یادگیری سئو مقدماتی را از کجا شروع کنیم؟
در این مقاله قصد داریم با ۴ گام اولیه در یادگیری سئو مقدماتی آشنا شویم و از آن ها برای شروع سئو پیشرفته استفاده کنیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
یادگیری سئو مقدماتی چه به صورت خودآموز باشد و چه به صورت آکادمیک، کار پیچیده ای نیست. می توانید صرفا با دانستن سر فصل ها و موضوعات مهم سئو، این علم را فرا گیرید. در مقالات قبلی در رابطه با این که سئو چیست و چه کاربردی دارد، به طور مفصل بحث کرده ایم. می توانید برای یادآوری مقاله های "هر آنچه که باید در مورد سئو بدانید" و "اهداف و کاربرد سئو چیست؟" را پیش از ادامه ی این مقاله مطالعه کنید. پس از آن می توانید برای یادگیری سئو مقدماتی در این مقاله آماده شوید.
نکاتی که باید پیش از شروع یادگیری مقدماتی سئو بدانید
برای یادگیری سئو مقدماتی لازم است اطلاعاتی در رابطه با نحوه ی کارکرد موتور جستجو و اصطلاحات آن داشته باشید. موتور جستجو یک ابزار آنلاین است (مانند گوگل) که به افراد کمک می کند اطلاعات را در اینترنت پیدا کنند. به دست آوردن اطلاعات ۴ مرحله دارد که در ادامه آن ها را شرح می دهیم.
-
Crawl کردن یا خزیدن در اینترنت فرایندی است که در آن موتور های جستجو تمام صفحات و وبسایت ها و کتاب خانه ی غول پیکری از داده ها را بر اساس اطلاعات مورد نیاز اسکن و بررسی می کنند. این عمل توسط ربات ها به وسیله ی آنالیز کردن تمام لینک ها انجام می شود.
-
فهرست کردن مطالب یا Indexing پس از Crawl کردن انجام می شود. موتور های جستجو سعی می کنند اطلاعات به دست آمده را تجزیه و تحلیل و سپس دسته بندی و بر اساس الگوریتم فهرست کنند.
-
انتخاب نتایج نیز در مرحله ی بعدی و بر اساس عبارت مورد نظر کاربر جستجو می شود. در نتیجه تعداد کلمات کلیدی (که عبارت خواسته شده توسط کاربر است)، بر نتایج به دست آمده موثر است.
-
در نهایت، نتایج مورد نیاز در صفحه ی موتور جستجو به کاربر نشان داده می شوند.
-
گام اول در یادگیری سئو مقدماتی: یادگیری نحوه ی تحقیقات بر روی کلمات کلیدی
در یادگیری سئو مقدماتی تحقیقات برای کلمات کلیدی سودآور یکی از مقدمات اساسی است. در مقاله ی "معرفی بهترین ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی" به طور مفصل در رابطه با نقش کلمات کلیدی و چگونگی انتخاب آن ها بحث کرده ایم. در اینجا به ارائه ی نکاتی مهم در آغاز فرایند یادگیری سئو مقدماتی می پردازیم. باید بدانید که انتخاب بهترین عبارت کلیدی برای دستیابی به دو هدف مهم است. نخست شناخت جایگاه خود در بازار اطلاعات و سپس پیدا کردن ایده های جدید برای محتوا های سایت.
در گام نخست یادگیری سئو مقدماتی پیدا کردن عبارات پر طرفدار لزوما برای شما مفید و سودآور نیست. گاهی ممکن است کلمات کلیدی کوتاهی که به کرات جستجو می شوند برای شما سود آور نباشند. اینکه بدانید جایگاه شما در بازار اطلاعات چیست – فروشنده هستید یا یک خبر گزاری و یا حتی وبلاگ مقاله نویسی – می تواند گام اول برای انتخاب مناسب ترین کلمات و عبارات را برای شما مشخص کند.
گاهی لازم است از پیچیدگی عبارات کلیدی کمک بگیرید و گاهی از سهولت آن ها. به این ترتیب پیش چشم مخاطب خواهید ماند. پس در ابتدا نحوه ی صحیح شناخت و انتخاب و مهم تر از آن استفاده از کلمات کلیدی را بیاموزید. مقالات بعدی ما به طور مفصل شما را در این امر یاری خواهند نمود.
-
گام دوم در یادگیری سئو مقدماتی: بهینه سازی محتوا
در مقاله ی "معرفی شغل سئو به عنوان پر درآمد ترین شغل در سال های اخیر" توضیح دادیم که تولید کنندگان محتوا نقش مهمی در مشاغل سئو دارند. چرا که محتوا حکم پادشاه حوزه ی سئو را دارد. زمانی که محتوای شما بی ارزش باشد، پیاده سازی سئو عملا بی فایده است. پس در گام دوم یادگیری سئو مقدماتی، به یادگیری و شناسایی موضوعات مهم و با ارزش و تولید محتوای درست برای آن ها بپردازید. برای مثال به عبارات زیر توجه کنید:
-
چگونه سئو یاد بگیریم؟
-
چگونه سئو مقدماتی بیاموزیم؟
-
چگونه یادگیری سئو را شروع کنیم؟
-
سئو مقدماتی چیست؟
با این که، این عبارات متفاوت اند، اما همگی در مورد یک چیز هستند؛ یادگیری سئو مقدماتی. ایجاد یک محتوای جداگانه برای هر عبارت بیهوده است. در عوض، آن ها را در یک موضوع خلاصه می کنیم: یادگیری سئو مقدماتی را از کجا شروع کنیم؟ سپس آن را در یک محتوای راهنمای جامع پوشش می دهیم. به این ترتیب محتوای ما می تواند به طور بالقوه برای هر کدام از این عبارات در رتبه بندی نتایج ظاهر شود.
-
گام سوم در یادگیری سئو مقدماتی: استفاده از لینک های داخلی
در مبحث آموزش سئو، بحث استفاده از لینک ها اهمیت زیادی دارد. این موضوع را در مقاله ی "راهکارهای افزایش سئو سایت در گوگل" به طور کامل شرح داده ایم. اما در اینجا قصد داریم با اهمیت لینک های داخلی آشنا شویم. چرا که استفاده از لینک های داخلی بسیار آسان و مقدماتی است و چگونگی انجام آن در دست خودتان است.
لینک های داخلی Crawl کردن در وبسایت شما را بهبود می بخشند. اگر صفحات شما به هم مرتبط هستند، کار را برای ربات های موتور جستجو، در یافتن و فهرست بندی صفحات، آسان می سازند. لینک های داخلی UX و تعامل را بهبود می بخشند.
زیرا کاربران به جای ترک وبسایت شما برای یافتن پاسخ های خود در جای دیگر، زمان بیشتری را با محتوای صفحات شما می گذرانند. اگر یک صفحه دارای تعدادی لینک داخلی مرتبط با انکر تکست های توصیفی باشد (قانون طلایی: حداقل استفاده از ۳ لینک
-
گام چهارم در یادگیری سئو مقدماتی: استفاده از لینک های خارجی
در گام بعدی از آموزش سئو مقدماتی، به معرفی کوتاهی از بک لینک ها یا لینک های خارجی می پردازیم. در ابتدا بگوییم بک لینک چیست؟ بک لینک، یک پیوند از یک صفحه از سایت شما به صفحه ای در سایت دیگر است. بک لینک ها سیگنال های مهمی را در رتبه بندی به اطلاع موتور های جستجوگر می فرستند.
توسعه دهندگان موتور های جستجو متوجه شدند که اگر بسیاری از منابع با کیفیت به یک صفحه ی خاص پیوند داده شود، به این معنی است که آن صفحه ارزشمند و قابل اعتماد است. افزایش تعداد بک لینک ها و رتبه ی وبسایت خارجی ای که به صفحه ی خود لینک می کنید، در ارتقاء رتبه ی شما در نتایج موتور جستجو موثر است. پس به دنبال پیدا کردن لینک های خارجی و برقراری ارتباط با سایر وبسایت ها باشید.
گام های بعدی
پس از گذراندن این ۴ گام اولیه برای یادگیری سئو مقدماتی، حال شما آماده هستید که به عنوان یک سئو کار مبتدی فعالیت خود را آغاز کنید. پس از تمرین بر روی این مراحل، گام های حرفه ای تری را باید بیاموزید مانند: "مزایا و چالش های پیش رو در یادگیری سئو "و "مراحل یادگیری اصول سئو".
در ادامه ی راه شما می توانید نحوه ی آنالیز کردن سایت خود و چگونگی بهره گیری از الگوریتم های مهم را بیاموزید. به این ترتیب می توانید از یک سئو کار آماتور و مقدماتی به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شوید. همچنین می توانید شاخه ی مورد نظر خود را برای فعالیت در این حوزه انتخاب نمایید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید