تفاوت مقاله و پست وبلاگی چیست؟
نویسندگان باید با شناخت تفاوت مقاله و پست وبلاگی برای ارائه ی خدمات بهتر، مشتریان را راهنمایی کرده و بر درآمد خود بیفزایند.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
آیا هرگز در هنگام تولید محتوا با خودتان فکر کردهاید تفاوت مقاله و پست وبلاگی چیست؟ اساسا آیا این دو، با هم فرق دارند؟ چطور میتوان تفاوت میان آنها را تشخیص داد؟ ویژگیهای نوشتن مقاله چیست؟ چطور میتوان یک پست وبلاگی نوشت؟ در واقع اینها سوالاتی است که برای همه کسانی که قصد دارند حرفه نویسندگی را پیشه کنند، پیش میآید. دنیای مجازی که ما در پیش روی خود داریم، پیچیدگیهای خود را دارد و نحوه نوشتن در پلتفرمهای مختلف یکی از این پیچیدگیهاست.
علاوه بر این مقاله، خوب است بیش از 100 نوع ایده تولید محتوا را نیز مطالعه کنید.
تفاوت مقاله و پست وبلاگی به صورت خلاصه
پست وبلاگی |
مقاله |
بیشتر شامل نظرات شماست |
نظر شما مجاز نیست |
بدون مصاحبه یا تحقیق |
همراه با مصاحبه و تحقیق از کارشناسان معتبر و بنگاههای تحقیقاتی |
کوتاه |
بیش از 300 کلمه |
بر محول کلمات کلیدی سئو نوشته میشود. |
کلمات کلیدی مهم نیستند |
املاء صحیح کلمات و استفاده درست از دستور زبان اجباری نیست |
املاء و دستور زبان باید بیعیب و نقص باشند |
سبک نوشتن معمولی |
سبک نوشتاری نسبتا پیچیده است |
هیچ ویرایشی بر روی آن انجام نمیشود و از سوی خود نویسنده منتشر میشود |
یک ویرایشگر آن را ویرایش کرده و مجلات کاغذی و آنلاین آن را چاپ و منتشر میکنند |
معمولا دستمزد آن بسیار کم است. برای هر نوشته حدود 5 تا 20 دلار |
دستمزد از کلمهای ده دلار شروع شده و بیشتر و بیشتر میشود |
پست وبلاگ باید چند کلمه باشد؟
در بازاریابی محتوا، باید بدانید پست وبلاگ چند کلمه باید باشد تا بتوانید بهترین نتیجه را از آن بگیرید. پست وبلاگ، باید حداقل 300 کلمه باشد. امروزه، بهترین تعداد کلمات را برای پست وبلاگ از 1500 تا 2500 کلمه عنوان کرده اند. این تعداد کلمه می تواند برای نگارش مقالات کاربردی و جلب نظر مخاطب موثر باشد.
تفاوت وبسایت و وبلاگ چیست؟
قبل از اینکه تفاوت مقاله و پست وبلاگی را شرح دهیم، باید با پاسخ این سوال آشنا باشیم. چگونه می توان تفاوت وبسایت و وبلاگ را متوجه شد؟ برای این موضوع، باید به تعریف هر دو واژه بپردازیم. بلاگ چیست؟ پس از اینکه تفاوت مقاله و پست وبلاگی را متوجه شدید باید به دنبال پاسخ مناسبی برای پرسش سئو چیست، بگردید. سئو می تواند در نوشتن مقالات حرفه ای به شما کمک کند. برای اینکه یک وبسایت به خوبی دیده شود، باید سئو خوبی داشته باشد. افرادی که در این زمینه کار می کنند، با سئو آشنا بوده و حتی در این زمینه، سفارش تولید محتوا می گیرند.
تفاوت بلاگ پست و صفحات وب
تفاوت نوشتن مقاله با پست وبلاگ چیست؟ در ادامه، چندین تفاوت مقاله و پست وبلاگی را نام می بریم که می تواند در تمایز این دو و شناخت هر کدام موثر باشد:
• پست وبلاگ بیشتر بر اساس نظرات کاربران می باشد؛ در صورتی که در مقالات دادن نظر مجاز نیست.
• بزرگترین تفاوت وبسایت و وبلاگ در این است که در وبلاگ مصاحبه و تحقیق صورت نمی گیرد. در صورتی که در وب سایت ها مقالاتی که منتشر می شوند، بر پایه ی تحقیق و همراه با مصاحبه نگاشته می شوند.
• تفاوت مقاله و پست وبلاگی در کوتاه و بلند بودن آن است. پست وبلاگی، کوتاه نوشته می شود در صورتی که مقاله باید بالای 300 کلمه باشد.
• پست وبلاگی را براساس کلمات کلیدی سئو نگارش می کنند اما برای مقالات، این موضوع اهمیتی ندارد.
• در مقالات نوع نگارش، املا و دستور زبان اهمیت دارد ولی برای پست وبلاگی این موضوع مهم نیست.
• برای نگارش مقاله باید آموزش دیده و سبک نوشتاری آن را بدانید اما برای پست وبلاگ نیاز به نگارش پیچیده نیست.
• تفاوت مقاله و پست وبلاگی، در دستمزد آن است. برای پست وبلاگی، دستمزد بین 5 تا 20 دلار متغیر می باشد در صورتی که برای مقالات، دستمزد از 10 دلار شروع شده و بر حسب مهارت در نوع نگارش و پیچیده بودن متن می تواند دستمزد زیاد تری هم داشته باشد.
تفاوت بلاگ پست و مقاله
• مقالات، ویرایش شده و در مجلات به صورت کاغذی یا آنلاین چاپ می شوند ولی در پست وبلاگ، مقالات چاپ و ویرایش نمی شوند.
اصول وبلاگ نویسی
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دیجیتال مارکتینگ، کسب و کار هایی موفق عمل می کنند که با تفاوت مقاله و پست وبلاگی آشنا بوده و در صورت دارا بودن هر کدام، به شیوه ای حرفه ای کار می کنند. برای اینکه بتوانید وبلاگ خود را حرفه ای بسازید، باید با اصول مربوط به آن آشنا باشید. در ادامه، اصول مربوطه را عنوان می کنیم:
1. وبلاگ نویسی را شروع کنید.
2. خواننده های همیشگی برای وبلاگ مهم هستند.
3. سئو کردن وبلاگ شخصی
4. استفاده از تصویر
5. و ...
معرفی وبلاگ های معروف
پس از اینکه تفاوت بلاگ و سایت را شرح دادیم باید برای درآمد زایی بیشتر، اصول وبلاگ نویسی و شناخت وبلاگ های معروف را اولویت قرار دهیم. بررسی وبلاگ های معروف، می تواند در بالا بردن درآمد شما در کنار یادگیری اصول وبلاگ نویسی موثر باشد. علاوه بر شناخت وبلاگ های معروف، می توانید از برخی اقدامات برای بالا بردن درآمد خود کمک بگیرید. در ادامه، این مراحل را عنوان می کنیم:
1. فروش ارتقاء وبلاگ. در این روش، برای مشتری توضیح داده می شود که در صورت ارتقاء ولاگ و منتشر کردن مقالات در آن، می تواند اعتبار وبلاگ را بالا برده و بر درآمد خود بیفزاید.
تفاوت مقاله و پست وبلاگی
2. فروش مقالات. در این مرحله، باید مشتری متقاعد شود که پست وبلاگی نمی تواند تاثیر زیادی را بر بازدید و فروش او داشته باشد. مقالات، می توانند در دیده شدن وبلاگ تاثیر بیشتری داشته باشند.
3. بررسی نیاز مشتری می تواند در تحویل درست و به موقع پروژه مناسب باشد.
4. نرم کردن مشتری راهکار دیگری برای افزایش درآمد می باشد. در این روش، باید مشتری متقاعد شود که یک مقاله ی حرفه ای می تواند درآمد بیشتری را برای وبلاگ او به همراه داشته باشد.
همگرایی مقاله-وبلاگ
با همه این تفاوتها، پستهای وبلاگی روز به روز بیشتر شبیه مقالات شدند. در واقع هرچه اینترنت بیشتر مورد استفاده قرار گرفته، این شباهت هم بیشتر شد. نویسندگان هنگام نوشتن پست برای وبلاگ خود مصاحبه میکردند و دادههای بیشتری ارائه میدادند. این امر باعث طولانیتر شدن پستها شد تا جایی که اکنون به نظر حدود یک هزار کلمه برای پست وبلاگی استاندارد است، هرچند نوشتن پستهای دوهزار کلمهای هم کار غیر معمولی نیست. با حرفهای شدن وبلاگها ویراستاران بسیاری استخدام شدند و کلمات کلیدی و سئوها بیشتر رواج پیدا کردند.
اما تفاوت مقاله و پست وبلاگی همچنان وجود داشت. چون مقالهنویسان هم شروع به فعالیت بیشتر کردند. مجلات چاپی و کاغذی شروع به انتشار نسخههای آنلاین خود کردند. سبک و روش تیترهای مجلات تغییر کرد و آنها هم شروع به نوشتن مقالاتی کردند که نظرات نویسنده را منعکس میکردند و حتی در مواردی به خود نویسنده اجازه داده میشد تا به صورت مستقل از طریق وبلاگ مجله دست به انتشار مقاله خود بزند.
پای درآمد تبلیغات که به میان آمد، تعداد کلمات استفاده شده برای چاپ در مقالات کمتر شد. برخی از مجلات حتی دیگر فقط به صورت آنلاین در دسترس بودند و سبکشان روز به روز متفاوتتر شد.
به این ترتیب، گرچه هنوز این سوال وجود داشت که آیا مقاله و پست وبلاگ با هم فرق دارند، این دو نوع سبک نوشتاری بیشتر در هم ادغام شدند، تعاریف به هم ریخت و سردرگمی زیادی به وجود آمد. همه چیز عوض شد جز اینکه همچنان پستهای وبلاگی دستمزد اندکی دارند و مقالات دستمزد بالاتر.
سردرگمی مشتری
مشتریانی که تحصیلات کافی در این زمینه ندارند و چیزی در مورد تفاوت مقاله و پست وبلاگی نمیدانند، سالهاست که میان این دو گروه آب را گلآلود میکنند. این امر باعث ایجاد مشکلاتی برای تعریف پروژههای نوشتاری پیشنهاد مناسب آنها شده است. بسیاری از مشتریان هستند که مقاله 300 کلمهای سریع میخواهند و برای آن فقط 5 دلار پرداخت میکنند. در حالی که مشتریانی هستند که توقع دارند با مصاحبه و آمار تحقیقی پستهای هزار کلمهای وبلاگی بنویسید و تنها 20 دلار پرداخت میکنند، چون معتقدند این فقط یک پست وبلاگی است!
اینطور که در سایت makealivingwriting آمده است وظیفه شما به عنوان یک نویسنده مستقل این است که روش سخت را انتخاب کنید، آنچه را به شما محول میشود به خوبی بررسی کنید و در مورد مبلغ واقعی که باید پرداخت شود، صحبت کنید.
نحوه کسب درآمد بیشتر نویسندگان
در واقع مشتریان همیشه به دنبال چیزهای ارزان هستند و این وظیفه بر دوش نویسنده است که برای وی توضیح داده و هزینه مناسب را درخواست کند. نکته مهم این است که همگرای پست وبلاگی و مقاله باید امکان بیشتر کردن درآمد نویسندگان را به وجود آورد. پستهای وبلاگی در حال توسعه پیدا کردن هستند و البته قرار نیست خواهر ناتنی زشت مقالهها باشند. بنابراین باید به آنها هم مثل مقالهها دستمزد بیشتری پرداخت کرد. برای توسعه مقالات خود میتوانید مقاله نحوه ارسال مقاله بر روی لینکدین را مطالعه بفرمایید.
اما این خودِ نویسنده است که باید گامهای درست و محکمی برای استفاده کردن از فرصت مناسبی که این تغییر به وجود آورده است، بردارد.
مراحل پیشنهادی
1. آن را تعریف کنید. وقتی مشتری میگوید مقاله یا پست وبلاگی میخواهد، از او بخواهید که منظور خود را واضحتر بیان کند؛ مثلا آیا نیازی به گفتگو و مصاحبه هست؟ چند مصاحبه؟ قرار است این مقاله یا پست وبلاگی چقدر طولانی باشد؟
2. مشتری را نرم کنید. اگر مشتری را به این باور برسانید که آنچه میخواهد مقالهای حرفهای با یک نویسنده حرفهای است، بلافاصله دستمزدتان افزایش پیدا میکند.
3. فروش مقالات. اگر مشتری دارید که درست نمیداند چه چیزی لازم دارد، به وی بقبولانید که برای اینکه او در بازاریابی محتوا موفق باشد، باید به جای پست وبلاگی به سراغ مقاله برود. برایش بگویید که چطور گوگل پستهای کوتاه مبتنی بر کلمات کلیدی را نادیده میگیرد.
4. فروش ارتقا وبلاگ. اگر مشتری میخواهد برای وبلاگی که وجود دارد، پست و محتوا تولید کنید، به او نشان دهید که چقدر سودمند است که وبلاگ خود را ارتقا داده، تبدیل به چیزی شبیه مجله کرده و برای خود اعتباری دست و پا کند.
قیمت مقاله در برابر وبلاگ
نویسندگانی که خوش شانس باشند، برای گرفتن سفارش تولید محتوا یکصد دلار دریافت میکنند. البته من توصیه میکنم این قیمت را حداقل دستمزد خود قرار دهید. نرخ دستمزد مقاله بهتر است. بسته به مقدار و پیچیدگی کار، مقالات زیادی را با 300 تا 500 دلار و یا حتی 600 تا 2000 دلار هم نوشتهام.
مقالات روزانه کوتاهتر بین 75 تا 100 دلار دستمزد دارند، اما این مزیت را دارد که نمونه کارهای بسیاری را از شما به نمایش میگذارند. این مقالات میتوانند به مرور به شما زمینه نوشتن مقالاتی با درآمدهای بهتر بدهند.
برنده شدن
واقعیت این است که مقالات و پستهای وبلاگی که به سبک مقاله نوشته میشوند، قدرت بیشتری دارند و بهتر میتوانند مشتریان را تحت تاثیر قرار دهند. موفقیت این پروژهها بیشتر خواهد بود و احتمال اینکه مشتریان بیشتری برای شما دست و پا کنند، بیشتر خواهد بود. در واقع این یک رابطه برد – برد است. هم شما دستمزد بیشتری دریافت میکنید و هم مشتری بیشتر از نتیجه کار راضی خواهد بود.
همه اینهایی که گفتیم، شما را برای یافتن بازار کار نوشتن مقاله با درآمد بهتر آماده میکند. میدانم بسیاری از نویسندگان از انجام مصاحبهها یا تحقیق کردن پیرامون موضوعات مختلف به خاطر تخصصی بودنشان بیم دارند، ولی یادتان باشد همه اینها را میتوانیید یاد بگیرید. به من اعتماد کنید، من هم همه چیز را با کار کردن یاد گرفتم.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید