بررسی مباحث اولیه در motion graphic
motion graphic ترکیبی از تصویر و صدا می باشد که می توان گفت جذاب ترین نوع محتوا را به خود اختصاص می دهد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
موشن گرافیک یکی از انواع مختلف تولید محتوا، می باشد که به صورت محتوای ویدئویی ارائه می شود.
این محتوا میتواند به صورت همزمان، گوش و چشم مخاطب را به خود جذب کند و به صورت کامل ذهن فرد را به سمت هدف مورد نظر شما متوجه سازد.
motion graphic باعث می شود تا فیلم و تصاویر متحرک برای مخاطب قابل درک تر باشند. امروزه طرفداران بسیاری در زمینه تصاویر متحرک دردنیای تجارت و بازاریابی به این نرم افزار علاقه و توجه نشان داده اند. جذابیت در چنین نرم افزاری بسیار بالا می باشد.
بررسی مباحث اولیه در motion graphic
motion graphic شیوه ای از محتوا سازی است که در آن تصاویر به صورت متحرک می باشد و گاهی صدا نیز در این مدل به صورت همزمان نقش ایفا می کند.
موشن گرافیک میان مدل های مختلف محتوا، از زمان کوتاه تری در خصوص انتقال محتوا برخوردار می باشد. همانگونه که قبلا گفته شد، به دلیل جذابیت بیشتر آن تمام ذهن یک مخاطب را درگیر می کند و اثر بخشی بالایی را ایجاد می کند.
یکی از بروزترین شاخه های تکنولوژی طراحی موشن گرافیک می باشد که اخیرا وارد عرصه دیجیتال شده است. اهمیت این فناوری در کسب و کارهایی که به صورت آنلاین فعالیت دارند و همچنین فعالان در استارتاپ ها، به چشم می خورد. به اشخاصی که به ایجاد و خلق تصویرسازی به صورت متحرک تمایل دارند، پیشنهاد می شود که درباره motion graphic اطلاعات بیشتری را کسب نمایند. ما در این مقاله سعی کرده ایم تا حدود زیادی این اطلاعات را در اختیار خواننده های مشتاق قرار دهیم.
motion graphic چیست؟
motion graphic تشکیل شده است از دو واژه گرافیک و متحرک که همان تصویر سازی می باشد. در حقیقت، موشن گرافیک ساختار تصاویر متحرک به صورت پویا می باشد. می توان گفت، از ویژگی های جذاب موشن گرافیک انتقال پیام با توانایی و سرعت بالا به مخاطب می باشد. در حقیقت، ترکیب تصاویر به صورت متحرک در motion graphic باعث می شود تا جذابیت در خصوص جذب مخاطب افزایش یابد.
موشن گرافیک دارای انواع مختلفی می باشد که در زمینه های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.
در موشن گرافیک دسترسی آسان تری به فضای داخلی یک اپلیکیشن از نظر کاربردی برای کاربر ایجاد می کند. این برنامه طراحی شده کمک می کند تا طراحی رابط در اپلیکیشن به صورت کاربری بهتر به مخاطب معرفی شود. motion graphic را می توان زیر شاخه طراحی به صورت گرافیک دانست که در یک قالب ویدیویی به شکل انیمیشن ایجاد می شود. استفاده از این برنامه جذاب در تولید بنرهای تبلیغاتی و ویدئو و لوگوهای تبلیغی مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشتر بدانید:
آشنایی با اولین موشن گرافیک در دنیای دیجیتال
از آنجایی که با motion graphic در حال حاضر بهترین محتواها را می توان تولید کرد، لازم است شاخص ترین موشن کار را نیز بشناسیم. در سال های 1995-1917 john whitney برای اولین بار اسم موشن گرافیک را وارد صحنه و فضای تولید محتوا کرد.
آشنایی با مراحل ساخت موشن گرافیک نیز دارای جذابیت بالایی می باشد که در این مقاله به آن اشاره خواهیم داشت.
درباره تولید و ایجاد موشن گرافی بیشتر بدانیم
در خصوص تولید motion graphic علت های گوناگونی تاثیر گذار می باشد و باید در ساختار آن بکار گرفته شود. در ادامه به برخی از این عوامل اشاره خواهیم داشت.
1. طراحی سناریو:
نوشتن یک متن جذاب، از مهمترین و اصلی ترین بخش موشن گرافیک می باشد. اشخاصی می توانند در خصوص نوشتن یک متن به صورت سناریو فعالیت داشته باشند که دارای جذابیت و ذوق هنری باشند. علاوه بر این قدرت نوشتن سناریو به صورت جذاب را دارا باشند.
2. طراحی سناریو به صورت گرافیکی:
شناخت مفهوم رنگ و همچنین طراحی به صورت خلاقانه نقش زیادی را در خلق یک سناریو به صورت گرافیکی ایفا می کند. افرادی که تسلط در شناخت و مفاهیم رنگ دارند می توانند طراحی خلاقانه ای را در ایجاد تصویر به صورت متحرک ایجاد سازند.
3. طراحی گرافیک به صورت ثابت به motion graphic:
موشن گرافیست با تصاویری که در اختیار دارد می تواند با استفاده از ذوق و سلیقه خود نقش آفرینی کند. motion graphic با در نظر گرفتن سناریو و موضوع مورد نظر، زیباترین تصاویر را به صورت متحرک ایجاد می کند.
4. نریشن خوانی در سناریو در motion graphic:
در قسمت های پایانی، سناریو در موشن گرافیک به صورت متن بر روی موشن گرافیک نریشن خوانی میشود. این کار باعث می شود تا جذابیت و بازدید طرح بالاتر رود.
آشنایی با نرم افزارهای ساخت و تولید موشن گرافی
در این مقاله برخی از نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک را معرفی کرده و مورد بررسی قرار خواهیم داد.
1. فتوشاپ:
می توان گفت این نرم افزار یکی از اولین برنامه های کاربردی در ساخت motion graphic می باشد. برای تولید و ساخت یک وکتور با جذابیت بالا و مناسب با موضوع باید نرم افزار متناسبی را در نظر داشت. در گام اول وکتورها و محیط واقعی یک موشن به وسیله یک طراح حرفه ای توسط فتوشاپ پویا سازی می شود و تصویر سازی صورت می گیرد.
2. ایلوستریتور:
این نرم افزار به صورت ادوبی می باشد که کارایی آن مانند فتوشاپ و حتی قابلیت قوی تری نسبت به آن دارد. این نرم افزار در ساخت تصویر اولیه موشن گرافیک مورد استفاده قرار می گیرد. نرم افزار ایلوستریتور بر پایه وکتور می باشد. این امر باعث می شود تا هنگامی که در جهت تولید یک وکتور از نرم افزار ایلوستریتور استفاده می شود و آن را به نرم افزارها و افترافکت که در خصوص تدوین موشن گرافیک هستند تبدیل می کند، تا زمان زوم کردن وکتورهای ساخته شده توسط برنامه های پیکسلی، کیفیت کار پایین نباشد.
در حال حاضر تعداد زیادی از وکتورها و فضاهای مورد نظر در موشن گرافیک به وسیله نرم افزار ایلوستریتور طراحی می شود.
از دیگر نرم افزار های ساخت و تولید موشن گرافیک
3. افترافکت:
موشن گرافیک هایی، که به صورت حرفه ای فعالیت می کنند، نرم افزار after effects را انتخاب می کنند. این نرم افزار از قابلیت های بالایی در ساخت تصاویر به صورت پویا برخوردار است و هیچ گونه خلائی در طراحی آن وجود ندارد. این نرم افزار توانمند در صنعت سینما در خصوص فیلم سازی و تیتراژ های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد.
نرم افزار افترافکت، بسیاری از ابزارهای طراحی را در اختیار یک طراح قرار می دهد. این نرم افزار امکاناتی چون تصاویر سه بعدی در زمینه چهره را برای طراحی فراهم می سازد. هماهنگ سازی نرم افزار افترافکت با دیگر نرم افزارهای ادوبی قابل توجه می باشد.
4.پریمیر:
این نرم افزار مانند نرم افزار افترافکت دارای ویژگی های بسیاری در زمینه motion graphic و تصاویر متحرک می باشد. این نرم افزار جذاب تعداد بالایی از قابلیت های افترافکت را نیز دارا می باشد.
پریمیر پرو نیز به صورت ادوبی می باشد که دارای طرفداران خاص خود در زمینه فیلم سازی می باشد.
طراحانی که به صورت حرفه ای در زمینه فیلمسازی و تصاویر متحرک فعالیت دارند علاقه زیادی به این نرم افزار نشان داده اند. می تواند گفت این نرم افزار به اندازه افترافکت قدرتمند و پرکاربرد می باشد.
پریمیر نیز از گزینه تایم لاین برخوردار است. این قابلیت در افتر افکت نیز مشاهده می شود. کاربرد این نرم افزار، امکان به کارگیری تصویر و همچنین صدا به صورت همزمان را دارد. این ویژگی می تواند خلق یک سناریو جذاب را به نمایش بگذارد.
5.سینما 4:
در دسته ابزارهای بسیار قوی در تصویر سازی به صورت تری دی انجام می شود. این نرم افزار می تواند با دیگر نرم افزار های گرافیکی هماهنگ شود. در موشن گرافیک از نرم افزارهایی که در زمینه تولید تصویرهای سه بعدی و همچنین رندر نیز هستند، مورد استفاده قرار می گیرد.
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید