محتوای صفحه فرود چیست؟
محتوای صفحه فرود بایستی ساده، روان، مستقیم و قابل فهم باشد. محتوای صفحه فرود به صورت جامع و کامل تهیه می شود.
برای دریافت مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
محتوای صفحه فرود فوق العاده ساده و روان، تهیه می شود و در صفحه ای مجزا از وب سایت، آپلود می گردد. صفحه فرود با هدف جذب مخاطب طراحی شده است تا مخاطب در ابتدای امر، با اطلاعات گسترده و پراکنده مواجه نشود. در دیجیتال مارکتینگ، بین صفحه فرود و نخستین صفحه وب سایت، تفاوت هایی وجود دارد. در بحث بازاریابی دیجیتال و تبلیغات آنلاین، مخاطبان به صفحه فرود وب سایت متصل می شوند. مخاطبان در صفحه فرود وب سایت به محتواهای خلاصه دسترسی دارند و می توانند محتوای صفحه فرود را مطالعه کنند. از طریق لینک های موجود در صفحه فرود، مخاطبان می توانند به سایر بخش های وب سایت دسترسی پیدا کنند. عمدتا بین محتوای صفحه فرود هر وب سایتی، فرم هایی طراحی شده است که برای جمع آوری اطلاعات مخاطبان می باشد.
توصیه میکنیم مقاله بررسی کانسپت کلمه کلیدی را مطالعه نمایید.
لندینگ پیج چیست؟ Landing Page معادل انگلیسی صفحه فرود می باشد. پیش تر راجب فرم های موجود در صفحه فرود، صحبت شد. فرم ها، هوشمندانه طراحی شده اند و اطلاعاتی چون ایمیل، شماره تلفن و مشخصات اسمی مخاطب را دریافت می کنند. همه صفحات فرود، نوعی صفحه وب سایت هستند ولی هر صفحه وب سایت، صفحه فرود نیست! بهتر است که محتوای صفحه فرود، در عین سادگی، کامل و جامع باشد و محصولات و خدمات شرکت را شرح دهد. در سئو و بهینه سازی وب سایت هم بحث لندینگ پیج مطرح است. در طراحی سایت، صفحه فرود اهمیت بالایی دارد، چرا که صفحه فرود متمم صفحه اصلی وب سایت می باشد.
هدف از راه اندازی صفحه فرود چیست؟
هر کسب و کاری که در فضای آنلاین، فعالیت دارد و در وب سایت ها مشغول می باشد، سه هدف کلی را دنبال می کند. هدف از طراحی صفحه فرود شامل فروش مستقیم، ایجاد مخاطب و برقراری ارتباط می شود. اهدافی که در طراحی محتوای صفحه فرود گنجانده شده اند، همگی به صورت زیرکانه به کار رفته اند تا بر روی مخاطب اثر بگذارند. در طراحی وب سایت (تمامی صفحات وب سایت)، بایستی به روز باشید و خلاقانه و هوشمندانه، برخورد نمایید. جهت آشنایی بیشتر با این اهداف، ادامه مقاله را دنبال کنید.
هدف اول از طراحی صفحه فرود: فروش مستقیم
هدف اول از راه اندازی و طراحی صفحه فرود وب سایت، فروش مستقیم محصولات و خدمات وب سایت می باشد. در تجارت الکترونیک، صفحه فرود مربوط به فروش مستقیم یک محصول خاص است. برخی از وب سایت ها، محتوای صفحه فرود خود را با هدف فروش مستقیم، تهیه می کنند. تبلیغات آنلاین و بازاریابی دیجیتالی، همگی با هدف فروش مستقیم انواع خدمات و محصولات به صفحه فرود متصل می شوند. صفحه فرود قابلیت لینک شدن به تمام شبکه های مجازی و سوشال مدیا را دارد. ناگفته نماند که هر چه ترافیک لندینگ پیج بالاتر برود، قاعدتا به نفع وب سایت می باشد.
هدف دوم از طراحی صفحه فرود: ایجاد مخاطب
پیش تر اشاره شد که محتوای صفحه فرود با هدف جذب و ایجاد مشتری، راه اندازی شده است. در صفحه فرود، فرم هایی طراحی شده اند که از مخاطبان، اطلاعاتی چون ایمیل، شماره تماس، نام و نام خانوادگی دریافت می کنند. از این اطلاعات برای برقراری ارتباط با مخاطبان استفاده می شود. گاها، طراح از فرم های طولانی تری استفاده می کند تا علاوه بر اطلاعات شخصی، به سلایق و ویژگی های مخاطبان هم دسترسی پیدا کند. هر چه محتوای صفحه فرود ارزشمندتر و حرفه ای تر باشد، نرخ تبدیل وب سایت به صورت قابل توجهی افزایش می یابد. در طراحی صفحه فرود که با هدف ایجاد مخاطب، انجام شده است از کتاب الکترونیکی رایگان، ثبت نام سمینار آنلاین، راهنما و ثبت نام در خبرنامه در محتوای صفحه فرود استفاده می شود.
هدف سوم از طراحی صفحه فرود: برقراری ارتباط
هدف سوم طراحی صفحه فرود، برقراری ارتباط با مخاطب در مراحل مختلف کار می باشد. هدف از برقراری ارتباط با مخاطب، هدایت و تشویق آن ها در مسیر خرید و فروش محصولات و خدمات وب سایت است. مطابق راهنمای کامل صفحه فرود، مخاطب بایستی در وب سایت بماند. از این جهت، لینک های مختلفی جلوی روی مخاطب قرار می گیرد و مخاطب را به کلیک کردن، وامی دارد. به عبارت دیگر، مخاطب وارد صفحه فرود وب سایت می شود و از صفحه فرود به صفحات بعدی، می رود. انتقال صفحات به صورت خودکار و هدفمند می باشد تا مخاطب به صورت زیرکانه در مسیر فروش، قرار گیرد.
کاربرد صفحه فرود چیست؟ کاربرد صفحه فرود، تبدیل مخاطب به مشتری است. محتوای صفحه فرود قادر به تغییر ایده و نظر مخاطب است و می تواند مخاطبی که قصد خرید ندارد را به مشتری تبدیل کند. محتوای صفحه فرود، مخاطب را با محصولات و خدمات آشنا می کند و مخاطب را وارد مسیر خرید و فروش می کند. پروسه برقراری ارتباط با مخاطب، به آرامی پیش می رود تا فروش محصول و یا خدمت، نهایی شود. این فرآیند، نرخ تبدیل سایت را افزایش می دهد.
بررسی ویژگی های لندینگ پیج
1- عنوان خیره کننده: یکی از بارزترین ویژگی های صفحه فرود، عنوان اصلی آن می باشد. عنوان بایستی به قدری شگفت انگیز باشد تا نظر مخاطب را در نگاه اول، جذب کند. توجه داشته باشید که عنوان نباید از 20 کلمه بیشتر و از 10 کلمه کم تر باشد.
2- زیرعنوان های متقاعدکننده: عنوان اصلی، وظیفه جلب توجه مخاطب را دارد و زیرعنوان ها هم وظیفه نگه داشتن مخاطب در صفحه فرود را دارند. زیرعنوان ها بایستی مخاطب را تشویق کنند تا ادامه مطالب را مشتاقانه، مطالعه کنند.
3- استفاده از تصاویر: یکی از ویژگی های صفحه فرود، استفاده از تصاویر بزرگ و مرتبط با کسب و کار شما است. بهتر است که برای معرفی محصولات و خدمات خود، از عکس های یونیک استفاده کنید. توصیه می شود برای موفقیت بیشتر، تکنیک های عکاسی را بیاموزید.
4- ارائه توضیح تکمیلی: در انواع لندینگ پیج، محصولات و خدمات مختلفی معرفی می شود که برای هر محصول و خدمت، بایستی چند خط توضیح تکمیلی ارائه شود. توضیحات تکمیلی باید ساده، روان، مستقیم و قابل فهم باشند.
5- جریان منطقی: جریان منطقی همانند محتوای صفحه فرود، دارای اهمیت می باشد. جریان منطقی لندینگ پیج به این صورت است که پس از نگارش محتوای ارزشمند، دکمه کال تو اکشن طراحی می شود.
6- مطرح کردن یک موضوع برای همفکری: یکی از تکنیک های بهینه سازی لندینگ پیج، وادار کردن مخاطب به فکر کردن و همدردی کردن، می باشد.
7- مطرح کردن دستاوردهای خرید: یکی دیگر از تکنیک های بهینه سازی لندینگ پیج، مطرح کردن دستاورد مخاطب است. این که مخاطب با خرید هر محصولات و خدمات، چه سودی دریافت می کند، وسوسه کننده است.
سایر ویژگی های لندینگ پیج
8- ارائه رضایت مشتری: یکی از راه های جلب توجه مخاطبان، ارائه نقل قول های مخاطبان در تولید محتوا لندینگ پیج، می باشد. مخاطبانی که به تازگی وارد صفحه فرود شده اند، با مطالعه این نقل قول ها، به کسب و کار شما، اعتماد می کنند.
9- روش های ارتباط: در انتهای محتوای صفحه فرود، روش های ارتباطی که شامل چندین شماره تماس، آدرس ایمیل، فرم های ارتباطی و لوکیشن هستند، ذکر شده اند.
10- گارانتی: وب سایت های فروشگاهی بایستی مجهز به لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی یا ای نماد تبدیل، باشند تا خدمات وب سایت، تضمین گردد.
11- استفاده از کال تو اکشن: در انجام سفارش تولید محتوا بایستی در آخر محتوای صفحه فرود، دکمه فراخوان عمل یا کال تو اکشن، طراحی گردد.
هدیه رایا مارکتینگ به شما
از آنجاییکه ارائه محتوای با کیفیت (از نظر کپی نبودن، قدرت انتقال مفاهیم، سئو و تخصصی بودن) بزرگترین دغدغه رایا مارکتینگ می باشد، همواره خودمان را در معرض تست شما کارفرمایان گرانقدر قرار می دهیم. از این رو می توانید درخواست نمونه محتوای رایگان با کلمه کلیدی یا عنوان مد نظرتان را بدهید تا پس از دریافت یک تا دو نمونه محتوا به راحتی بتوانید تصمیم گیری بفرمایید.
فرم درخواست محتوای هدیهتوصیه رایا مارکتینگ به شما:
تولید محتوا را جدی بگیرید، تمامی سایتهای برتر مثل دیجی کالا، زومیت، بامیلو، تبیان، ورزش 3 و غیره با تولید محتوای یونیک و فراوان به موفقیت رسیدند، شما نیز با تعیین استراتژی درست و تولید محتوای منظم و مداوم می توانید موقعیت بازاریابی اینترنتی خود را ارتقا دهید.
رویایتان را در تولید محتوا به واقعیت می رسانیم. رایا مارکتینگ با بکارگیری بیش از 7000 نویسنده متخصص در تمامی زمینه های کسب و کار، برگزاری آزمون تخصصی نویسنده سئوکار، دیتاماینینگ و مدیریتی ویژه توانسته است علاوه بر حفظ و کنترل کیفیت، هزینه تولید محتوا را برای بازاریابی محتوایی سایتتان به طرز قابل ملاحظه ایی کاهش دهد. تولید محتوا در تمامی زمینه های کسب و کار به بیش از 7 زبان زنده دنیا تولید و ترجمه می گردد.
لیست نظرات
x اولین نظر را شما ثبت نمائید