معرفی شغل سئو به عنوان پر درآمد ترین شغل در سال های اخیر
در این مطلب قصد داریم به ارائه ی توضیحاتی درباره ی شغل سئو و انواع آن بپردازیم و مزایا و معایب ورود به این شغل را بررسی کنیم.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
می توانید دنیای اینترنت را بدون وجود SEO تصور کنید؟ فرض کنید به دنبال اطلاعات مهمی همچون "نزدیک ترین کلینیک دندانپزشکی" و یا "روش استفاده از یک ابزار" به جستجو می پردازید. حال آنکه بدون وجود SEO در فهرست بی پایانی از وبسایت ها خواهید کرد! اما خوشبختانه موتور های جستجوگر و الگوریتم های آن ها اینجا هستند تا به ما کمک کنند.
در این راستا نیاز به متخصصان ماهری وجود دارد که می دانند چگونه وبسایت ها را بهینه کنند، تا در رتبه های بالا تری هنگام جستجو ظاهر شوند. در این جا قصد داریم به این بپردازیم که اساسا شغل سئو چیست و چه مسئولیت هایی دارد؟ شغل سئو چه انواعی دارد و هر کدام به چه ارائه ی مهارتی می پردازند؟ و آیا شغل سئو مناسب شما است یا خیر؟ پس در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.
چند نوع شغل در سئو وجود دارد؟
هر کسب و کاری، چه یک وبلاگ اطلاع رسانی باشد و یا یک فروشگاه اینترنتی، می تواند از یک متخصص بهینه ساز موتور جستجو (سئوکار) برای تقویت مشاهده پذیری خود در اینترنت کمک بگیرد. اما هر سازمانی نیازهای متفاوتی دارد. البته این به این معناست که فرصت های شغلی بسیاری نیز برای همکاری با سازمان های مختلف وجود دارد.
شغل سئو دارای تنوع بسیار زیادی است. به این ترتیب شما می توانید با ارزیابی مهارت هایی که در اختیار دارید، به هر کدام از شاخه های شغل سئو بپیوندید. البته این در حالی است که فهرست کردن هر نقش از حیطه ی شغل سئو غیرممکن می باشد. اما در ادامه برخی از مشاغل رایج آن را به شما معرفی می کنیم.
-
تولید کننده ی محتوای متنی
وقتی صحبت از بازاریابی دیجیتال به واسطه ی شغل سئو به میان می آید، محتوا نقش شاه کلید این مسیر را ایفا می کند. تولید کنندگان محتوای متنی، با شناسایی و به کار گیری عبارات پر تکرار و کلمات کلیدی در متن، ترافیک مشاهدات را در وبسایت افزایش می دهند.
لحن، سبک نوشتار و خوانایی این مطالب نیز از مهم ترین ملاحظاتی است که نویسندگان باید به آن توجه کنند. پس در این جا افرادی که دست به قلم خوبی دارند، می توانند با یادگیری سواد شغل سئو و پیش زمینه های آن، که در مقالات دیگر به طور مفصل به آموزش و ارائه ی این موارد پرداخته ایم، به یک سئو کار حرفه ای تبدیل شوند.
-
تحلیلگر SEO
دیگر مورد از شغل سئو که دارای طرفداران بسیاری است، تحلیلگر SEO یا SEO Analyst می باشد. متخصصان تحلیل سئو، مسئول حفظ موقعیت و موفقیت و همچنین ارتباطات وبسایت یک سازمان هستند. این افراد با ردیابی و اجرای به روز ترین و بهترین شیوه ها، وبسایت را آموزنده و با کیفیت و در دسترس نگه می دارند. همچنین با تجزیه و تحلیل داده های عملکردی، موفقیت را اندازه گیری می کنند.
-
استراتژیست SEM در SEO
SEM در واقع مخفف عبارتی با مفهوم بازاریابی موتور های جستجو (Search Engine Marketing) است که کاربرد های فراوانی در انواع شغل سئو دارد. استراتژیست های SEM بر جستجوی های پرداختی نظارت دارند. این امر در مارکتینگ با عنوان PPC یا "پرداخت به ازای کلیک" نیز شناخته می شود. در واقع این متخصصان به شما کمک می کنند که وبسایتی که با قواعد سئو بهینه سازی شده است را، با پرداخت هزینه و تبلیغات کلیکی، در صدر صفحه ی موتور جستجوگر قرار دهید.
-
مدیر SEO
در رابطه با مدیریت سئو و نقش مدیر سئو در بین انواع مختلف شغل سئو به طور مفصل در مقاله ای مجزا توضیح داده ایم. اما به عنوان یک معرفی کلی، مدیران SEO متخصصانی هستند که معمولا در آژانس های ارائه ی خدمات سئو فعالیت می کنند. این افراد بر استراتژی و عملیات های سئوی یک یا چند طرفه نظارت دارند.
همچنین پل ارتباطی بین مشتریان و تیم ارائه ی خدمات می باشند. با وجود یک مدیر سئوی خوب و استراتژی مدیریتی موثر وی، می توان با صرف حداقل منابع مالی و انسانی، به اهداف خود در راستای ارتقاء جایگاه سئو دست پیدا کرد.
-
لینک ساز
این متخصصان بر ساخت بک لینک هایی تمرکز می کنند که باعث افزایش و هدایت ترافیک به یک صفحه می شود. این افراد با استفاده از ارتباط با ایمیل و شبکه سازی با وبسایت های معتبر و وبلاگ نویسان حرفه ای اعتبار سایت شما را برای گوگل افزایش می دهند. در مقاله ی "هر آنچه که باید در مورد سئو بدانید" به اهمیت این اعتبار پرداخته ایم. در حقیقت این نوع شغل سئو به تبادل لینک هایی که ایجاد ارتباط موثر برای وبسایت دارد، می پردازد و مشارکت سازنده ایجاد می کند.
-
مشاور SEO
مشاوره ی SEO دارای اهمیت ویژه ای است. این افراد معمولاً به عنوان فریلنسر و به طور مستقل کار می کنند. مشاوران سئو برای سازمان هایی که به دنبال بهینه سازی رتبه بندی موتور های جستجو هستند، مشاوره و راهنمایی های تخصصی ارائه می دهند. این افراد وبسایت و محتوای فعلی شما را تجزیه و تحلیل کرده و جایگاه فعلی وبسایت را شناسایی می کنند.
پس از آن توصیه هایی برای بهبود نتایج ارائه می دهند. در برخی موارد حتی طراحی مجدد روند وبسایت مشتری را پیشنهاد و رهبری می کنند. می توانید برای کسب اطلاعات جامع تر به مقاله ی "نقش مشاوره سئو در بهبود سئو سایت" در وبسایت ما مراجعه کنید.
آیا شغل سئو برای من مناسب است؟
شغل سئو به عنوان بخش مهمی از موفقیت بازار های کسب و کار دیجیتالی دارای طرفداران بسیاری است. همچنین، همه روزه تعداد تقاضا ها برای این شغل در تمامی سازمان ها رو به افزایش است. اما مانند هر شغلی، برای همه ی افراد مناسب نیست. در ادامه به بررسی این مساله از وجوه مختلف مثبت و منفی خواهیم پرداخت. در پایان این شما هستید که با در نظر گرفتن این نکات تصمیم می گیرید زمان خود را صرف سئو به عنوان یک شغل کنید یا خیر.
نکات مثبت:
شغل سئو بازار پر درآمدی دارد. از آنجایی که برای کسب و کارهای مدرن بسیار حیاتی است، افراد مایلند سخاوتمندانه با کسانی که می توانند نتایج مورد نیازشان را به آن ها ببخشند، همکاری کنند. تنوع زیادی در این حیطه وجود دارد. همانطور که صحبت شد فرصت های بی شماری برای متخصص سئو وجود دارد. می توانید به عنوان یک فریلنسر یا به عنوان بخشی از یک تیم، در این حوزه کار کنید. همچنین اگر از آن دسته افرادی هستید که از توسعه ی خود لذت می برند، شغل سئو برازنده ی شماست.
نکات منفی:
سئو یک چشم انداز دائما در حال تغییر است. درست زمانی که فکر می کنید همه چیز را متوجه شده اید، گوگل الگوریتم خود را تغییر می دهد و شما باید در تمام استراتژی خود تجدید نظر کنید. همچنین برای ماهر شدن در این زمینه فرایندی زمان بر را می بایست طی کنید.
همچنین برای به روز ماندن در مورد آخرین تکنیک ها و بهترین شیوه ها، به تحقیق مداوم نیاز دارید. باید شخصیت صبوری داشته باشید. چرا که ممکن است روز ها، هفته ها یا حتی ماه ها طول بکشد تا پروژه ی شما به مرحله ی سود آوری برسد. اما حتی بعد از تمام تلاش ها، ممکن است نتایجی را که می خواستید نبینید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید