میکرو محتوا چیست؟
میکرو محتوا یا میکرو کانتنت، محتوای کوتاهی است که به صورت ساده و خلاصه و روان، تهیه و منتشر شده است.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
میکرو محتوا چیست؟ میکرو محتوا یا محتوای کوتاه به محتواهای خلاصه و کوتاهی گفته می شود که در کوتاه ترین زمان ممکن بر مخاطب، فوق العاده تاثیر می گذارد. محتوای کوتاه ممکن است در قالب متنی، تصویری یا صوتی تهیه شود و انتخاب آن، بسته به هدف سفارش دهنده دارد. محتوای کوتاه، مطلبی بسیار کوتاه و بدون حاشیه می باشد و هر کاربری می تواند با مطالعه آن، به مفهوم محتوا پی ببرد. اصولا مطالعه، تماشا و یا شنیدن محتواهای کوتاه زمان بر نیست و در چند ثانیه، تمام می شود. محتوای کوتاه بدون حاشیه و به صورت مختصر تهیه می شود تا سطح اطلاعات کاربران را بالا ببرد. موضوع میکرو محتوا می تواند خبری یا آموزشی باشد.
میکرو کانتنت چیست؟ معادل انگلیسی محتوای کوتاه، میکرو کانتنت است. در فضای اینستاگرام می توانید میکرو کانتنت های فراوانی را مشاهده نمایید. خوشبختانه با ظهور پلتفرم های جدید، رسانه های اجتماعی (سوشال مدیا) و وب سایت ها، همه چیز تغییر کرده است. البته گاها، قطعاتی کوتاهی از یک محتوا را جدا می کنند و به عنوان میکرو کانتنت به کاربران ارائه می کنند. محتوای کوتاه علاوه بر زیبایی، فوق العاده کاربردی است و در بازاریابی سریع و ارزان نقش مهمی دارد. میکرو محتوا توسط تعداد زیادی از کاربران که دامنه توجه محدودی دارند، مورد استقبال قرار گرفته است.
محتوای کوتاه قاعدتا محتوای طولانی و بلندی نیست، بلکه محتوای کوتاه تکه هایی از یک محتوای طولانی و بلند است که بریده شده و به مخاطب اطلاعات ارزشمندی را منتقل می کند. هدف از تولید محتوای کوتاه، پاسخ به سوالات خاص کاربران و تاثیرگذاری بر روی مخاطب در کوتاه ترین زمان ممکن است. به عبارت دیگر، میکرو محتوا، محتوای کوتاه با ارزشی است که کم هزینه می باشد و اغلب برای شبکه های اجتماعی و پلتفرم های مجازی تولید می شود.
بیشتر بدانید:
بررسی ویژگی های محتوای مختصر و کوتاه
یکی از ویژگی های محتوای کوتاه، کوتاه و مختصر بودن آن نسبت به سایر محتواها می باشد. در تولید محتوای متنی به سبک میکرو کانتنت، بایستی تعداد کلمات کم تر از 300 کلمه باشد. میکرو محتوا در کم تر از یک دقیقه بایستی توسط مخاطب مطالعه شود تا مخاطب به اصل مطلب مشرف گردد. کسب و کارهای اینستاگرامی از همین ویژگی های محتوای کوتاه بهره مند شده اند و آنلاین شاپ خود را رونق داده اند. محتوای کوتاه باید خلاقانه طراحی شود و کمی طنز داشته باشد. کاربردی که میکرو کانتنت در فضای مجازی دارد، زمینه ساز محبوبیت و گستردگی آن، شده است. ویژگی های محتوای کوتاه محدود به موارد ذکر شده، نیست.
ارزان بودن و کم هزینه بودن میکرو محتوا یکی دیگر از ویژگی های محتوای کوتاه می باشند. از این رو، با بودجه اندک می توان محتوا تولید کرد. از محتوای کوتاه برای ساخت تصاویر، نوشتن متون کوتاه و انتشار آن ها در سوشال مدیا استفاده می شود. میکرو کانتنت قابلیت توزیع بالایی دارد و سریعا آماده می شود. محتوای کوتاه همانند سایر محتواها باید به نحوی منتشر شود که مخاطبان زیادی آن را مشاهده کنند. یکی دیگر از ویژگی های محتوای کوتاه، قابلیت انتشار آن در مجلات، روزنامه ها، فضای مجازی و سوشال مدیا می باشد. فراموش نکنید که محتوای کوتاه، باید هدفمند باشد! اصلی ترین ویژگی محتوای کوتاه، انتقال هدف کسب و کار و یا آموزش مطالب جدید به مخاطب است.
هدف محتوای کوتاه چیست؟
مهم ترین هدف محتوای کوتاه، دسترسی آسان افراد به محتوا در سوشال مدیا می باشد. دنیای پیشرفته امروز تا حد زیادی به اینترنت وابسته است و مخاطبان روزانه اخبار و اطلاعات زیادی را دریافت می کنند. محتوای کوتاه با هدف اسکرول کردن سریع هم تولید می شود. جذب مخاطب و جلب توجه کاربران جزو اهداف اصلی تولید محتوا به حساب می آید. در هنگام اجرای سفارش تولید محتوا کوتاه، بایستی از اطلاعات ساده و اساسی استفاده کرد. کوتاه بودن محتوا اهمیت دارد و باید به نحوی باشد که دیدن و مطالعه کردن آن، زمان گیر نباشد. در تولید محتوای کوتاه، بهتر است که از ابزارهای دیجیتالی پرکاربرد موجود، استفاده کنید.
هدف محتوای کوتاه، مطالعه سریع اخبار و اطلاعات می باشد. در دنیای دیجیتالی امروز، مخاطبان زمان خود را صرف مطالعه مطالب طولانی نمی کنند، بلکه سوالات خود را با مطالعه محتواهای مختصر پاسخ می دهند. سوشال مدیا این امکان را فراهم کرده است تا مخاطبان هر نوع محتوایی که مدنظر دارند را مطالعه کنند. در نظر داشته باشید که نیاز نیست که محتوا جامع و کامل باشد، همین که محتوا در حد قابل قبولی باشد، کافی است. به عبارتی می توان گفت که میکرو محتوا بایستی اطلاعات مورد نیاز کاربر را در حجم کم، منتشر کند.
انواع محتوای کوتاه
1- ویدیوهای کوتاه:
ویدیوهای کوتاه نمونه ای فوق العاده از میکرو محتوا هستند که در فضای مجازی در اختیار مخاطبان قرار می گیرد. استوری های اینستاگرام نمونه هایی از میکرو محتواهای تصویری هستند. در استوری های اینستاگرام، پیام های پیچیده ای در مدت زمان کوتاهی، منتشر می شود. ویدیوهای کوتاه جزو تاثیرگذارترین و جذاب ترین محتواها هستند.
2- به روز رسانی رسانه های اجتماعی:
انواع میکرو محتوا شامل توییتر و محتوای متنی هم می شود. در توییتر، کاربران محتوای کوتاه متنی به روز، تولید می کنند. محتواهای کوتاه را می توان در پلتفرم های دیگری چون اینستاگرام و تلگرام هم تولید کرد.
3- فهرست ها:
فهرست ها، راه های کوتاهی برای انتقال اطلاعات به کاربران می باشد. برای مطالعه ای نوع میکرو محتوا، کافی است که به سادگی چشم های خود را بچرخانید. مطالعه فهرست راحت تر و سریع تر از مطالعه پاراگراف چند خطی است.
4- سرصفحه ها:
سرصفحه همانند فهرست می باشد و می توان در عرض چند ثانیه، اطلاعات لازم را استخراج کرد.
5- اینفوگرافیک ها:
اینفوگرافیک ها به صورت بصری تهیه می شوند. میکرو محتوایی که در قالب اینفوگرافیک ساخته شده است، مختصر، مفید و جذاب می باشد.
6- گیف ها و میم ها:
یکی از انواع میکرو محتواهای جدید شبکه های اجتماعی، استفاده از گیف ها و میم ها می باشد. گیف ها و میم ها در مورد وقایع و مکالمات به روز، می باشند و سرعت انتشار بالایی دارند.
7- انواع میکرو محتوا شامل موارد ذکر شده، نمی شود بلکه متن های کوتاه، عکس ها، عناوین خبری، نمودارها، پیامک ها و ایمیل را هم دربرگرفته است.
نحوه تولید میکرو محتوا
1- تصاویر قدرتمند ایجاد کنید. در تولید محتوای کوتاه، تصاویر و گرافیک ها در بازاریابی محتواهای کوتاه اهمیت دارند. در دیجیتال مارکتینگ، گرافیست ها نقش مهمی را ایفا می کنند. طراحی تصاویر باید توسط طراحان گرافیکی ماهر و مجرب صورت گیرد تا بتواند به عنوان یک میکرو محتوا کاربرد داشته باشد.
2- پست های خود را کوتاه کنید. زمان انتشار پست های طولانی گذشته است. با وجود انواع میکرو محتوا، کاربر نیازی به محتواهای طولانی ندارد. اگر کسب و کار شما هم در پلتفرم های اجتماعی می باشد، توصیه می کنم که پست های کوتاهی تولید نمایید.
3- از گزافه گویی بپرهیزید. در تولید میکرو محتوا بایستی از کلمات و عبارات گنگ و مبهم استفاده نکنید. برای نگارش محتوای متنی کوتاه می توانید از نویسندگان مجرب کمک بگیرید. پیام شما باید در ساده ترین حالت ممکن بیان شود تا مخاطب آن را با جان و دل بپذیرد.
4- مخاطبان خود را بشناسید. مخاطب شناسی اهمیت بالایی دارد. شناخت مخاطبان و سلیقه آن ها مهم ترین بخش بازاریابی محتوایی است. با شناخت ویژگی های مخاطب خود، می توانید محتواهای ارزشمندی را تولید کنید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید