چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و چه روش هایی به کار بگیریم؟
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و چه روش هایی به کار بگیریم تا در مورد کپی نبودن محتوا مطمئن شویم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است. یکی از مهم ترین نکاتی که زمان تولید محتوا اهمیت دارد بررسی کیفیت محتوا می باشد. هر یک از افرادی که سفارش تولید محتوا را ثبت می کنند به کیفیت محتوا توجه زیادی دارند. روش های متفاوتی برای تعیین کردن کیفیت محتوا مورد استفاده قرار می گیرند که شما به عنوان تولید کننده محتوا باید این روش ها را بشناسید. ابزارهای زیادی در دیجیتال مارکتینگ مورد استفاده قرار خواهند گرفت تا کیفیت محتواها ارزیابی شوند.
هر یک از نکاتی که مربوط به قوانین سئو می باشد را ابزارهای تشخیص محتوا می شناسند. اگر نویسنده به خوبی بداند که سئو چیست بدون شک در کمترین بازه زمانی می تواند محتواهای با کیفیت و بدون ایراد بنویسد. در این مطلب می خواهیم هر یک از مواردی که مربوط به تشخیص محتوای با کیفیت می باشد را برای شما توضیح دهیم.
آیا میدانید:
چرا نباید در محتوای خود لینک رقبا را قرار داد و چگونه لینک دهی رقبا را آنالیز کنیم؟
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و آشنایی با ابزارهای تعیین کیفیت محتوا
شما به صورت دستی و با استفاده از ابزارها به راحتی می توانید کیفیت محتواهای تولید شده را ارزیابی کنید. چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و باید از چه ابزارهایی استفاده نماییم. امروزه ابزارهای رایگان و غیر رایگان زیادی جهت تعیین کیفیت محتوا وجود دارند. برخی از مهم ترین روش هایی که برای تعیین کیفیت محتواها مورد استفاده قرار می گیرند عبارت هستند از:
1. گوگل
یکی از روش های تعیین کیفیت محتوا استفاده از Google می باشد. تشخیص دادن محتواهای با کیفیت با استفاده از گوگل بسیار آسان است. شما باید به صورت رندم یک الی چند جمله کامل را کپی کرده و در بخش سرچ گوگل قرار دهید. اگر جملات قرار داده شده در بخش سرچ گوگل در محتواهای دیگری هم وجود داشته باشند گوگل آنها را برای شما پیدا کرده و در نتایج جستجو محتواها را نشان خواهد داد. اگر شما در این روش یک الی چند جمله از متن را در گوگل سرچ نکنید امکان دارد که برخی از جملات بی کیفیت را از دست دهید. بنابراین جهت استفاده از این روش باید تمامی جملات محتوا را در گوگل بگذارید تا کپی نبودن آنها تشخیص داده شود.
2. سایت Duplichecker
این سایت به عنوان یکی از بهترین سایت های تعیین کیفیت محتوا به شمار می رود. هر یک از محتواهای فارسی در این سایت مورد بررسی قرار می گیرند و کیفیت شان تعیین خواهد شد. برای استفاده کردن از این سایت شما به ساخت اکانت نیاز نخواهید داشت. هر بار در این سایت قادر خواهید بود هزار کلمه را ارزیابی کنید. متن مورد نظر در این سایت به سه روش مورد بررسی قرار می گیرد. فایل های گوناگون با فرمت های متفاوت در این سایت پشتیبانی می شوند. نتیجه به دست آمده به شکل درصدی نشان داده خواهد شد. منابع سرقت ادبی را می توانید در این وب سایت مشاهده کنید.
این وب سایت از چندین زبان پشتیبانی می کند و شما فایل را به راحتی می توانید آپلود نمایید. بعد از اینکه محتوا را در این سایت قرار دادید باید چند دقیقه زمان دهید تا به شما نشان داده شود محتوا یونیک می باشد یا کپی است. در صورتی که نسخه پولی این سایت را تهیه کنید می توانید بیشتر از ۲۵۰۰۰ کلمه را به صورت روزانه بررسی نمایید. امکانات زیادی در این وب سایت وجود دارند. در این وب سایت شما می توانید خطاهای گرامری را به راحتی شناسایی کنید.
3. ابزار Edubirdie برای تعیین کیفیت محتوا
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و روش کار کردن با سایت Edubirdie چگونه می باشد. ابزار مورد نظر برای تعیین کیفیت محتواهای تولید شده دارای رابط کاربری بسیار آسانی می باشد. شما با استفاده از این ابزار می توانید اصالت محتوا، خوانایی متن، کلمات زائد، ایرادهای گرامری، کلمات مترادف و ... را تشخیص دهید. جهت استفاده کردن از این ابزار نیاز است که عنوان محتوا را در کادرهای مشخص شده قرار دهید. چند ثانیه جهت دریافت نمودن گزارش باید منتظر بمانید. پیش از اینکه از این ابزار استفاده کنید باید حساب کاربری برای خودتان ایجاد نمایید.
4. ابزار Plagscan
این ابزار به عنوان یکی دیگر از ابزارهای تعیین کیفیت محتوا شناخته می شود. با استفاده از این ابزار که تخصصی است با چند کلیک قادر خواهید بود اصالت محتوا را ارزیابی نمایید. برای دسترسی به امکانات این ابزار نیاز است که اکانت کاربری داشته باشید. پس از آن قادر خواهید بود با آپلود کردن هر یک از فایل ها از منحصر به فرد بودن مطلب مطمئن گردید. از این ابزار نتیجه بسیار عالی دریافت می شود. نسخه رایگان این ابزار محدودیت زیادی جهت سنجش محتوا دارد. بنابراین شما می توانید نسخه پولی این ابزار را تهیه کنید تا از امکانات متفاوت آن استفاده نمایید.
5. ابزار Plagiarismdetector برای تعیین کیفیت محتوا
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و استفاده از این ابزار چگونه می باشد. این ابزار تشخیص کیفیت محتوا، به دو صورت پولی و رایگان مورد استفاده قرار می گیرد. محتوای شما در این ابزار به طور کامل ارزیابی خواهد شد. نسخه رایگان این ابزار نتیجه بسیار عالی دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد از نسخه رایگان این ابزار استفاده می کنند. شما باید ابتدا متن را در کادر مشخص شده قرار دهید و پس از آن کیفیت محتوا را ارزیابی کنید. بعد از چند ثانیه نتیجه را مشاهده خواهید کرد. در صورتی که می خواهید از شر تبلیغات راحت شوید می توانید نسخه پولی این ابزار را مورد استفاده قرار دهید.
6. Copyscape
این ابزار به عنوان یکی دیگر از ابزارهای تشخیص کیفیت محتوا شناخته می شود که به صورت رایگان و پولی است. در نسخه رایگان شما می توانید لینک مورد نظر را در بخش جستجو قرار دهید. در صورتی که می خواهید مقالات منتشر نشده را از طریق این ابزار ارزیابی کنید نیاز است که اشتراک آن را تهیه کنید. این ابزار علاوه بر اینکه لیست کاملی از منابع کپی را نشان می دهد هر یک از بخش های متن که کپی هستند را مشخص خواهد کرد. نسخه رایگان این ابزار نتیجه چندان مناسبی ندارد. بر همین اساس اگر می خواهید امکانات بیشتری از این ابزار دریافت کنید بهتر است نسخه پولی آن را تهیه نمایید.
7. گرامرلی برای تعیین کیفیت محتوا
چطور بدانیم محتوایی که نوشته ایم با کیفیت است و نحوه استفاده از گرامرلی چگونه است. بسیاری از افراد گرامرلی را به عنوان یکی از ابزارهای مهم جهت چک کردن گرامر متن استفاده می کنند. در صورتی که باید بدانید این ابزار علاوه بر بررسی کردن گرامر مطالب، می تواند کپی بودن هر یک از مقالات را تشخیص دهد.جهت استفاده از این ابزار نیاز است که هزینه پرداخت کنید. افرادی که به دنبال ابزار رایگان می باشند این روش برایشان کاربرد نخواهد داشت.
با پرداخت هزینه و دریافت اکانت گرامرلی می توانید از تمامی امکانات این ابزار جهت ارزیابی محتوا بهره برداری نمایید. این ابزار به طور دقیق محتوا های با کیفیت و بی کیفیت را تشخیص می دهد. به همین دلیل مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. شما می توانید محتواهای انگلیسی و فارسی را در این ابزار بررسی کنید و کیفیت شان را تشخیص دهید. کپی بودن مطالب در این ابزار مشخص می گردد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید