مفاهیم اولیه و مبانی دیجیتال مارکتینگ برای مبتدیان
برای شناخت بهتر بازاریابی دیجیتال باید دید مناسبی از مبانی دیجیتال مارکتینگ داشته باشید. شناخت دیجیتال مارکتینگ اولین قدم برای رشد بیزینس است.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مبانی دیجیتال مارکتینگ، راهکارهای هستند که درک اصول بازاریابی را برای ما راحت تر کنند. مفاهیم اولیه دیجیتال مارکتینگ، همه چیز را درباره استفاده از رسانه ها، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ و استراتژی های بازاریابی مناسب بیان می کنند. برای ارتقای یک کسب و کار نیاز داریم که از بهترین استراتژی های روز دنیا بهره بگیریم.
مبانی دیجیتال مارکتینگ، برای بیشتر ما تعریف شده اند و اکثریت جامعه تا حدودی با آنها ارتباط گرفته اند. مزایای دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار، سبب شده اند که حوزه دیجیتال مارکتینگ هر روز بیشتر از قبل رشد داشته باشد. کمپین های تبلیغاتی آنلاین، روز به روز پیشرفته تر می شوند و مشاغل مختلف از آنها به عنوان ابزاری برای موفقیت در کسب و کار استفاده می کنند.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ در کنار تاکتیک های بازاریابی، کمپین ها را به مرحله ای رسانده اند که احتمال شکست بسیار اندک شده است. دانستن مفاهیم اولیه دیجیتال مارکتینگ، به کارشناس بازاریابی کمک می کند تا روند فعالیت های بازاریابی را اصولی تر از همیشه انجام دهد. کانال هایی مثل: سوشیال مارکتینگ و بازاریابی محتوایی، دست دیجیتال مارکتر را برای بهبود جایگاه بیزینس باز کرده است.
مبانی دیجیتال مارکتینگ چه مباحثی را شامل می شوند؟
مبانی دیجیتال مارکتینگ، شاخه های مختلفی از بازاریابی را پوشش می دهند. این شاخه ها با توجه به نوع کسب و کار، بودجه، مخاطب هدف و موقعیت جغرافیایی تعیین می شوند. اصول بازاریابی می توانند از نظر بازدهی سود و برگشت سرمایه اولیه، تا حد قابل توجهی با هم تفاوت داشته باشند. در بعضی از خدمات دیجیتال مارکتینگ، هدف ما بازگشت سرمایه نیست، بلکه می خواهیم برای برند ارزش افزوده ایجاد کنیم.
مهمترین مبانی دیجیتال مارکتینگ موارد زیر را شامل می شوند:
• بهینه سازی وب سایت و سئو
• پرداخت با هر کلیک یا تبلیغاتی کلیکی
• سوشیال مارکتینگ
• بازاریابی محتوایی
• ویدئو مارکتینگ
• بازاریابی روابط عمومی
• بازاریابی ایمیلی
• اس ام اس مارکتینگ
استراتژی ها و مباحث بیشتری وجود دارند که می توانیم از آنها نام ببریم؛ زیرا قطعا بیشتر از این تعداد استراتژی برای بهبود روند کسب و کار وجود دارد. به عنوان کارشناس بازاریابی، باید بدانید که چه زمانی باید از کدام استراتژی استفاده کنید. هر کسب و کاری با توجه به موقعیت زمانی و شرایط جامعه، ممکن است در انتخاب استراتژی های خود تجدید نظر کند.
برای شروع بازاریابی چه مواردی را باید بدانیم؟
قبل از شروع بازاریابی، باید تسلط لازم را در زمینه مفاهیم بازاریابی دیجیتال داشته باشید. دانستن اصول و مفاهیم اولیه دیجیتال مارکتینگ، موقعیت های چالش برانگیز کسب و کار را کاهش می دهند، همینطور به کارشناس بازاریابی این توانایی را می دهند که در زمان شکل گیری چالش، رویکرد بهتری را از خود نشان دهد.
جایگاه سئو در مبانی دیجیتال مارکتینگ
در مبانی دیجیتال مارکتینگ، سئو جایگاه مخصوص خود را دارد؛ زیرا این مبحث هم باعث جذب مشتری می شود؛ و هم جایگاه برند را نسبت دیگر کسب و کارها ارتقا می دهد. استفاده از سئو برای کسب و کار، سبب می شود که ترافیک ارگانیک بیشتری داشته باشید و بستری را فراهم کنید که کاربر بتواند راحت تر با خدمات و محصولاتتان ارتباط بگیرید.
سئو دو بخش داخلی و خارجی دارد، در بخش داخلی بیشتر تمرکز روی بخش محتوا و نحوه سفارش تولید محتوا است. بخش داخلی بهینه سازی وب سایت، سئو تکنیکال را نیز در دل خود دارد، به این صورت که کاربر زمانی که وارد سایت می شود بهینه بودن بخش فنی سایت به خوبی احساس می کند.
در صورتی که سئو تکنیکال وب سایت به خوبی انجام شده باشد، وب سایت قدرت بیشتری را برای بارگذاری صفحات نشان می دهد، همینطور اگر سرور خوبی را انتخاب کرده باشید، زمان استفاده از وب سایت با مشکلات کمتری روبرو خواهید شد. از سوی دیگر، زمانی که وب سایت شما از نظر فنی مشکل کمتری داشته باشد، ربات های خزنده گوگل راحت تر صفحات وب سایت را بررسی می کنند و این موضوع روی رتبه سایت در گوگل تاثیر دارد.
در سئو وب سایت نباید از تاثیر محتوا روی مخاطب غافل شوید. سئو خارجی هم مثل سئو داخلی، به محتوا وابسته است ولی نه به اندازه سئو داخلی. در صورتی که سئو داخلی شما ضعف داشته باشد، معمولا سئو خارجی هم زیاد خوب ظاهر نمی شود؛ مگر اینکه لینک سازی خیلی قوی داشته باشید. الگوریتم گوگل بیش از قبل روی محتواهای وب سایت حساسیت نشان می دهد، پس تمرکز خود را بجای لینک سازی، بهتر است روی کیفیت محتوای خود بگذارید.
اهمیت روابط عمومی
در بین مبانی دیجیتال مارکتینگ، روابط عمومی از اهمیت زیادی برخوردار است. کسب و کار هر چقدر هم که از هر نظر قوی باشد، اگر نتواند رابطه خوبی با مشتریان برقرار کند، کاربران هم اعتمادی به بیزینس نمی کنند و روند فعالیت ها به سمت شکست سوق داده می شوند.
بعضی از مفاهیم بازاریابی دیجیتال مثل روابط عمومی، با اینکه ساختار ساده ای دارد؛ اما بیشتر کسب و کارها آن را نادیده می گیرند و روند موفقیت کسب و کار هر روز نزولی تر می شود. در هر نوع بیزینسی، کاربر و زمان اهمیت بسیار زیادی دارند. اگر در زمان معین نتوانید ترافیک کاربران را به حد نصاب برسانید، از رقبای خود باز خواهید ماند.
جای روابط عمومی در مبانی دیجیتال مارکتینگ به همین جا ختم نمی شود، روابط عمومی خوب در رسانه های مختلف اجتماعی، قدرت برندینگ کسب و کار را ارتقا می دهد. روابط عمومی فقط به بخش پشتیبانی محصولات و خدمات خلاصه نمی شود، هر فعالیتی که در بسترهای آنلاین انجام می دهید تا کاربر احساس اطمینان و راحتی بیشتری با برندتان کند، در واقع به تقویت روابط عمومی کمک کرده اید.
مفاهیم بازاریابی دیجیتال چه اهدافی را دنبال می کنند؟
قبل از عملی کردن مبانی دیجیتال مارکتینگ، باید بدانیم که مفاهیم بازاریابی دیجیتال چه اهدافی را دنبال می کنند. باید بدانید که دقیقا هدفتان برای استفاده از یک استراتژی خاص چیست، در غیر اینصورت تاکتیک مناسبی را برای کسب و کارتان انتخاب نکرده اید. اهدافی که می توانید برای استراتژی های خود در نظر بگیرید، بخش از موارد زیر را شامل می شوند:
• قصد دارید برندتان را تقویت کنید و نیاز به آگاهی سازی بیشتر دارید.
• نرخ تبدیل کسب و کار پایین است و باید برای افزایش فروش مخاطب بیشتری را جذب کنید.
• نیاز به هدایت و کنترل افکار کاربران دارید.
• قصد دارید که بازار جدیدی را بین رقبای خود ایجاد کنید.
• تجربه کاربری باید در زمان استفاده از پلتفرم ها تقویت شود.
در مبانی دیجیتال مارکتینگ زمانی که اهداف مشخص می شوند، قدم بعدی بررسی و آنالیز دقیق رفتار مخاطب و رقبا خواهد بود. بعد از اینکه بودجه بازاریابی برای فعالیت ها مشخص شد، باید سریعا کار خود را شروع کنید. کانال های که شما را به اهدافتان نزدیک تر می کنند، باید حتما به خوبی بررسی شوند، برای مثال: بازاریابی محتوایی می تواند تاثیر خوبی در زمینه رهبری افکار داشته باشد، همینطور راحت تر از هر روشی قابلیت این را دارد که مخاطب را درگیر کند.
مخاطبتان خوب بشناسید
قبل از انتخاب مبانی دیجیتال مارکتینگ، باید مخاطب و رقبای خود را به خوبی بشناسید. هر چقدر که شناخت بیشتری از کاربرتان داشته باشید، انتخاب استراتژی مناسب هم آسان تر می شود. مطالعه پرسونای مخاطب، کمک می کند تا کوچکترین جزئیات کاربر را در نظر داشته باشید، مواردی مثل: سن کاربر، جنسیت مخاطب، سلایق و علاقه های مخاطبان می توانند ایده های بهتری برای انتخاب استراتژی مناسب به شما بدهند.
برای سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین دیجیتال مارکتینگ ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید