همه چیز راجب کانتنت
کانتنت یا محتوا شامل فایل، نوشته، تحقیقات، فرهنگ لغت، شعر، آهنگ، فیلم، کتاب، نرم افزار، تصاویر، دانشنامه و ویس می شود.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
محتوا چیست؟
کانتنت چیست؟ کانتنت معادل انگلیسی واژه "محتوا" است. فروشگاه لباس را در نظر بگیرید! فروشگاه یک مکان فیزیکی می باشد که در آن لباس به فروش می رسد. لباس ها حکم محتوا را دارند و فروشگاه لباس همانند فضای دیجیتال مارکتینگ می باشد. زمانی که وارد وب سایت های مختلفی می شوید، قطعا وب سایت را خالی نمی بینید. در وب سایت، انواع محتواها وجود دارد؛ محتوای متنی، تصویری و صوتی، همگی جزو انواع محتواها هستند. قطعا شما محتواهای متنی را مشاهده خواهید کرد و در کنار محتواهای متنی، محتوای تصویری و ویدیویی گنجانده شده است. محتوای صوتی در قالب ویس، پادکست و موزیک در وب سایت آپلود می شود. محتوا به شکل های مختلفی تهیه و تنظیم می شود.
وب سایت بدون محتوا مثل مغازه بدون لباس می باشد. علاوه بر این، محتوا در سوشال مدیا و شبکه های اجتماعی هم وجود دارد. در تلگرام، یوتیوب، اینستاگرام، واتس اپ و توییتر شاهد انواع و اقسام محتواها هستیم. در فضای وب سایت ها، سئو موجب بهینه سازی می شود و می بایست در تهیه کانتنت برای وب سایت ها، سئو را رعایت کرد. در فضای مجازی و سوشال مدیا هم باید الگوریتم های موجود در آن فضا رعایت شود. مثلا محتوایی که برای اینستاگرام تهیه می شود، باید مطابق الگوریتم اینستاگرام باشد. هدف اصلی از تهیه محتوا، جذب مخاطبان، جلب نظر مخاطبان، معرفی خدمات و محصولات، رونق کسب و کار، افزایش فروش و بیشتر دیده شدن می باشد.
کانتنت در قالب ها و فرمت های مختلفی تهیه می شود. کانتنت متنی توسط نویسنده، کانتنت تصویری توسط گرافیست و کانتنت صوتی توسط گوینده آماده می شود. محتوا به سوالات مخاطبان پاسخ می دهد و در همین میان، پیامی را هم به مخاطبان منتشر می کند. جهت آشنایی بیشتر با فرآیند تولید محتوا، با ما در ادامه مقاله، همراه باشید.
بیشتر بدانید:
بررسی اهمیت محتوا برای گوگل
اهمیت محتوا و محتوا نویسی برای Google، با توجه به تعداد سرچ های گوگل در روز، مشخص است. کاربران برای دستیابی به انواع اطلاعات به گوگل مراجعه می کنند و از این جهت، موتورهای جست و جوی گوگل مجهز به انواع محتوا هستند. موتورهای جست و جوی گوگل به ترتیب رتبه بندی موجود و با بررسی مسائل سئو، محتواهایی را به ترتیب به شما نمایش می دهند. گوگل با ابزارهای موجودی که در دست دارد، باکیفیت ترین و کاربردی ترین محتوای جامع را به مخاطبان نشان می دهد. اهمیت محتوا برای گوگل تا حدی مشخص شد. محتوایی که شما تولید می کنید و در وب سایت منتشر می نمایید، بایستی مطابق اصول سئو باشد.
اهمیت محتوا با توجه به تعداد سرچ روزانه گوگل، مشخص است. روزانه 5 میلیارد سرچ در گوگل انجام می شود و این یعنی، در سراسر جهان، کاربران برای دریافت پاسخ به گوگل مراجعه می کنند. بله! شما هم می توانید با تولید محتوای ارزشمند، مخاطبان خود را به مشتری تبدیل کنید و کسب و کار خود را گسترش دهید. ناگفته نماند که گوگل، فضایی برای تبلیغات را فراهم کرده است تا صاحبان کسب و کارها بتوانند از آن، بهره مند شوند.
بررسی اهمیت محتوا برای کاربران
کانتنت نه تنها برای گوگل اهمیت دارد بلکه برای کاربران و مخاطبان هم حائز اهمیت می باشد. محتوا برای کاربران مهم است، چرا که مخاطبان به دنبال کامل ترین و جامع ترین محتوا هستند. با توجه به رتبه بندی وب سایت، محتواهای کامل، جامع و یونیک در بالای وب سایت قرار می گیرد. قاعدتا مخاطبان ابتدا وب سایت های نخست را کلیک می کنند و برای نیازهای خود در وب سایت های ابتدایی، پاسخ پیدا می کنند. اهمیت محتوا در پاسخگویی به سوالات کاربران نهفته است. در نظر داشته باشید که هر چه محتوا باکیفیت تر باشد، صاحبان کسب و کارها به اهداف خود می رسند. در دنیای دیجیتالی امروز، موفقیت کسب و کارها در گرو کیفیت محتواها می باشد.
آیا وجود محتوا در وب سایت ضروری است؟
قطعا بله! پیش تر هم اشاره شد که وب سایت بدون کانتنت همانند فروشگاه بدون لباس است. مخاطبان در وب سایت ها به دنبال محتواهای متنی، تصویری و صوتی هستند. قالب و فرمت انواع محتواها شامل فایل، نوشته، تحقیقات، فرهنگ لغت، شعر، آهنگ، فیلم، کتاب، نرم افزار، تصاویر، دانشنامه و ویس می شود. هر اطلاعاتی که تحت عنوان کلید واژه کاربر در وب سایت ها باشد به کاربر نمایش داده می شود. در واقع می توان گفت که هر محتوایی که در وب سایت ها باشد به کاربران نمایش داده می شود. وجود محتوا در وب سایت ها، ضروری است تا به مخاطبان نمایش داده شود و نیاز آن ها را برطرف کند.
وجود کانتنت در وب سایت ها ضروری است ولی نوع کانتنت بسته به نیاز کاربر دارد. مثلا وب سایتی که در زمینه فروش محصولات آرایشی فعالیت دارد، عمدتا از محتوای تصویری تشکیل شده است. تصاویری از محصولات آرایشی همراه با توضیح (محتوای متنی) در وب سایت قرار می گیرد. به عنوان مثال دیگر، می توان به وب سایت های آموزشی اشاره کرد. قاعدتا وب سایت های آموزشی مجهز به ویدیوهای مختلفی هستند. قالب و فرمت محتوا بسته به نیاز وب سایت تعیین می شود.
آیا وجود محتوا در سوشال مدیا ضروری است؟
صد البته! وقتی کاربر پا در سوشال مدیا می گذارد با انواع محتواها برخورد می کند. اینستاگرام محبوب ترین شبکه اجتماعی فعال در دنیا است که مخاطبان زیادی دارد. اینستاگرام فضایی برای راه اندازی انواع کسب و کارها را فراهم کرده است. عمدتا محتواهای اینستاگرام شامل تصویر و ویدیو می شود که به منظور معرفی انواع محصولات و خدمات منتشر شده اند.
چرا انتشار کانتنت، مهم ترین مسئله در فضای مجازی محسوب می شود؟
کانتنت، اصلی ترین و مهم ترین موضوع در فضای مجازی است و دلیل آن، اطلاعاتی است که به مخاطبان و کاربران انتقال می دهد. در گذشته، افراد برای کسب اطلاعات به سراغ مطالعه کتاب می روند و چندین ساعت خود را صرف مطالعه گسترده می کردند. خوشبختانه، امروزه با پیشرفت فناوری، شاهد تغییراتی هستیم. امروزه، افراد با کلیک کردن به دنیای علوم متصل می شوند و به هر اطلاعاتی که می خواهند، دست پیدا می کنند. این اطلاعات شامل تصاویر، اخبار، ویدیوها، فرمول ها و مقاله ها می شود.
محتوای جامع شامل انواع کانتنت ها می شود. محتوای جامع علاوه بر کامل بودن، کیفیت فوق العاده ای هم دارد. ناگفته نماند که اگر تمام اصول و قوانین فضای مجازی را رعایت کنید، می توانید از تبلیغات رایگان آن هم برخوردار شوید. مثلا اگر در انجام سفارش تولید محتوا، اصول سئو و بهینه سازی وب سایت را رعایت کنید، موتورهای جست و جوی گوگل پس از رتبه بندی، وب سایت شما را به مخاطبان پیشنهاد می دهند. توصیه می شود از تبلیغات رایگان گوگل و اینستاگرام بهره مند شوید!
تولید محتوا چیست؟
به فرآیندی که طی آن، اطلاعات موجود راجب یک موضوع معین، جمع آوری، مرتب و سپس منتشر می شود، تولید محتوا گفته می شود. محتوا (بسته به نوع محتوا) توسط نویسنده، گرافیست (طراح گرافیک) و گوینده تهیه می شود. کانتنت نویسی نیازمند رعایت اصول معینی است و بایستی بر اساس مراحل مشخص شده، باشد.
مراحل محتوا نویسی شامل مراحل زیر می شود:
1- ایده پردازی برای تولید محتوا
2- تعیین منابع
3- نوشتن نسخه اولیه کانتنت
4- ویرایش اولیه محتوا
5- اضافه کردن رسانه ها
6- سئو و بهینه سازی بر اساس کلمات کلیدی
7- ویرایش نهایی محتوا
8- انتخاب عنوان محتوا و زیر عنوان ها
9- انتشار کانتنت
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید