آموزش گوگل وبمستر تولز و کار با آن
گوگل وبمستر تولز نسخه قدیمی گوگل سرچ کنسول است. و در حال حاضر وبمستران از سرچ کنسول استفاده میکنند.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
در این مقاله قصد داریم به آموزش گوگل وبمستر تولز بپردازیم. اگر قصد آشنایی با این ابزار کاربردی گوگل را دارید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید. مدت هاست مفهومی تحت عنوان سئو تعریف شده است. از آنجاییکه گوگل معروف ترین و محبوبترین موتور جستجو است سئو در گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
گوگل مقررات سفت و سختی را برای سئو و رتبه بندی سایت ها در نظر دارد. گرفتن رتبه خوب از گوگل ابدا کار ساده ای نیست. اما این موتور جستجو برای راحت تر کردن کار وب مسترها (مدیران و صاحبان وب سایت ها) ابزارهای ویژه ای را در اختیار آنها قرار داده است. گوگل وب مستر تولز Google webmaster toolsیکی از این ابزارهاست.
دلایل اهمیت آموزش گوگل وبمستر تولز
آموزش گوگل وبمستر تولز (Google Webmasters) کار چندان سختی نیست. کافی است از فیلم ها و مقالات آموزشی موجود در اینترنت برای این منظور کمک بگیرید. در این صورت به سادگی میتوانید به آموزش گوگل وبمستر تولز بپردازید و کار با آن را فرا بگیرید. بررسی سئو سایت و اینکه در چه جایگاهی قرار دارد بدون استفاده از ابزارهای ارائه شده توسط گوگل سخت و گاهی غیر ممکن است. با آموزش گوگل وبمستر تولز و یادگیری کار با این ابزار میتوانید ترافیک ورودی به وب سایت را بررسی نمایید.
امروزه بسیاری برای وب گردی و جستجو در اینترنت از تلفن های هوشمندشان استفاده میکنند. به همین دلیل گوگل اهمیت زیادی به مواردی مثل موبایل فرندلی بودن و ریسپانسیو بودن وب سایت میدهد. پس لازم است از کارایی وب سایت در موبایل نیز اطمینان حاصل کنید. استفاده از گوگل وب مستر تولز میتواند کارایی وب سایت در موبایل را بررسی کند و آمار مناسبی در این باره ارائه دهد. گوگل وبمستر تولز نیز همانند سایر ابزارهایی که توسط گوگل ارائه شده اند رایگان است.
در حقیقت گوگل به دنبال این است که با ساده کردن کار برای صاحبان وب سایت کیفیت خود را بالا ببرد. با استفاده از این ابزار میتوانید آنالیز خوبی درباره صفحه های مختلف وب سایت داشته باشید و بررسی نمایید که گوگل چه جستجوهایی را به وب سایت شما ارجاع داده است. گوگل وبمستر تولز به شما نشان میدهد که در کدام زمینه ها موفق بوده اید و در کدام بخش ها ضعیف عمل کرده اید. همچنین امکان بررسی اینکه چه سایت هایی به شما لینک داده اند نیز وجود دارد.
یکی از مواردی که میتواند تاثیر منفی روی سئوی وب سایت شما داشته باشد لینک های شکسته است
گوگل وب مستر تولز به شما گزارش چنین لینک هایی را میدهد. با ترمیم این صفحات میتوان کاری کرد که نه تنها تاثیر منفی نداشته باشند بلکه تاثیر مثبت و خوبی روی وب سایت از خود بجا بگذارند.پ با استفاده از گوگل وبمستر تولز میتوانید بررسی کنید که کدام کلمات کلیدی موفق عمل کرده اند. و کاربران بیشتری را به وب سایت شما کشیده اند. میتوانید نقشه سایت را به گوگل وبمستر تولز اضافه کنید و بررسی کنید که آیا این نقشه برای خزنده های گوگل بهینه است یا نه.
آموزش گوگل وبمستر تولز
-
مرحله اول
برای استفاده از این ابزار لازم است ابتدا سایت تان را در گوگل وبمستر تولز ثبت کنید. برای این کار میتوانید عبارت گوگل وبمستر تولز (یا google webmaster tools) را در گوگل جستجو کنید. نخستین لینکی که در صفحه نتایج به نمایش درمی آید شما را به صفحه google webmaster tools هدایت میکند.
در این صفحه کلیدی تحت عنوان sign in to search console وجود دارد که شما را به صورت مستقیم به صفحه سرچ کنسول انتقال میدهد. در حقیقت همانطور که پیشتر نیز اشاره شد گوگل وبمستر تولز تقریبا از رده خارج شده است و به جای آن گوگل، سرچ کنسول را معرفی کرده است. پس از انتقال به این صفحه لازم است روی کلید start now کلیک نمایید.
-
مرحله دوم
در مرحله بعدی باید آدرس URL یا لینک وب سایت تان را وارد نموده و روی continue کلیک نمایید. نکته ای که لازم است در این بخش به آن توجه نمایید این است که قصد دارید تمام صفحات وب سایت توسط گوگل بررسی و آنالیز شوند و یا میخواهید تنها یک صفحه خاص مثل لندینگ پیج (یا صفحه ورود) بررسی شود.
-
مرحله سوم
اگر لینک سایت را در قسمت Domain وارد نمایید تمام صفحات بررسی خواهند شد. اما اگر لینک در قسمت URL prefix وارد شود تنها لینک مورد نظر بررسی میشود. با این کار پس از چند ثانیه یک صفحه مقابل شما گشوده میشود. در این صفحه لازم است به گوگل اثبات کنید که این وب سایت به خودتان تعلق دارد.
این مرحله به اثبات ادعای مالکیت شهرت دارد. برای اثبات این ادعا راه های متفاوتی وجود دارد. یکی از این راه های اثبات ادعای مالکیت این است که کد ارائه شده در قسمت HTML tag را کپی نموده و در میان تگ های <head> paste کنید. اگر از سایت ورد پرسی استفاده میکنید این کار میتواند با کمک افرونه یوست انجام شود.
راه دیگری که میتوانید با استفاده از آن به گوگل اثبات کنید که صاحب یا مدیر این وب سایت هستید استفاده از DNS است. برای این کار لازم است TXT record که توسط گوگل به شما ارائه شده است را دانلود نموده و در قسمت کانفیگ DNS بارگذاری نمایید.
-
مرحله آخر
پس از انجام هر کدام از این مراحل لازم است بازگردید و روی گزینه verify کلیک نمایید. اگر مراحل قبلی به درستی انجام شده باشند سایت شما تائید میشود و به لیست سایت های ثبت شده در گوگل سرچ کنسول میپیوندد. البته ممکن است دریافت این تائید مدتی به طول انجامد.
اگر قبلا سایت را در گوگل تگ منیجر ثبت کرده باشید یک بار ادعای مالکیت تان روی وب سایت به تائید رسیده است. این بار هم میتوانید از Google tag manager کمک بگیرید. برای این کار باید از قسمت Google tag manager container snippet کمک بگیرید. از این بخش آدرس سایت تان را تائید کنید.
با این کار گوگل تگ منیجر یک کد به شما ارائه میدهد. این کد را در بخش های ابتدایی body درج نمایید. توجه نمایید که برای انجام این مراحل لازم است یک اکانت گوگل داشته باشید. برای ثیت اکانت در گوگل میتوانید از لینک https://accounts.google.com/signup استفاده نمایید.
آموزش کار با گوگل وبمستر تولز
پس از نصب موفقیت آمیز و ثبت سایت در گوگل وبمستر تولز یا همان سرچ کنسول نوبت به استفاده از قابلیت های این ابزار میرسد. یکی از بخش های این ابزار content keyword است. در این بخش کلماتی که در مقالات منتشر شده در وب سایت شما بیشتر تکرار شده اند به عنوان کلمات کلیدی در نظر گرفته میشوند.
اگر روی هر یک از این کلمات کلیدی کلیک نمایید اطلاعات بیشتری درباره آن ها قابل مشاهده خواهد بود. ممکن است برخی صفحات در وب سایت شما وجود داشته باشند که نخواهید ایندکس شوند. یا بخواهید در صفحه نتایج گوگل به نمایش در نیایند برای این کار میتوانید روی گزینه remove URL کلیک کنید. در این بخش میتوانید درخواست ایندکس مجدد برخی از صفحات را نیز داشته باشید.
برای این کار لازم است در کادر مربوطه لینک صفحه یا پست مورد نظرتان را وارد نمایید:
سپس روی کلید continue کلیک نمایید. در این مرحله از شما پرسیده میشود که چه درخواستی در رابطه با این لینک دارید؟ سه گزینه وجود دارد که میتوانید آن ها از منوی کشویی انتخاب نمایید. با انتخاب گزینه اول به گوگل میگویید که این پست از وب سایت حذف شده است و دیگر در وب سایت موجود نیست.
اگر به هر دلیل پست و یا صفحه ای را از وب سایت خود حذف نموده اید حتما با استفاده از این روش از گوگل بخواهید که آن صفحه را در بخش نتایج نشان ندهد. در غیر این صورت ممکن است وب سایت شما خطا دریافت نماید. این کار میتواند تاثیر منفی روی سئوی وب سایت داشته باشد. اگر مشکلی مثل بهینه نبودن صفحه سبب شده است تا به فکر بروزرسانی آن بیفیتید میتوانید از گزینه دوم استفاده کنید تا گوگل دوباره لینک درخواستی شما را ایندکس کند.
با انتخاب این گزینه پست و محتوای شما حذف نمیشود بلکه توسط گوگل مجددا بازبینی میشود. اگر این بار محتوا را به صورت بهینه تری آماده کرده باشید ممکن است بتواند حتی رتبه بهتری نیز دریافت کند. اگر در نظر داشته باشید که یک پست را از دید کاربران مخفی نمایید و در صفحه نتایج به نمایش در نیاید باید از گزینه سوم برای این کار استفاده نمایید.
مدیریت بهتر وب سایت با گوگل وبمستر تولز
استفاده از گوگل وبمستر تولز به مدیران و صاحبان وب سایت ها کمک میکند تا بتوانند مدیریت بهتری روی وب سایت داشته باشند. همچنین سبب میشود تا در هزینه و زمان صرفه جویی نمایید و مانیتورینگ خوبی نسبت به فعالیت های انجام شده در وب سایت داشته باشید.
با استفاده از بخش search analytics میتوانید اطلاعاتی درباره سرچ هایی انجام شده در گوگل که در نتیجه آن ها سایت شما به نمایش درآمده است داشته باشید. در آموزش گوگل وبمستر تولز سعی شد تا شما را با این ابزار و کاربردهای فوق العاده ای که دارد آشنا نماییم. امیدواریم مقاله آموزش گوگل وبمستر تولز برای شما مفید واقع شده باشد و راهنمایی خوبی برای استفاده از آن به شما ارائه داده باشیم.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید