بررسی تمام مشاغل موشن گرافیک دورکاری
امروزه کسب مهارت در زمینه انواع مشاغل موشن گرافیک مورد توجه موشن گرافیست ها قرار گرفته است. در ادامه به معرفی انواع مشاغل مربوط به موشن گرافی خواهیم پرداخت
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه:
مشاغل موشن گرافیک چیست؟ در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که امروزه مشاغل زیادی در زمینه طراحی موشن گرافی وجود دارد. در صورتی که شما مهارت لازم را در این زمینه دارید می توانید با توجه به تخصص خود از بین مشاغل موشن گرافیک مختلف، شغل مناسبی را برای خودتان انتخاب کنید.
بررسی مشاغل موشن گرافیک
با توجه به اینکه طراحی موشن گرافیک در چند مرحله مختلف انجام می شود به همین دلیل برای طراحی هر یک از قسمت های مختلف موشن گرافی نیاز افراد متخصص در همان زمینه می باشد. در ادامه این مطلب قصد داریم انواع شغل طراح موشن گرافیک را مورد بررسی قرار دهیم. با مطالعه مطلبی که پیش رو دارید می توانید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.
کدام شغل مرتبط با موشن گرافی برای شما مناسب تر است؟
از موشن گرافیک و انیمیشن برای طراحی انواع فیلم ها، بازی های ویدیویی، ویدیوهای تبلیغاتی و... استفاده می شود. از مهم ترین انواع مشاغل موشن گرافیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-
انیماتور:
انیماتور یکی از مهم ترین مشاغل موشن گرافیک به شمار می رود. وظیفه انیماتورها به حرکت درآوردن تصاویر گرافیکی است. انیماتورها باید بتوانند به کمک نرم افزارهای مخصوص طراحی موشن گرافیک را انجام دهند. یک انیماتور باید کار با نرم افزارهای مختلف نظیر فتوشاپ، افترافکت و... را بیاموزد.
-
کارگردان هنری:
در حوزه هایی که قرار است آفرینشی صورت بگیرد حضور کارگردان هنری الزامی است. کارگردان هنری باید مهارت لازم را در زمینه ایده پردازی خلاقانه داشته باشد. علاوه بر این کارگردان هنری باید بتواند مراحل مختلف پروژه و افرادی که در زمینه طراحی پروژه مشغول هستند را مدیریت کند.
-
صداگذار یا آهنگساز:
صداگذاری یکی از مهم ترین مراحل طراحی موشن گرافیک به شمار می رود. در نتیجه می توان گفت صداگذاری از مهم ترین مشاغل موشن گرافیک به شمار می رود. صداگذاری باید توسط افراد متخصص انجام شود.
-
طراح:
طراح باید بتواند ویدیو، صفحات وب، تولیدات و ... را طراحی نماید. علاوه بر این طراح باید استعداد لازم را در زمینه انجام تصویرگری دیجیتال، طراحی پوستر مربوط به فیلم های سینمایی، طراحی لوگو و... را داشته باشد.
-
کارگردان:
وظیفه کارگردان هدایت و رهبری تیم اجرایی است. علاوه بر این کارگردان باید تصمیمات لازم را در مورد فرآیند طراحی پروژه بگیرد.
-
تدوین کننده:
تدوین گر یکی دیگر از انواع مشاغل موشن گرافیک می باشد. تدوین گر باید بتواند کلیه اجزای پروژه را با یکدیگر ترکیب نماید. با ترکیب اجزای مختلف پروژه می توان پروژه را جذاب و خلاقانه تر کرد. بخش های مختلف موشن گرافیک به صورت قطعات کوتاه که فاقد نظم هستند طراحی می شود. تدوین گر باید بتواند هر یک از این بخش ها را مطابق با خط زمانی به یکدیگر متصل نماید.
-
تهیه کننده:
تهیه کننده باید دارای تجربه لازم در زمینه ساخت موشن گرافیک باشد. تهیه کننده مدیریت امور مربوط به کسب و کار را برعهده دارد.
-
مدیر پروژه:
مدیریت پروژه قبل از شروع طراحی پروژه باید کار خود را آغاز کند. وظیفه مدیر پروژه تعیین استراتژی پروژه یا برند می باشد. مدیر پروژه باید ذهن خلاقی در زمینه برندسازی، کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ داشته باشد. مدیر پروژه بعد از برگزاری جلسه با مشتری باید بتواند هدف کلی پروژه را مشخص کند و این اهداف را با مدیران و سایر اعضای تیم اجرایی در میان بگذارد.
-
کانسپت آرتیست یا هنرمند مفهومی:
هنرمند مفهومی جزو مشاغل موشن گرافیک به شمار می رود. با ذکر یک مثال وظایف هنرمند مفهومی را برای شما عزیزان تشریح خواهیم کرد. فرض کنید شما تمایل دارید یک فیلم خلاقانه را در فضا بسازید باید هنرمند مفهومی استخدام کنید. هنرمند مفهومی باید توانایی طراحی نوع سفینه و فضاپیما را داشته باشد. بعد از طراحی سفینه و فضاپیما باید طرح در اختیار مدل ساز یا طراح سه بعدی قرار داده شود.
از مهم ترین وظایف هنرمند مفهومی این است که بتواند در جلسات استراتژی جهت خلق نمودن مفاهیم بالقوه ایده های اصلی را تبدیل به واقعیت نماید. کانسپت آرتیست باید بتواند از طریق مدل سازی، نقاشی و... دنیای خیالی را برای سایر اعضای تیم تشریح کند.
-
کامپوزیتور:
یکپارچه سازی و ترکیب عناصر گرافیکی توسط کامپوزیتور انجام می شود. کامپوزیتور برای یکپارچه سازی عناصر مختلف گرافیکی از آثار هنری مختلف، تصاویر، کامپیوتر و... استفاده می کند.
طراحی موشن گرافیک را از کجا شروع کنیم؟
قبل از هر چیز بهتر است جلسه ای با مشتریان برگزار کنید. در این جلسه می توانید سوالات زیادی را از مشتری بپرسید و طبق نظر مشتری نسبت به طراحی موشن گرافیک اقدام کنید. برای طراحی موشن گرافیک می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید:
-
نوشتن سناریو:
سناریو نویسی باید مطابق با هدف پروژه نوشته شود. در زمان نوشتن سناریو باید خلاقیت لازم را داشته باشید. فردی که مهارت لازم را در زمینه تولید محتوا دارد می تواند نوشتن سناریو را به راحتی انجام دهد. در صورتی که شما مهارت لازم را در این زمینه ندارید می توانید نسبت به ثبت سفارش تولید محتوا در مجموعه ای معتبر نظیر رایا مارکتینگ و... اقدام کنید.
-
انتخاب سبک مناسب برای طراحی موشن گرافی:
برای طراحی موشن گرافیک می توانید از انواع سبک های مختلف نظیر استاپ موشن، انیمیشن، موشن گرافیک متن، اینفو موشن و... استفاده کنید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که انتخاب سبکی مناسب از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.
-
تصویرسازی موشن:
در این مرحله تصاویر باید مطابق با سناریو، پس زمینه و... متحرک سازی شوند. تصویرسازی موشن نیز باید توسط فردی انجام شود که مهارت لازم را در این زمینه داشته باشد.
-
استفاده از نرم افزارهای مخصوص:
برای ساخت موشن گرافیک باید از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید. نوع نرم افزار را می توانید با توجه به دو بعدی یا سه بعدی بودن پروژه موشن گرافیک انتخاب کنید. امروزه نرم افزارهای زیادی برای ساخت موشن گرافیک طراحی شده اند. هر یک از طراحان باید توانایی کار با چند نوع نرم افزار مختلف را داشته باشند تا بتوانند در صورت نیاز از آن ها به راحتی استفاده کنند.
-
صداگذاری:
برای جذابیت بیشتر ویدیوهای موشن گرافی باید از صداگذاری استفاده شود. فردی باید صداگذاری را انجام دهد که تخصص لازم را در این زمینه داشته باشد.
-
تدوین:
تدوین آخرین مرحله از ساخت موشن گرافیک می باشد. تدوین گر باید بتواند تصاویر مختلف، صداگذاری و... را در کنار یکدیگر قرار دهد. تدوینگر اگر مهارت لازم را در این زمینه داشته باشد می تواند به صورت موفق تر عمل کند.
استخدام موشن گرافیست در رایا مارکتینگ
اگر به دنبال مجموعه ای هستید که بتوانید مشغول به انجام شغل طراحی موشن گرافیک شوید بدون تردید مجموعه رایا مارکتینگ می تواند برایتان بهترین انتخاب باشد. شرایط استخدام طراح موشن گرافیک در مجموعه رایا مارکتینگ بسیار راحت است. طراحان می توانند در مجموعه ما به کمک ساخت موشن گرافیک درآمد قابل توجهی را داشته باشند.
به این نکته توجه داشته باشید که برای استخدام در زمینه طراحی موشن گرافی باید مهارت های لازم را داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از کارشناسان ما مشاوره لازم را دریافت کنید.
ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که انیماتورها و گرافیست ها چقدر درآمد دارند؟ در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که درآمد گرافیست ها و انیماتورها در مجموعه رایا مارکتینگ بدون سقف است. شایان ذکر است که در مجموعه ما امکان طراحی ویدیوهای موشن گرافی به صورت دورکاری وجود دارد.
کلام پایانی:
طراحان می توانند با کسب اطلاعات در زمینه مشاغل موشن گرافیک به راحتی تخصص لازم را در زمینه شغل مورد نظر خود پیدا کنند. در صورتی که شما تمایل دارید جزو انیماتورهای حرفه ای شوید بهتر است در دوره های آموزشی شرکت کنید.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که با انجام تمرین و تکرار لازم می توانید مهارت خود را در زمینه انجام بخش های مختلف طراحی موشن گرافیک افزایش دهید
برای سفارش آنلاین موشن گرافیک کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موشن گرافیک ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید