محتوای پویا چیست؟
محتوای پویا یا محتوای داینامیک که در مقابل محتوای ایستا، ثابت یا استاتیک قرار دارد، هزینه برتر و زمان برتر می باشد.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
محتوای پویا نوعی محتوای هوشمند می باشد که از فیلدها و ضمیمه های از قبل تعریف شده، فراخوانی می شود و امکان تنوع فوق العاده ای را فراهم کرده است. در تولید محتوای پویا نیازی نیست که داده ها به صورت دستی وارد شوند، بلکه داده ها مستقیما از صفحه گسترده یا CSV وارد می شوند. از طرفی، می توان از کاربردی ترین برنامه های صفحه گسترده استفاده کرد و داده ها را با سرعت بیشتری تولید کرد. داده ها به صورت خودکار به یک جدول، تبدیل می شوند. از متغیرهای جدول استفاده می شود و سوالات مختلفی تهیه می شود.
محتوای داینامیک چیست؟ به محتوای پویا، محتوای داینامیک هم گفته می شود. در تولید محتوا برای وب سایت ها، به جای آن که از یک المان در مکان های مختلف وب سایت ها استفاده شود، می توان همان المان را یک مرتبه به صورت داینامیک تعریف کرد. بدین وسیله، تنها با چند کلیک، المان مدنظر به بخش های مختلف وب سایت اضافه می شود. محتوای داینامیک به سه بخش مختلف "رفتار در جلسه"، "ویژگی های کاربر" و "داده های کاربر" تقسیم شده است.
رفتار در جلسه: در محتوای داینامیک، رفتار در جلسه در قالب "تغییر محتوا بر اساس صفحاتی که کاربران بازدید می کنند"، "مدت زمانی که کاربران در سایت می گذرانند" و "مواردی که کاربران به سبد خرید اضافه می کنند" نمایش داده می شود.
ویژگی های کاربر: در محتوای داینامیک، محتوا بر اساس جمعیت شناسی دسته بندی می شود و بر شخصیت خریداران منطبق می شود.
داده های کاربر: محتوا بر اساس داده های قبلی کاربران اعم از تعامل مشتری، چرخه عمر مشتری و خرید قبلی، تغییر می کند.
پیشنهاد میکنیم مقاله:
کانتنت آدیت چیست؟ را مطالعه نمایید.
تفاوت محتوای ایستا با محتوای پویا چیست؟
محتوای ایستا هم مانند محتوای پویا جزئی از یک صفحه وب سایت می باشد، با این تفاوت که محتوای ایستا، پس از آن که به کاربران تحویل داده می شود، در سرور اصلی ذخیره می شود و به صورت یکسان و دست نخورده باقی می ماند. به محتوای ایستا، محتوای ثابت هم گفته می شود. روزنامه ها و مجلات همگی محتوای ایستا هستند و پس از چاپ، شرایطی برای تغییر آنها وجود ندارد. فایل ها و تصاویر HTML، گاها به صورت محتوای ایستا در سرور اصلی ذخیره می شوند. محتوای داینامیک، محتوای وب سایت ها است که توسط کاربران، تغییر می کند. صفحه وب پویا، هیچ گاه ثابت و ایستا نیست، بلکه با تعامل کاربران، تغییر می کند.
در گام های اولیه طراحی وب سایت ها، محتوای ایستا کاربرد دارد. پیاده سازی محتوای ایستا نسبت به محتوای پویا، ساده تر و راحت تر است. متاسفانه، محتوای ایستا شخصی نیست، از این رو، عملکرد وب سایت کاهش می یابد. استفاده از محتوای باکیفیت پویا در کنار محتوای ایستا زمینه ساز پیشرفت وب سایت و دیده شدن آن، می گردد. استفاده از محتوای داینامیک در کنار محتوای ایستا باعث کاربرپسند شدن وب سایت و کاهش هزینه های نگهداری محتوا می شود. علاوه بر موارد ذکر شده، نرخ پرش، تبدیل و بازدیدهای برگشتی وب سایت ها هم ارتقا پیدا می کنند.
مزایای محتوای پویا چیست؟
یکی از مزایای محتوای پویا در آگاهی دادن به کاربران و مخاطبان می باشد. برای مثال، فرض کنید وارد آنلاین شاپی شده اید و محصولات مرتبط با جست و جوی اخیر کاربران را مشاهده می کنید. از این رو، کاربران و مخاطبان می توانند محصولات و خدمات پرفروش را مشاهده کنند. تاثیر محتوای داینامیک بر میزان فروش و بازاریابی دیجیتالی، محسوس است. یکی دیگر از مزایای محتوای داینامیک ایجاد الگوها و پلتفرم های جذاب بر اساس نیاز کاربران و مخاطبان می باشد. محتوای داینامیک نسبت به محتوای استاتیک یا محتوای ایستا، انعطاف پذیری بالایی دارد. استفاده از محتوای داینامیک، سبب کاهش هزینه های به روز رسانی وب سایت ها و افزایش سرعت به روز رسانی وب سایت ها می شود. در حالی که روند به روز رسانی در محتوای استاتیک، زمان بر و هزینه بر است.
با استفاده از محتوای داینامیک می توان الگویی برای ایمیل اطلاع رسانی به کاربران و مخاطبان ایجاد کرد. در این صورت، کاربران و مخاطبان می توانند محتوای ایمیل را دنبال کنند. محتوای داینامیک نسبت به محتوای استاتیک فوق العاده تاثیرگذارتر است. علاوه بر تاثیر محتوای داینامیک بر میزان فروش، شاهد افزایش ظرفیت اطلاعات ذخیره شده در وب سایت هستیم. ناگفته نماند که حجم اطلاعات ذخیره شده بر روی وب سایت های استاتیک نسبت به وب سایت های داینامیک، کم تر است. وب سایت های پویا امکان مدیریت بهینه انواع محتواها را فراهم کرده اند. با توجه به تمام مزایای ذکر شده، سایت های پویا و محتواهای پویا قابل پیشرفت هستند.
معایب محتوای پویا چیست؟
یکی از معایب استفاده از محتوای پویا در وب سایت ها، بهره مندی و استفاده از هاست مناسب و سرورهای قوی می باشد، چرا که سرعت بارگزاری و آپلود در یک وب سایت پویا یا داینامیک بایستی بالا باشد. از طرفی، برای استفاده از محتوای داینامیک باید استانداردهای کد نویسی وب سایت، به صورت کامل و جامع رعایت شود. متاسفانه، اگر کد نویسی وب سایت قوی و رضایت بخش نباشد، نتیجه نهایی غیر قابل قبول خواهد بود. پیش تر هم اشاره شد که هزینه وب سایت های پویا بالاتر از وب سایت های ایستا است، چرا که تهیه و انتشار محتوای پویا برای وب سایت های داینامیک، نیازمند صرف زمان و هزینه بالایی است.
البته با توجه به انعطاف پذیری بالای وب سایت پویا، صرفه جویی در زمان و صرفه جویی در هزینه به روز رسانی وب سایت های پویا، وب سایت های پویا و محتواهای داینامیک ارزش صرف هزینه های فوق العاده بالا را دارند.
بررسی تاثیر محتواهای پویا بر تبلیغات نمایشی گوگل
افزایش بازاریابی با تولید محتوای پویا موجب ترویج استفاده از محتوای داینامیک بر روی تبلیغات نمایشی گوگل شده است. در گذشته، نمایش تبلیغات گوگل برای تمام مخاطبان و کاربران یکسان و ثابت بود ولی امروزه، اوضاع تغییر کرده است. امروزه، نمایش تبلیغات گوگل، پویا و داینامیک شده اند و با توجه به نیاز هر مخاطب و کاربر و با در نظر گرفتن علایق آن ها، تبلیغات پویا نمایش داده می شوند. به بیان ساده تر، گوگل داده های دریافتی از هر کاربر را آنالیز می کند و تبلیغات نمایشی را شخصی سازی می کند و محصولات و خدمات مناسب را در دسترس کاربران قرار می دهد. محصولات و خدمات پیشنهادی با سابقه سرچ های کاربران و مخاطبان هماهنگ و مرتبط هستند.
بهره مندی از محتوای پویا در تبلیغات نمایشی، مزایای فراوانی برای تبلیغ کنندگان دارد. افزایش بازاریابی با تولید محتوای پویا در نمایش تبلیغات مشخص است. در هنگام اجرای سفارش تولید محتوا بایستی ویژگی های گوگل و سئو را در نظر بگیرید.
کاربردها
ترفندهای محتوای داینامیک جهت فروش بایستی در محتوای تولید شده، رعایت شوند. در فضای دیجیتال مارکتینگ می توان از محتوای پویا برای طراحی ایمیل های اطلاع رسانی، معرفی محصولات و خدمات مورد علاقه کاربران و مخاطبان، نمایش تبلیغات اینترنتی و پیش برد اهداف صاحبان کسب و کارها استفاده کرد. انواع محتوای داینامیک در بازاریابی اینترنتی مورد استفاده قرار گرفته است. بازاریابی اینترنتی با محتوای داینامیک هم برای کاربران و هم برای فروشندگان محصولات و خدمات کاربرد دارد. کسب و کارهای آنلاین علاوه بر آن که از انواع محتوای داینامیک در پیش برد اهداف خود استفاده می کنند، در گسترش و رونق کسب و کار خود و افزایش فروش محصولات و خدمات خود هم از محتواهای پویا بهره می بردند.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید