شرایط استخدام و مهارت های لازم برای یک طراح ux چیست؟
در این مقاله با پاسخ به سوال " شرایط استخدام و مهارت های لازم برای یک طراح ux چیست؟" همراه شما هستیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
طراح ux کیست؟ برای آن که بتوان شرایط استخدام و مهارت های لازم برای یک طراح ux را مورد بررسی قرار داد لازم است در ابتدا بدانیم که ux designer کیست و چه وظایفی بر عهده دارد. طراحی ux یکی از مشاغل جدید و پرطرفدار در دنیای تکنولوژی است.
این طراحی تنها منحصر به این نیست که صفحه وب چطور به نظر میرسد و با کلیک بر روی هر دکمه چه اتفاقاتی رخ میدهد. طراحان ux در حقیقت به طراحی احساس کاربر میپردازند و به همین دلیل لازم است مجموعه ای از توانایی های مورد نیاز را برای این طراحی احساس داشته باشند.
مهارت های نرم برای یک طراح ux
مهارت های نرم مدتی است که در بسیاری از عناوین شغلی و شرایط استخدام در نظر گرفته و عنوان میشود. این مهارت ها شامل رفتارهای اجتماعی و رفتاری هستند که امکان فعالیت و کار کردن با دیگران را برای شما فراهم میکنند. یکی از مهمترین مهارت های نرمی که باید به عنوان طراح ux دارا باشید قدرت درک و همدلی است. یک طراح ux باید بتواند با کاربران همدلی کرده و نیازهای آنها را درک کند.
درک ذهنیت کاربر، دلسوزی و همدردی با او سبب میشود تا راه حل های درستی برای مشکلات پیش آمده ارائه نمایید. توانایی کار تیمی یکی دیگر از مهارتهایی است که برای طراح ux واجب است. طراحان باید بتوانند با سایر اعضای تیم همچون توسعه دهندگان، برنامه نویسان و طراحان گرافیک همکاری کنند. این مهارت های ارتباطی همچنین برای تعامل با مشتریان و ذینفعان نیز لازم میباشد.
یکی از مهارت هایی که به طراح ux کمک میکند تا دانش خود را بروز نگاه دارند کنجکاوی است. در ux و فعالیت های کامپیوتری همیشه چیزی برای یادگیری وجود دارد و این فرآیند هرگز متوقف نخواهد شد. مطالعه و یادگیری و نیز پیگیری روش های نوآورانه سبب میشود تا به یک طراح ux حرفه ای بدل شوید. توانایی اولویت بندی و سازماندهی کارها یکی دیگر از مهارت های نرم لازم برای طراحان ux است.
در طراحی تجربه کاربری با حجم عظیمی از اطلاعات سروکار خواهید داشت. به همین دلیل لازم است بتوانید این اطلاعات را سازماندهی نمایید. همچنین اولویت بندی به شما کمک میکند تا در رابطه با بخش هایی که لازم است تمرکز تیم بر آنها باشد تصمیم گیری نمایید. به علاوه ممکن است گاه طراحان مجبور به کار بر روی چند پروژه به صورت همزمان باشند. در چنین شرایطی اولویت بندی کمک میکند تا بتوانید زمان تان را با بهره وری بیشتری مدیریت نمایید.
-
آشنایی با وایرفریم و نمونه سازی به عنوان طراح ux
سنگ بنای طراحی ux و تولید طرح ذهنی ux designer وایرفریم و نمونه سازی است. نرم افزارهای بسیاری وجود دارند که میتوانید از آن برای نمونه سازی استفاده کنید. شاید این سوال برای شما هم مطرح باشد که دلیل اهمیت وایرفریم چیست؟ ممکن است طرح ذهنی کاربر منجر به افزایش تعاملات نگردد. در صورتی که طرح پی ریزی شده موفق نباشد به هیچ عنوان نباید انرژی و توان مجموعه را بر پیاده سازی آن معطوف داشت. میتوان قالب سازی و نمونه سازی را اولین و مهمترین گام برای طراحی ux دانست.
-
تحقیق کاربر
در برخی از مجموعه ها تحقیق بر روی کاربران بر عهده طراح ux نیست. اما لازم است یک طراح ux از قدرت تحقیق و درک نتایج تحقیق برخوردار باشد. تحقیق کاربر و اطلاع از نتایج تحقیق سبب میشود تا در طراحی های بعدی موفق تر عمل نمایید. تحقیق کاربری کمک میکند تا به خوبی از نیازهای مخاطبان آگاه شوید. برای این کار روش های متفاوتی بیان شده است. ایجاد پرسونای کاربر، مصاحبه با کاربر، مرتب سازی مطالعات و... از جمله این روش ها هستند.
از جمله مهمترین تعاملاتی که لازم است طراح ux در زمینه ux و ارتباط با کاربر فرا بگیرد خوب گوش دادن است. باید بازخوردهای کاربران را شنیده و پاسخ نیازهای آن ها را به بهترین نحو بیابید. نتیجه کار شما به صورت بازخوردهای متفاوت از افراد متفاوت به گوش تان میرسد. به همین دلیل لازم است انتقادپذیر بوده و حالت تدافعی نداشته باشید.
مشتریان، کاربران، سهام داران و اعضای تیم خود را برای بیان پیشنهادات و انتقادات محق میدانند. پس بهتر است به این روند عادت کرده و روحیه انتقاد پذیری را در خود تقویت کنید. البته در نظر داشته باشید که شنیدن انتقادات به هیچ عنوان به معنی اعمال کردن آن ها در طراحی ui ux نیست. شما به عنوان طراح ux باید تنها نظرات مفید و اصولی را در دستور کار خود قرار دهید.
آشنایی با اصول فنی به عنوان طراح ux
هر چند به عنوان طراح ux نیازی به فرا گرفتن دانش کد نویسی ندارید اما باید از اصول کلی برنامه نویسی آگاه باشید. در غیر این صورت ممکن است طراحی هایی نهایی شما امکان پیاده سازی نداشته باشند. این مسئله یکی دیگر از دلایل اهمیت تعامل و کار گروهی را برای طراحان ux نشان میدهد.
آشنایی با اصول برنامه نویسی به شما کمک میکند تا یک طراحی ux قابل توسعه را به وجود آورید. درک برنامه نویسی و داشتن دانش در این باره سبب میشود طراحی را به گونه ای انجام دهید که اقتصادی بوده و در زمان کوتاهی قابل انجام باشد.
Ux علم بسیار گسترده ای است. به همین علت تمام تجربیات پیشین شما در رشته تحصیلی و یا شغل سابقتان میتواند کمک کننده باشد. به عنوان مثال تجربیات روانشناسی و فروشندگی میتوانند تاثیر زیادی در شغل فعلی شما به عنوان یک طراح ux داشته باشند. سایر دانش های عمومی همچون تجارت نیز در مسیر طراح حرفه ای شدن کمک کننده خواهند بود.
-
مهارت های نوشتاری
به عنوان یک طراح ux لازم است مهارت های نوشتاری تان را تقویت نمایید تا امکان یافتن بهترین زبان برای ارتباط با کاربران را داشته باشید. خوب است بدانید حتی نحوه بیان و جمله بندی پیغام های خطا، توضیحات، زیرنویس و دستور العمل ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. این جمله بندی میتواند نمایانگر منحصر بفردی مجموعه شما بوده و سبب ماندگاری تان در اذهان شود.
-
مهارت های بصری
هرچند طراحی ui و طراحی ux دو مقوله کاملا متفاوت از یکدیگر هستند به عنوان طراح ux باید بسیاری از اصول پایه ای ui را بدانید. بسیاری از مجموعه ها دیگر تفاوتی میان طراحی ui و ux قائل نیستند و به دنبال فردی هستند که بتواند مسئولیت طراحی ui و ux را توامان بر عهده بگیرد.
علاوه بر این داشتن اطلاعات درباره ui به شما کمک میکند تا بتوانید ارتباط بهتری با طراح ui داشته باشید و منظور خود را به درستی به او منتقل نمایید. در نظر داشته باشید که با تسلط بر مفاهیم ui میتوانید موقعیت های شغلی بهتری را کسب نمایید.
یک طراح ux در چه شرکت هایی امکان استخدام دارد؟
حوزه هایی که طراحان ux میتوانند به فعالیت در آن بپردازند بسیار گسترده است. شرکت های تبلیغاتی ، استارتاپ های کوچک و تیم طراحی ux در شرکت های فناوری بزرگ از جمله محیط هایی هستند که شما به عنوان یک طراح ux امکان فعالیت در آن ها را خواهید داشت. توجه داشته باشید که سابقه کاری و تجربه شما در زمینه ux میتواند تضمین کننده موقعیت های شغلی بهتر و درآمد بیشتر باشد.
البته در نظر داشته باشید که یک طراح ux به هیچ عنوان درگیر کد نویسی و برنامه نویسی های مربوطه نخواهد شد. این مسئله برای کسانی که به حوزه طراحی ui و ux علاقه مند هستند اما تمایلی به برنامه نویسی ندارند یک حسن بزرگ محسوب میشود. پس شما میتوانید برنامه نویسی و کد نویسی را از لیست مهارت هایی که لازم است یک طراح به آن تسلط داشته باشد خط بزنید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید