نحوه وبلاگ نویسی و کسب درآمد از آن
در این مقاله به توضیح نحوه وبلاگ نویسی و روش های کسب درآمد از آن، خواهیم پرداخت. با یادگیری این روش ها در زمانی کوتاه به درآمد بالایی خواهید رسید.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مقدمه
نحوه وبلاگ نویسی مفهومی است که تمام نویسندگان وبلاگ باید قبل از شروع به کار، آن را آموزش ببینند. داشتن یک وبلاگ به شما کمک می کند تا کسب و کار خود را به دیگران بشناسانید و در حقیقت، برند شخصی خود را بسازید. همچنین، داشتن یک وبلاگ و نوشتن محتوا در آن، می تواند به عنوان یک رزومه کاری در آینده برای شما به حساب بیاید.
در این مقاله قصد داریم تا ابتدا، اصول و نحوه وبلاگ نویسی را به شما آموزش دهیم و سپس راه های کسب درآمد از آن را معرفی نماییم. اگر شما هم می خواهید در آینده، درآمدی بالا از وبلاگ نویسی کسب کنید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
نحوه وبلاگ نویسی
در این بخش از مقاله، اصول و نحوه وبلاگ نویسی را به شما توضیح خواهیم داد. با رعایت این فاکتور ها می توانید، وبلاگی بسیار حرفه ای و پرمخاطب ایجاد نمایید. فاکتور های موثر در وبلاگ نویسی حرفه ای عبارتند از؛
الف. نحوه وبلاگ نویسی: مخاطبان خود را انتخاب کنید
اولین قدم در آموزش نحوه وبلاگ نویسی، انتخاب مخاطب است. شما باید جامعه هدف خود را ابتدا شناسایی کنید و سپس برای آنها وبلاگ خود را طراحی نمایید. به زبانی دیگر، شما باید هدف کلی خود از طراحی وبلاگتان را مشخص کنید. ممکن است این هدف، کسب درآمد از موضوعی خاص و یا انتشار مطالب شخصی و علایق باشد. برخی از موضوعاتی که شما می توانید برای وبلاگ خود انتخاب کنید عبارتند از؛
1. ورزش
2. سلامت
3. کسب و کار
4. لباس و پوشاک
5. سفر
6. شخصی
7. و...
ب. نحوه وبلاگ نویسی: مخاطبانتان را بشناسید
دومین مرحله در آموزشِ نحوه وبلاگ نویسی، شناختن مخاطبان است. شما پس از انتخاب مخاطبان و تعیین هدف وبلاگ، باید شناختی کامل از نیاز های آنها به دست آورید. به عنوان مثال، اگر وبلاگ شما در مورد فروش سخت افزار های کامپیوتری است، باید نیاز های مخاطبان خود و برند های سخت افزاری که آنها خریداری می کنند را بشناسید.
ج. نحوه وبلاگ نویسی: وبلاگ های موفق را الگو قرار دهید
در آموزش وبلاگ نویسی، الگو گرفتن از وبلاگ های موفق، یکی از نکات اساسی به حساب می آید. شما به عنوان نویسنده یک وبلاگ باید تمامی مطالب را از صفر، خودتان بنویسد ولی می توانید از علل موفقیت وبلاگ های دیگر الهام بگیرد.
د. نحوه وبلاگ نویسی: کلمات کلیدی مورد استفاده توسط مخاطبان در موتور های جستجو را بشناسید
یکی از مهم ترین آموزش های نحوه وبلاگ نویسی، آگاهی از کلمات کلیدی است. بازدیدکنندگانِ وبلاگ به واسطه جستجو در موتور های جستجوگر، وبلاگ شما را پیدا می کنند و به همین دلیل، شما باید تمام تلاشتان را انجام دهید تا وبلاگتان در اولین نتایج سایت هایی مانند گوگل، یاهو و Bing قرار گیرد.
به منظور انجام این مهم، شناختن کلمات کلیدی مرتبط با موضوع وبلاگتان ضروری است. به عنوان مثال، اگر شما در زمینه فروش سخت افزار های کامپیوتر فعالیت می کنید، کلمات کلیدی شما می توانند خرید کارت گرافیک، خرید CPU و... باشند.
ابزار هایی مانند Google Trends و Keyword Everywhere، نرم افزار هایی مناسب برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایتتان می باشند. نحوه عملکرد این ابزارها بدین گونه است که شما کلمات کلیدی احتمالی خود را در آنها وارد می کنید و سپس کلمات مشابه که نرخ کلیک بالایی در موتور های جستجو در ارتباط با موضوع سایتتان دارند، به شما نمایش داده خواهند شد.
ه. نحوه وبلاگ نویسی: اصول سئو را رعایت کنید
یکی دیگر از بخش هایی که در آموزش نحوه وبلاگ نویسی باید آن را یاد بگیرید، رعایت اصول سئو در تولید محتوا است. در هنگام نگارش متن، شما باید علاوه استفاده از کلمات کلیدی، اصول سئو را نیز رعایت کنید. رعایت اصول سئو در افزایش نرخ کلیک تاثیرِ بسزایی دارد.
در صورتی که شما در زمینه نوشتن محتوای سئو اطلاعاتی کافی ندارید، می توانید از سایت های سفارش تولید محتوا در این زمینه کمک بگیرید. این سایت ها محتوای با کیفیتِ سئو شده را با توجه به کلمات کلیدی شما، نگارش خواهند کرد.
و. نحوه وبلاگ نویسی: از شبکه های اجتماعی کمک بگیرید
شبکه های اجتماعی، نقشی کلیدی در افزایش میزان بازدیدکنندگان شما دارند. شما می توانید لینک محتوا های خود را در این شبکه ها منتشر و از این طریق، مخاطب جذب نمایید. دریافت بک لینک از شبکه های اجتماعی، نقشی موثر در افزایش نرخ کلیک محتوا های شما در موتور های جستجو خواهد شد.
ز. نحوه وبلاگ نویسی: از محتوای تصویری استفاده کنید
آخرین بخشِ آموزشِ نحوه وبلاگ نویسی مربوط به استفاده از تصویر در محتوا های تولیدی می باشد. مفید بودنِ یک محتوا برای خوانندگان بسیار مهم است اما متنِ بدون تصویر ممکن است موجب خستگی خواننده شود. بنابراین همواره در محتوا های تولیدی، به ازای هر 400 کلمه از یک تصویر استفاده نمایید.
نحوه کسب درآمد از وبلاگ
تا این قسمت از مقاله، با نحوه وبلاگ نویسی آشنا شدیم. در این بخش، روش های کسب درآمد از وبلاگ را توضیح خواهیم داد. این روش ها عبارتند از؛
الف. تبلیغات
یکی از بهترین راه های کسب درآمد از وبلاگ، تبلیغات است. شما می توانید در سایت های ارائه دهنده تبلیغات کلیکی ثبت نام کرده و لینک آنها را در وبلاگ خود قرار دهید. مخاطبان شما با کلیک بر روی محتوای وبلاگ، به صورت ناخودآگاه وارد صفحه تبلیغات شده و در این حالت، مبلغی به شما پرداخت خواهد شد.
ب. مشاوره
در این روش از کسب درآمد از وبلاگ، شما تجربیات خود را در اختیار افراد مختلف خواهید گذاشت و در ازای آن، مبلغی را دریافت خواهید کرد. به عنوان مثال، اگر شما در زمینه معامله ارزهای دیجیتال تجربه دارید، می توانید با برگزاری جلسات مشاوره در این زمینه، به کسب درآمد بپردازید.
ج. فروش پورسانتی
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از وبلاگ، فروش پورسانتی است. در این حالت، شما محصولات یک شرکت یا وب سایت را در وبلاگ خود به فروش می رسانید و در ازای آن مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت خواهید کرد.
د. برگزاری دوره های آموزشی
این روش از کسب درآمد از وبلاگ، مخصوص کسانی است که دارای تخصص در زمینه ای خاص می باشند. به عنوان مثال، اگر شما توانایی تدریس فیزیک را دارید، می توانید به صورت آنلاين این کلاس ها را از طریق وبلاگ خود برگزار کرده و در ازای آن، مبلغی را دریافت نمایید.
ه. بازاریابی وابسته
بازاریابی وابسته(نوعی از دیجیتال مارکتینگ)، یکی دیگر از روش های کسب درآمد از وبلاگ است. در این روش، شما مخاطبان وبلاگ خود را برای خرید محصولی خاص، به سایت یک شرکت هدایت می کنید. در صورت خرید محصول توسط مخاطب، به شما درصدی از مبلغ فروش تعلق خواهد گرفت.
و. رپورتاژ
یکی از روش های بسیار درآمدزا از طریق وبلاگ، رپورتاژ آگهی است. در این روش، شما باید یک محصول، دوره آموزشی یا ... را به شکل غیر مستقیم در متن محتوای خود تبلیغ نمایید. به عنوان مثال، برای تبلیغِ دوره آموزش ارز دیجیتالِ یک موسسه، می توانید در مورد انواع رمزارزها مطلبی را نگارش کنید و در پایان محتوا به مخاطبان پیشنهاد دهید که برای کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال به سایت این موسسه مراجعه نمایند.
ز. دریافت حق اشتراک
اگر در زمینه خاصی توانایی نوشتن مقالات علمی دارید، می توانید آن مقالات را در وبلاگتان به فروش برسانید. در این روش شما می توانید در وبلاگ خود، حق اشتراک خواندن مقالات را در ازای دریافت مبلغی خاص بفروشید.
ح. تاسیس فروشگاه
آخرین روش کسب درآمد از وبلاگ، تاسیس فروشگاه است. در این روش، شما محصولاتی را تولید یا خریداری می کنید و آنها را در فروشگاه اینترنتی خود به فروش می رسانید. البته این روش نیازمند سرمایه و زیرساخت های مناسب می باشد.
سخن پایانی
در این مقاله به توضیح نحوه وبلاگ نویسی و روش های کسب درآمد از وبلاگ پرداختیم. شما می توانید با یادگیری این روش ها، در مدت زمانی کوتاه به کسب درآمد بالایی برسید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید