استراتژی کانتنت مارکتینگ چیست؟
استراتژی کانتنت مارکتینگ برنامه سطح بالای شما برای ایجاد و توزیع محتوا برای رشد مخاطبان و رسیدن به اهداف مختلف تجاری است.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
استراتژی کانتنت مارکتینگ یا بازاریابی محتوا به شکل کلی به مجموعه ای از فعالیت های بازاریابی اطلاق می شود که برای جذب و نگه داشتن مخاطبین و مشتریان هدف، با استفاده از تولید محتوا جذاب و با ارزش صورت میپذیرد. در واقع، بازاریابی محتوا به معنی ارائه محتوای کاربردی و ارزشمند به جای ارائه تنها پیام تبلیغاتی است. هدف اصلی این روش، بهبود روابط با مخاطبان و افزایش اعتماد وفاداری آنها به برند است..
در واقع استراتژی کانتنت مارکتینگ برنامه ای جهت تولید محتوا برای رشد مخاطبان و رسیدن به اهداف مختلف تجاری است.در ادامه به معرفی برخی از نمونه های کانتنت مارکتینگ اشاره می کنیم:
• پست های وبلاگ
• ایمیل ها
• خبرنامه ها
• پست های رسانه های اجتماعی
• پادکست ها
• کتاب های الکترونیکی
• فیلم ها
برنامه تولید محتوا، که گاهی اوقات به عنوان " تقویم محتوا " نامیده می شود، یک برنامه مکتوب است که به شما کمک می کند تا برنامه تولید محتوای خود را مدیریت کنید. اکنون که با تعاریف کانتنت مارکتینگ آشنا شدیم، بیایید در مورد اینکه چرا در مرحله اول داشتن یک برنامه کانتنت مارکتینگ مهم است صحبت کنیم.
چرا یک استراتژی کانتنت مارکتینگ داشته باشیم؟
استراتژی کانتنت مارکتینگ به شما کمک میکند تا محتوای خود را به شکل موثری به مخاطبان خود ارائه دهید و در نتیجه بازدیدکنندگان و مشتریان بیشتری جذب کنید. در واقع، با ایجاد یک استراتژی کانتنت مارکتینگ، شما میتوانید به صورت مستمر محتوای ارزشمندی را برای مخاطبان خود ایجاد کنید که در نتیجه موجب افزایش میزان اعتماد و محبوبیت شما در بین مخاطبانتان میشود.
امروزه، اکثر مشتریان به دنبال محتواهایی هستند که به آنها کمک میکند تا مشکلات و نیازهایشان را حل کنند، به عبارت دیگر برای پاسخگویی به سوالات خود، قبل از خرید محصولات، به جستجو در وب سایتها و شبکههای اجتماعی میپردازند. بکارگیری استراتژی کانتنت مارکتینگ به کسب و کارها این امکان را می دهد که برای مخاطبان خود ارزش قائل شوند، اعتماد آن ها را به دست آورند و در نهایت فروش خود را افزایش دهند.
علاوه بر این، با ایجاد و انتشار محتواهای جذاب، شرکتها میتوانند رابطه نزدیکتری با مخاطبان خود برقرار کنند و در بلند مدت، یک برند قوی را ایجاد کنند. به همین دلیل، داشتن یک استراتژی کانتنت مارکتینگ در دنیای امروز امری ضروری است.
انواع بازاریابی محتوا
شما می توانید از انواع تکنیک های مختلف بازاریابی محتوا در استراتژی خود استفاده کنید. برخی از رایج ترین آنها در زیر ذکر شده است :
1. بازاریابی محتوای آنلاین
انتشار محتوا به صورت آنلاین به عنوان بازاریابی محتوای آنلاین شناخته می شود. موقعیت شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) با یک استراتژی بازاریابی محتوای آنلاین قوی بهبود خواهد یافت.
2. بازاریابی محتوای رسانه های اجتماعی
با بیش از 4.2 میلیارد کاربر جهانی رسانه های اجتماعی ، به راحتی می توان درک کرد که چرا بسیاری از کسب و کارها در بازاریابی رسانه های اجتماعی سرمایه گذاری می کنند. پلتفرم های زیادی برای این کار وجود دارد (مانند فیس بوک، اینستاگرام، پینترست، لینکدین و اسنپ چت) و راه های مختلفی که می توانید برای هر یک از آنها محتوا ایجاد و به اشتراک بگذارید.
3. بازاریابی محتوای اینفوگرافیک
اینفوگرافیک ها محتوا، اطلاعات و داده ها را در قالب گرافیکی و قابل درک نمایش می دهند. اینفوگرافیک ها روشی فوق العاده برای برقراری ارتباط موثر با مخاطبان هستند.
4. بازاریابی محتوای وبلاگ
وبلاگ نویسی فرم قدرتمندی از تولید محتوا است که از نظر هدف و موضوع به شما خلاقیت زیادی می دهد.
5. بازاریابی محتوای پادکست
بیش از 60 میلیون نفر در پلتفرم های Spotify و Apple Podcasts به پادکست گوش می دهند. به همین دلیل، بسیاری از مشاغل و رسانه ها شروع به ایجاد و اشتراک گذاری پادکست های خود کرده اند.
6. بازاریابی محتوای ویدیویی
بر اساس تحقیقات Wyzowl، 73 درصد از مخاطبان می گویند که ترجیح می دهند از طریق ویدئو در مورد محصول یا خدمات یک برند اطلاعات کسب نمایند. علاوه بر این، بازاریابی ویدئویی میتواند مخاطبان شما را افزایش دهد، بازگشت سرمایه را بهبود بخشد و به شما در ایجاد روابط با مخاطبانتان کمک کند.
7. بازاریابی محتوای تبلیغاتی
تبلیغات پولی میتواند به شما کمک کند تا به مخاطبان گستردهای دست پیدا کنید و به شما این امکان را میدهد که محتوای خود را در هر مکانی که میخواهید دیده شوند، قرار دهید. تبلیغات پولی را می توان در پلتفرم های متعددی مانند رسانه های اجتماعی، صفحات وب سایت، بنرها و موارد دیگر به اشتراک گذاشت.
مزایای استراتژی کانتنت مارکتینگ
استراتژی کانتنت مارکتینگ دارای مزایای بسیاری است که در ادامه به برخی از این مزایا اشاره میکنم:
• جذب مشتریان: با تولید محتوای ارزشمند و جذاب، میتوانید مخاطبان را به سمت خود جذب کنید و آنها را به مشتریان دائمی تبدیل کنید.
• ارتباط با مخاطبین: ارائه محتوای مرتبط و جذاب، به شما کمک میکند تا با مخاطبین خود ارتباط برقرار کنید.
• افزایش درجه اعتماد: تولید محتوا با کیفیت و مرتبط، میتواند به افزایش درجه اعتماد مخاطبین به شما و محصولات و خدمات شما منجر شود.
• بهبود قابل توجه در جستجوهای گوگل: با انتشار محتوایی با کیفیت و مرتبط، میتوانید بهبود قابل توجهی در جستجوهای گوگل و در نتیجه، افزایش ترافیک و بازدیدکنندگان سایت خود داشته باشید.
• افزایش فروش: با ایجاد محتوایی مرتبط با محصولات و خدمات خود، میتوانید مخاطبین را به خرید و استفاده از محصولات و خدمات خود ترغیب کنید.
• بهبود نام تجاری: با ارائه محتوای مفید و با کیفیت، نام تجاری شما در ذهن مشتریان ثبت میشود و در نتیجه، مشتریان بیشتری به سمت کسب و کار شما جذب میشوند.
با توجه به روند رشد کانتنت مارکتینگ و محتوا سازی در دنیای امروز، بدون استفاده از این استراتژی، شما ممکن است در رقابت با کسب و کارهای رقیب خود دچار مشکل شوید. به همین دلیل، برای داشتن مزیت رقابتی و موفقیت در بازار، استراتژی کانتنت مارکتینگ ضروری است.
5 عنصر مهم در استراتژی کانتنت مارکتینگ برای محتوای قدرتمند
برای اجرای یک استراتژی کانتنت مارکتینگ قدرتمند، باید به 5 عنصر زیر توجه کنید:
1. هدف: برای داشتن یک استراتژی کانتنت مارکتینگ قدرتمند، باید هدف مشخص و قابل اندازهگیری داشته باشید. باید بدانید که میخواهید با کانتنت مارکتینگ چه مواردی را ارتقا دهید؟ به عنوان مثال، آیا میخواهید برند خود را بیشتر به شناخت مشتریان برسانید؟ یا میخواهید فروش خود را افزایش دهید؟
2. مخاطب: باید با دقت مشخص کنید که کدام گروه مخاطبان برای شما مهم هستند و چگونه میتوانید آنها را جذب کنید. برای مثال، آیا مخاطبان شما بیشتر در شبکههای اجتماعی حضور دارند؟ یا به جستجو در موتورهای جستجو تمایل دارند؟
3. محتوا: برای داشتن یک استراتژی کانتنت مارکتینگ قدرتمند، باید به ارائه محتوای با کیفیت و با ارزش برای مخاطبان توجه کنید. باید این محتوا را با توجه به مخاطبان خود و هدفهای خود ساخته و طراحی کنید. به عنوان مثال، میتوانید از مطالب آموزشی، نظرات مشتریان، گزارشها و مقالات در حوزه مربوطه استفاده کنید.
4. رسانه ها: باید رسانه های مناسب را برای انتشار محتوا مورد نظر خود شناسایی کنید. برای مثال، از روشهای مختلفی مانند وبلاگ، ویدئوهای آموزشی، پادکست، نشریات، رسانههای اجتماعی و سایر کانالهای دیجیتالی استفاده کنید. هدف شما باید به اشتراک گذاری محتوای خود در کانالهایی باشد که مخاطبان شما در آنها حضور دارند.
5. تداوم در تولید محتوا: برای داشتن یک استراتژی کانتنت مارکتینگ قدرتمند، باید به تقویم محتوا پایدار در تولید محتوا توجه کنید. باید به طور مداوم محتوای جدید ارائه دهید تا مخاطبان شما همیشه به شما مراجعه کنند و همچنین برای جذب مخاطبان جدید استفاده شوید.
نقش کانتنت مارکتینگ در دیجیتال مارکتینگ
کانتنت مارکتینگ بخش مهمی از دیجیتال مارکتینگ است که با کمک آن می توانید تنها با چند کلیک به بازار هدف و مشتریان بالقوه خود دسترسی پیدا کنید. کانتنت مارکتینگ به عنوان یکی از شاخه های مهم در دیجیتال مارکتینگ، نقش مهمی در جذب ترافیک وب سایت، افزایش شناخت برند و بهبود تجربه کاربری دارد. در واقع، محتوا میتواند باعث ایجاد ارتباط و اعتماد بین برند و مخاطبان شود و به طور مستقیم به رشد کسب و کار کمک کند.
سئو و بازاریابی محتوا
سئو یا بهینهسازی موتورهای جستجو، به مجموعه روشهایی گفته میشود که به کمک آنها میتوانید سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. هدف اصلی سئو، جایگاه سایت شما در نتایج جستجوهای گوگل و دیگر موتورهای جستجو را بهبود بخشید. بدین منظور، محتوا، ساختار و کلمات کلیدی سایت شما باید مطابق با الگوریتمهای موتورهای جستجو بهینهسازی شوند.
سئو و کانتنت مارکتینگ دو رویکرد مهم در دیجیتال مارکتینگ هستند که هر کدام به صورت جداگانه اثرات مثبتی بر روی رشد و توسعه کسب و کار شما دارند. با این حال، هر دو رویکرد با هدف بهبود دیده شدن کسب و کار شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو در ارتباط هستند.
چگونه بازاریابی محتوا را شروع کنیم؟
شرکت های زیادی وجود دارند که خدمات سئو و خدمات بازاریابی محتوا را ارائه می دهند که اغلب با نتیجه همراه است. اگر خیلی سرتان شلوغ است و نمیتوانید خودتان این کار را انجام دهید، انتخاب یک شرکت برای سفارش تولید محتوا بهترین گزینه برای شما است. اما اگر می خواهید خودتان بازاریابی محتوایی خود را انجام دهید، ساده ترین راه این است که محتوا نویسی را شروع کنید. به احتمال زیاد در ابتدا سخت خواهد بود، اما هر چه بیشتر این کار را انجام دهید، در آن بهتر می شوید.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید