نقش مشاوره سئو در بهبود سئو سایت
در این مقاله قصد داریم به معرفی مشاوره سئو بپردازیم و نقش یک مشاور سئو را در صنعت سئو بررسی کنیم.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مشاوره سئو یکی از پوزیشن های شغلی در صنعت سئو است. در رابطه با انواع مشاغل سئو در مقاله ی "معرفی شغل سئو به عنوان پر درآمد ترین شغل در سال های اخیر" صحبت کرده ایم. مشاور سئو، به عنوان یک متخصص بازاریابی دیجیتال مستقل شناخته می شود. مشاور سئو به کسب و کار ها کمک می کند تا چشم انداز و استراتژی های خود را در موتور های جستجو بهبود ببخشند.
سئو یا بهینه سازی موتور جستجو نیز، فرایند استفاده از تکنیک های بهینه سازی صفحه ی وبسایت است. این فرایند شامل مواردی مانند ساخت لینک، تحقیقات بر روی کلمات کلیدی، بازاریابی محتوا و موارد دیگر برای ایجاد ترافیک ارگانیک از طریق موتور های جستجو مانند گوگل می شود. در حالی که هدایت ترافیک به وبسایت از طریق سایر استراتژی های بازاریابی اینترنتی مانند بازاریابی جستجوی PPC به بودجه ی تبلیغاتی کلان نیاز دارد، هدایت ترافیک از طریق مشاوره سئو اینطور نیست.
این همان چیزی است که مشاوره سئو را برای شرکت ها و مشاغل کوچک بسیار جذاب می کند. حدود ۹۰ درصد از مصرف کنندگان B2B فرایند خرید خود را با تحقیق در یک موتور جستجو شروع می کنند. بیش از ۵۰ درصد از این افراد نیز از موتور جستجوی گوگل برای جستجوی محصولات و خدمات خود استفاده می کنند. به این ترتیب به راحتی می توان فهمید که چرا قابل مشاهده بودن در صفحات نتایج موتور های جستجو بسیار مهم است.
مشاور سئو چه کاری انجام می دهد؟
متخصصی که به کسب و کار های اینترنتی مشاوره سئو می دهد، وظیفه دارد که بهترین شیوه های سئو را برای افزایش ترافیک وبسایتی که از موتورهای جستجو استفاده می کند، ارائه دهد.
برای مثال اگر یک کسب و کار اینترنتی هستید که کلاه بافتنی می فروشید، وقتی فردی عبارت "کلاه بافتنی" را جستجو می کند، شما می خواهید همان سایتی باشید که شخص در اینترنت پیدا می کند. به این رقابت بر سر مشاهده پذیری میان شما و رقبای شما، "رتبه بندی" می گویند. برای کسب رتبه ی خوب، باید به سئو مسلط باشید. این دقیقا همان کاری است که یک مشاور سئو به شما در دستیابی به آن کمک می کند.
آیا لزومی دارد که از مشاور سئو کمک بگیریم؟
اگرچه سئوی اولیه توسط صاحبان وبسایت ها در تمامی سطوح، بدون نیاز به مشاوره سئو قابل یادگیری است. اما توجه کنید برخی از جنبه های فنی سئو وجود دارد که بهتر است به یک متخصص سئو واگذار شود. در واقع اینجاست که مشاوران سئو وارد عرصه می شوند. یک مشاور سئو استراتژی های سئو را در سه حوزه ی اصلی بررسی نموده و در رابطه با آن ها مشاوره می دهد. این حوزه ها در صنعت سئو عبارتند از: سئوی داخلی، سئوی خارجی و سئوی فنی.
-
مشاوره سئو در رابطه با سئوی داخلی
مشاوره سئو در بهبود سئوی داخلی، به عواملی اشاره می کند که بهبود آن ها باعث افزایش ترافیک ارگانیک در صفحه ی شما می گردد. چندی از این موارد عبارتند از:
-
جلب رضایت کاربران با محتوای با کیفیت.
-
ایجاد محتوایی مرتبط با کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربر.
-
استفاده از نوع محتوا، قالب و زاویه برای دستیابی به هدف جستجو.
-
استفاده از صفحات مرتبط و آموزنده در لینک های داخلی.
-
اطمینان از مشاهده پذیری شما توسط مشتریان در جستجو های محلی و داخلی.
-
مشاوره سئو در رابطه با سئو خارجی
نقش مشاوره سئو خارجی بر خلاف سئو داخلی است. در واقع مشاور سئو، استراتژی هایی را در این حیطه پیشنهاد می دهد که شامل بهبود عواملی است که در داخل وبسایت شما انجام نمی شود. بلکه تکنیک های مشاوران سئو در این زمینه، روی استفاده از فاکتور های گوگل در خارج از صفحه تمرکز دارند. تخصصی بودن صفحه، قدرتمند بودن صفحه و معتمد بودن صفحه ی شما، مواردی هستند که باید در سئوی خارجی به آن ها توجه شود. موارد دیگری نیز وجود دارند. از جمله:
-
افزایش مخاطبان از طریق بازاریابی محتوا.
-
اجرای یک استراتژی محتوایی سازمان یافته و مرتبط با کلمات کلیدی مناسب.
-
استفاده از استراتژی های لینک سازی با دیگران برای ساخت بک لینک.
-
تقویت محتوا با بازاریابی رسانه های اجتماعی.
-
مشاوره سئو در رابطه با سئو فنی
مشاوره سئو در بحث سئو فنی، اعمالی را پیشنهاد می کند که به بهبود زیر ساخت های سایت شما برای عملکرد بهتر کمک می کند. این نوع سئو در قسمت پشت صحنه ی وبسایت شما انجام می شود. در مقاله ی "همه چیز در مورد سئو سایت و بهینه سازی وب" به طور مفصل در رابطه با سئو فنی صحبت کرده ایم. موارد زیر در این نوع مشاوره ارائه می شوند:
-
راهکار های ارسال نقشه ی XML سایت.
-
استفاده از canonicalization برای اطمینان از عدم استفاده از محتوای تکراری.
-
ایجاد یک URL مناسب سئو برای بهبود قابلیت Crawl کردن و بهبود تجربه کاربری.
-
نظارت بر مدیریت پروژه، توضیحات متا و ایجاد متا تگ ها.
چرا باید از مشاوره سئو استفاده کنیم؟
علاوه بر استفاده از خدمات مشاوره سئو، گزینه های دیگری نظیر پیمانکار، فریلنسر، متخصص و استراتژیست سئو نیز وجود دارند که می توان از تخصص هر یک برای بهبود فرایند سئو سایت کمک گرفت. اما در اینجا دلایلی را بیان می کنیم که به شما می گوید کمک گرفتن از یک مشاور سئو، احتمالا گزینه ی بهتری برای کسب و کار ها خواهد بود.
نخست این که مشاوره سئو می تواند رتبه ی شما را به سرعت افزایش دهد. از آن جا که مشاوران سئو تجربه ی زیادی در صنعت سئو دارند، تخصص آن ها از دیگر تکنسین های حوزه ی سئو متمایز می گردد. این افراد تاکتیک های سئو کلاه سفید را می دانند و به شما در افزایش ترافیک ارگانیک کمک می کنند. به این ترتیب بدون جریمه شدن و شکست های بزرگ کسب و کار شما سریع تر به رتبه ی بالا می رسد.
به علاوه استفاده از خدمات مشاوران سئو نسبت به سئو کار های فریلنسر و آژانس های بزرگ مقرون به صرفه تر است. اکثر کسب و کار ها به یک متخصص سئوی تمام وقت نیاز ندارند. همچنین ممکن است برای شروع، هزینه ی استخدام یک سئو کار یا تیم سئو تمام وقت، زیاد باشد. اما یک مشاور سئو معمولا به صورت انفرادی یا در تیم های کوچک کار می کند. در نتیجه استفاده از خدمات مشاوره سئو، به صورت پاره وقت حساب می شود.
یک مشاور سئو می تواند با توجه بیشتری به پروژه ی شما بپردازد:
آژانس های ارائه کننده ی خدمات سئو، معمولا در یک زمان واحد درگیر چندین پروژه و چندین مشتری هستند. این امر باعث می شود تا تمرکز آن ها نیز روی پروژه های زیادی تقسیم شود. اما مشاوران سئو تعداد مشتریان کمتری را پشتیبانی می کنند.
همچنین، مشاوران سئو می توانند در راه اندازی زیر ساخت های یک وبسایت شما را یاری کنند. از آن جا که تعداد کمی از کسب و کار ها به پشتیبانی تمام وقت برای سئو نیاز دارند، می توان تنها برای کمک گرفتن از بخش های تنظیماتی و فنی، از مشاوران سئو کمک گرفت. مشاور سئو با راهنمایی شما و همچنین معرفی ابزار های سئو مورد استفاده برای کسب و کار شما، ادامه ی مسیر را برایتان آسان خواهد کرد.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید