نکات مهم در بهینه سازی سئو سایت با cms وردپرس
امروزه بهینه سازی سئو سایت و انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای مناسب یکی از مهم ترین فرایند ها در کسبوکار اینترنتی محسوب میشود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
بهینه سازی سئو امروزه به یکی از بحث های داغ و مهم در افزایش ترافیک سایت تبدیل شده است. به طور کلی 64 درصد از بازاریابان در بهینه سازی سئو سرمایه گذاری می کنند. این امر نشان می دهد بهبود سئو و حضور ارگانیک برای استراتژی بازاریابی بازاریابان بسیار مهم است. اگر شما نیز این اولویت را به اشتراک می گذارید، و خواستار بهینه سازی سئو سایت خود می باشید، می توانید با انتخاب سیستم مدیریت محتوای مناسب (CMS) پایه ای عالی برای تلاش های سئوی خود بسازید. برای کمک به حداکثر رساندن نتیجه بهتر است به دنبال یک پلتفرم با عملکرد داخلی برای بهینه سازی سایت seo داخلی و فنی خود باشید.
بهینهسازی موتور جستجو (SEO)
ارتقای حضور آنلاین کسب و کار شما نیازمند ابزارهای مناسب است. برای یک وب سایت با عملکرد مناسب، داشتن سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک نیاز ضروری است. یک CMS خوب که با تمام ویژگیهای مرتبط درون صفحه، خارج از صفحه و بهینهسازی موتور جستجو (SEO) مرتبط باشد، میتواند به آسانتر شدن رتبهبندی در بین 10 صفحه برتر نتایج موتورهای جستجو (SERP) کمک کند. در ادامه ما در مورد چیستی CMS چرایی اهمیت آن برای سئو و برخی از بهترین ویژگی های CMS مناسب برای SEO صحبت خواهیم کرد.
CMS چیست؟
سیستم مدیریت محتوا یک پلتفرم آنلاین است که به شما امکان می دهد بدون نیاز به مراجعه به توسعه دهنده وب، محتوا را در وب سایت خود ایجاد، ویرایش، مدیریت و منتشر کنید. یک CMS برای استراتژی سئو مهم است زیرا به شما امکان می دهد تا به طور مداوم وب سایت خود را مطابق با معیار های کلیدی موتور جستجو به روز کنید و پیشرفت آن را در روز، هفته، ماه یا حتی سال نظارت کنید.
چه چیزی یک CMS را برای سئو خوب می کند؟
هنگام انتخاب CMS مناسب به دنبال پلتفرمی باشید که هم ویژگی های داخلی سئو و فنی را به خوبی ارائه دهد. اگر نرم افزار مورد نظر شما تمام قابلیت های سئو مورد نیاز داخلی را ندارد، حداقل باید با سایر برنامه ها ادغام شود یا افزونه ها و افزونه ها را ارائه دهد.
وردپرس مسلماً محبوب ترین انتخاب برای CMS های سئو پسند است. علاوه بر اینکه به کاربران اجازه میدهد تا از ابتدا یک وب سایت بسازند، ابزارهای بهینه سازی سئو موبایل را نیز از طریق صفحه ساز رایگان Elementor خود ارائه می دهد. همه ویژگی های SEO مانند تجزیه و تحلیل، تغییر مسیر ها و نقشه های سایت XML داخلی نیستند.
اما میتوانید با نصب افزونههایی مانند RankMath، Redirection و Google XML Sitemaps، این مشکل کوچک را برطرف کنید. اگر به قابلیت های سئوی روی صفحه با امکانات بیشتری نیاز دارید، میتوانید Yoast SEO را نصب کنید، که به شما امکان میدهد داده های متا را بهینه کنید و پیوند های داخلی نیز اضافه کنید. همچنین توصیه هایی برای خوانایی و استفاده از کلمه کلیدی نیز به شما ارائه می دهد. تم ها و افزونه های وردپرس با هم کار می کنند تا وب سایت ها را حرفه ای، کاربر پسند و جذاب کنند. بازدیدکنندگان از تجربه ای که در یک سایت وردپرس به دست می آورند لذت می برند. کاربران وردپرس در سایت وقت بیشتری را می گذرانند و نرخ بازدید کلی سایت شما را افزایش می دهند.
نکات مهم در بهینه سازی سئو سایت با cms وردپرس
وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا برای وبلاگ نویسان، تولیدکنندگان محتوا و کسب و کارهای کوچک است. یکی از بهترین مزایای وردپرس نسبت به سایر CMS ها، انتخاب گسترده افزونه های سازگار با سئو و مدیریت آسان بک اند آن است.
در حالی که وردپرس ویژگیهای فوقالعادهای را ارائه میدهد، راههای مختلفی وجود دارد که می توانید عملکرد وب سایت خود را با کمی دانش فنی بهبود بخشید. در نتیجه، می توانید یک وب سایت در وردپرس نسبتاً ارزان توسط خودتان بسازید. در این راهنما، ما 25 نکته سئوی وردپرس را برای ساختن وب سایت خود، مدیریت CMS و تقویت حضور آنلاین خود ارائه می دهیم.
1.قبل از انتخاب هاست تحقیق کنید
گوگل سرعت سایت را برای رتبه بندی سایت شما در نظر میگیرد و مخاطبان آنلاین خیلی سریع صبر خود را از دست می دهند. با توجه به وب سایت Pingdom.com، اگر زمان بارگذاری سایت 1 الی3 ثانیه افزایش یابد، نرخ پرش سایت شما 32 درصد افزایش خواهد یافت.
2. موضوع SEO-Friendly
بسیاری از تم های وردپرس تعداد زیادی توابع را تبلیغ می کنند که احتمالاً هرگز از آنها استفاده نخواهید کرد. هنگامی که برای اولین بار وردپرس را نصب می کنید، تقریباً به طور قطع تم پیش فرض پلتفرم Twenty Twenty را خواهید دید. با این حال، به احتمال زیاد این تم، تمی نیست که می خواهید برای سایت خود از آن استفاده کنید. به معنای واقعی کلمه هزاران تم رایگان مستقیماً از داشبورد برای شما در دسترس است.
3. تنظیمات پیوند ثابت پیش فرض را به صورت دستی تغییر دهید
پیوند های دائمی، URL های دائمی برای محتوای سایت شما هستند. وردپرس گزینه های مختلفی را برای ساختار های پیوند ثابت ارائه می دهد، از جمله استفاده از اعداد، تاریخ ها و عنوان صفحات. با این حال، به طور گسترده پذیرفته شده است که حداقل عنوان یا کلمات کلیدی اصلی باید در URL گنجانده شوند تا سیگنال هایی در مورد هدف اصلی محتوا به ربات های جستجوگر ارسال شود، بنابراین یکی از گزینه هایی را انتخاب کنید که به طور خودکار عنوان را شامل می شود.
4.نقشه سایت خود را به موتورهای جستجو ارسال کنید
حتی اگر موتورهای جستجو وب سایتها را به طور خودکار ایندکس کنند، ارسال نقشه سایت به آنها کمک میکند اطلاعات دقیق و بهروز در مورد SERP ها را درج کنند. نقشه سایت وردپرس لیستی از تمام URL های عمومی در یک وب سایت است. دو نوع نقشه سایت وردپرس وجود دارد XML و HTML. نقشه های سایت XML به موتورهای جستجو ارسال می شوند.
آنها به خزنده ها کمک می کنند مطالب و اطلاعات را راحت تر پیدا کنند. نقشه سایت XML همچنین اهمیت هر صفحه و ارتباط آن با سایر صفحات وب را نشان می دهد و ساختار سایت را به نمایش می گذارد. نقشه های سایت XML همچنین می توانند رتبه بندی SERP را با اطلاع رسانی به موتورهای جستجو مبنی بر اینکه یک وب سایت محتوای تکراری ندارد، بهبود بخشد. مطمئن شوید که وب سایت خود را به موتور های جستجو مختلف مانند گوگل و بینگ ارسال می کنید. نیازی به ارسال نقشه سایت خود به سایر موتورهای جستجو مانند Yahoo و DuckDuckGo نیست، زیرا آنها از داده های نمایه سازی Bing استفاده می کنند.
5.یک گواهی SSL تنظیم کنید
لایه سوکت ایمن (SSL) یک فناوری امنیتی است که ارتباط بین سایت و مرورگر را رمزگذاری می کند. داشتن یک دامنه دارای گواهینامه SSL به امنیت وب سایت وردپرس شما کمک می کند و رتبه آن را در موتورهای جستجو بهبود می بخشد. رمزگذاری SSL از دسترسی اشخاص غیرمجاز به اطلاعات حساس در یک وب سایت جلوگیری می کند. هنگامی که یک دامنه دارای گواهینامه SSL است، URL آن به جای http با https شروع می شود.
علاوه بر این، مرورگر آیکون قفل را در کنار آدرس نمایش می دهد. یکی دیگر از مزایای داشتن گواهی SSL این است که موتور های جستجو هنگام تعیین تجربه صفحه وب سایت، HTTPS را در نظر می گیرند. برخی از مرورگرهای وب سایت های فاقد گواهینامه SSL را ایمن نمی دانند و به بازدیدکنندگان توصیه می کنند وارد آنها نشوند. این امر داشتن گواهینامه SSL را برای جلوگیری از حذف ترافیک احتمالی و آسیب رساندن به نرخ تبدیل وب سایت شما ضروری می کند.
6.تنظیمات مشاهده سایت خود را بررسی کنید
وردپرس به شما این امکان را می دهد که موتور های جستجو را از فهرست کردن سایت خود منصرف کنید که در اصل به این معنی است که سایت شما رتبه بندی نمی شود. این ویژگی معمولاً توسط توسعه دهندگانی که در حالی توسعه سایت هستند استفاده می شود تا از ایندکس شدن آن در زمانی که صفحات و محتوا کامل نیستند جلوگیری کنند. باید تنظیمات نمایان بودن سایت خود را در تنظیمات و در بخش خواندن بررسی کنید.
برای سفارش آنلاین سئوی پیشرفته کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین سئوی پیشرفته ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید