مارکتر کیست؟ نحوه استخدام، کاریابی، میزان درآمد و...
مارکتر کسی است که روند فروش کسب و کار را بهبود می بخشد. این شخص با استفاده از استراتژی های بازیابی باعث رشد کسب و کار می شود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مارکتر به بازاریابی کمک می کند تا مانند یک موتور رشد کسب و کار را پرشتاب کند. شغل کارشناس بازاریابی تا به حال باعث شده است که مارکتینگ از حالت سنتی خود، تبدیل به دیجیتال مارکتینگ شود. امروزه رسانه های دیجیتال بازاریابی توانسته اند گسترش برندهای مختلف را تسریع کنند. بسترهای دیجیتال به کسب و کارها کمک می کنند تا راحت تر از قبل به اهداف خود برسند.
مارکتر کیست؟
مارکتر یا بازاریاب، کسی است که خدمات یک شرکت را به برندها و مخاطبین گوناگون معرفی می کند. بازاریاب با استراتژی هایی که استفاده می کند، فروش را افزایش می دهد. استراتژی هایی که یک مارکتر از آنها بهره می گیرد، معمولا با نیاز های مشتری و تقاضای بازار همسو هستند. اما هدف بازاریاب از تبلیغ محصولات و خدمات چیست؟
هدف نهایی یک بازاریاب
قابلیت های مارکتر می توانند باعث شکست یا پیشرفت یک کسب و کار شوند. کارشناس بازاریابی اطمینان می دهد که روند مارکتینگ خوب انجام شده است، با این کار می فهمید که تقاضا برای فعالیت برند ادامه پیدا می کند. بازاریاب هایی که دارای خلاقیت بیشتری هستند، برای محصولات و خدمات ارزش افزوده ایجاد می کنند و حس برندینگ را قوی تر می کنند.
برنامه مارکتینگی که توسط دیجیتال مارکتر تدوین می شود، نیازهای مخاطب را به خوبی درک می کند و برندها را برای بالا بردن کیفیت محصولات ترغیب می کند. تیم بازاریابی یکی از چرخ دنده های مهم هر کسب و کار است، این تیم نمی تواند توسط هیچ برند دیگری تضعیف شود.
مطالعه مقاله راه اندازی کمپین تبلیغاتی دیجیتال + نمونه کمپین دیجیتال مارکتینگ موفق به شما پیشنهاد میکنیم.
استخدام مارکتر به چه صورت است؟
بیشتر برندهایی که در بازار فعالیت می کنند، شیوه های بازاریابی خود را از سنتی به دیجیتال تغییر داده اند. به همین خاطر به دنبال استخدام مارکتر و کارشناس دیجیتال مارکتینگ هستند، تا بتوانند در بازار فعلی تداوم فعالیت داشته باشند. حوزه بازاریابی دیجیتال، سال های زیادی نیست که در ایران فعالیت دارد و بیشتر شرکت ها به دنبال استخدام بهترین کارشناس بازاریابی هستند.
روزانه آگهی های فراوانی در وب سایت های کاریابی جابینجا و جاب ویژن ثبت می شوند، در این آگهی ها کارفرماها تمایل دارند که کارشناسان با تجربه را برای کسب و کار خود استخدام کنند. برای دستیابی به فرصت های شغلی مناسب می توانید سری به این وب سایت ها بزنید.
درآمد شغل کارشناس بازاریابی چقدر است؟
درآمد کارشناس بازاریابی، رابطه مستقیمی با میزان وظایفی دارد که به او محول شده اند. البته فقط وظایف دیجیتال مارکتر تعیین کننده حقوق بازاریاب آنلاین نیستند، بلکه جایگاه شغلی و شرایط مالی کسب و کار می توانند روی میزان دریافتی بازاریاب تاثیر بگذارند.
در حال حاضر به دلیل نوپا بودن فضای بازاریابی دیجیتال، تعداد کارشناس دیجیتال مارکتینگ کمتر از تقاضای کارفرماها است، به همین خاطر می توانید از این فرصت برای بالا بردن دستمزدتان استفاده کنید. متوسط دستمزدی که یک کارشناس بازاریابی دیجیتال دریافت می کند، از 5 میلیون شروع می شود و تا سقف 20 میلیون ادامه پیدا می کند.
یک کارشناس بازاریابی چه وظایفی دارد؟
وظایف مارکتر با توجه به جایگاه او در تیم مارکتینگ تعریف می شوند. با این حال درست است که بازاریابی دیجیتال زیر مجموعه های مختلفی دارد؛ اما یک کارشناس بازاریابی باید بتواند در تمام فیلدهای بازاریابی فعالیت کند. شرکت های مختلف در زمان استخدام مارکتر انتظاراتی از او دارند که باید برآورده شوند، مهارت های کارشناس دیجیتال مارکتینگ در برآورده کردن این انتظارت به کمک او خواهند آمد.
حالا نگاهی داشته باشیم به وظایفی که از یک بازاریاب انتظار می رود:
• طراحی کمپین فروش و کمپین های تبلیغاتی آنلاین
• سفارش تولید محتوا برای بسترهای مختلف یا همکاری با تیم تولید محتوا
• بالا بردن ارزش برندینگ سازمان
• بهینه کردن نتایج وب سایت در موتور جستجو گوگل
• بهبود فعالیت شرکت در شبکه های اجتماعی
• همکاری با تیم های توسعه و فروش سازمان
• تدوین استراتژی های بازاریابی مناسب برای بهبود جایگاه برند
• تنظیم کردن راهکار مناسب برای افزایش فروش ماهانه و سالانه کسب و کار
• شناسایی استراتژی های بازاریابی رقبا و دلیل تفاوت جایگاه رقیب های برند
• نظارت بر نرخ بازگشت سرمایه
• به روز بودن دانش مارکتینگ و آشنایی با جدیدترین ترفندهای بازاریابی
مهارت های مورد نیاز برای استخدام
مهارت های مارکتر مانند توانایی های مدیر بازاریابی، به دو دسته تقسیم می شود: مهارت نرم و مهارت سخت. زمانی که کارشناس بازاریابی استخدام می شود، باید تسلط خوبی روی هر دو بخش از مهارت ها داشته باشد. بازاریاب آنلاین باید بتواند با استفاده از مهارت های نرم، ارتباط خوبی با تیم و مشتریان بگیرد. مهارت های سخت نیز به او کمک می کنند که روند فعالیت خود را جدی تر و تخصصی تر پیش ببرد.
مهارت های نرم شامل موارد زیر می شوند:
• پیگیری به موقع و مناسب
• کنجکاوی برای یادگیری و برطرف کردن چالش ها
• تمایل زیاد به آموختن مسائل بازاریابی
• توانایی کافی برای سازگار شدن با تیم
• قابلیت کار به صورت مولتی تسک
• داشتن درک کافی از احساسات و طرز فکر دیگران
• پیشرفته بودن مهارت های ارتباطی
داشتن مهارت های نرم و سخت، مثل دو کفه ترازو می مانند. در صورتی که فقط یک کفه ترازو سنگینی کند، شما هنوز برای این کار مناسب نیستید. برای مثال: هر چقدر هم در کار خود خبره باشید؛ اما نتوانید با تیم بازاریابی ارتباط خوبی بگیرید، موفقیتی پیش رویتان نخواهد بود یا بالعکس.
مهارت های سخت نیز در برگیرنده موارد زیر هستند:
• درک مطلب انگلیسی
• تسلط کافی بر ابزار مایکروسافت آفیس
• توانایی جمع آوری داده ها و تحلیل و آنالیز آنها
• تجربه کافی در زمینه استفاده از گوگل آنالیتیکس
• آشنایی با ابزار بهینه سازی وب سایت و سئو
• قابلیت استفاده از کرالرهای وب
• درک کافی از روند برنامه نویسی و آشنایی با کدهای فرانت اند
• توانایی استفاده از برنامه های گرافیکی
• داشتن تجربه مناسب در زمینه تنظیم لندینگ های بازاریابی
• قابلیت برگزاری کمپین های تبلیغاتی سودآور
مسیر شغلی مناسب کارشناس مارکتینگ
مارکتر نیاز به تحصیلات آکادمیک ندارد، تنها باید به نرم افزارهای مهم و زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. زمانی که فرد دید کلی نسبت به فناوری های روز دنیا داشته باشد، می تواند در هر زمانی یادگیری بازاریابی را شروع کند. وقتی که مهارت های بازاریابی به سطح خوبی رسیدند، می توانید در یک شرکت به عنوان کارآموز کار خود را شروع کنید.
بازاریاب آنلاین باید یک سال دوره کارآموزی خود را بگذارند، با گذشت یک سال با تمام جوانب کار بازاریابی آشنا خواهد شد و تسلط کافی روی فرایندها خواهد داشت. برای اینکه تخصص کافی در یک زمینه بازاریابی پیدا کنید، باید دوره های مربوط به همان شاخه را بگذرانید. برای مثال برای اینکه در آینده متخصص سئو شوید، باید حتما دوره هایی را بگذرانید که سئو را به صورت تخصصی به شما آموزش می دهند.
دیجیتال مارکتر در زمان شروع کار خود، با یک یا دو شاخه از فعالیت های مارکتینگ سر و کار دارد. بعد از اینکه با جنبه های مختلف کار آَشنا شد و تجربه کافی کسب نمود، می تواند در شاخه مهم تر فعالیت کند. با گذشت چند سال، معمولا وظیفه مدیریت کمپین های فروش به او محول می شود. زمانی که تجربه خوبی در این جایگاه پیدا کرد، می تواند به عنوان مدیر اجرایی بازاریابی برای دیگر برندها رزومه ارسال کند.
زمانی که ماکتر به عنوان نیروی بازاریابی وارد شرکت می شود، بعد از گذراندن دوره های مختلف می تواند جایگاه مدیریتی را کسب کند. این فرصت در اختیار کارشناس دیجیتال مارکتینگ قرار می گیرد، تا بتواند جایگاه خودش را به عنوان مدیر بازاریابی ارتقا دهد.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید