلاعاتی که در گوگل مشاهده میکنیم، توسط افراد دیگر ایندکس شده و در حافظه گوگل ثبت و فهرست شده است.
اگر سایت خود را در گوگل ایندکس نکنید، هیچ کاربری قادر نیست مطالب سایت شما را مشاهده کند. همین موضوع سبب میشود بازدیدی از سایت شما صورت نگیرد و در نتیجه ترافیک در سایت شما وجود نخواهد داشت و دیده نخواهید شد. اگر قصد دارید بدانید که بدانید نحوه ایندکس کردن به چه صورتی است، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا به توصیف این مطلب بپردازیم.
چطور سایتمان را ایندکس کنیم به چه معناست؟
همانطور که در بالا ذکر کردیم، ذخیره و فهرست شدن اطلاعات ثبت شده در گوگل، فرایند ایندکس کردن به شمار میرود. بدین معنا که تمام صفحات موجود در سایت، در یک پایگاه داده بزرگ به نام گوگل ثبت میشود و توسط کاربران دیگر قابل مشاهده است.
سئوکاران
برای صاحبان کسب و کارها و سئوکاران، دانستن اینکه چطور سایتمان را ایندکس کنیم، از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا با کمک این روش است که آنها میتوانند سایت خود را به نمایش درآورند، بازدید زیادی از سایت آنها صورت گیرد و در نتیجه ترافیک سایت بالا رود.
گوگل دارای رباتهایی است که با کمک گرفتن از آنها، میتواند صفحات سایت را تحلیل و ایندکس کند. زمانی که این صفحات ایندکس شد، برای کاربران در نتایج سرچ گوگل قابل مشاهده خواهد بود. اما گاهی در این فرایند مسائلی به وجود میآید که در ایندکس شدن سایت اختلال به وجود میآورد. در ادامه بیشتر به این موضوع میپردازیم.
دلایل ایندکس نشدن سایت در گوگل
برای اینکه بدانیم چطور سایتمان را ایندکس کنیم، لازم است صفحات سایت دارای کیفیت بالایی باشند و اختلالات فنی در آنها وجود نداشته باشد. پس ابتداییترین دلیل ایندکس نشدن، عدم کیفیت مناسب صفحات سایت و وجود مشکلات فنی است.
ایندکس نشدن سایت
از دیگر دلایلی که به ایندکس نشدن سایت میانجامد، این است که بخشهایی از سایت ایندکس میشوند و بخشهایی دیگر خیر. بنابراین در این فرایند باید توجه کرد که تمام صفحات سایت ایندکس شوند.
به عنوان آخرین دلیل باید ذکر کنیم که متخصصان این امر، بر اساس پیگیریهای انجام شده دریافتند، بخشهایی که اخیرا به سایت اضافه شده است، هنگام ایندکس شدن با اختلال روبرو میشوند. پس در صفحاتی که پیشتر طراحی شدهاند، این روند به شکل مناسبتری طی میشود.
تفاوت رتبهبندی سایت و ایندکس شدن
برخی تصور میکنند دانستن اینکه چطور سایتمان را ایندکس کنیم و انجام دادن آن، به معنای این است که قطعا صفحات آنها پربازدید خواهد شد و به دنبال بالا رفتن ترافیک سایت، رتبه سایت آنها نیز ارتقا مییابد. اما ما در اینجا این مطلب را به طور کلی رد میکنیم.
فرایند رتبهبندی
زیرا زمانی که فردی در گوگل به دنبال یافتن اطلاعاتی از یک موضوع مشخص به جستجو میپردازد، در حقیقت گوگل را به این کار وامیدارد که در ایندکس خود، به جستجو در بین اطلاعات و صفحات مرتبط با موضوع درخواستی بپردازد.
در این مرحله، گوگل براساس فرایند رتبهبندی که در آن وجود دارد، مرتبطترین و مناسبترین صفحات و اطلاعات را مییابد و برای فرد به نمایش میگذارد. پس بنابراین میتوان دریافت که رتبهبندی سایت و ایندکس کردن کاملا از هم متمایز هستند.
ایندکس کردن
ایندکس کردن در اصطلاح به معنای این است که سایت برای پربازدید شدن و ارتقای رتبه، اقدام به ثبت نام میکند و همانطور که میدانید صرفا ثبت نام کردن در این شرایط، به ارتقای رتبه نمیانجامد. بلکه لازم است وبسایت دارای ویژگیهایی باشد تا بتواند به عنوان سایتهای برتر در بخش نتایج جستجو حضور داشته باشد.
در این مرحله باید یک سئوکار خبره وارد عمل شود، به منظور اینکه بتواند با تولید محتوای مناسب و طراحی صفحات سایت برای کلمات کلیدی هدف، تعداد کاربران زیادی را جذب کند و با بالابردن ترافیک سایت، رتبه آن را بهبود ببخشد.
معرفی روشهای سریع برای ایندکس سایت در گوگل
همانطور که ذکر کردیم ایندکس گوگل برای سئوکاران از اهمیت زیادی برخوردار است. به دلیل اینکه با کمک این روش آنها قادر هستند سایت خود را در معرض دید کاربران قرار دهند. اما برای برخی افراد، سرعت طی شدن این روند، از همه مهمتر است. در ادامه به برخی از روشهای سریع برای ایندکس شدن اشاره میکنیم.
طراحی و ایجاد نقشه سایت
نقشه سایت، فایلی است بر روی سرور سایت، که در آن همه صفحات سایت وجود دارد. در واقع این نقشه سایت است که به موتورهای جستجو، زمان ایجاد صفحه جدید را اعلام میکند. بدین معنا که هر کس با توجه به میزان تغییراتی که در صفحات سایت خود انجام میدهد، میتواند زمانی را برای بررسی تغییرات تعیین نماید.
کمک گرفتن از گوگل وبمستر تولز
در این مرحله ابتدا باید گوگل وبمستر ایجاد و راه اندازی شود. سپس با وارد کردن لینک سایت در آن، به بخش optimization و بعد از آن sitemap وارد شد و نقشه سایت خود را در آنجا معرفی نمود تا عملیات ایندکس سایت انجام شود.
استفاده از گوگل آنالیتیک
برای اینکه بدانیم چطور سایتمان را ایندکس کنیم، لازم است از گوگل آنالیتیک نیز استفاده کنیم. با این ابزار میتوان اطلاعات زیادی از رفتارهای کاربران به دست آورد. بدین معنا که با کمک گوگل آنالیتیک، میتوان میزان بازدیدها، نحوه ورود کاربران، زمان حضور در سایت و بسیاری اطلاعات دیگر را به دست آورد.
توسعه فعالیت در شبکههای اجتماعی
لازم است بدانید، مسئله مهمی که بر فرایند رتبهبندی سایتها در گوگل بسیار اثرگذار است، نحوه ورود کاربران به سایت مورد نظر است. در این میان اگر کاربران به واسطه لینکهای شبکههای اجتماعی وارد سایت شما شده باشند، از نظر گوگل از رتبه بالایی برخوردار است.
بنابراین لازم است صاحبان کسب و کارها در شبکههای اجتماعی نیز فعالیت داشته باشند و همچنین لینک سایت خود را در آنجا به اشتراک بگذارند.
به اشتراک گذاشتن محتوای سایت
زمانی که افراد در سایت خود از محتوای جذاب و بهروز استفاده کنند، در واقع به صورت نامحسوس دیگر کاربران را تشویق میکنند تا این مطالب را به اشتراک بگذارند. این فرایند منجر به این میشود که ورود به سایت از طریق لینک افزایش یابد و به دنبال آن ارتقای رتبه اتفاق میافتد.
تولید محتوای مناسب
به جرات میتوان ادعا کرد از میان روشهای ذکر شده، تولید محتوای مناسب و به روز نگهداشتن آن، به عنوان بهترین شیوه برای ایندکس کردن سایت در گوگل شناخته میشود.
اگر سئوکاری بتواند با بهینهسازی صفحات سایت خود برای کلمات کلیدی، پیدا کردن موضوعات محبوب مشتریان و همچنین ایجاد بک لینک، به جذب مخاطب بپردازد، میتواند سایتی با بازدید فراوان و رتبهای بالا داشته باشد.
جمعبندی
همانگونه که بیان کردیم، فرایند ذخیره و فهرست کردن صفحات سایت توسط گوگل را ایندکس شدن سایت میگویند. اما باید همواره این موضوع را به خاطر داشته باشید که ایندکس شدن سایت به معنای این نیست که رتبه سایت ارتقا یافته است.
بلکه ارتقای رتبه سایت میتواند به واسطه فعالیت سئوکاران کاربلد و با تولید محتوای بهروز و جذاب، اتفاق بیفتد. پس برای اینکه بدانید چطور سایتمان را ایندکس کنیم، لازم است این مقاله را با دقت مطالعه کنید و موارد ذکر شده را انجام دهید تا بتوانید سایت خود را با موفقیت در گوگل ایندکس کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید