مدیریت تولید محتوا چیست و چه وظایفی دارد؟
مدیریت تولید محتوا، یکی از مهمترین نکته هایی می باشد که در هر سازمان و سایتی می بایست به آن توجه داشت.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
مدیریت تولید محتوا، یکی از مهمترین نکته هایی می باشد که در هر سازمان و سایتی می بایست به آن توجه داشت. زمانی که شما تصمیم می گیرد که فعالیت تولید محتوا را برای سایت خود انجام دهید، قطعا قصد دارید که تولید محتوا شما به طور مداوم و تعداد زیادی صورت پذیرد. بنابراین می بایست مدیریت تولید محتوا را در نظر داشته باشید. حالا چه این فرآیند تولید محتوا را بر عهده شخصی بگذارید تحت کارشناس تولید محتوا یا آنکه خود این وظیفه را بر عهده بگیرید.
تولید محتوا
به جرئت می توان گفت که سازمانی وجود ندارد که از اهمیت تولید محتوا و سفارش تولید محتوا برای سازمان خود باخبر نباشد. با توجه به اهمیت تولید محتوا، این قضیه به یکی از اصول اصلی هر سازمانی که در دنیای مجازی فعالیت می کند، تبدیل شده است. اما تولید محتوا با چه هدفی صورت می گیرد. شما با تولید محتوا قصد دارید به چه چیزهایی دست پیدا کنید. در رابطه با چه موضوعاتی باید محتوا تولید کنید. چه زمانی باید آنها را منتشر کنید. از چه روش هایی برای تولید محتوا باید بهره بگیرید. همه این مسائل نکات مهمی در تولید محتوا می باشد.
شما اگر تولید محتوا را بدون هدف و کنترل و به طور کلی بدون مدیریت تولید محتوا انجام دهید، مطمئن باشید که به اهدافی که مد نظرتان می باشد، دست نخواهید یافت.
به کلیه فرآیند هایی جهت برنامه ریزی، سازماندهی و انتشار محتواها، مدیریت تولید محتوا می گویند. مدیریت تولید محتوا برای هر سازمانی مهم و واجب می باشد. فرقی نمی کند که هدف شما از تولید محتوا و انتشار آن چه مسئله ای می باشد، با هر هدفی که تولید محتوا انجام می دهید برای دستیابی به اهداف سازمان و مجموعه خود باید مدیریت تولید محتوا را داشته باشید.
مدیریت تولید محتوا
هر سازمانی که شروع به تولید محتوا می کند، حالا به هر نحوی تفاوتی ندارد. چه شما با سایت هایی که خدمات تولید محتوا را ارائه می دهند را همکاری کنید، چه با افرادی تحت عنوان دورکاری یا فریلنسری فعالیت دارند، خدمات تولید محتوا خود را به آنها بسپارید و حتی اگر شما سازمانی باشید که مجموعه ای از افراد را استخدام کرده باشید و تیم تولید محتوا در اختیار داشته باشید، حتما می بایست مدیریت تولید محتوا داشته باشید.
شخص یا اشخاصی که وظیفه مدیریت تولید محتوا را بر عهده دارند، باید با اهداف سازمان و هدف از تولید محتوا برای سازمان به خوبی آگاه باشند. این افراد می بایست با مدیران سایت ها و مدیران سازمان ها در ارتباط باشند، و سیاست سازمان و مجموعه را به خوبی بداند تا بتوانند مدیریت تولید محتوا را به درستی و بهترین نحو انجام دهند.
معرفی اعضای تیم تولید محتوا
در سیستم مدیریت تولید محتوا اعضای زیادی حضور دارند که هر یک از آنها باید فعالیت متفاوتی انجام دهند. افرادی که در این سیستم فعالیت می کنند وظایف مشخص شده ای را بر عهده دارند. وظایفی که با نبود هر یک از آنها امکان دارد سیستم مختل گردد. مدیر تولید محتوا، نویسنده محتوا، استراتژیست تولید محتوا، طراح گرافیکی محتوا، ویرایشگر و ویراستار محتوا، ترویج کننده و هماهنگ کننده محتوا را به عنوان مهم ترین اعضای تیم تولید محتوا می شناسند. هر یک از این اعضا باید وظایف خود را به صورت دقیق انجام دهند تا وظایف دیگر افراد به طور اصولی طی شود. شرایط تیم باید بررسی گردد تا بر اساس شرایط آنها مدیریت محتوا به خوبی انجام شود
وظایف مدیریت تولید محتوا
اولین وظیفه ای که مدیریت تولید محتوا باید آن را در نظر داشته باشد، تعیین موضوعاتی می باشد که تولید محتوا می بایست در رابطه با آنها انجام گیرد. در مدیریت تولید محتوا برای اینکه اشخاصی که کار تولید محتوا را انجام می دهند به خوبی از وظایف خود آگاه باشند. و همچنین به دلیل اینکه تولید محتوا با اهداف و سیاست های سازمان به خوبی در یک جهت حرکت کنند، مدیریت تولید محتوا باید به ور مشخص و کاملا شفاف موضوعات مورد نظر را مشخص کند.
انتخاب روش تولید محتوا
دومین وظیفه ای که در قالب مدیریت تولید محتوا می بایست به آن توجه داشت، انتخاب روش و شیوه ی تولید محتوا می باشد. این بدین معنی می باشد که شما زمانی که با اهداف و سیاست های سازمان آشنا شدید، موضوعات مورد نظر برای تولید محتوا را مشخص کردید، حالا وقت آن رسیده است که روش تولید محتوا را مشخص کنید.
با توجه به موضوعات تصمیم بگیرید چه شیوه ای مناسب تولید محتوا می باشد. با توجه به این موضوع بهتر است از محتوای متنی، ویدئو و یا صوتی استفاده کنید. این مرحله مهمترین مرحله مدیریت تولید محتوا می باشد، به این دلیل که شما با توجه به شناختی که از مخاطب و نیاز او دارید، می بایست بهترین روش و وسیله انتقال محتوا را انتخاب کنید و به آن وسیله تولید محتوا را انجام بدهید.
برنامه ریزی
برنامه ریزی برای تولید محتوا، یکی دیگر از وظایف مدیریت تولید محتوا می باشد. شما می بایست با توجه به تمامی مسائل برای تولید محتوا برنامه ریزی کنید. برای اینکه چه شخصی یا فردی تولید محتوا را برای شما انجام دهد، هر نوع تولید محتوا را به چه شخصی واگذار کنید و محتوای تولید شده را در چه زمانی منتشر کنید، همه این برنامه ریزی ها توسط شخصی که مدیریت تولید محتوا را انجام می دهد باید برنامه ریزی شود.
بررسی کیفیت
مدیریت تولید محتوا می بایست به کیفیت محتواهای تولید شده نظارت داشته باشد. از کلیه نکته ها و مسائلی که در رابطه با کیفیت محتواها می باشد، آگاهی داشته باشد. برای مثال محتواهای متنی را از نظر سئو بررسی کند یا ویدئو ها را از لحاظ کیفیت تولید مورد توجه قرار بدهد. به طور کلی شخصی که مدیریت تولید محتوا را برعهده می گیرد، می بایست یک کارشناس محتوا خبره باشد تا بتواند کلیه وظایف را به خوبی و بدون ایراد انجام دهد.
انتشار محتوا
از دیگر نکته هایی که در رابطه با مدیریت تولید محتوا می بایست به آن توجه داشت، انتخاب پلتفرم های مناسب برای منتشر کردن محتواها می باشد. شخصی که وظیفه مدیریت تولید محتوا را بر عهده دارد می بایست با هماهنگی مدیران خود، علاوه بر سایت از دیگر پلتفرم ها نیز برای انتشار محتواها استفاده کند.
این روزها شبکه های اجتماعی تبدیل به بهترین پلتفرم های برای انتشار محتوا شده اند. به دلیل اینکه بسیاری از مردم در چندین شبکه اجتماعی حضور دارند و زمان زیادی از روز را در این شبکه ها صرف می کنند. بنابراین این شبکه ها می توانند بستر بسیار مناسبی برای انتشار محتوا و ارتباط با مخاطبین باشد.
ارتباط با مخاطبین
و آخرین نکته ای که در رابطه با مدیریت تولید محتوا می بایست مد نظر داشت، برقراری ارتباط با مخاطبین و همچنین استفاده از نظرات مخاطبین می باشد. شما برای اینکه مطمئن شوید که محتواهای تولید شده شما برای مخاطبین مناسب بوده است می بایست نظرات آنها را جویا شوید و از دیدگاه های آنها برای ادامه فعالیت تولید محتوا بهره بگیرید.
نحوه استخدام در تیم مدیریت تولید محتوا
برای اینکه در تیم مدیریت تولید محتوا استخدام شوید باید تخصص تان مورد بررسی قرار گیرد. هر یک از افرادی که در تیم تولید محتوا قرار می گیرند را در این مطلب معرفی کردیم. شما بر اساس تخصص تان می توانید برای شرکت در تیم تولید محتوا اقدامات لازم را انجام دهید. قبل از اینکه استخدام شما قطعی شود کارشناسان شرکت تخصص شما را بررسی می کنند. رزومه کاری تان را باید تحویل دهید. همچنین باید یک نمونه کار را انجام دهید تا کارشناسان با دانش شما آشنایی بیشتری داشته باشند. نحوه استخدام تیم مدیریت تولید محتوا در شرکت رایا مارکتینگ بسیار آسان است. به همین دلیل بسیاری از افراد جهت کار کردن در این شرکت رزومه خود را ارسال می کنند و سریعا می توانند پروژه های زیادی را تحویل بگیرند.
نحوه کار مدیریت محتوای سایت
نحوه کار مدیریت تولید محتوا بر اساس قوانین مشخص شده ای تنظیم می گردد. مدیریت باید برای به ثمر رسیدن تلاش هر یک از دیگر اعضای تیم، برنامهریزی مناسبی را دنبال کند. فردی که مدیریت تیم را بر عهده دارد با تعریف وظایف افراد دیگر روی عملکرد آنها نظارت می کند. تقسیم وظایفی که مربوط به تیم تولید محتوا می باشد بر عهده مدیریت است. مشخص نمودن زمان و همچنین برنامه ریزی زمانی جهت ارائه دادن وظایف هر یک از اعضای تیم، یکی دیگر از وظایف مدیریت می باشد. بعد از ارائه دادن وظایف به وسیله افرادی که در تیم حضور دارند مدیریت روی وظایف انجام شده رسیدگی های لازم را انجام می دهد. مدیریت اشکال و نواقص تیم را برطرف می کند تا محتوای تولید شده به بهترین نحو ممکن به کاربران ارائه گردد.
ابزارهای مورد نیاز برای مدیریت محتوا
ابزارهایی که برای مدیریت تولید محتوا مورد استفاده قرار می گیرند متفاوت هستند. امروزه با رونق گرفتن تولید محتوا، ابزارهای بی نظیری را جهت مدیریت کردن تولید محتوا مورد استفاده قرار می دهند. هر یک از این ابزارها دارای ویژگی ها و قابلیت های خاصی هستند. نرم افزارهای زیادی مانند ورد، کوارا، فتوشاپ و ... برای تولید محتوا مورد استفاده قرار می گیرند. مدیریت باید از نرم افزارهایی مانند ترلو، بوفر، سندی بل، پست پلنر، سوشیال پیلوت و ... برای مدیریت کردن تولید محتوا استفاده نماید.
کلام پایانی
در صورتی که این مقاله را به طور کامل مطالعه کنید متوجه می شوید که مدیر تولید محتوا چه وظایفی دارد. مدیریت کردن تولید محتوا از بخش ها و وظایف گوناگونی تشکیل می گردد. برای اینکه قادر باشید در مدیریت تیم تولید محتوا انجام وظیفه نمایید باید در مورد هر یک از بخش های محتوا اطلاعات بیشتری به دست آورید. این مسئله که بدانید در حوزه دیجیتال مارکتینگ، سئو چیست و چگونه سفارش تولید محتوا پیگیری می شود بسیار مهم است
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید