دیجیتال مارکتینگ پیشرفته و مراحل دستیابی به آن
آشنایی با مفهوم دیجیتال مارکتینگ پیشرفته چه اهمیتی دارد و چرا باید از بازاریابی مدرن استفاده کرد؟ برای یافتن پاسخ این سوالات با ما همراه باشید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
دیجیتال مارکتینگ پیشرفته؛مقدمه
دیجیتال مارکتینگ پیشرفته به چه معناست و با چه اهدافی انجام می شود؟ در بازاریابی دیجیتال ارتباط نحوه تولید محتوا با سئو چیست؟ به طور کلی، همه اموری که از طریق اینترنت و فضای مجازی در راستای برقراری ارتباط بین صاحبان کسب و کار با مشتریان صورت می گیرد، نوعی دیجیتال مارکتینگ محسوب می شوند. همانطور که از نامش پیداست، دیجیتال مارکتینگ پیشرفته به کلیه فعالیت هایی که در شبکه های اجتماعی، وب سایت ها، ایمیل، پیامک و... انجام می شوند تا یک کسب و کار مشتری جلب کند. سفارش تولید محتوا به شرکت های معتبر و باسابقه در هر زمینه ای از ابتدایی ترین کارهایی است که می توان برای بازاریابی دیجیتال به صورت پیشرفته انجام داد. همانطور که می دانید، نحوه بازاریابی از گذشته تاکنون بسیار تغییر کرده است و نکته قابل توجه این است که هر روش، مناسب کسب و کار به خصوصی است. به عنوان مثال، دیجیتال مارکتینگ پوشاک با بازاریابی لوازم خانگی بسیار متفاوت است.
فهرست مطالب
1- تعاریف مهم در دیجیتال مارکتینگ
2- آشنایی با بازاریابی شبکه های اجتماعی
3- اصول بازاریابی در کمپین های دیجیتال مارکتینگ
4- مباحث مهم در تحلیل بازاریابی دیجیتال
تعاریف مهم در دیجیتال مارکتینگ
• نرخ تبدیل: نرخ تبدیل یا Conversion Rate یکی از مهمترین اصطلاحات و معیارها در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته می باشد. منظور از این اصطلاح میزان مشتریان بالقوه ای است که تحت تاثیر شیوه های مختلف بازاریابی قرار گرفته اند. از آنجا که هدف بسیاری از بازاریابی ها متقاعد کردن مشتریان برای خرید است، توجه به نرخ تبدیل اهمیت زیادی دارد.
• بازاریابی رانش یا فشار: ارسال پیام های هدفمند به تعدادی از مشتریان بالقوه به بازاریابی فشار یا Push Marketing مربوط می شود. بازاریابی مستقیم از طریق نصب بیلبورد در شهر و یا تبلیغات تلویزیونی از نمونه های بارز این نوع بازاریابی می باشند.
• بازاریابی کشش: همانطور که از نامش پیداست، بازاریابی کششی Pull Marketing به معنی کشش یا جذب مشتریان بالقوه برای خرید محصولات و یا خدمات کسب و کار شماست. بهره گیری از اصول سئو و خدمات گوگل مارکتینگ نمونه هایی از این نوع بازاریابی محسوب می شوند.
• جذب و حفظ مشتری: جذب مشتری یا Customer Acquisition مهمترین مقوله در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته محسوب می شود. در حقیقت، به کلیه فعالیت هایی که در راستای تبدیل مشتری بالقوه به مشتری بالفعل انجام می شود، جذب مشتری گفته می شود.
• تاثیر: از اصطلاح تاثیر یا Impression معمولاً در مباحث تبلیغات پولی آنلاین استفاده می شود. محتواهای آنلاینی که نمایش داده می شوند، نمونه هایی از تاثیر هستند.
• نرخ کلیک: نرخ کلیک یا Click Through Rate درصد کلیک هایی را نشان می دهد که یک کمپین نسبت به تعداد دفعات نمایش دریافت می کند. بدیهی است هرچه این نرخ بالاتر برود، به این معناست که آن کمپین توانسته است به صورت موثری با بینندگان تعامل برقرار کند.
• هزینه هر کلیک: اصطلاح هزینه هر کلیک Cost Per Click در کمپین های جستجوی پولی به کار می رود. در این نوع بازاریابی، پرداخت طبق کلیک ها (نه تعداد دفعات نمایش) انجام می شود.
آشنایی با بازاریابی شبکه های اجتماعی
همانطور که می دانید، شبکه های اجتماعی همواره در حال تغییر و تحول هستند و اغلب مردم در این شبکه ها فعالیت دارند. بازاریابی شبکه های اجتماعی Social Media Marketing امروزه از موثرترین انواع دیجیتال مارکتینگ پیشرفته به شمار می رود. زمانی که فرد یا افرادی در شبکه های اجتماعی مختلف محتوا تولید می کنند و از این طریق محصولات خود را تبلیغ می کنند، از بازاریابی شبکه اجتماعی بهره گرفته اند. در واقع برقراری ارتباط با مخاطب و سوق دادن آنها به کسب و کار خود از مهمترین اهداف این نوع بازاریابی می باشد. شبکه های اجتماعی یوتیوب، فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و... از مهمترین پلتفرم های دیجیتال مارکتینگ پیشرفته محسوب می شود که هر کدام مخاطبان خاص خود را دارند. به عنوان مثال، امروزه از اینستاگرام برای دیجیتال مارکتینگ B2C استفاده های زیادی می شود. در حالی که برای دیجیتال مارکتینگ B2B پلتفرم لینکدین مناسب تر است.
اصول بازاریابی در کمپین های دیجیتال مارکتینگ
طراحی کمپین های دیجیتال مارکتینگ پیشرفته به منظور ماندگار کردن کسب و کار یا شرکتی خاص در اذهان انجام می گردد. به بیانی دیگر، چنین کمپین هایی مخاطبان را برای خرید محصول یا استفاده از خدمات کسب و کار خاصی ترغیب می کنند. طراحی و یا راه اندازی یک کمپین ممکن است کمی دشوار به نظر برسد؛ اما در صورتی که اصولی باشد، نتیجه خوبی از آن خواهید گرفت. برنامه ریزی برای طراحی و راه اندازی یک کمپین از اهمیت زیادی برخوردار است. اولین چیزی که پیش از راه اندازی کمپین های دیجیتال مارکتینگ پیشرفته باید در نظر بگیرید، هدف خودتان است. اینکه بدانید دقیقاً هدفتان از طراحی یک کمپین چیست شما را به موفقیت نزدیک تر می کند. در نظر گرفتن معیارها، مخاطبان هدف و نحوه دسترسی به مخاطبان نیز در به نتیجه رساندن کسب و کار شما بی تاثیر نیست. لازم به ذکر است اینکه کمپین شما توسط چه فرد یا افرادی طراحی شده است نیز مهم است.
مباحث مهم در تحلیل بازاریابی دیجیتال
• نرخ بازگشت سرمایه (ROI): در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته نرخ بازگشت سرمایه یا Return On Investment ملاکی برای سنجش بازدهی عملکرد و میزان موفقیت شما در بازاریابی دیجیتال می باشد. ROI که در اغلب سرمایه گذاری ها از آن استفاده می شود، به معنی بازگشت سرمایه نسبت به میزان درآمد دریافتی از یک کسب و کار می باشد. توصیه می شود برای بالا بردن این نرخ و دریافت نتیجه مطلوب از مشاوره دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید.
• شاخص عملکرد کلیدی (KPI): به طور کلی در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته برای بررسی میزان موفقیت یک کسب و کار در رسیدن به اهداف از شاخص عملکرد یا Key Performance Indicator استفاده می شود.
• فرایند جذب مشتری (Lead Generation): جذب مشتری به این معناست که شما با تولید کردن محتوا در زمینه کسب و کار خود، افرادی که هیچ آشنایی با برند و خدمات شما ندارند را جذب کنید. در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته راه های زیادی برای جذب مشتری وجود دارند که از طریق آنها می توانید مشتریان را به محصولات خود علاقه مند کنید.
• حفظ مشتری (Customer Retention): جذب مشتری تنها راه برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیست. برای استمرار موفقیت در کسب و کار باید اقداماتی انجام دهید که مشتری خدمات شما را به سایرین معرفی کند و به برند شما وفادار بمانند.
• بازاریابی چرخه عمر (Lifecycle Marketing): به مدت زمانی که شخصی برای نخستین بار از محصولات و یا خدمات کسب و کار شما استفاده می کند تا موقعی که با برند شما قطع ارتباط کند، چرخه عمر گفته می شود. بد نیست بدانید که چرخه عمر شامل چند مرحله اصلی می شود که این مراحل عبارتند از: جذب، حفظ، فروپاشی و بازاریابی دوباره.
• موبایل مارکتینگ (Mobile Marketing): در دیجیتال مارکتینگ پیشرفته، بازاریابی موبایلی روشی است که طی آن محصولات و یا خدمات از طریق موبایل به مشتریان معرفی می شوند.
دیجیتال مارکتینگ پیشرفته؛جمع بندی
دیجیتال مارکتینگ پیشرفته نیز مثل هر استراتژی دیگری، هدف مشخصی دارد. بالا بردن میزان فروش کسب و کار، افزایش سود، ترویج و استفاده از تبلیغات مختلف برای پاسخ به نیاز مشتریان و سایر مخاطبان از اصلی ترین خدمات دیجیتال مارکتینگ می باشند. در کل می توان گفت که دیجیتال مارکتینگ پیشرفته چند بخش گوناگون دارد. جذب افراد و متقاعد کردن آنها برای بررسی وب سایت، ایجاد انگیزه در مخاطب برای استفاده از خدمات یا خرید محصولات، استفاده از شیوه های مختلف برای پول سازی و همچنین حفظ مخاطبان از مهمترین اصول دیجیتال مارکتینگ پیشرفته محسوب می شود. پیروی از این اصول به شما کمک می کند در کسب و کار خود پیشرفت کنید و به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید