کانتنت آدیت چیست؟
کانتنت آدیت یا Content Audit با طی کردن روند جمع آوری، تجزیه و تحلیل محتواهای وب سایت، عملیات ارزیابی را انجام می دهد.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
کانتنت آدیت چیست؟ کانتنت آدیت یا Content Audit، فرآیندی است با روند جمع آوری، تجزیه و تحلیل دارایی ها که محتواهای روی یک وب سایت را ارزیابی می کند. پس از ارزیابی، لازم است محتوا، حذف و یا ریدایرکت شود و گاها هم محتوا توسعه داده می شود. Content Audit، محتوا و صفحات یک وب سایت را نگه می دارد و به سوالات احتمالی، پاسخ می دهد. سوالات احتمالی شامل "چه محتوایی را چه کسی تولید کند؟"، "چرا باید محتوا، تولید شود؟"، "کدام محتواها، نیازمند بهبود هستند؟"، "کدام محتوا باید حذف گردد؟"، "کدام محتوا مناسب شما نیست؟" و "کدام محتوا، نقطه قوت شما است؟" می شوند. با کانتنت آدیت می توانید سوالاتی که در ذهن دارید را پاسخ دهید.
حسابرسی محتوا چیست؟ کانتنت آدیت را با مفهوم حسابرسی محتوا هم می شناسند. اگر سازمان دهی محتوایی خوبی ندارید و نمی دانید برای افزایش نرخ تبدیل خود، چه محتوایی تولید کنید، از Content Audit استفاده کنید. حسابرسی محتوا یک منبع برنامه ریزی فوق العاده ای است و همانند یک نقشه راه می باشد. Content Audit قابلیت سازمان دهی تجزیه و تحلیل ها را دارد. جهت آشنایی بیشتر با مفهوم کانتنت آدیت با ما در ادامه مقاله، همراه باشید!
چرا Content Audit حائز اهمیت می باشد؟
1- کمک به یافتن محتوایی (متنی، تصویری و صوتی) که عملکرد و کیفیت قابل قبولی ندارد.
2- حسابرسی محتوا زمینه توسعه محتوا را فراهم می کند.
3- به کار بردن آموخته ها در تولید محتواهای متنی، تصویری و صوتی و تولید محتوای ایده آل
4- ارزیابی نویسندگان برتر هر وب سایت و اعلام آنها
5- حسابرسی محتوا در توسعه بازاریابی محتوا و دیجیتال مارکتینگ حائز اهمیت می باشد.
6- کانتنت آدیت، ترافیک وب سایت را تا حد قابل توجهی، افزایش می دهد و بر روی رتبه بندی و امتیازدهی گوگل هم تاثیرگذار است.
پیشنهاد میکنیم مقاله:
پاسخ به سوال-یو جی سی چیست؟ را مطالعه نمایید
مراحل حسابرسی محتوا
مرحله اول حسابرسی محتوا: به اهداف خود، فکر کنید.
به عنوان راهنمای انجام حسابرسی محتوا، بایستی گفت که شناسایی اهداف، حائز اهمیت است. با شناخت اهداف، ایده های بهتری برای طبقه بندی محتوا به ذهنتان می رسد. البته برای تشخیص محتواهای جذاب مخاطبان، می توانید از Content Audit استفاده نمایید. علاوه بر این، حسابرسی محتوا در افزایش نرخ تبدیل و ارتقای سئو و بهینه سازی وب سایت اهمیت دارد. Content Audit همانند هوش مصنوعی برای هر آن چه که شما به آن ها فکر می کنید، راه چاره دارد. در واقع، کانتنت آدیت با شناسایی اهداف سایت، استراتژی ها را بررسی و معرفی می کند.
مرحله دوم حسابرسی محتوا: محتوای خود را جمع آوری کنید.
مطابق راهنمای انجام حسابرسی محتوا، مرحله دوم، جمع آوری محتوا می باشد. جمع آوری محتوا با هدف معرفی محصولات و خدمات انجام می شود تا در قالب ها و فرمت های مختلفی آماده گردد. با استفاده از حسابرسی محتوا می توانید محتواهای چندرسانه ای تهیه و منتشر کنید. برای جمع آوری محتوا می توانید از ابزارهایی چون SEMrush، Screaming Frog و HubSpot استفاده نمایید. این ابزارها، URL صفحات وب سایت های مرتبط را در قالب یک فایل اکسل یا ورد، برای شما ارسال می کنند.
مرحله سوم حسابرسی محتوا: مطالب خود را دسته بندی کنید.
مطابق راهنمای انجام حسابرسی محتوا، پس از جمع آوری محتوا، نوبت به طبقه بندی مطالب می رسد. برای دسته بندی و طبقه بندی محتواهای جمع آوری شده، ابزارهای آنلاین زیادی وجود دارند. انواع دسته بندی ها شامل نوع محتوا (متنی، تصویری و صوتی)، نویسنده ها، تاریخ انتشار محتوا، فرمت محتوا، تعداد بازدیدها، نرخ تبدیل، نرخ پرش و قالب محتوا می شود. دسته بندی توسط خود شما تعیین می شود، می توانید از دسته بندی های دیفالت (پیش فرض) یا انتخابی (تعیین دسته بندی ها مطابق نظر کاربر) بهره مند شوید.
مرحله چهارم حسابرسی محتوا: داده های خود را تجزیه و تحلیل کنید.
1- محتواهایی که وجود ندارند. بله، درست خواندید! بایستی راجب موضوعاتی که فاقد محتوا هستند، تولید محتوا انجام دهید. قاعدتا محتوایی که تولید می کنید بایستی یونیک و فاقد کپی و بازنویسی باشد. کیفیت محتوای تولید شده هم اهمیت دارد. لزوما تولید محتوا و انتشار آن، دارای اهمیت نیست بلکه کیفیت محتوای تهیه شده هم حائز اهمیت می باشد.
2- محتواهای منسوخ شده را حذف یا آپدیت نمایید. محتواهای منسوخ شده یا قدیمی بایستی از وب سایت حذف شوند. سپس با به روز رسانی محتوا، محتوای جدیدی را تهیه کنید و منتشر نمایید. برخی از علوم، نیازمند آپدیت شدن و به روز رسانی هستند و می بایست پس از مدتی، محتوای منسوخ شده را بهینه و آپدیت کنید.
3- محتواهای خوب و اورجینال تولید کنید. در کانتنت آدیت، تولید محتواهای اورجینال اهمیت دارد. بر اساس دسته بندی ها و تجزیه و تحلیل ها می توانید به هر URL یک رنگ، اختصاص دهید. این گونه، دسته بندی و مراحل محتواها مشخص می شود. در هنگام ثبت سفارش تولید محتوا اورجینال می توانید کیفیت محتوا را در اولویت قرار دهید. محتوای سئو شده، مخاطب پسند و گوگل پسند می باشد.
مرحله پنجم حسابرسی محتوا: تصمیم بگیرید.
این که چگونه حسابرسی محتوا انجام دهیم، مهم است. پس از تجزیه و تحلیل، باید جدول جامعی را تهیه کنید و بر همین اساس، تصمیم گیری کنید. کانتنت آدیت، مسیر را برای شما هموار کرده است و به راحتی می توانید محتوایی را حذف، به روز و یا ادیت (ویرایش) نمایید. در برابر هر URL تصمیمات خود (حذف، تولید، بازنویسی و بهبود) را مشخص کنید. به کمک کانتنت آدیت می توانید بهترین تصمیم ها را بگیرید و وب سایت خود را ارتقا دهید. در مسئله سئو و بهینه سازی وب سایت، کانتنت آدیت یا حسابرسی محتوا اهمیت بالایی دارد.
چندین قدم برای کانتنت آدیت
برای کانتنت آدیت، ابزارهای مفید و کاربردی طراحی شده است. سه تا از پرکاربردترین ابزارهایی که در زمینه Content Audit مورد استفاده کاربران هستند، شامل Google Search Console، SEMRush و Ahrefs می شود.
1- Google Search Console:
کنسول جست و جوی گوگل برای تعیین کلمات کلیدی موثر کاربرد دارد. از این طریق، کلمات کلیدی که باعث افزایش ترافیک وب سایت ها می گردند، معرفی می شوند. کنسول جست و جوی گوگل در پیدا کردن صفحاتی که نیاز به TLC دارند، هم کاربرد دارد.
2- SEMRush:
این ابزار کاربردی معرفی شده، روی سئو متمرکز می باشد. علاوه بر این ها، می توانید با این ابزار، صفحاتی که مشکلات فنی دارند را پیدا کنید. مشکلات فنی صفحات شامل مشکلاتی هستند که جایگاه صفحات وب سایت را تغییر می دهند.
3- Ahrefs: استفاده از این ابزار برای مشاهده محتواهایی که روی وب سایت شما هستند و توسط سایر سایت ها به محتواهای مرتبط لینک می شوند، اهمیت دارد.
کلام آخر
در این مقاله، توصیه هایی برای حسابرسی محتوا خدمت شما صورت گرفت. تعریف کانتنت آدیت، اهمیت Content Audit و مراحل حسابرسی محتوا کاملا بررسی شد. ابزارهایی که در زمینه کانتنت آدیت یا حسابرسی محتوا کاربرد دارند، به صورت محدود می باشند. دست دست نکنید و اقدام کنید! اگر صاحب کسب و کارهای بزرگ هستید و کارهای کلان انجام می دهید و یا صاحب کسب و کارهای کوچک می باشید و بیزینس کوچکی را هندل می کنید، توصیه می کنم از Content Audit غافل نشوید. توانایی Content Audit در اداره وب سایت ها و پیگیری ایرادات و اشکالات، بی نظیر است. در تک تک پاراگراف های این مقاله، تلاش کردیم که اهمیت کانتنت آدیت یا Content Audit را برای شما عزیزان، شرح دهیم. با آرزوی موفقیت برای تمام کسب و کارهای خرد و کلان!
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید