دیجیتال مارکتینگ B2C + تعاریف و استراتژی ها
دیجیتال مارکتینگ B2C به مجموعه استراتژی هایی گفته می شود که در آن شرکتی خدمات خود را برای مشتریان تبلیغ می کند.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
دیجیتال مارکتینگ B2C؛مقدمه
دیجیتال مارکتینگ B2C به چه معناست؟ در مفاهیم بازاریابی نقش تولید محتوا و سئو چیست؟ در دنیای کارآفرینی کلمات اختصاری زیادی وجود دارد که B2B و B2C از مرسوم ترین آنهاست. در مباحث اقتصاد اصطلاحات مختلفی وجود دارد که هر کدام از آنها معنای مخصوص به خود را دارند. امروزه بازاریابی های اینترنتی نحوه ارتباط کسب و کارها با مشتریان را دستخوش تغییر کرده است. بدیهی است که کسب و کار B2C و B2B هم برای شرکت ها و هم برای مشتریان خدمات دارد. آشنایی با بازاریابی B2C به شما کمک می کند تا در کسب و کار خود سود بیشتری دریافت کنید. توصیه می شود پیش از اینکه از استراتژی های بازاریابی B2C پیروی کنید، با یک تیم دیجیتال مارکتینگ حرفه ای مشورت کنید تا شما را در رسیدن به موفقیت و سود بیشتر کمک کنند. برای آشنایی با مفهوم دیجیتال مارکتینگ B2C این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
فهرست مطالب
1- مفهوم بازاریابی B2C یا Business to Consumer
2- نحوه عملکرد بازاریابی B2C
3- بازاریابی B2C چه تفاوتی با بازاریابی B2B دارد؟
4- نقش بازاریابی B2C بر عملکرد سازمان
5- آشنایی با برخی از مهمترین استراتژی های بازاریابی B2C
مفهوم بازاریابی B2C یا Business to Consumer
افرادی که در زمینه کسب و کار خود خدمات آموزشی ارائه می دهند، احتمالاً از بازاریابی B2C یا B2B استفاده می کنند. دیجیتال مارکتینگ B2C اصطلاحی پرکاربرد در اقتصاد است. اصطلاح Business to Consumer که به اختصار آن را با B2C نیز نشان می دهند، در دیجیتال مارکتینگ کاربرد زیادی دارد. در حقیقت دیجیتال مارکتینگ B2C به معاملاتی که بین فروشنده و مصرف کننده انجام می شود، اشاره دارد. اطلاع از مفهوم دیجیتال مارکتینگ B2B و B2C ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند. در بازاریابی B2C همه چیز شفاف و مشخص است و دو طرف با یکدیگر متفاوت هستند. هر یک از دو طرف در این بازاریابی وظیفه ای دارند. یعنی یک طرف محصولی تولید می کند و طرف دیگر خریدار آن محصول تولید شده می باشد. به بیانی ساده تر، دو قشر مختلف معامله ای انجام می دهند که در این معادله پول رد و بدل شده و به این ترتیب چرخه اقتصادی به وجود می آید.
سفارش تولید محتوا و بهره گیری از اصول سئو بر بازاریابی های اینترنتی بسیار موثر هستند؛ اما با این حال نمی توان نقش بازاریابی B2C بر عملکرد سازمان یا شرکت را نادیده گرفت. صاحبان کسب و کارها با استفاده از استراتژی های بازاریابی B2C می توانند به طور مستقیم با مصرف کنندگان و مشتریان ارتباط برقرار کنند. نمونه ای بارز از تجارت B2C تبلیغات تلویزیونی برای محصولات می باشد. لازم به ذکر است که این بازاریابی تنها به محصولات فیزیکی محدود نمی شود. به عنوان مثال صاحبان وب سایت های ارائه دهنده دوره های آموزشی می توانند از خدمات دیجیتال مارکتینگ نیز استفاده کنند. خدمات چنین وب سایت هایی را نمی توان به صورت فیزیکی و از قفسه ای در یک مغازه دریافت کرد.
نحوه عملکرد بازاریابی B2C
افرادی که از استراتژی های دیجیتال مارکتینگ B2C پیروی می کنند نیازها، عادات خرید و تمایلات مردم را با دقت بررسی می کنند. ناگفته نماند که در این نوع بازاریابی، توجه به تاکتیک های رقیبان و خدمات بازاریابی اینترنتی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که اطلاع از چالش ها، شناخت مشتریان و آگاهی از سلیقه آنها برای رسیدن به موفقیت لازم است. دیجیتال مارکتینگ B2C می تواند به افراد در جذب سریع مشتری کمک کند؛ اما برنامه ریزی برای حفظ مشتری ضروری و لازم است. در حقیقت، هرچه بازاریابی قوی تر باشد، فروش محصولات و کسب درآمد نیز بیشتر می شود. هدف اصلی از دیجیتال مارکتینگ B2C متقاعد کردن افراد برای استفاده از محصول یک شرکت می باشد. همچنین دانستن نحوه آماده سازی محصول برای برطرف کردن خواسته های مشتریان بر نحوه عملکرد بازاریابی B2C بسیار موثر است.
بازاریابی B2C چه تفاوتی با بازاریابی B2B دارد؟
همانطور که در بخش های قبلی اشاره کردیم، دیجیتال مارکتینگ B2C و B2B از معروف ترین انواع بازاریابی می باشند؛ اما با یکدیگر تفاوت دارند که در این بخش می خواهیم آنها را بررسی کنیم. پیش از پیروی از استراتژی های بازاریابی باید آنها را بشناسید تا به موفقیت برسید. در چنین شرایطی مشاوره دیجیتال مارکتینگ می تواند به شما کمک زیادی کند. به طور کلی مهمترین تفاوت دیجیتال مارکتینگ B2C و B2B به نوع روابط مربوط می شود. روابط تولید کننده و مصرف کننده در این دو نوع بازاریابی کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند. در بازاریابی B2C روابط بیشتر جنبه معاملاتی دارد. یعنی بازاریاب ها برای بالا بردن میزان فروش خود سعی می کنند با ارائه تجربه بر ذهن مشتری تاثیر بگذارند. در حالی که هدف از بازاریابی B2B برقراری ارتباط شخصی با مشتری می باشد. یعنی بازاریاب ها در تجارت B2B سعی می کنند با مشتریان روابط بلند مدت داشته باشند تا از این طریق از رقیبان خود پیشی بگیرند و جلب اعتماد کنند.
نقش بازاریابی B2C بر عملکرد سازمان
افرادی که از دیجیتال مارکتینگ B2C پیروی می کنند، باید محصولات یا خدمات سازمان خود را به گونه ای معرفی کنند که علاقه و میل مخاطبان برای خرید آن محصول بالا برود معمولاً مصرف کنندگان برای برطرف کردن نیازهای خود به دنبال بهترین گزینه های موجود هستند. از طریق دیجیتال مارکتینگ B2C می توان فرایند خرید را برای مشتری آسان کرد. در این صورت میزان فروش نیز بالا می رود و چرخه اقتصادی به وجود می آید. توجه داشته باشید لحنی که برای تبلیغ به کار می گیرید باید صمیمانه باشد. همچنین باید به گونه ای باشد که احساسات مشتری را برانگیزد.
به طور کلی می توان گفت که دیجیتال مارکتینگ B2C بر عملکرد سازمان ها و شرکت های مختلف بسیار موثر است. اینکه مشتریان را انسان هایی زنده تلقی کنید و با آنها ارتباط بگیرید، از اهمیت زیادی برخوردار است و بر موفقیت کسب و کار شما نقش مهمی دارد. به بیانی دیگر، نباید با مشتریان مانند ربات های دستگاه های خودپرداز رفتار کرد که فقط برای محصولات و خدمات شرکت شما پول پرداخت می کنند. در نتیجه بسیار مهم است که به نیازها و احساسات مشتریان توجه کنید و خدمات خود را در راستای پاسخ به آنها ارائه کنید.
آشنایی با برخی از مهمترین استراتژی های بازاریابی B2C
دیجیتال مارکتینگ B2C از شیوه های معروف و محبوب تجاری است که استراتژی های مختلفی دارد. برای موفقیت در عملکرد کسب و کار خود باید استراتژی مناسبی را بکار بگیرید. در دیجیتال مارکتینگ B2C باید یک استراتژی مناسب برای فروش در نظر بگیرید. در واقع پیروی از استراتژی های بازاریابی B2C در نحوه پاسخ به نیازهای مشتریان و گسترش بازار فروش بسیار موثر است. برخی از مهمترین استراتژی های بازاریابی B2C شامل موارد زیر می باشند:
• استفاده از شبکه های اجتماعی: امروزه استفاده از شبکه های اجتماعی و خدمات گوگل مارکتینگ نقش پررنگی در جذب مشتری ایفا می کنند. بسیاری از برندها از طریق شبکه های اجتماعی به موفقیت رسیده اند.
• ارتباط با اینفلوئنسرها: افراد تاثیرگذار در شبکه های اجتماعی روش ارتباطی خوبی برای تبلیغ کسب و کارها می باشند. با کمک و پشتیبانی آنها راحت تر می توانید مخاطبان خود را بالا ببرید؛ زیرا اینفلونسرها می توانند بر کاربران شبکه های اجتماعی به خوبی تاثیر بگذارند.
• برگزاری مسابقه های جذاب: یکی از استراتژی های جذب مشتری در دیجیتال مارکتینگ B2C برگزاری مسابقات جذاب در وب سایت یا شبکه های اجتماعی می باشد. ممکن است جایزه ای که برای شرکت در این مسابقه در نظر می گیرید، با زمینه کسب و کار کاملاً بی ربط به نظر برسد؛ اما برای مشتریان وسوسه انگیز است.
• افزودن پیشنهاد رایگان با هر خرید: اینکه به مشتریان خود اطمینان دهید که می تواند به صورت رایگان محصولی اضافه تر از خرید خود دریافت کند، استراتژی موثری به نظر می رسد. در واقع هم برای شما و هم برای مشتریان خوشایند است.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید