10 موتور جستجو پر طرفدار در جهان + انواع موتور جستجو
در این مقاله، ابتدا به معرفی 10 موتور جستجوی برتر جهان خواهیم پرداخت و سپس اهمیت موتور های جستجوگر در بهبود سئو سایت را توضیح خواهیم داد.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
برای سفارش آنلاین موتور های جستجو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موتور های جستجو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
مقدمه
موتور جستجوی گوگل، طی دهه اخیر به یکی از غول های فضای مجازی تبدیل شده است که تقریبا تمامی افراد دنیا با آن کم و بیش آشنایی دارند و از خدمات آن استفاده می کنند. دامنه خدماتِ این Search Engine، آنقدر وسیع بوده است که بسیاری از افراد، آشنایی چندانی با سایر موتور های جستجو ندارند و از خدمات آنها آگاه نیستند.
در این مقاله قصد داریم تا 10 مورد از بهترین و بزرگ ترین موتور های جستجوگر جهان را به شما معرفی کنیم تا شما بتوانید از خدمات مفید آنها نیز آگاه شوید. لازم به ذکر است که برخی از موتور های جستجو، قابلیت هایی را در اختیار کاربران خود قرار می دهند که حتی گوگل نیز آنها را به کاربران خود ارائه نمی دهد. بنابراین تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا از مزیت های موتور های جستجو برتر جهان آگاه شوید.
معرفی 10 موتور جستجوی برتر جهان
در این بخش، به شما 10 موتور جستجوی برتر جهان را معرفی خواهیم کرد و خدماتی که آنها در اختیار کاربران قرار می دهند را توضیح خواهیم داد.
1. موتور جستجوی گوگل
موتور جستجوی گوگل، بزرگ ترین Search Engine جهان است و در حال حاضر 85 درصد از جستجو های کاربران توسط کامپیوتر با این پلتفرم انجام می شود. میزان جستجو از طریق گوگل، در گوشی های موبایل و تبلت ها به درصد باورنکردنی 92 می رسد و تقریبا تمام جستجو های موبایلی را به خود اختصاص می دهد. موتور جستجوی گوگل از نظر تعداد مخاطبان نیز در رتبه یک دنیا قرار گرفته است.
2. موتور جستجوی یاهو
موتور جستجوی یاهو در سال 1995 تاسیس گردید و از آن زمان تا کنون، به کاربران خود خدمات متنوعی را ارائه داده است. البته این Search Engine در سال 2011 توسط شرکت Bing ارتقاء و بهبود یافت. یاهو به عنوان دومین Search Engine برتر جهان بعد از گوگل شناخته می شود و تقریبا 7 درصد جستجوی کاربران جهان را به خود اختصاص داده است.
کاربران به دلیل ارائه ابزارهایی خاص توسط یاهو، ترجیح می دهند از این Search Engine به جای گوگل استفاده کنند. این ابزارها عبارتند از؛
الف. ابزار Yahoo Answer
ب. ابزار Yahoo Finance
ج. ابزار News
د. ابزار Back link Report
ه. ابزار فلیکر
و. ابزار سرگرمی یاهو
ز. قوانین حریم خصوصی یاهو
ح. ایمیل یاهو
ط. و...
موتور جستجوی یاهو در حال حاضر، از نظر تعداد مخاطبان در رتبه ششم برترین سایت های جهان قرار دارد و بر طبق ادعای این شرکت، ماهانه به درخواست بیش از 500 میلیون کاربر و مشتری پاسخ می دهد.
3. موتور جستجوی بینگ
موتور جستجوی بینگ، سومین Search Engine برتر جهان پس از یاهو و گوگل است. این Search Engine، در سال 2009 توسط شرکت مایکروسافت تاسیس گردید اما قبل از آن با نام هایی مانند ام اس ان و لایو سرچ شناخته ميشد. قابلیت هایی مانند نمایش نتایج جستجوی مرتبط با کلمه کلیدی کاربر و ارائه پیشنهادات مشابه به مخاطبان، اولین بار توسط بینگ ارائه گردید و به تدریج توسط سایر موتور های جستجو نیز در اختیار کاربران قرار گرفت.
4. موتور جستجوی Ask
چهارمین پلتفرم جستجوی پرطرفدار جهان، Ask نام دارد. این Search Engine در سال 1995 تاسیس گردید و اکنون، 3 درصد از مجموع جستجوی کاربران در جهان را به خود اختصاص داده است. این موتور جستجو، قبل از تاسیس شرکت گوگل، یکی از پرمخاطب ترین موتور های جستجوی جهان بود اما پس از روی کار آمدن گوگل، سهم آن از جستجوی کاربران، بسیار کاهش یافت.
امروزه بسیاری از افراد آکادمیک، ترجیح می دهند تا جستجو های خود را در سایت Ask انجام دهند؛ چرا که نتایج حاصل از جستجو در این سایت، حاوی مطالب و مقالات علمی می باشد. در واقع می توان گفت که سایت Ask به یک موتور جستجوی آکادمیک تبدیل شده است.
5. موتور جستجوی DuckDuckGo
یکی دیگر از موتور های جستجوی پرطرفدار جهان، DuckDuckGo نام دارد. این Search Engine در جایگاه پنجمِ برترین موتور های جستجو جهان قرار گرفته است. دلیل استفاده کاربران از DuckDuckGo، امنیت بالای آن است. طبقِ ادعای شرکتِ توسعه دهنده این پلتفرم، هیچ کدام از جستجو های کاربران در این موتور جستجو، ذخیره یا ردگیری نمی شوند. موتور جستجوی DuckDuckGo در سال 2016، به عنوان موتور جستجوی پیش فرضِ مرورگرِ Torانتخاب گردید.
6. موتور جستجوی AOL
موتور جستجوگر AOL در جایگاه ششمِ پر مخاطب ترین موتور های جستجو جهان قرار دارد. از اینSearch Engine بیشتر در آمریکا استفاده می شود. با اینحال 0.6 درصد از کل جستجو های کاربران در جهان، به این پلتفرم اختصاص یافته است. موتور جستجوی AOL در سال 1983 تاسیس گردید اما در سال 2015 توسط یک شرکت مخابراتی در آمریکا توسعه داده شد.
7. موتور جستجوی Baidu
بایدو، یک موتور جستجوی چینی می باشد که در جایگاه هفتمِ برترین موتورهای جستجوی جهان قرار گرفته است. این موتور جستجو در سال 1999 تاسیس شد و امروزه به پرمخاطب ترین Search Engine در کشور چین تبدیل شده است. سایت بایدو در هر ماه، به بیش از 1 میلیارد جستجوی کاربران پاسخ می دهد.
8. موتور جستجوی Yandex
یاندکس، یک موتور جستجوی روسی می باشد که در جایگاه هشتمِ برترین موتورهای جستجوی جهان قرار گرفته است. کاربران این Search Engine، اغلب روسی، ترکیه ای و اوکراینی هستند. خدماتی که یاندکس به کاربران خود ارائه می دهد، مشابه با خدمات شرکت گوگل است و به همین دلیل، این Search Engine می تواند در سال های آینده به یکی از رقبای اصلی گوگل تبدیل شود.
9. موتور جستجوی Lycos
نهمین پلتفرم جستجوی برتر جهان، Lycos نام دارد. این موتور جستجو در سال 1995 تاسیس گردید و در سال 1999 به پرطرفدار ترین Search Engine جهان تبدیل شد.
10. موتور جستجوی Excite
دهمین موتور جستجوی برتر جهان، Excite نام دارد. البته Excite، یک سایت خدماتی می باشد اما در کنار آن، موتور جستجوی قدرتمندی را نیز توسعه داده است. این Search Engine، می تواند به شما در زمینه اطلاع رسانی اخبار مهم و هواشناسی نیز کمک کند.
سریع ترین موتور های جستجو در جهان
در این بخش، سریع ترین موتور های جستجوگر را به ترتیب معرفی خواهیم کرد. گوگل، با نمایشِ بیشترین حجم نتایج در کوتاه ترین زمان، در رتبه اول قرار دارد.
1. سایت گوگل
2. سایت بینگ
3. سایت یاهو
4. سایت یاندکس
5. سایت DuckDuckGo
6. سایت Ask
نقش موتور های جستجو در افزایش بازدیدکنندگان وب سایت ها و وبلاگ ها
موتور های جستجو، نقشی کلیدی در هدایتِ مخاطبان به سمت وب سایت یا وبلاگ شما دارند. اگر سایتِ شما بتواند رتبه ای مناسب در موتورهای جستجوی برتر جهان به دست بیاورد، میزان مخاطبان و مشتریان شما نیز افزایش خواهد یافت. یکی از راه های به دست آوردن جایگاهی مناسب در موتور های جستجو، تولید محتوای منحصر به فرد است.
ربات های خزنده موتور های جستجوگر، تولید محتوای منحصر به فرد را به عنوان نکته ای مثبت تشخیص داده و رتبه سایت شما را بهبود خواهند بخشید. البته محتوایی برای بهبود رتبه در موتور های جستجوگر مفید است که در آن، تمامی اصول سئو و دیجیتال مارکتینگ رعایت شده باشند. اگر شما در زمینه تولید محتوای سئو شده اطلاعات کافی ندارید، می توانید از سایت های سفارش تولید محتوا و یا ارائه دهنده خدمات سئو کمک بگیرید. این سایت ها محتوای سئو شده را با توجه به کلمات کلیدی مورد نظر شما تولید می کنند.
سخن پایانی
در این مقاله، موتور های جستجوی برتر جهان به شما معرفی شدند. با اینکه گوگل در صدرِ لیستِ پرمخاطب ترین و سریع ترین موتور های جستجوگر جهان قرار دارد، نباید از خدماتی که سایر موتور های جستجو در اختیار کاربران قرار می دهند نیز غافل شویم.
برای سفارش آنلاین موتور های جستجو کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین موتور های جستجو ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
لیست نظرات
درود بر شما خوبان، بنده به تازگی سایتی را برای کسب و کار خود راه اندازی کرده ام و سوالی از محضر شما صاحبنظران داشتم. آیا میتوان یک محتوا را در چند پلتفرم مختلف منتشر کرد؟
سلام اطلاعات خوبیرا منتشر نموده اید
جالب بود!تشکر.